Dodaj do ulubionych

Endokrynolog

IP: 80.51.114.* 07.03.06, 10:39
Czy znacie jakiegos endokrynologa, od dwóch lat lecze nadczynnosc tarczycy i
jakos mało efektywnie;(
Obserwuj wątek
    • Gość: rally Re: Endokrynolog IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.03.06, 19:16
      polecam Dudka na Lwowskiej
      • Gość: eviii Re: Endokrynolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.06, 11:04
        a jakis prywatny endo????
    • Gość: polecam szczerze.. polecam.... IP: *.local.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 05.08.06, 11:23
      jhydzik.republika.pl/
      • Gość: mała Hydzik-porażka na całej linii IP: 213.199.241.* 05.08.06, 19:16
        Tylko nie hydzik!!!! Boziu, tylko nie on!!!!
        • agrasse Re: Hydzik-porażka na całej linii 05.08.06, 19:32
          no właśnie, dlaczego nie Hydzik? Słyszę o nim albo bardzo pochlebne albo bardzo
          negatywne opinie. A jak jest faktycznie? :/ Leczylaś sie u niego?
          • Gość: mała Re: Hydzik-porażka na całej linii IP: 213.199.241.* 07.08.06, 14:37
            leczyłam się i bardziej niż moje zdrowie interesowało go moje zycie prywatne.
            miewał humory, i to jakie..., w ogole mnie nie badał, może raz na rok. co do
            piersi , pytał: badała się pani? ja na to, że nie, no to on: , to niech się
            pani bada i uśmieszek na twarzy i nic. czasami potrafił przegadac godzinę, bez
            jakiegokolwiek badania, a na zewnątrz czekają pacjentki umówione na godzinę.
            nie licz, że wizyta będzie punktualnie, zdarza się i to często godzinne, 1,5
            godzinne opóżnienie, przeciez pan doktor musi pogadac..., miewał telefony,
            gdzię dowiadywałam się o kupnie działki..., także nie polecam...
    • Gość: Kazek Re: Endokrynolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.06, 12:10
      Polecam Ewe Goral-Maciag z Medyka
      • Gość: Michał Re: Endokrynolog IP: *.19.165.6.osk.enformatic.pl 07.08.06, 22:06
        Polecam dr,Góralczyk... przychodnia ul, Warzywna
        Mały jest problem... duże kolejki.. na zapisy.... ale warto spróbować.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka