Dodaj do ulubionych

To niemożliwe !!!!

IP: 195.116.214.* 10.10.01, 08:09
Jestem pierwsza :-))) Witam pięknie i życzę udanego dnia :-)
Obserwuj wątek
    • Gość: Tato Re: To niemożliwe !!!! IP: *.teleaudio.com.pl 10.10.01, 08:12
      Kłaniam.
      Byłem wcześniej, ale kobiety mają pierwszeństwo.
      • Gość: Kwiatek Re: To niemożliwe !!!! IP: 195.116.214.* 10.10.01, 08:14
        Tatko!!! Całuję w oba policzki ...... cmoook, cmoook :)
        • Gość: Tato Re: To niemożliwe !!!! IP: *.teleaudio.com.pl 10.10.01, 08:15
          Cholercia, dobrze, że się ogoliłem. Przeczucie czy męska intuicja?
          • Gość: Kwiatek Re: To niemożliwe !!!! IP: 195.116.214.* 10.10.01, 08:19
            Qrka, cos czułam, ze ślisko ;)
            • nanta!!! Re: To niemożliwe !!!! 10.10.01, 08:22
              dzien dobry ;))
              po kawce czy przed? ja jeszcze niedospana jestem ;)
              • Gość: Kwiatek Re: To niemożliwe !!!! IP: 195.116.214.* 10.10.01, 08:24
                Własnie spadłam z Tatowych policzków :-( W trakcie. Witaj. Rozumiem Cię . Za
                oknem jeszcze ciemno.
              • Gość: Tato Re: To niemożliwe !!!! IP: *.teleaudio.com.pl 10.10.01, 08:25
                Przed kawką. Ale, jak zwykle ostatnio, bezołowiową.
                • nanta!!! Re: To niemożliwe !!!! 10.10.01, 08:29
                  z Tatowych policzkow? to w ramach rewanzu za bujanie sie na Kwiatku? ;))
                  kawa jedynie bezolowiowa ale z mlekiem ;) duza iloscia mleka ;)
                  • Gość: Tato Re: To niemożliwe !!!! IP: *.teleaudio.com.pl 10.10.01, 08:35
                    Może to nie rewanż, a zwykła wymiana uprzejmości...
                  • Gość: Kwiatek Re: To niemożliwe !!!! IP: 195.116.214.* 10.10.01, 08:36
                    nanta!!! napisał(a):

> z Tatowych policzkow? to w ramach rewanzu za bujanie sie na Kwiatku? ;))
                    > kawa jedynie bezolowiowa ale z mlekiem ;) duza iloscia mleka ;)

Yhy. Z radości wskaczyłam na poliki, ale swiezo ogolone, a wiec sliskie ;-(
                    Byłas w kinie?
                    • nanta!!! Re: To niemożliwe !!!! 10.10.01, 08:46
                      do kina nie dotarlam
                      zadzwonila kumpela i wylewalysmy zale
                      oczywiscie temat przewodni to FACECI ;))
    • basia! Re: To niemożliwe !!!! 10.10.01, 08:29
      Dzień dobry ,ja już piję drugą kawę.
      • Gość: mreck smerfna atmosfera tu dzisiaj! IP: 192.168.1.* / *.elzam.com.pl 10.10.01, 08:35
        witam. Poproszę z fusami, bez smietanki, ale z odrobina cukru.
        Chciałem sie dowiedzieć od Taty czym różni się męska intuicja od pezeczucia.
        Przeczucia są jak ja sądzę irracjonalne. A meska intuicja? czy cos takiego
        istnieje?
        • Gość: Tato Re: smerfna atmosfera tu dzisiaj! IP: *.teleaudio.com.pl 10.10.01, 08:38
          Wiedziałem, że w końcu ktoś zwróci na to uwagę. W każdym z nas, jak wiadomo,
          jest nieco pierwiastka żeńskiego. I być może jest to ta szczątkowa intuicja,
          której czasem kobietom zazdrościmy. Bo wszak my jesteśmy tak racjonalni...
          • Gość: Kwiatek Re: smerfna atmosfera tu dzisiaj! IP: 195.116.214.* 10.10.01, 08:43
            Gość portalu: Tato napisał(a):

> Wiedziałem, że w końcu ktoś zwróci na to uwagę. W każdym z nas, jak wiadomo,
            > jest nieco pierwiastka żeńskiego. I być może jest to ta szczątkowa intuicja,
            > której czasem kobietom zazdrościmy. Bo wszak my jesteśmy tak racjonalni...

No niestety... prawda jest taka, ze zdarzą sie meskie egzemplarze obdarzone
            typowo kobiecym darem jakim jest intuicja.
            • Gość: mreck Re: smerfna atmosfera tu dzisiaj! IP: 192.168.1.* / *.elzam.com.pl 10.10.01, 08:47
              chryzantemo zlocista, dlaczego niestety?
              • Gość: Kwiatek Re: w kysztaaaaaaaałowym waaaaaaaazonie IP: 195.116.214.* 10.10.01, 08:52
                Gość portalu: mreck napisał(a):

> chryzantemo zlocista, dlaczego niestety?

bo nie lubię przyznawać racji facetom ;-(

• Gość: quest Witam wszystkie prowokatorki IP: *.*.*.* 10.10.01, 08:46
      • nanta!!! Re: Witam wszystkie prowokatorki 10.10.01, 08:48
        i znowu sie nie lapie na Twoje pozdrowienia, zgodnie z wczorajsza obietnica
        czesc :)
      • basia! Re: Witam wszystkie prowokatorki 10.10.01, 08:50
        patch-work-i
      • Gość: aniela Re: Witam wszystkie prowokatorki IP: *.mst.gov.pl 10.10.01, 08:50
        po wczorajszym wydarzeniu kulturalnym cierpię na migrenę, światłowstręt i
        kaowstręt. może pijcie kawy na zapleczu ? :>)
        • Gość: Tato Re: Witam wszystkie prowokatorki IP: *.teleaudio.com.pl 10.10.01, 08:53
          Czy to wydarzenie to projekcja koreańskiego filmu o dręczeniu psów?
          • Gość: mreck dreczenie psów? - to brzmi bardzo niepokojąco? IP: 192.168.1.* / *.elzam.com.pl 10.10.01, 08:57
            czy mam podwinąć ogonek?
          • Gość: aniela Re: Witam wszystkie prowokatorki IP: *.mst.gov.pl 10.10.01, 09:05
            nene to koncert zagranicznego zespołu młodzieżowego. zadymione pomieszczenia i
            unoszące sie opary alkoholu nie służą mi
            • Gość: Tato Re: Witam wszystkie prowokatorki IP: *.teleaudio.com.pl 10.10.01, 09:07
              Raczej operetka, perfumy "Być może" i naturalny zapach starszych ciał?
              • Gość: aniela Re: Witam wszystkie prowokatorki IP: *.mst.gov.pl 10.10.01, 09:11
                aha albo filharmonia albo balet gdzie nie unoszą się żadne zapachy. i zakaz
                palenia nad drzwiami wisi. i muzyka kojąco działa. i panowie we frakach. ehh,
                rozmarzyłam się :)
            • Gość: Kwiatek Re: Witam wszystkie prowokatorki IP: 195.116.214.* 10.10.01, 09:09
              Gość portalu: aniela napisał(a):

> nene to koncert zagranicznego zespołu młodzieżowego. zadymione pomieszczenia i
              > unoszące sie opary alkoholu nie służą mi

co Ty tam robiłaś?? Sprawdzałaś bilety ?
              • Gość: aniela Re: Witam wszystkie prowokatorki IP: *.mst.gov.pl 10.10.01, 09:18
                kwiatek, nie wiem czy mam się zaśmiać (bo to dowcip) czy mam Ci odpowiedzieć
                poważnie co tam robiłam? nie zrozumiałam intencji Twojej, więc mi ją objaśniij
                • Gość: Kwiatek Re: Witam wszystkie prowokatorki IP: 195.116.214.* 10.10.01, 09:22

> kwiatek, nie wiem czy mam się zaśmiać (bo to dowcip) czy mam Ci odpowiedzieć
                  > poważnie co tam robiłam? nie zrozumiałam intencji Twojej, więc mi ją objaśniij

To nie jest takie trudne, pomyśl, a skoro Ci sie nie chce, pewnie tak jest,
                  to potraktuj jako dowcip i zaśmiej się ...... perliście.
                  • Gość: mreck uwaga PROWOKACJA IP: 192.168.1.* / *.elzam.com.pl 10.10.01, 09:36
                    aniela nie może sie zaśmiewać bo głowa ja boli. co na to twój chłop?
                    • Gość: aniela Re: uwaga PROWOKACJA IP: *.mst.gov.pl 10.10.01, 09:39
                      nie prowokuj mnie mreck :)
                    • Gość: Kwiatek Re: uwaga PROWOKACJA IP: 195.116.214.* 10.10.01, 09:44
                      Gość portalu: mreck napisał(a):

> aniela nie może sie zaśmiewać bo głowa ja boli. co na to twój chłop?

To Aniela ma chłopa ?!?! fiuu...fiuuu....
                      • Gość: aniela Re: uwaga PROWOKACJA IP: *.mst.gov.pl 10.10.01, 10:05
                        i Ty kwiatek tez odłóż czerwoną płachtę. dzis jestem daltonistką.
                        • Gość: nanta Re: uwaga PROWOKACJA IP: 19.150.112.* 10.10.01, 10:12
                          znaczy sie juz na stale w tym kartonie z wapnem? ;)
                          mam pytanie dot. koncertu, zespol jaki?
                          • Gość: aniela Re: uwaga PROWOKACJA IP: *.mst.gov.pl 10.10.01, 10:19
                            nene tylko dziś, jutro zwalniam miejscówkę. możesz rezerwować nanta :)
                            zespół faithless.
                        • Gość: Kwiatek Re: uwaga PROWOKACJA IP: 195.116.214.* 10.10.01, 10:23

> i Ty kwiatek tez odłóż czerwoną płachtę. dzis jestem daltonistką.

Co się dzis porobiło ?!?!?
                          Tato się chwali kobiecą intuicją, natomiast Ty masz męską przypadłość
                          • Gość: aniela Re: uwaga PROWOKACJA IP: *.mst.gov.pl 10.10.01, 10:24
                            przeszliśmy operacje zmiany płci
                            • Gość: Tato Re: uwaga PROWOKACJA IP: *.teleaudio.com.pl 10.10.01, 10:26
                              Tak? A na co? Nawet nie zauważyłem/zauważyłam...
                              • Gość: aniela Re: uwaga PROWOKACJA IP: *.mst.gov.pl 10.10.01, 10:29
                                bo to podwojna operacja byla: z faceta na kobiete i z kobiety na faceta.
                                • Gość: Tato Re: uwaga PROWOKACJA IP: *.teleaudio.com.pl 10.10.01, 10:36

> bo to podwojna operacja byla: z faceta na kobiete i z kobiety na faceta.

To znaczy, że znów jestem mężczyzną?
                                  Fakt, dziś się goliłem i nawet było z czego.

• Gość: aniela Re: uwaga PROWOKACJA IP: *.mst.gov.pl 10.10.01, 10:37
                                    może to były nogi?
                                    • Gość: Tato Re: uwaga PROWOKACJA IP: *.teleaudio.com.pl 10.10.01, 10:39

> może to były nogi?

Nogi? Pod nosem?

• Gość: aniela Re: uwaga PROWOKACJA IP: *.mst.gov.pl 10.10.01, 10:42
                                        u większości ludzi nogi znajdują się pod nosem :) może nie tuż tuż ale zawsze
                                        pod. u Ciebie jest odwrotnie>? :)
                                        • Gość: Tato Re: uwaga PROWOKACJA IP: *.teleaudio.com.pl 10.10.01, 10:45

> u większości ludzi nogi znajdują się pod nosem :) może nie tuż tuż ale zawsze
                                          > pod. u Ciebie jest odwrotnie>? :)

Nie czepiaj się szczegółów!

• Gość: aniela Re: uwaga PROWOKACJA IP: *.mst.gov.pl 10.10.01, 10:49
                                            a Ty nie podnoś na mnie głosu bo się Ciebie nie boję.:)
                                            • Gość: Tato Re: uwaga PROWOKACJA IP: *.teleaudio.com.pl 10.10.01, 10:51

> a Ty nie podnoś na mnie głosu bo się Ciebie nie boję.:)

O, prawdziwie męskie podejście. Zwracam honor.

• Gość: aniela Re: uwaga PROWOKACJA IP: *.mst.gov.pl 10.10.01, 10:57
                                                odłóż go na stół, powoli... a teraz cofnij się o trzy kroki :)
                                  • Gość: Kwiatek Re: uwaga PROWOKACJA IP: 195.116.214.* 10.10.01, 10:38
                                    Gość portalu: Tato napisał(a):

> Gość portalu: aniela napisał(a):
                                    >
                                    > > bo to podwojna operacja byla: z faceta na kobiete i z kobiety na faceta.
                                    >
                                    > To znaczy, że znów jestem mężczyzną?
                                    > Fakt, dziś się goliłem i nawet było z czego.
                                    >

Ciekawe czy Aniela się dzis golił?
                            • Gość: Kwiatek Re: uwaga PROWOKACJA IP: 195.116.214.* 10.10.01, 10:29

> przeszliśmy operacje zmiany płci

Yhy.
    • rigel Re: To niemożliwe !!!! 10.10.01, 11:21
      a ja melduje sie ostatni, lecz nie z mojej winy.... ;))))
      witam wszystkich
      Nanta, nie obraziłem sie.... ;)))))
      • Gość: Kwiatek Re: To niemożliwe !!!! IP: 195.116.214.* 10.10.01, 11:25
        Witaj Słonko, znowu źli ludzie do pracy Cię zapędzili?
        • rigel Re: To niemożliwe !!!! 10.10.01, 11:27
          zli ludzie zepsuli internet....
          • Gość: Kwiatek Re: To niemożliwe !!!! IP: 195.116.214.* 10.10.01, 11:31
            ajajaj .. nie dobrze, ale coz, wazne, ze naprawili
      • Gość: aniela Re: To niemożliwe !!!! IP: *.mst.gov.pl 10.10.01, 11:26
        cos mi się wydaje że ostatni będa pierwszymi pod wzglęem ilości mejli na
        sekundę ;) i to niebawem
      • Gość: Tato Re: To niemożliwe !!!! IP: *.teleaudio.com.pl 10.10.01, 11:33
        rigel napisał(a):

> a ja melduje sie ostatni, lecz nie z mojej winy.... ;))))
        > witam wszystkich
        > Nanta, nie obraziłem sie.... ;)))))

Kłaniam.
        Bez winy ale ze swoim winem, mam nadzieję?

• rigel Re: To niemożliwe !!!! 10.10.01, 11:34
          wino moze byc ale tylko w wyjatkowym towarzystwie.... ;))))
          • Gość: aniela Re: To niemożliwe !!!! IP: *.mst.gov.pl 10.10.01, 11:36
            mogę robić za wyjątkowe towarzystwo. dam Wam pretekst do upodlenia się tanim
            winem.
            • rigel Re: To niemożliwe !!!! 10.10.01, 11:37
              dlaczego od razu tanim winem?
              dlaczego mam dla Ciebie się upadlac?
            • Gość: Kwiatek Re: To niemożliwe !!!! IP: 195.116.214.* 10.10.01, 11:39
              szczerze współczuję
      • Gość: quest Gdzie się podziała Nanta!!!, taka cisza tutaj? IP: *.*.*.* 10.10.01, 11:41
        • nanta!!! tak wyglada odwyk ;) i dotrzymywanie slowa 10.10.01, 12:55
          • rigel Re: tak wyglada odwyk ;) i dotrzymywanie slowa 10.10.01, 12:59
            ze mna tez nie chcesz rozmawiac???????????
            • nanta!!! Re: tak wyglada odwyk ;) i dotrzymywanie slowa 10.10.01, 13:05
              dogorywam dzisiaj w kartonie z wapnem ;)
              • rigel Re: tak wyglada odwyk ;) i dotrzymywanie slowa 10.10.01, 13:08
                nanta!!! napisał(a):

> dogorywam dzisiaj w kartonie z wapnem ;)

beze mnie?????? a pocztę możesz chcociaż odbierać??
                • nanta!!! Re: tak wyglada odwyk ;) i dotrzymywanie slowa 10.10.01, 13:10
                  sluzbowe nie dziala :-((
                  • Gość: Kwiatek Re: tak wyglada odwyk ;) i dotrzymywanie slowa IP: 195.116.214.* 10.10.01, 13:16
                    Nanta nie idź na odwyk, nie bede miala z kim po ludzku pogadac, plizzzzzzz
                  • rigel Re: tak wyglada odwyk ;) i dotrzymywanie slowa 10.10.01, 13:20
                    nanta!!! napisał(a):

> sluzbowe nie dziala :-((

poszło na yahoo
                    • nanta!!! Re: tak wyglada odwyk ;) i dotrzymywanie slowa 10.10.01, 13:24
                      odwyk zupelny mi nie grozi ;))
                      dzisiaj nastroj nie ten ;)
                      i musze komus cos udowodnic ;))
                      • rigel Re: tak wyglada odwyk ;) i dotrzymywanie slowa 10.10.01, 13:25
                        nanta!!! napisał(a):

> i musze komus cos udowodnic ;))

on i tak jest tylko bytem nierzeczywistym.... znaczy sie wirtualnym
                      • Gość: Kwiatek Re: tak wyglada odwyk ;) i dotrzymywanie slowa IP: 195.116.214.* 10.10.01, 13:30
                        nanta!!! napisał(a):

> odwyk zupelny mi nie grozi ;))
                        > dzisiaj nastroj nie ten ;)
                        > i musze komus cos udowodnic ;))

Jasne, a założyłaś sie chociaż o skrzynkę szampana?!?!?!
                        • nanta!!! Re: tak wyglada odwyk ;) i dotrzymywanie slowa 10.10.01, 13:35
                          skrzynka szampana nie przyszla mi do glowy
                          a niech to, teraz juz za pozno ;)
                          fakt, wszystko ma z e' ;))
                          • Gość: Kwiatek Re: tak wyglada odwyk ;) i dotrzymywanie slowa IP: 195.116.214.* 10.10.01, 13:45
                            Ponegocjuj z e'q , dorzuc kolejny dzien, a szampana nigdy nie za duzo ;-)))
                            • nanta!!! Re: tak wyglada odwyk ;) i dotrzymywanie slowa 10.10.01, 13:50
                              negocjacje wymagaja checi obustronnych ;)
                              poki tego nie bedzie, ja nawet nie prowokuje
                              nie wpominajac o zainteresowaniu ;))

• Gość: quest Nieprawda !. Odwyk wygląda tak IP: *.*.*.* 10.10.01, 14:11
            • Gość: jmt Re: Nieprawda !. Odwyk wygląda tak IP: *.swietochlowice.sdi.tpnet.pl 10.10.01, 14:18
              ... co napisawszy zamilkl jak grob...
              • Gość: Kwiatek Re: Nieprawda !. Odwyk wygląda tak IP: 195.116.214.* 10.10.01, 14:21
                ...lub udał się na iinny watek ;-)
                • Gość: jmt to mozliwe IP: *.swietochlowice.sdi.tpnet.pl 10.10.01, 14:23
                  to jest czlowiek wielowatkowy - wszedzie pelno jego pustych kopert
                  :-)
                  • Gość: Kwiatek Re: to mozliwe IP: 195.116.214.* 10.10.01, 14:27
                    Gość portalu: jmt napisał(a):

> to jest czlowiek wielowatkowy - wszedzie pelno jego pustych kopert
                    > :-)

yhy.. a nawet niepachnące ;-)
              • nanta!!! nieznajac go wiem, ze odezwie sie jutro, zegnam bez prowokacji ;) 10.10.01, 14:22
                • Gość: jmt Re: nieznajac go wiem, ze odezwie sie jutro, zegnam bez prowokacji ;) IP: *.swietochlowice.sdi.tpnet.pl 10.10.01, 14:24
                  zdefiniuj: zegnam
                  • nanta!!! definiuje: ja mowie do questa "do widzenia" 10.10.01, 14:27
                    bo zanim sie znowu odezwie, juz dzisiaj po 4 mnie tu nie zastanie;)
                    • Gość: quest Nanto!!!. Dobranoc IP: *.*.*.* 10.10.01, 16:04
                      • nanta!!! :-PPP ;) 10.10.01, 16:06
                        sarprajs, bo przekorna jestem ;))
                        trzymaj sie;))
                        • Gość: quest Oszukujesz:) IP: *.*.*.* 10.10.01, 16:11
                          • nanta!!! alwejs ;) 10.10.01, 16:12
                            • Gość: quest Ze skrzydełkami i bez zmrużenia oka. Tym razem dzień dobry. IP: *.*.*.* 10.10.01, 16:16
                              • nanta!!! musze isc, umowiona jestem, gdyby nie to...;)) 10.10.01, 16:17
                                • fuego Nanta, smarkulo... do domu! 10.10.01, 16:19
                                  • Gość: quest Ona tu ciągle z nami jest, jeśli nie ciałem to duchem! IP: *.*.*.* 10.10.01, 16:24

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka