tow.kurt 18.02.06, 15:09 Poprzedni wątek na ten temat usunięto Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: autor Re: forumowicze o forumowiczach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.06, 15:21 czegoś nie rozumiem - usunięto nieszkodliwy wątek a posty kretyna piszącego wersalikami wiszą bez żadnych przeszków admin dbający o poziom i kulturę, pilnujący netykiety powinien przede wszystkim takie śmieci wyłapywać i usuwać i liczę na uzasadnienie usunięcia wątku o w/w tytule Odpowiedz Link Zgłoś
po.prostu.ona Re: forumowicze o forumowiczach 18.02.06, 15:28 no przecież możecie zwrócić się mailem do forum.abuse lub do jabbura o przywrócenie wątku. Padały tam co prawda nie do końca parlamentarne słowa pod adresem trolli, ale może przywrócą... Odpowiedz Link Zgłoś
jetpilot1 Re: forumowicze o forumowiczach 18.02.06, 17:52 ja także jestem oburzony takim postępowaniem ze strony admina tego forum!!!! przecież nie można cały czas rozmawiać inwestycjach,polityce i takich tam... Odpowiedz Link Zgłoś
tow.kurt Re: forumowicze o forumowiczach 18.02.06, 17:56 Drogi jetpilocie1 muśisz się dotego przezwyczajać że jest cenzura wkońcu mieszkamy już w 4RP i wszystko co nie jest po ich myśli jest złe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: autor Re: forumowicze o forumowiczach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.06, 19:54 jeszcze Ci się nie znudziło - wejdzi w nawyk i się nie podpiszesz poprawnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PRAWDZIWSZY LEWAK Re: forumowicze o forumowiczach IP: 82.160.26.* 18.02.06, 19:55 TOBIE CHYBA MUZG ZABRALI!! NAWET PO POLSKIEMU NIE UMISZ MUWIĆ!! A JA MUJ DALEJ MAM - CZYMAM GO W SŁOIKU NA PUŁCE I WIDZE RZE JEZD TAM DALEJ!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: G. Re: forumowicze o forumowiczach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.02.06, 19:57 Lewak wrócił! Chyba go mi brakowało... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: autor Re: forumowicze o forumowiczach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.06, 20:15 jego teksty bywają zabawne, ale styl pisania męczy - było to śmieszne przez pierwsze 5 postów, teraz nuży Odpowiedz Link Zgłoś