Gość: gość IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.02.06, 16:07 Witam , Chcialbym sie dowiedziec o siłowniach w rzeszowie . Jezlei ktos wiem to prosze o podanie nazwy adresu i ceny karnetu miesiecznego !! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Lysy Re: Help Me !! IP: 82.177.97.* 28.03.06, 15:54 KOLEŚ KTO TAM TERAZ PAKUJE . WIADRO DZIENNIE NAWOZU I JESTEŚ BYCZYSKO.TYLE ŻE CIENIAS. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga-d Re: Help Me !! IP: *.19.165.10.osk.enformatic.pl 07.06.06, 13:38 Wiataj. Jeżeli chodzi o siłownie to ceny są bardzo rózne. Ja tez pomału sie zaczynam rozgladać. Z tego co słyszłam fanie jest koło Langiewicza koło kościała i parku. Za karnet płaci sie tylko 30 zł a chodzisz ile chcesz!! Nie opłaca się zdecydowanie na Podpromiu bo jest strasznie drogo ok 50 zł i masz limit godzin: ((!! Pozdrawiam ciepło i życze udanych poszukiwań!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spr in Re: Help Me !! IP: *.range86-128.btcentralplus.com 19.06.06, 02:22 ZJADL KTOS Z WAS MALEGO fiata ? znam takiego;sprzedal, i kupil sobie za niego 2 wiadra koksu,ktore zjadl w 3 tygodnie:ok? Odpowiedz Link Zgłoś