26.01.06, 13:29
No i nic. Nic się nie zmieniło. Nie ma nowego moderatora, a słonecznik dalej
tworzy nicki jak tworzył.
Obserwuj wątek
    • gwiazda_podkarpacia Re: No i co? 26.01.06, 13:35
      po pierwsze to nie słonecznik, a po drugie daj mie jeszcze chwilę :]
    • mali_bu Re: No i co? 26.01.06, 17:43
      Beznadzieja. Nie ma nowego moderatora. Tak jak sądziłem. Słonecznik już był,
      Słonecznik oszukał, Słonecznik musi odejść.
      • Gość: paradius Re: No i co? IP: 62.93.41.* 26.01.06, 17:50
        Słonecznik jest teraz zajęty. Biedny chłopak tak się przejął wątkiem o
        prywatnych uczelniach, że teraz próbuje mnie wytropić w Miłocinie:)
        • shovvman Re: No i co? 26.01.06, 17:57
          Paradius frajerze, nie muszę cie tropic bo dobrze wiem kim jestes :) Gwiazda
          wczoraj zgłosila sie na moda, dostała zgodę adminów, dziś konsultowała sprawę
          ze slavresem i administracją forum, po czym po południu potwierdziła że chce
          zostać moderatorem, co oznacza że będzie nim prawdopodobnie od jutra (admini
          odpisują czasem za 10 min, czasem za 2 dni czego sam doswiadczylem). Także
          prawdopodobnie juz od jutra ku zmartwieniu różnego rodzaju trolli i spamerów
          typu mali_bu bedzie dwóch moderatorów i skończy się samowolka na forum.
          Pozdrawiam.
          • mali_bu Re: No i co? 26.01.06, 18:02
            Samowolka na forum? Ja trollem? Kurcze. Dlaczego? Będę musiał zmieniać nicki jak ty.
            • shovvman Re: No i co? 26.01.06, 18:03
              Przypatrz się tematowi swojego wątku i jego treści, następnie sprawdź łaskawie
              na jakim forum go napisałeś i pomyśl jaki ten wątek ma związek z tematyką
              forum. Pozdrawiam.
              • mali_bu Re: No i co? 26.01.06, 18:06
                Jeśli uważasz, że nie ma to jesteś głupi. Wątek dotyczy samego forum Rz więc jak
                najbardziej ma.
                A co wspólnego ten wątek??
                forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=69&w=34875190
                Inne mam znaleźć??
          • Gość: paradius Re: No i co? IP: 62.93.41.* 26.01.06, 18:04
            Brzmi groźnie. A frajerem jest Twój stary że nie kazał Twojej starej Cie
            wyskrobac jak nie było za późno.
            • shovvman Re: No i co? 26.01.06, 18:04
              :) Miałem racje, jestes zwyklym frajerem.
            • shovvman Re: No i co? 26.01.06, 18:06
              Nie zamierzam prowadzic z toba dyskusji mieszkancu Milocina. Jutro na forum
              zacznie się prawdziwa moderacja i osoby wykazujące się brakiem kultury
              osobistej, obrażające kobiety i piszące idiotyzmy będą musialy szukać swoich
              postów na oślej ławce :) Pozdro.
              • Gość: paradius Re: No i co? IP: 62.93.41.* 26.01.06, 18:07
                BRRR już się boję. Co ja teraz zrobię? Przecież to forum to całe moje życie.
              • mali_bu Re: No i co? 26.01.06, 18:07
                Jak będą wywalać idiotyzmy to będzie ciebie jakby mniej na tym forum. Będziesz
                musiałzałożyć jakieś prywatne.
                • shovvman Re: No i co? 26.01.06, 18:08
                  Będąc przez 10 dni adminem miałem dostęp do ciekawych info o wszystkich
                  użytkownikach, od jutra takowe będzie posiadać Gwiazda. A ja nie zamierzam
                  dyskutować z dwójką palantów którzy krytykuja innych za to co sami robią.
                  Farewell.
                  • mali_bu Re: No i co? 26.01.06, 18:10
                    To w takim razie twoja koleżanka zobaczy jaki z ciebie troll i że zmieniasz
                    coraz nicki. Swego czasu nie wierzyła.
                    • shovvman Re: No i co? 26.01.06, 18:10
                      Usunąłem dziś wszystkie konta z jakich pisałem. Pozostawiłem tylko to.
                      • mali_bu Re: No i co? 26.01.06, 18:11
                        A ja mam na drugie Czesława.
                  • Gość: paradius Re: No i co? IP: 62.93.41.* 26.01.06, 18:10
                    Zapraszam na grilla do Miłocina. Posiedzimy pogadamy. Pozmieniamy nicki:)
                • Gość: paradius Re: No i co? IP: 62.93.41.* 26.01.06, 18:09
                  Hehe dokladnie. On i Gwiazda ( pod warunkiem ze to nie ta sama osoba) będą sobie
                  prowadzić dysputy na 1200 nicków. Zreszta juz tak jest ze nasz Sunflowerek jak
                  cos "madrego" skrobnie to sam sobie zaraz wtoruje.
    • shovvman Re: No i co? 26.01.06, 18:10
      Przyjdzie czas na paradiusa, mali_bu i innych :) Od jutra o kasowaniu lub
      pozostawieniu wątku nie będą decydować osobiste sympatie i antypatie opiekuna.
      • Gość: paradius Re: No i co? IP: 62.93.41.* 26.01.06, 18:13
        Ci Twoi rodzice to muszą mieć z Tobą sto pociech. Kiedy napiszesz na mnie donos
        do CBŚ? W końcu jesteś mistrzem w pisaniu donosów do prokuratury i tym podobnych
        instytucji.
      • Gość: asd Re: No i co? IP: *.netcontrol.pl 26.01.06, 18:35
        mozesz sprecyzowac co znaczy ze przyjdzie czas na.. bo nie wiem czy dac noge z
        kraju juz dzisiaj czy moge zaczekac do jutra, konkretnie chodzi mi o represje
        jakimi zostana poddani coniektorzy, zapewne tez ja :)
        • shovvman Re: No i co? 26.01.06, 18:36
          Po prostu taki spam jak tworzysz ty i mali_bu będzie usuwany to wszystko.
          Widzisz jakie to proste? W sam raz na umysł studenta pewnej krakowskiej
          szkołki :)
          • Gość: asd Re: No i co? IP: *.netcontrol.pl 26.01.06, 18:38
            uff, no to sie rozpakuje bo myslalem ze donisiesz policji na mnie albo
            prokuraturze :)
    • shovvman Re: No i co? 26.01.06, 18:11
      OK nie prowadzę dłużej dyskusji, zgłaszam ten idiotyczny wątek gdzie trzeba i
      życzę powodzenia od jutra.
    • mali_bu Re: No i co? 26.01.06, 18:33
      Nie wiem o co chodzi. Mówię o sunflowerze a zgałasza się jakiś shovvman.
      Bez sensu.
    • mali_bu Re: No i co? 27.01.06, 14:02
      Dlaczego tego wątku nie wycięto wczoraj?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka