Dodaj do ulubionych

Kluby. Ostatnie imprezy w Akademii

IP: *.osk.enformatic.pl 23.02.06, 19:38
E tam robicie z tego takie halo a prawda jest taka ze ta akademia jest
obecnie zalosna.Najgorsza speluna w RZ poza Alibi.Nikt po niej plakac nie
bedzie.A z tego co wiem juz jej nie otworza.wiec powodzenia i nara!!
Obserwuj wątek
    • Gość: yapa Re: Kluby. Ostatnie imprezy w Akademii IP: *.internet4u.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 23.02.06, 20:20
      hehe
    • Gość: yyy a ja tam żałuję..... IP: *.intertele.pl / *.intertele.pl 23.02.06, 21:52
      spędziłem w Akademii wiele wspaniałych chwil, szczególnie w latach 96-99 na
      pamiętnych wtorkowych imprezach TECCNO PARTY, z dj'ami Steczkowskimi , to były
      imprezy! do samego rana, bez amatorów stachurskiego i innych radiowych
      gówienek:-) mam nadzieje ze po remoncie zostanie utrzymana nazwa akademia,
      niezaleznie od tego ze pewnie w dzisiejszych czasach, to róznie bywa ,
      mordobicie w sobote pewnie jest czyms calkowicie zwyczajnym, tam gdzie sie leje
      alkohol w duzych ilosciach
      MY HOUSE IS YOUR HOUSE AND YOUR HOUSE IS MINE !
    • Gość: inspektor Re: Kluby. Ostatnie imprezy w Akademii IP: *.ostnet.pl 23.02.06, 22:13
      Czy zamknięcie Akademii ma związek z tym że właściciel P. niedopełnił nigdy
      odpowiednich wymogów bezpieczeństwa a po ostatnich problemach budowlanych już
      nikt nie chce przymykać na to oka?
    • Gość: jano Re: Kluby. Ostatnie imprezy w Akademii IP: 81.15.189.* 23.02.06, 22:14
      nie chcecie takiego nieszczęścia jak w Chorzowie nie otwierajcie Akademii tam
      podczas imprez wszystko się kołysze
    • Gość: hujniagrzybniatadk Re: Kluby. Ostatnie imprezy w Akademii IP: 81.15.189.* 24.02.06, 00:25
      bardzo dobrze , że zamykają zanim runęła część tego betonu o nazwie 'europa 2' .
      chociaż z mojego (faszystowskiego) punktu widzenia - w razie ewentualnej katastrofy podczas np jakiejś ciulatej dyskoteki wsiowy rzeszów oczyściłby sie troszke z buractwa

żartowałem , nikomu źle nie życze ...
      • Gość: zdrówka Re: Kluby. Ostatnie imprezy w Akademii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.06, 08:02
        Głupi żart, choć bardzo lubię czarny humor.
        a co do akademii. Trzeba przyznać, że knajpka była ok. wprowadziła coś nowego
        w rzeszówku. Teraz znowu nie będzie gdzie zrobić koncertów, bo sala będzie za
        duża, nie klimatyczna i nierentowna (np.podpromie) albo słabo przygotowana
        techniczne i wizualnie (np.pod palma).
        generelanie było okej.
        Ale prawdą jest też, że po początkowym okresie, który śmiało można nazwać
        świetności, akademia jak zresztą każdy klub w tym mieście postawił na ilość a
        nie na jakość np. chrzczone piwko, ochroniarze o niskiej kulturze, nieudolni
        kelnerzy itd.
        Ponieważ słuch niesie, że już nie otworzą w europie - życzę powodzenia!!! i do
        zobaczenia na nowym miejscu - bo nie wierzę, że ktoś rozumny zrezygnuje z
        takiego znaku towarowego jakim jest akademia.
        • Gość: :) Re: Kluby. Ostatnie imprezy w Akademii IP: *.krak.tke.pl 24.02.06, 11:47
          a ja tam wczoraj sie swietnie bawilem do poznej nocy w akademii :))
          • Gość: d Re: Kluby. Ostatnie imprezy w Akademii IP: 81.15.189.* 24.02.06, 13:09
            docenia się akademię na przykład także w takich wypadkach, jak ten gdy wyjeżdża
            się do innego miasta, gdzie próżno szukać klubu z tak dobrym nagłośnieniem.
            nie mówiąc o tym, że akademia naprawdę zawsze ma bogatą i co jeszcze
            ważniejsze - bardzo zróżniocowaną ofertę :)
            mam nadzieję, że szybko klub ten "otworzy się znów".
      • Gość: lozowicz Re: Kluby. Ostatnie imprezy w Akademii IP: 62.17.29.* 26.02.06, 20:35
        zawsze sie zastaawalem gdzie tu uciekac jak , bedzie pozar , jak cos by sie tam
        cos wydarzylo !!!
        to zapewniam polowa luz zostala by stratowana w dzwiach!!!

A GDZIE KLAPY ODDYMIJACE I SYSTEM ZRSZACZY PRZEIWOZAROWYCH!!!
        NO TABENE KTORY TO " STRAZAK PODPISAL TEN PAPIEREK CO TO SIE DOPUSCILO TO
        PUDELKO DO UZYTKU , I ZA ILE!!!
    • Gość: Akademia Re: Kluby. Ostatnie imprezy w Akademii IP: *.net138.okay.pl 25.02.06, 17:39
      Dlaczego tak piszesz o Akademi,naprawde to Suuuper Klub jezdze tam nawet moi
      Rodzice sa zafascynowani zwlaszcza Kazikiem imprezy Czadowe,a ze ciasno to co
      to Klimat Akademi tego sie nie zapomina,czasem zaglada tu Mamy kolezanka z
      Wroclawia i jest zachwycona Klimatem w Akademi Pozdrawiam tych lubiacych i
      bywajacych w Akademii lezka sie zakrecila:)powroca byc moze dobre chwile....
    • Gość: Kaska Re: Kluby. Ostatnie imprezy w Akademii IP: *.net138.okay.pl 25.02.06, 17:46
      Tak,tak racja wielu Rzeszowian nie wyobraza sobie Rzeszwa bez Akademii,ona musi
      powrocic w swietnej formie w blasku,juz sobie wyobrazam jak hucznie bedzie
      otwarcie,tego klubu ...tylko kiedy i czy Akademia bedzie dzialac??Kaska:)
    • Gość: Proboszcz Re: Kluby. Ostatnie imprezy w Akademii IP: *.rzeszow.mm.pl 25.02.06, 17:52
      I tym sposobem mamy o jedno miejsce rozpusty w mieście mniej!
      • Gość: I m To były czasy IP: *.man.rsk.pl 26.02.06, 16:35
        Te dyskoteki dla nastolatków. Pierwsze inicjacje seksualne w wc, pierwsze wybite
        zęby i pierwsze wymioty alkoholiczne
        • Gość: przejezdny akademia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.06, 17:54
          Witam ! Nie mieszkam juz w Rzeszowie od 4 lat , ale zawsze gdy tu przyjerzdzam
          to w punkcie odwiedzin znajomych i rodziny znajduje sie i klub Akademia.Co
          kolwiek nie powiedzieć o wsi jaką jest ta mieścina czyt.RZESZOW to koncerty i
          imprezy byly w klubie na poziomie. Uważam , że to wspaniale miejsce i jednego
          czego tu bezwlocznie potrzeba to szybki remont ! P.S- dziwie sie wielu
          internautom wypowiadajacym sie tu na forum iz maja tak plytkie opinie , chyba
          mylilem sie ze wiekrzosc neciarzy to mimo wszytko ludzie inteligentni bo ci
          tutaj wykazuja stopien bardzo niski a wrecz raczej plotkarsko dewociarskie
          podejscie cyt europa sie wali , straz pozarna nie podbite papiery itd itd .....
          żenadka , odepnijcie sie od kompow na chwile i bądzice aby potem komentowac !
    • Gość: xsa szukajcie a znajdziecie... IP: *.gcnowiny.pl 27.02.06, 18:20
      Akademii juz nie ma i nie bedzie - to pewne. Jakakolwiek by ona nie byla -
      trzeba przyznac ze bylo to jedyne miejsce w miescie gdzie "cos" sie dzialo.
      Dosc rzadko bylo to "cos" ciekawe ale w mizerii jaka jest "kulturalny" Rzeszow
      - dobre i to.
      Chodza sluchy ze ma cos powstac na nowym miescie - jakis spory klub z duza sala
      koncertowa - zatem szukajcie go to moze go znajdziecie - slowem - umarl krol -
      niech zyje krol...
      • Gość: res Re: szukajcie a znajdziecie... IP: 82.177.98.* 27.02.06, 19:00
        płytcy to jesteście wy żeby poziom kulturalny miasta porównywać do klubu,
        szkoda mi Was. Jak często odwiedzacie teatr czy filharmonie ??????????he tak
        myślałem to może nie wypowiadajcie sie o poziomie kulturalnym miasta z
        perspektywy klubu muzycznego.
        • Gość: axs Re: szukajcie a znajdziecie... IP: *.gcnowiny.pl 28.02.06, 16:54
          Czy chcesz tego czy nie - takie kluby tez sa składnikiem zycia kulturlanego
          miasta. I ich repertuar przewaznie wygrywa z repertuarem bardziej ambitnym. Ale
          tutaj tez sa inne cele - trza zarobic na chleb - bo oni nie maja dotacji z
          ministerstwa kultury. Jest to kultura w szerokim znaczeniu - o zyciu
          kulturalnym miasta nie decyduje obecnie tylko to co sie gra w filharmonii czy w
          teatrze. Takie czasy. Jesli nie chcesz sie z tym pogodzic - twoja sprawa. Od
          razu napisze ze nie jestem zwolennikiem tzw. popkultury - staram sie czerpac
          takze z zasobow tzw. kultury wysokiej. Z reszta to jest kwestia do dyskusji -
          ja sie jej nie boje - a tobie jest najwygodniej wyzywac ludzi od plytkich... No
          coz - mozna i tak - tylko po co sobie strzepic jezyk...
    • Gość: bywalec Re: Kluby. Ostatnie imprezy w Akademii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.06, 13:39
      oj działo się swego czasu w akademii działo:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka