Dodaj do ulubionych

forumowicze o forumowiczach

18.02.06, 15:09
Poprzedni wątek na ten temat usunięto
Obserwuj wątek
    • Gość: autor Re: forumowicze o forumowiczach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.06, 15:21
      czegoś nie rozumiem - usunięto nieszkodliwy wątek a posty kretyna piszącego
      wersalikami wiszą bez żadnych przeszków

admin dbający o poziom i kulturę, pilnujący netykiety powinien przede wszystkim
      takie śmieci wyłapywać i usuwać

i liczę na uzasadnienie usunięcia wątku o w/w tytule
      • po.prostu.ona Re: forumowicze o forumowiczach 18.02.06, 15:28
        no przecież możecie zwrócić się mailem do forum.abuse lub do jabbura o
        przywrócenie wątku. Padały tam co prawda nie do końca parlamentarne słowa pod
        adresem trolli, ale może przywrócą...
        • jetpilot1 Re: forumowicze o forumowiczach 18.02.06, 17:52
          ja także jestem oburzony takim postępowaniem ze strony admina tego forum!!!!
          przecież nie można cały czas rozmawiać inwestycjach,polityce i takich tam...
          • tow.kurt Re: forumowicze o forumowiczach 18.02.06, 17:56
            Drogi jetpilocie1 muśisz się dotego przezwyczajać że jest cenzura wkońcu
            mieszkamy już w 4RP i wszystko co nie jest po ich myśli jest złe
    • Gość: autor Re: forumowicze o forumowiczach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.06, 19:54
      jeszcze Ci się nie znudziło - wejdzi w nawyk i się nie podpiszesz poprawnie
    • Gość: PRAWDZIWSZY LEWAK Re: forumowicze o forumowiczach IP: 82.160.26.* 18.02.06, 19:55
      TOBIE CHYBA MUZG ZABRALI!! NAWET PO POLSKIEMU NIE UMISZ MUWIĆ!! A JA MUJ DALEJ
      MAM - CZYMAM GO W SŁOIKU NA PUŁCE I WIDZE RZE JEZD TAM DALEJ!!
    • Gość: G. Re: forumowicze o forumowiczach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.02.06, 19:57
      Lewak wrócił! Chyba go mi brakowało...
      • Gość: autor Re: forumowicze o forumowiczach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.06, 20:15
        jego teksty bywają zabawne, ale styl pisania męczy - było to śmieszne przez
        pierwsze 5 postów, teraz nuży

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka