mali_bu 26.01.06, 13:29 No i nic. Nic się nie zmieniło. Nie ma nowego moderatora, a słonecznik dalej tworzy nicki jak tworzył. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gwiazda_podkarpacia Re: No i co? 26.01.06, 13:35 po pierwsze to nie słonecznik, a po drugie daj mie jeszcze chwilę :] Odpowiedz Link Zgłoś
mali_bu Re: No i co? 26.01.06, 17:43 Beznadzieja. Nie ma nowego moderatora. Tak jak sądziłem. Słonecznik już był, Słonecznik oszukał, Słonecznik musi odejść. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paradius Re: No i co? IP: 62.93.41.* 26.01.06, 17:50 Słonecznik jest teraz zajęty. Biedny chłopak tak się przejął wątkiem o prywatnych uczelniach, że teraz próbuje mnie wytropić w Miłocinie:) Odpowiedz Link Zgłoś
shovvman Re: No i co? 26.01.06, 17:57 Paradius frajerze, nie muszę cie tropic bo dobrze wiem kim jestes :) Gwiazda wczoraj zgłosila sie na moda, dostała zgodę adminów, dziś konsultowała sprawę ze slavresem i administracją forum, po czym po południu potwierdziła że chce zostać moderatorem, co oznacza że będzie nim prawdopodobnie od jutra (admini odpisują czasem za 10 min, czasem za 2 dni czego sam doswiadczylem). Także prawdopodobnie juz od jutra ku zmartwieniu różnego rodzaju trolli i spamerów typu mali_bu bedzie dwóch moderatorów i skończy się samowolka na forum. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
mali_bu Re: No i co? 26.01.06, 18:02 Samowolka na forum? Ja trollem? Kurcze. Dlaczego? Będę musiał zmieniać nicki jak ty. Odpowiedz Link Zgłoś
shovvman Re: No i co? 26.01.06, 18:03 Przypatrz się tematowi swojego wątku i jego treści, następnie sprawdź łaskawie na jakim forum go napisałeś i pomyśl jaki ten wątek ma związek z tematyką forum. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
mali_bu Re: No i co? 26.01.06, 18:06 Jeśli uważasz, że nie ma to jesteś głupi. Wątek dotyczy samego forum Rz więc jak najbardziej ma. A co wspólnego ten wątek?? forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=69&w=34875190 Inne mam znaleźć?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paradius Re: No i co? IP: 62.93.41.* 26.01.06, 18:04 Brzmi groźnie. A frajerem jest Twój stary że nie kazał Twojej starej Cie wyskrobac jak nie było za późno. Odpowiedz Link Zgłoś
shovvman Re: No i co? 26.01.06, 18:06 Nie zamierzam prowadzic z toba dyskusji mieszkancu Milocina. Jutro na forum zacznie się prawdziwa moderacja i osoby wykazujące się brakiem kultury osobistej, obrażające kobiety i piszące idiotyzmy będą musialy szukać swoich postów na oślej ławce :) Pozdro. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paradius Re: No i co? IP: 62.93.41.* 26.01.06, 18:07 BRRR już się boję. Co ja teraz zrobię? Przecież to forum to całe moje życie. Odpowiedz Link Zgłoś
mali_bu Re: No i co? 26.01.06, 18:07 Jak będą wywalać idiotyzmy to będzie ciebie jakby mniej na tym forum. Będziesz musiałzałożyć jakieś prywatne. Odpowiedz Link Zgłoś
shovvman Re: No i co? 26.01.06, 18:08 Będąc przez 10 dni adminem miałem dostęp do ciekawych info o wszystkich użytkownikach, od jutra takowe będzie posiadać Gwiazda. A ja nie zamierzam dyskutować z dwójką palantów którzy krytykuja innych za to co sami robią. Farewell. Odpowiedz Link Zgłoś
mali_bu Re: No i co? 26.01.06, 18:10 To w takim razie twoja koleżanka zobaczy jaki z ciebie troll i że zmieniasz coraz nicki. Swego czasu nie wierzyła. Odpowiedz Link Zgłoś
shovvman Re: No i co? 26.01.06, 18:10 Usunąłem dziś wszystkie konta z jakich pisałem. Pozostawiłem tylko to. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paradius Re: No i co? IP: 62.93.41.* 26.01.06, 18:10 Zapraszam na grilla do Miłocina. Posiedzimy pogadamy. Pozmieniamy nicki:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paradius Re: No i co? IP: 62.93.41.* 26.01.06, 18:09 Hehe dokladnie. On i Gwiazda ( pod warunkiem ze to nie ta sama osoba) będą sobie prowadzić dysputy na 1200 nicków. Zreszta juz tak jest ze nasz Sunflowerek jak cos "madrego" skrobnie to sam sobie zaraz wtoruje. Odpowiedz Link Zgłoś
shovvman Re: No i co? 26.01.06, 18:10 Przyjdzie czas na paradiusa, mali_bu i innych :) Od jutra o kasowaniu lub pozostawieniu wątku nie będą decydować osobiste sympatie i antypatie opiekuna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paradius Re: No i co? IP: 62.93.41.* 26.01.06, 18:13 Ci Twoi rodzice to muszą mieć z Tobą sto pociech. Kiedy napiszesz na mnie donos do CBŚ? W końcu jesteś mistrzem w pisaniu donosów do prokuratury i tym podobnych instytucji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asd Re: No i co? IP: *.netcontrol.pl 26.01.06, 18:35 mozesz sprecyzowac co znaczy ze przyjdzie czas na.. bo nie wiem czy dac noge z kraju juz dzisiaj czy moge zaczekac do jutra, konkretnie chodzi mi o represje jakimi zostana poddani coniektorzy, zapewne tez ja :) Odpowiedz Link Zgłoś
shovvman Re: No i co? 26.01.06, 18:36 Po prostu taki spam jak tworzysz ty i mali_bu będzie usuwany to wszystko. Widzisz jakie to proste? W sam raz na umysł studenta pewnej krakowskiej szkołki :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asd Re: No i co? IP: *.netcontrol.pl 26.01.06, 18:38 uff, no to sie rozpakuje bo myslalem ze donisiesz policji na mnie albo prokuraturze :) Odpowiedz Link Zgłoś
shovvman Re: No i co? 26.01.06, 18:11 OK nie prowadzę dłużej dyskusji, zgłaszam ten idiotyczny wątek gdzie trzeba i życzę powodzenia od jutra. Odpowiedz Link Zgłoś
mali_bu Re: No i co? 26.01.06, 18:33 Nie wiem o co chodzi. Mówię o sunflowerze a zgałasza się jakiś shovvman. Bez sensu. Odpowiedz Link Zgłoś