Gość: alibaba IP: *.rzeszow.mm.pl 13.12.05, 21:45 szkoda gadac... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kjub Re: Real już realny IP: *.rzeszow.mm.pl 13.12.05, 22:59 Jasne, lepiej chodzik na przyosiedlowe bazarki jak w XIX w!! Mamy jednak XX w. i takie sklepu już nie zniknął tylko będzie ich caraz więcej. I bardzo dobrze! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: res Re: Real już realny IP: 82.177.98.* 13.12.05, 23:03 Jakby nie było z tych wszystkich hiper real,- wygląda najlepiej, chodzi mi o architekture. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z Re: Real już realny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.05, 23:15 wszedzie tak hipermarkety wygladaja. dobrze ze REALa tam wybudowali . bo przynajmniej mniej ludzi w tesco i leclerc bedzie (teoretycznie) :X dobrze ze Geant-a buduja w krasnym.pozdor Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grzegorz Re: Real już realny IP: *.krak.tke.pl 14.12.05, 08:01 nie tylko najlepiej wyglada ;) ale i ceny niektorych produktow ma lepsze.. no a najwazniejsze ze jest w koncu po dobrej stronie miasta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gołść Re: Real już realny IP: *.star.net.pl / *.star.net.pl 18.12.05, 00:19 Rzeczywiście, cudowny architektonicznie... www.real.pl/hipermarketreal_twojreal__rzeszow.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1 Re: Real już realny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.05, 07:41 Hmmm a ja myślałam że mamy już XXI wiek :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacyek Re: Real już realny IP: *.osk.enformatic.pl 14.12.05, 04:15 Bardzo się cieszę. Jak najwięcej takich sklepów nam potrzeba. Jestem Za. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rafal Re: Real już realny IP: 81.15.175.* 14.12.05, 08:02 nastepny kołchoz lub jak kto woli obuz pracy............SZKODA GADAC???????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chris Re: Real już realny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.05, 09:15 Kolejny BLASZAK w miescie... jeszcze nam tylko Carrefoura brakuje do szczęścia.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wafel Re: Real już realny IP: 195.117.241.* 14.12.05, 09:22 Ja chcę więcej sklepów społem!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chris Re: Real już realny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.05, 11:04 a ja SPOŁEM SPOŁEM i się nie wySPOŁEM :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PHzeŚląska Re: Real już realny IP: *.star.net.pl / *.star.net.pl 18.12.05, 00:14 Są w Rzeszowie już dwa "Championy" (Rejtana, Obrońców Poczty Gdańskiej), a to jakby nie było Carrefour... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kris Re: Real już realny IP: *.autocom.pl 14.12.05, 11:24 JEST UDOWODNIONE: W miastach gdzie jest wiecej hipermarketów jest taniej. Konkurencja robi swoje. I dla konsumenta to tylko lepiej!!! A real jest kiepściutki (znam lepsze), nie muszę tam łazić i tak tam pół podkarpacia będzie jeździć! Ale dobrze że jest! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rzuu Panie Redaktorze czy też Pani Redaktor! IP: *.polkomtel.com.pl 14.12.05, 13:17 Właścicielem Reala jest Metro AG. Real to ze swojska mówiąc marka, a z nieswojska brand. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RammSes HuRaAaAaA!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.05, 14:00 Juz sie nie moge doczekac !!! Kupie cukier i make!!! Bede stal tydzien wczesniej w kolejce spolecznej bo dzieki temu kupie sobie chleb 2 grosze taniej !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qwe Re: HuRaAaAaA!!!!! IP: *.krak.tke.pl 14.12.05, 21:14 Właśnie wróciłem z Reala. Nic rewelcyjnego. Według mnie powinni na otwarcie zaproponować super promocje tak aby klienci zapamiętali Reala pozytywnie i chcieli tam wrócić, a tu szarówa . Ceny jak w Tesco i Leclerku albo nawet wyższe. Jedyny plus to lokalizacja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re: HuRaAaAaA!!!!! IP: *.pl / *.lublin.enterpol.pl 14.12.05, 22:12 a jakie butiki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sssss Re: HuRaAaAaA!!!!! IP: 83.11.144.* 14.12.05, 22:28 Oj,rozcarowalam sie.Drogo ze hej i parking nie skonczony.Nie podobalo mi sie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Blanka Re: Real już realny IP: 62.93.41.* 15.12.05, 00:24 zgadzam sie,to samo co Tesco i Leklerek,i musze stwierdzić, że ceny są wyższe,podoba mi sie lokalizacja,bo mam blisko :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: res Re: Real już realny IP: 82.177.98.* 15.12.05, 09:05 a skąd wy te ceny tak znacie. Sąd możecie wiedzieć jaka jest cena w tym samym czasie np. czekolady Milka marcepanowo-migdałowej w real Tesco i E.Leclerc.:) CHyba że sobie tak podróżujecie pmiędzy tymi sklepami i tak Wam dzień za dniem leci.:)I co rozumiecie przez słowo dużo drożej --o 10 groszy czy 11 groszy??? Pytam z ciekawości bo ja mma paięć dobrą, ale krótką. Idąc do któregos z w/w sklepów poprostu robie zakupy pojęcia nie mam czy puszka śledzi w tym samych czasie jest w np E.Leclerc wyższa czy niższa o 5 groszy:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: torus Re: Real już realny IP: 83.11.230.* 15.12.05, 10:34 A mi się tam pasaż podoba bardziej niz w Tesco (przestronniej) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasiulka =* Re: Real już realny IP: *.rzeszow.mm.pl 17.12.05, 19:16 Jeszcze nie byłam w real,- i ciekawi mnie to czy w pasażu są jakieś nowe sklepy czy wszystko to samo ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wujek Dobra Rada Re: Real już realny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.05, 08:30 A jakie mogą być nowe? To samo co wszędzie. Drogo. Może więcej niemieckich towarów niż w pozostałych sklepach (Real-MediaMarkt-Makro jedna spółka). Sklep jak sklep. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ira Re: Real już realny IP: 82.160.22.* 18.12.05, 10:14 Pasaż przestronniejszy, klimatyzacja dużo lepsza (nie łzawią oczy po 10 min), dużo więcej sklepów (choć nie tak dużo jak bym chciała): obuwie, ubrania, bielizna, tel.kom., pralnia, apteka. Poza tym w samym realu ceny jak w tesco i leclerku, towar ten sam... jak wszędzie. Coś trochę tańsze coś trochę droższe.. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maja Re: Real już realny IP: *.inquad.com / *.internetdsl.tpnet.pl 18.12.05, 12:05 real - jako tako może być , tylko dojazd fatalny , drugi koniec Rzeszowa nie ma jak się dostać a w sobotę niedzielę to już kompletnie nie ma czym .Będą musieli coś wymyśleć chcąc ściągnąć np. Nowe Miasto i okolice .Powiedzmy tak jak zrobiło RCMB .Byłam raz autobusem i więcej nie pojadę ,bo na dojazd na około Rzeszowa . Odpowiedz Link Zgłoś