Dodaj do ulubionych

WC w Akademii płatne-naciąganie klienta

IP: *.rzeszow-pilsudskiego.sdi.tpnet.pl 28.11.02, 10:57
Do Akademii chodzę często, nigdy jednak nie mogę pojąć jak można pobierać
pieniądze za korzystanie z WC w dyskotece. Płacę przecież wstęp nawet do 15
zł. Czy nie jest to chore??? Co o tym sądzicie?
Obserwuj wątek
    • klakierka Re: WC w Akademii płatne-naciąganie klienta 28.11.02, 12:32
      zgadzm się t tobą :)) niestety w innych klubach, nie tylko rzeszowskich ale i
      okoliczntch tez tak jest - no niby biorą przykład z AKADEMII no i zaznaczam ze
      płaci sie za toalete i sztnie jeszcze !!!!!!!! a wydaje mi sie ze powinno być
      takj ze jak płace np. 15 zł za wstę to toalete i szatnie mam juz wlioczony we
      wsztep .... no ale widac u nas jeszcze ciemnota.....a szkoda bo akademia to
      fajny klub :)
      • Gość: 15 PLN to nic Re: Dziecko . Idz do Kaduka. IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 28.11.02, 13:20
        Ale w sumie przepijesz 126 zlotych .
    • Gość: kaka Re: WC w Akademii płatne-naciąganie klienta IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 28.11.02, 14:10
      Zgadzam się - płacę za wstęp i mam w to wliczone cały "serwis" - szatnię , wc
      etc... no ale u nas jeszcze nie ten etap... moze kiedyś
      • Gość: radek Re: WC w Akademii płatne-naciąganie klienta IP: *.rzeszow-pilsudskiego.sdi.tpnet.pl 28.11.02, 14:17
        Czy są konsekwentni i za słomkę liczą osobno, czy może zrobili postępy i jest
        wliczona do ceny drinków?
    • Gość: dr Re: WC w Akademii płatne-naciąganie klienta IP: 217.153.103.* 28.11.02, 15:48
      To jest przecież Polska i to jeszcze Rzezszów, niby taki klub.........wstyd -
      na Zachodzie coś podobnego NIEDOPUSZCZALNE!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: Szatniarz Re: WC w Szatnia IP: 80.51.255.* 28.11.02, 16:32
        Racja! To tylko Rzeszówek - co po nim można sie spodziewać?
        W każdym razi drażni mnie to okropnie.Tak samo - płacę w Akademii dosyć sporo
        to jeszcze nie moge nic wymagać! Przykład: Wszystkie cenniejsze rzeczy typu
        dokumenty, karta, większą kasę trzymam w szatni w kurtce! Niestety kiedy ich
        potrzebuję nie mogę wziąć sobie kurtki, plecaka, torby - wyciągnąć sobie
        potrzebnej rzeczy i spowrotem oddać bo...pani szatniarce sie nie chce! Muszę
        brać to wszystko z sobą...pomysłowo!
        Jeżeli płacę za bilet, kibel i jeszcze tą cholerną złotówkę za szatnę - wydaje
        mi sie że mogę chyba wymagać, nie?! Ale Rzeszówek to Rzeszówek, a Akademia to
        tylko Akademią! Dużo wody upłynie w Wisłoku zanim będzie normalnie!
        • Gość: radek Re: WC w Szatnia IP: *.rzeszow-pilsudskiego.sdi.tpnet.pl 29.11.02, 13:18
          Ja głosuję nogami... nie bywam w tak kiepskich lokalach.

Co do Rzeszówka, to nie jest tak źle, mamy przecież Prohibicję.
          Szatnia, wc oraz nawet słomka do drinka.... to wszystko jest wliczone w cenę
          owego drinka (a jednak można i w Rzeszowie prowadzić klub z klasą!).

Czasem nawet można posłuchać tu jazzu (też bez dodatkowej opłaty ;-) ).
    • Gość: Pawel Warszawa nie lepsza:) IP: *.acn.pl 01.12.02, 12:28
      Nie przejmujcie sie bo w Warszawie jest tak samo, oczywiscie nie we wszystkich
      klubach. A to jest niezgodne z prawem. Tam gdzie podaja alkohol musza
      zagwarantowac darmowe toalety. Skoro Wam sie to nie podoba dlaczego sie nie
      staracie tego zmienic.J a bylem tylko raz w takim klubie i juz tam moja noga
      nie postapi.Pozdrawiam wszystkich imprezowiczow.
    • Gość: Jan Akademia IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 01.12.02, 23:20
      Ale może chociaż ochraniarze bie biją po mordach???
      • Gość: ara___ Re: Akademia IP: *.smlw.pl / 10.0.2.* 16.12.02, 21:48
        zdzierstwo, po prostu zdzierstwo, klub ma dobre połozenie i nie jsr zły a
        jesli chodzi o ochraniarzy to ten grubcio niejest taki fajny, czepia się bule
        czego
    • Gość: discomuł Re: WC w Akademii płatne-naciąganie klienta IP: *.pp.rzeszow.pl / 192.168.1.* 17.12.02, 22:08
      To kolejny dowód na zasciankowosc rzeszowa.
    • debiczanin Re: WC w Akademii płatne-naciąganie klienta 19.01.03, 14:54
      też uważam że to naciąganie ! często tam jestem i korzystam z WC co najmnie 2
      razy i za każdym razem trzeba płacić np. w Alibi tego niema !!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka