Dodaj do ulubionych

plaza i m1

06.03.06, 22:29
mam pytanie na jakiej ulicy w Rzeszowie
mieszcza sie te centra plaza i m1
Obserwuj wątek
    • Gość: ss Re: plaza i m1 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.03.06, 01:19
      na Rejtana
      • Gość: hugo Re: plaza i m1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.06, 09:19
        w rzeszowie nie ma M1 ani Plazy. A ta plaza to jest podrobka
        • gwiazda_podkarpacia Re: plaza i m1 07.03.06, 09:54
          to nawet nie podróbka! to jakaś pomyłka! to plazy nie widziało! zmienić nazwę
          rysiaza to mooożeee tam zagladnę :]
    • Gość: r Re: plaza i m1 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.03.06, 10:16
      Aleja Pokoju , ale w Krakowie ;-)
      W Rzeszowie jest tylko namiastka o podobnej nazwie "plaza", a M1 nawet podróbki
      nie ma.
      • Gość: klient Re: plaza i m1 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.03.06, 12:25
        m1 mialo powstac tam gdzie makro - ale jak zwykle radni i zaradnosc ludzka - a
        ta plaza to jednyny jej plus to sklep deichman
        • Gość: aaa Re: plaza i m1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.06, 22:31
          Deichman?Naprawde?Jak dla mnie to jakos taka jak w ccc...
          • Gość: ines Re: plaza i m1 IP: *.rzeszow.mm.pl 07.03.06, 22:50
            Deichman to produkty typowo jednosezonowe, jakość żadna. Bazar:)
      • Gość: ines Re: plaza i m1 IP: *.rzeszow.mm.pl 07.03.06, 22:54
        Kino pewnie nie powstanie(nie ma zapotrzebowania), ale jeśli chodzi o sklepy
        to stoiska firmowe porównywalne . Skoro jednak ludzie zachwycaja się
        Deichmanem, to szansa, że będzie tam np. Zara, Camaieu żadna. Jest za to
        Sephora wreszcie w Rzeszowie.
        • Gość: R Re: plaza i m1 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.03.06, 08:44
          Wiele dałbym za Orsay w Rzeszowie (odpadłyby koszty dojazdów na zakupy do
          Krakowa)
          • Gość: R Re: plaza i m1 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.03.06, 08:45
            no i H & M
            • Gość: hugo Re: plaza i m1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.06, 09:33
              gosc: ines napisał:
              "Kino pewnie nie powstanie(nie ma zapotrzebowania),"

Co to za bzdury! Nie ma zapotrzebowania w rzeszowie na kino? To pojedz do
              heliosa i zobacz co sie dzieje! A zobaczysz - wybuduja NM i Cushmana i tam beda
              kina.
            • Gość: jaaaa Re: plaza i m1 IP: *.pl / *.lublin.enterpol.pl 08.03.06, 09:58
              zapraszamy do H&M w Lublinie już we wrześniu :)
            • Gość: jaann1 Re: plaza i m1 IP: *.pl / *.lublin.enterpol.pl 08.03.06, 09:58
              zapraszamy do H&M w Lublinie już we wrześniu :) w Plaza Lublin.
              • Gość: M Re: plaza i m1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.06, 20:35
                Hahahah jasne i co nawet H&M jest u nas wczesniej niz w Lublinie hahahahahah :D
                Bo u nas naprawde bedzie we wrzesniu.
          • Gość: kasiulka =* Re: plaza i m1 IP: *.rzeszow.mm.pl 08.03.06, 13:25
            W Rzeszowie jest ORSAY !!! W podziemiach centrum handlowego Ameryka =P
            • Gość: Ewa Re: plaza i m1 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.03.06, 13:44
              Orsay w Rz?
              Żartujesz?
              • Gość: R Re: plaza i m1 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.03.06, 14:11
                web.orsay.com/stores/index.php?CountryCode=pl
                Niestety najbliższy w Krakowie :-(
                Nad tym ubolewa moja przyjaciółka, która kupuje tam większość swoich ubrań.

Chociaż ma to swoje plusy... W Rzeszowie nie ma klonów swoich.

• Gość: kasiulka =* Re: plaza i m1 IP: *.rzeszow.mm.pl 08.03.06, 15:30
                  No przecież widziałam =P Taki napis w różowym kółeczku ... to orsay ?
                  • rraaddeekk Re: plaza i m1 08.03.06, 15:33
                    tu masz logo:
                    web.orsay.com/dn_about_orsay_pl/
                  • Gość: klient nowy Re: plaza i m1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.06, 09:48
                    n w galeri graffica iw auchan w krasnym beda 2 sklepy orsay koleny bedzie w
                    millenium hall
                    • Gość: klient prawdziwy Re: plaza i m1 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.08.06, 09:50
                      juz ci cos mowielm odp***** sie od niku klient :)
                • Gość: kasiulka =* Re: plaza i m1 IP: *.rzeszow.mm.pl 08.03.06, 15:32
                  to znaczy w niebieskim kółeczku na różowym tle !! Dokładnie to widziałam w
                  podziemiach Ameryki ... ! Przecieź nie mam przewidzen .,.
                  • rraaddeekk Re: plaza i m1 08.03.06, 15:54
                    Hm... wg oficjalnych danych w woj. podkarpackim nie ma sklepów Orsay.
                    Jakoś nie chce mi się w to wierzyć, że jest w Ameryce.
                    Gdzie to mówisz? w podziemiu?
                    (nie byłem tam kilka lat)
                    • Gość: kris Re: plaza i m1 IP: *.prz-rzeszow.pl 08.03.06, 16:13
                      no jeśli mówisz o sklepie z logo które podałeś wyżej to rzeczywiście może nie
                      być heh;)
                      • Gość: R Re: plaza i m1 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.03.06, 08:46
                        Kasiulka tam jest OLSEN, a nie ORSAY, a to ogromna różnica!
                        (Wprawdzie z zewnątrz tylko zagladałem, bo w niedziele nieczynne)
                        • Gość: @ Re: plaza i m1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.06, 20:03
                          to nie orsay tylko firany i zasłony ?
                          • pawel_bielsko Re: plaza i m1 10.08.06, 20:31
                            a jakie sklepy sa jeszcze w Plazie?
                            • Gość: sss Re: plaza i m1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.06, 18:40
                              empik, house, reporter, itd. nic nowego
                              • pawel_bielsko Re: plaza i m1 11.08.06, 19:50
                                dzieki za info! BYłbym wdzieczny za powierzchnie grafici - moja przegladarka nie obsluguje jej strony!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka