Dodaj do ulubionych

Stok narciarski w Przemyśłu już ruszył !!!

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.01.06, 18:16
Zapraszamy na stok narciarski w Przemyślu wszystkich miłośników białego
szaleństwa.

www.przemysl.pl/serwis/index.php?url=galeria&galeria=galeria/zjazdy_na_przemyskim_stoku_styczen_2005/
Obserwuj wątek
    • rychu_z_przemysla Re: Stok narciarski w Przemyśłu już ruszył !!! 17.01.06, 12:14
      +
      • rychu_z_przemysla Wizualizacja stoku narciarskiego w Przemyślu 17.01.06, 16:26
        Wizualizacja stoku narciarskiego w Przemyślu:
        www.przemysl.pl/serwis/pliki/wizu.php
        • Gość: aaa o stoku w Przemyślu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.01.06, 20:52
          Gratulacje - wygląda to nieżle - ale jak z cenami ???
          No i te dziwne przesiadki z jednego wyciągu na drugi??
          czy tak jest w rzeczywistiści ???
          Póki co wolę bliziutką babicę, Dylągówkę, Strzyżow i Puławy. Ale może do
          Przemysla też się przekonam???
          Jak tam dojechać od rzeszowa ???
          • rychu_z_przemysla Re: o stoku w Przemyślu 18.01.06, 12:12
            Ceny:
            jeden przejazd 3,5 zł;
            karnet dwudziestoprzejazdowy 50 zł.

Tak, są dwa wyciągi krzesełkowe, popatrz na wizualizację.

Nie spodziewałem się pytania o dojazd do Przemyśla z Rzeszowa...
            Z Rzeszowa jedziesz drogą krajową nr 4 na wschód,
            w samym Rzeszowie masz tablice z napisem "Przemyśl".

Aby zachęcić do przyjazdu, podaję link ze zdjęciami (nie moimi)
            zimowego Przemyśla:
            przemysl24.pl/galerie/wojtek50/przemysl---swiatecznie/
    • Gość: aga Re: Stok narciarski w Przemyśłu już ruszył !!! IP: 62.233.250.* 18.01.06, 13:07
      Wygląda cudnie! Równiez za sprawą pogody:-).
      Chyba trza sie wziąc za naukę jazdy na nartach... Tak trochę łamaga jestem.
      Długo sie tacy, jak ja, uczą?:-)))
      • Gość: narciorz Re: Stok narciarski w Przemyśłu już ruszył !!! IP: 82.160.22.* 18.01.06, 13:13
        super jest trasa nr 3 = pierwsza w Polsce pod górę !!!
        • rychu_z_przemysla Re: Stok narciarski w Przemyśłu już ruszył !!! 18.01.06, 13:29
          Gość portalu: narciorz napisał(a):

> super jest trasa nr 3 = pierwsza w Polsce pod górę !!!

To tylko wizualizacja.
          • Gość: aaa Re: Stok narciarski w Przemyśłu już ruszył !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.01.06, 18:52
            Moje pytanie o dojazd nie jest wcale takie banalne - z "wizualizacji " jedynie
            domyslam sie że mozna tam sie dostać jadąc z centrum P. w strone sanoka i
            Birczy ??
            Czy są parkingi?? Bo ze zdjęc wynika że trzeba parkować przy ruchliwej
            ulicy "na wcisk" ??
            • Gość: ikxikx Mapka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.06, 11:50
              Jak dojechać, mapka:
              www.przemysl.pl/turist/stok/mapka.htm
              Oficjalna strona:
              www.posir.pl/przemysl-stok/index.htm
            • rychu_z_przemysla Re: Stok narciarski w Przemyśłu już ruszył !!! 19.01.06, 12:20
              Gość portalu: aaa napisał(a):

> Moje pytanie o dojazd nie jest wcale takie banalne - z "wizualizacji " jedynie
              > domyslam sie że mozna tam sie dostać jadąc z centrum P. w strone sanoka i
              > Birczy ??
              > Czy są parkingi?? Bo ze zdjęc wynika że trzeba parkować przy ruchliwej
              > ulicy "na wcisk" ??

W Przemyślu są drogowskazy wskazujące dojazd do stoku,
              którego stacja dolna znajduje się przy ul. Sanockiej.
              Tak, jedziesz tak, jakbyś jechał z centrum w stronę Birczy - Sanoka.
              Nie trzeba parkować "na wcisk", przy dolnej stacji (ul. Sanocka)
              jest parking na 140 samochodów, co widać na wizualizacji.

Strona stoku:
              www.posir.pl/przemysl-stok/index.htm

• Gość: aaa Re: Stok narciarski w Przemyśłu już ruszył !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.01.06, 16:28
                No dobra - jestem przekonany .
                Wiwat Przemyśl - piekna inwestycja.
                Ale z wizytą na stoku poczekam na wolne w dzien powszedni
                • shovvman Re: Stok narciarski w Przemyśłu już ruszył !!! 19.01.06, 18:52
                  Fajny stok, gratuluję. Pozdrawiam Przemyśl.
                  • Gość: toma Re: Stok narciarski w Przemyśłu już ruszył !!! IP: *.stowplaneta.org / 82.160.77.* 20.01.06, 16:03
                    Rychu - mam pytanie. Link z podana wizualizacja odbiega nieco od tego z
                    oficjalnej strony posir-u. I tu moje pytanie: istnieje trasa nr 3 o dlugosci
                    1230 m, snow park i tor saneczkowy? z gory thx za wyjasnienia
    • suedeman Re: Stok narciarski w Przemyśłu już ruszył !!! 20.01.06, 11:24
      i ch..
      • Gość: aaa Stok w Przemyślu = bubel IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.02.06, 09:11
        Byłem tam i się totalnie zawiodłem - stoczek płaski jak górna część babicy, po
        wisiądnięciu z górnej stacji kolejki ... trzeba podchodzić pod górę na jakiś
        badziewiasty mostek na ulicą, na drugi stok trochę szybszy - też trzeba
        podchodzić. Dwie linie kolejki krzesełkowej i ... płaska "osla łączka". Totalny
        przerost formy nad treścią.
        Odradzam wyprawę do Przemysla
        • Gość: Knieshea z Węgier Totalna pomyłka !! IP: *.rzeszow.mm.pl 09.02.06, 16:24
          Stok w Przemyślu to jedna wielka totalna pomyłka !
          1. PŁATNY PARKING - moim zdaniem powinien być bezpłatny w interesie stoku
          2. 2 WYCIĄGI - czy naprawdę tak trudno było zrobić jeden wyciąg
          3. CENY - za każdy wyciąg trzeba płacić oddzielnie - a możeby tak zrobić SKIpas?
          4. STOK - wąsko i klaustrofobicznie =(

Bardzo się zawiodłam na Przemyślu =( Polecam Stację Narciarską "WIERCHOMLA"
          (k/Piwnicznej) ,a z okolicznych to Karlików (mimo iż są wyciągi orczykowe to
          dobrze przygotowane trasy zjazdowe - jedna prostrza , druga urozmaicona =*)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka