Gość: dp IP: *.rzeszow.mm.pl 28.03.06, 20:17 "Ktoś może dostrzec w tym jakąś profanację - sugerowała Elżbieta Dzierżak" , co za prymitywny moherowy babsztyl. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zz Re: Dyskusja radnych o logo Rzeszowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.06, 20:35 DEBILE - zajmują sie pierdołami / a zamiast casty mamy piekne szare pola jak na wsi . prawo PISowcy - wybory niedługo . napewno na PIS nie zagłosue Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klient Re: Dyskusja radnych o logo Rzeszowa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.03.06, 20:54 az brzuch boli od ich ....... - czyzby casta to powtorka z cushmana?? a ciekawe czy w tym aby cushman i casta nie powstaly nie macza palcow ktos z rzeszowa (wiadomo o kogo chodzi) Odpowiedz Link Zgłoś
olias casta 29.03.06, 19:09 wg Nowin Casta jest skasowana przez radnych całkiem - odłożono gdzieś po komisjach. Chyba ewentualnie można wrócić do casty po wyborach jesiennych. Jak Rzeszów wybierze NORMALNYCH ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niezalezny A kiedy coś zrobią dla zmniejszenia bezrobocia??! IP: *.org / *.internetdsl.tpnet.pl 28.03.06, 20:53 Bo jako logo Rzeszowa proponuję po prostu nazwę "najwięcej głosujących na PiS!" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stach Re: A kiedy coś zrobią dla zmniejszenia bezroboci IP: *.dnet.pl 29.03.06, 07:05 Albo innaczej - Najwięcej głosujących przeciwko zasłużonej dla Polski drużyny Leszka Milera. To przez (w dużej części) mieszkańców Rzeszowa ta wielce zasłużona i godna szacunku i najwyzszego uznania, znana z krystalicznej uczciwości, patriotyzmu partia nie doszła do władzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zenek bez komentarza... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.06, 20:54 "Dlaczego w haśle nazwa Rzeszów jest z małej litery?" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: Dyskusja radnych o logo Rzeszowa IP: *.dami / 81.15.189.* 28.03.06, 21:10 Pis i LPR to debile, byli i będą! Dają im 40 milionów na inwestycje a oni zajmują się kolorami. Kiedy te wybory bo już mam dosyć tej bandy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tampon Re: Dyskusja radnych o logo Rzeszowa IP: *.rzeszow.mm.pl 28.03.06, 21:38 Radni Polskiego Rzeszowa...dlaczego do promocji uzywacie obcego jezyka? A poza tym dlaczego zajmujecie sie tak mało waznymi sprawami kiedy czekaja ważniejsze? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;( płakać mi sie chce IP: 81.15.189.* 28.03.06, 22:03 Dzierżak co my ci zrobilismy?? ogol jeża Odpowiedz Link Zgłoś
olias Re: płakać mi sie chce 28.03.06, 22:27 no właśnie nic. I dlatego taka zła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ogier Re: płakać mi sie chce IP: *.dab.tke.pl 29.03.06, 09:21 niezaspokojona stara panienka to ma takie dziwne myśli Odpowiedz Link Zgłoś
olias Re: płakać mi sie chce 29.03.06, 19:11 to się będzie pogłębiać z wiekiem Jak nie wybierzecie normalnie jesienią to zobaczycie takie cuda, że będziecie w skarpetkach pieszo po śniegu uciekać z rzeszowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: knz Re: Dyskusja radnych o logo Rzeszowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.06, 22:11 k...a, k...a, k...a. dzierzakowa, ktora edukacje plastyczna zakonczyla na narysowaniu konika na lekcji plastyki w 3 klasie podstawowki w pierdzikowie wypowiada sie na temat logo... to by bylo nawet smieszne, gdyby nie bylo takie tragiczne dla miasta i mieszkancow... nasi radni by pewnie chceli dac chalupe rodem z cepelii, przed nia pare w strojach ludowych a na niebie samolot. a jakby seie do tego dalo jeszcze wpakowac gdzies sp JP2 to juz by bylo cudownie... o blokowaniu inwestycji to juz nawet mi sie pisac nie chce, dlatego sie skupilem na logo. boze, dlaczego mnie pokarales takimi kretynami w radzie miasta!!! Odpowiedz Link Zgłoś
olias Re: Dyskusja radnych o logo Rzeszowa 28.03.06, 22:22 ta! i teraz Jadźka lata po niebie i takimi rwami bluzga że już ją Archanioł Gabriel prosił, żeby aniołków nie gorszyła. Ale co tam, sklęła Gabriela że ten tylko skrzydła podwinął i tyle go było. Św. Piotr już szedł żeby ją trochę ułagodzić ale jak zobaczył w jakim nerwie - odwrócił się na pięcie. A Jadźka chodzi i krzyczy że jak te wszystkie Dzierżakówny i resztę złapie to przerobio na przynęty dla rybek. Odpowiedz Link Zgłoś
olias Re: Dyskusja radnych o logo Rzeszowa 28.03.06, 22:25 najpierw cushmana, teraz casta ... czy "przedstawiciele narodu" zostali kupieni przez konkurencję? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MAG Re: Dyskusja radnych o logo Rzeszowa IP: *.krak.tke.pl 28.03.06, 22:43 Casta na Staromieściu nigdy nie powstanie !!!!! Jest jeden koleś, który wszystko zrobi i wszystkich przekupi. Jego interes by padł przy takiej konkurencyjnej inwestycji i dziwi mnie zdziwienie. Radni są z Rzeszowa i chcą w nim dalej żyć więc nie mają innej możliwości jak popierać tego pANA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZZ Re: Dyskusja radnych o logo Rzeszowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.06, 22:46 ale nie długo ten Pan straci klientów bazaru Grafica , bo rozpoczeła sie juz budodowa Galerii Nowe Miasto , juz wyburzyl 4 domy za Statoilem i ogrodzili teren. precz z układami !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MAG Re: Dyskusja radnych o logo Rzeszowa IP: *.krak.tke.pl 29.03.06, 13:27 DOBRE A myślisz że kto jest właścicielem Galerii Nowe Miasto ??? Może miasto ?? ha ha ha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZZ Re: Dyskusja radnych o logo Rzeszowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.06, 17:58 moze Conres matołq ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MAG Re: Dyskusja radnych o logo Rzeszowa IP: *.krak.tke.pl 30.03.06, 02:46 rusz swoją wielką inteligentną główką i pomyśl dla kogo "Casta" jest konkurencją a potem się wypowiadaj. a Twoje mat... świadczy to tym, że jesteś równie beznadziejny jak decyzje podejmowane w rzeszowie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Dyskusja radnych o logo Rzeszowa IP: *.res.pl 28.03.06, 22:58 noż ku*wa... dajcie mi jej adres... już jej nie zdzierżę... wyślę jej spóźnioną walentynkę... na przykład bilet do rzymu w jedną stronę... niech się wyniesie z Rzeszowa i już nigdy nie wraca - wtedy i jej i nam będzie lepiej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx zaszlachtować radę :-) IP: *.intertele.pl / *.intertele.pl 28.03.06, 23:38 durny naród , ciemny naród , tu mieszkamy kochani ...... może by to światłe gremium "zaszlachtować" ?:-):-))) hehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pomaranczowy pomaranczowy IP: 195.136.36.* 29.03.06, 07:35 sok pomaranczowy kojarzy sie z pomaranczowa rewolucja - z ktora przeciez sok nie mial nic wspolnego. Proponuje wycofac caly sok pomaranczowy z handlu. przynajmniej na terenie rzeszowa. ....eeeehhh ... ludzie zrobmy cos i usunmy tych oszolomow sila bo to przeciez zenujace co oni wyprawiaja!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MC wywalcie tych ludzi!!!!! IP: 195.136.36.* 29.03.06, 07:42 Jjuz krece z tego beke ale fakt jest taki ze tych debili ktos tam wybral sami sie tam nie wybrali i teraz masz obraz calego podkarpacia i jak tu ma byc lepiej jak ludzie radza nad tym czy imie jadwigi czy bnoleslawa nadac na patrona a odrzucaja od startu duuuzy projekt inwestycyjny w miescie banda holota, powinno sie ta holote naprawde rozgonic ja sie dziwie ze jeszcze nikt sie za to nie zabral na miejscu prezydenta to bym juz chyba sie zagotowal a ta dzierzakowa to ....sami sobie dokonczcie, baba jest nawiedzona!!! rece i nogi opadaja!! ps.w jednym ma racje Rzeszow z Duzej litery a projekt logo to porazka centralna porazka, powinni zwolac graficiarzy i bylby taki propjekt ze ho ho kto to wymysil w ogole to logo?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: knz Re: wywalcie tych ludzi!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.06, 08:27 najlepiej z duzej litery i do tego zmienic czcionke... np times new roman bylby pyszny w tym miejscu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P. Herb Rzeszowa to krzyz maltanski IP: 151.80.8.* 29.03.06, 07:48 skad pismakowi "GW" przyszedl do glowy "kawalerski"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: esjoter Re: Dyskusja radnych o logo Rzeszowa IP: *.softel.pl 29.03.06, 08:07 Pani Elżbieto Dzierżak, Trzeba było wystartować w tym konkursie. Nie dyskutuje się nad atrystycznym przetworzeniem materii - skoro autor coś wymyślił, zrobił, położył przed jury i wygrał, to znaczy, że jego idea sprawdziła się. Pani ze swoimi pomysłami sama mogła wystartować. A tak, znów dała się Pani poznać jako profan. Z poważaniem, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: Dyskusja radnych o logo Rzeszowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.06, 08:38 ja bym proponaował jaknajszybciej usunąć ta cała "rade" miasta!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: Dyskusja radnych o logo Rzeszowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.06, 08:40 oby po jesiennych wyborach się zmieniło i to na lepsze!!!oby Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maybach rydzyka Najlepiej wiatraczek z krzyżem i moherowym beretem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.06, 09:42 Odpowiedz Link Zgłoś
pankolorko Re: Dyskusja radnych o logo Rzeszowa 29.03.06, 09:48 czy radni nie moga sie zajac rozpatrywaniem czegos pozytecznego? nowe logo jest uniwersalne, nowoczesne, chwytliwe, kojazace sie z oryginalem... , a co mnie obchodzi aprobata swietego imienia dla uniwersytetu???? co my chcemy???? uniwersytet katolicki otworzyc???? skoro imie postaci fikcyjnej to moze BATMAN? walczyl z korupcja, jest ostoja uczciwosci i spokoju, a poza "praca" byl wzorowym biznesmenem (i jeszcze ludziom pomagal swoja przedsieborczoscia) albo Elvis bo podobno jeszcze zyje. szlag mnie trafi czytajac newsy tego typu. nie pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nunek Re: Dyskusja radnych o logo Rzeszowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.06, 09:48 Ale faktycznie jak można było modyfikować krzyż i zamiast ramienia wstawić strzałkę. Muszą być jakieś wartości, bo całkiem się zagubimy. Sztuka ma też swoje granice. Muszabyć też granice w waszych wypoweidziach, bo schodzicie do szamba. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sRysiek Re: Dyskusja radnych o logo Rzeszowa IP: *.specjal.prv / 80.51.180.* 29.03.06, 10:45 Dlaczego uzywasz litery "t" - przeciez to moze kojarzyc sie z zagietym krzyzem swietym. Pisalnictwo musi miec jakies granice! ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mtg Re: Dyskusja radnych o logo Rzeszowa IP: *.delv.east.verizon.net 29.03.06, 11:05 ...Ten wiatraczek bez skrzydelka ze strzaleczka to nowoczesny samolot odrzutowy! Powiem Wam, ze naprawde trzeba miec zdrowy zoladek, zeby to wszysko strawic co ta Rada Miasta wyprawia. Najlepiej to maja opanowane zakazy i nakazy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Dyskusja radnych o logo Rzeszowa IP: *.res.pl 29.03.06, 11:02 nie sztuka a szczuka - od wizyty u wojewódzkiego ma już swoje granice Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Re: Dyskusja radnych o logo Rzeszowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.06, 11:25 Z tym kultysem to ja miałem doczynienia od strony graficznej i wiem jaki to beton artystyczny, jeżeli dodamy do tego dzierżakową i jej kamandę to nie dziwię się że takie pomysły mieli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ddd Re: Dyskusja radnych o logo Rzeszowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.06, 16:03 BOŻE!!! co za tępaki!!! raz miałby rzeszów coś ładnego a nie przedpotopowego - udało się konkurs wygrał młody człowiek i zrobił fajną dosyć rzecz ale muszą ją zepsuć NASZE MOHEROWE NIESZCZĘŚCIA!!! Odpowiedz Link Zgłoś
xibi plakaty informacyjne o prawicowych radnych 29.03.06, 16:40 Wychodzi na to ze trzeba bedzie przed wyborami wydrukowac i rozwiesic plakaty dokladnie wyliczajace, co prawicowi radni zrobili zeby spowolnić rozwój miasta. Powinny byc one skierowane do starszych ludzi i innych potencjalnychn wyborców prawicy. Trzeba im sprobowac wytlumaczyc ze utrudniajac prowadzenie handlu w miescie zniechecaja powazniejszych inwestorow do wejscia do miasta. Myslę, ze na forum znalezliby sie chętni do wspolnego przygotowania akcji plakatowej. Mam stare ulotki Dzierzak i Kiczka. Niestety oni robia dokladnie to, co obiecywali w wyborach. Czyli sprzeciwiaja się budowie duzych domow handlowych z kapitalem zagranicznym. I niestety dobrze spełniają oczekiwania swoich wyborców. Więc obawiam sie ze ich porażka w wyborach moze nie byc taka pewna, jak nam, forumowiczom się wydaje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nasty Re: Dyskusja radnych o logo Rzeszowa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.03.06, 18:17 Wypie..lać buractwo trzeba zetrzeć z powierzchni ziemi. W wyborach nie głosuję od dawna ale teraz pójdę na 100% zeby ich szlag za tą kastę Samolocik sobie fiuty wstawcie do logo i moze jeszcze ziemniaka i krzyżyk i dzingla z radia maryja ale syf w tym kraju Odpowiedz Link Zgłoś