Gość: narciarz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.01.06, 18:16 Zapraszamy na stok narciarski w Przemyślu wszystkich miłośników białego szaleństwa. www.przemysl.pl/serwis/index.php?url=galeria&galeria=galeria/zjazdy_na_przemyskim_stoku_styczen_2005/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rychu_z_przemysla Re: Stok narciarski w Przemyśłu już ruszył !!! 17.01.06, 12:14 + Odpowiedz Link Zgłoś
rychu_z_przemysla Wizualizacja stoku narciarskiego w Przemyślu 17.01.06, 16:26 Wizualizacja stoku narciarskiego w Przemyślu: www.przemysl.pl/serwis/pliki/wizu.php Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa o stoku w Przemyślu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.01.06, 20:52 Gratulacje - wygląda to nieżle - ale jak z cenami ??? No i te dziwne przesiadki z jednego wyciągu na drugi?? czy tak jest w rzeczywistiści ??? Póki co wolę bliziutką babicę, Dylągówkę, Strzyżow i Puławy. Ale może do Przemysla też się przekonam??? Jak tam dojechać od rzeszowa ??? Odpowiedz Link Zgłoś
rychu_z_przemysla Re: o stoku w Przemyślu 18.01.06, 12:12 Ceny: jeden przejazd 3,5 zł; karnet dwudziestoprzejazdowy 50 zł. Tak, są dwa wyciągi krzesełkowe, popatrz na wizualizację. Nie spodziewałem się pytania o dojazd do Przemyśla z Rzeszowa... Z Rzeszowa jedziesz drogą krajową nr 4 na wschód, w samym Rzeszowie masz tablice z napisem "Przemyśl". Aby zachęcić do przyjazdu, podaję link ze zdjęciami (nie moimi) zimowego Przemyśla: przemysl24.pl/galerie/wojtek50/przemysl---swiatecznie/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Stok narciarski w Przemyśłu już ruszył !!! IP: 62.233.250.* 18.01.06, 13:07 Wygląda cudnie! Równiez za sprawą pogody:-). Chyba trza sie wziąc za naukę jazdy na nartach... Tak trochę łamaga jestem. Długo sie tacy, jak ja, uczą?:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: narciorz Re: Stok narciarski w Przemyśłu już ruszył !!! IP: 82.160.22.* 18.01.06, 13:13 super jest trasa nr 3 = pierwsza w Polsce pod górę !!! Odpowiedz Link Zgłoś
rychu_z_przemysla Re: Stok narciarski w Przemyśłu już ruszył !!! 18.01.06, 13:29 Gość portalu: narciorz napisał(a): > super jest trasa nr 3 = pierwsza w Polsce pod górę !!! To tylko wizualizacja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: Stok narciarski w Przemyśłu już ruszył !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.01.06, 18:52 Moje pytanie o dojazd nie jest wcale takie banalne - z "wizualizacji " jedynie domyslam sie że mozna tam sie dostać jadąc z centrum P. w strone sanoka i Birczy ?? Czy są parkingi?? Bo ze zdjęc wynika że trzeba parkować przy ruchliwej ulicy "na wcisk" ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ikxikx Mapka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.06, 11:50 Jak dojechać, mapka: www.przemysl.pl/turist/stok/mapka.htm Oficjalna strona: www.posir.pl/przemysl-stok/index.htm Odpowiedz Link Zgłoś
rychu_z_przemysla Re: Stok narciarski w Przemyśłu już ruszył !!! 19.01.06, 12:20 Gość portalu: aaa napisał(a): > Moje pytanie o dojazd nie jest wcale takie banalne - z "wizualizacji " jedynie > domyslam sie że mozna tam sie dostać jadąc z centrum P. w strone sanoka i > Birczy ?? > Czy są parkingi?? Bo ze zdjęc wynika że trzeba parkować przy ruchliwej > ulicy "na wcisk" ?? W Przemyślu są drogowskazy wskazujące dojazd do stoku, którego stacja dolna znajduje się przy ul. Sanockiej. Tak, jedziesz tak, jakbyś jechał z centrum w stronę Birczy - Sanoka. Nie trzeba parkować "na wcisk", przy dolnej stacji (ul. Sanocka) jest parking na 140 samochodów, co widać na wizualizacji. Strona stoku: www.posir.pl/przemysl-stok/index.htm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: Stok narciarski w Przemyśłu już ruszył !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.01.06, 16:28 No dobra - jestem przekonany . Wiwat Przemyśl - piekna inwestycja. Ale z wizytą na stoku poczekam na wolne w dzien powszedni Odpowiedz Link Zgłoś
shovvman Re: Stok narciarski w Przemyśłu już ruszył !!! 19.01.06, 18:52 Fajny stok, gratuluję. Pozdrawiam Przemyśl. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: toma Re: Stok narciarski w Przemyśłu już ruszył !!! IP: *.stowplaneta.org / 82.160.77.* 20.01.06, 16:03 Rychu - mam pytanie. Link z podana wizualizacja odbiega nieco od tego z oficjalnej strony posir-u. I tu moje pytanie: istnieje trasa nr 3 o dlugosci 1230 m, snow park i tor saneczkowy? z gory thx za wyjasnienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Stok w Przemyślu = bubel IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.02.06, 09:11 Byłem tam i się totalnie zawiodłem - stoczek płaski jak górna część babicy, po wisiądnięciu z górnej stacji kolejki ... trzeba podchodzić pod górę na jakiś badziewiasty mostek na ulicą, na drugi stok trochę szybszy - też trzeba podchodzić. Dwie linie kolejki krzesełkowej i ... płaska "osla łączka". Totalny przerost formy nad treścią. Odradzam wyprawę do Przemysla Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Knieshea z Węgier Totalna pomyłka !! IP: *.rzeszow.mm.pl 09.02.06, 16:24 Stok w Przemyślu to jedna wielka totalna pomyłka ! 1. PŁATNY PARKING - moim zdaniem powinien być bezpłatny w interesie stoku 2. 2 WYCIĄGI - czy naprawdę tak trudno było zrobić jeden wyciąg 3. CENY - za każdy wyciąg trzeba płacić oddzielnie - a możeby tak zrobić SKIpas? 4. STOK - wąsko i klaustrofobicznie =( Bardzo się zawiodłam na Przemyślu =( Polecam Stację Narciarską "WIERCHOMLA" (k/Piwnicznej) ,a z okolicznych to Karlików (mimo iż są wyciągi orczykowe to dobrze przygotowane trasy zjazdowe - jedna prostrza , druga urozmaicona =*) Odpowiedz Link Zgłoś