Gość: sd IP: 62.93.42.* 30.03.06, 09:46 powiedzcie mi, gdzie przyjmuje dr Kluz lub prosze polecic mi dobrego ginekologa Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kasiat3 Re: ginekolog 30.03.06, 10:39 Dr Tomasz Kluz? bo jest także dr Roman Kluza:) Jeżeli chodzi o tego pierwszego to ja osobiście do niego chodzę, jestem aktualnie w 38tyg ciąży, całą ciążę prowadził i przed ciążą też do niego chodziłam! Ja go polecam, jest kompetentny i dba o swoje pacjentki! Przyjmuje w przychodni na Fredry, ale dostać się tam do niego to tragedia:( Ja chodzę prywatnie, ma gabinet na ul. Szopena 25A/2L, przyjmuje w poniedziałki i środy od 15 do 19, rejestracja telefoniczna pod nr (017)8530688 po godz. 19, albo kom.609546450. Jeżeli masz jakieś pytania o niego to odpowiem! PA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sd Re: ginekolog IP: 62.93.42.* 30.03.06, 10:50 dzieki!!! musze się do niego wybrac bo mi sie okres spóźnia o teściki które zwykle zawodzą wychodzą mi ujemne !! Odpowiedz Link Zgłoś
kasiat3 Re: ginekolog 30.03.06, 13:02 Masz rację z tymi teścikami, bo u mnie wychodziły negatywnie i dopiero za którymś razem wyszły dwie kreski! No i moja Córcia już powoli szykuje się do wyjścia:) Odpowiedz Link Zgłoś
dsylwia Re: ginekolog 30.03.06, 11:54 Kasieńko napisz coś więcej o Tomaszu Kluzie - może być na e-maila gazetowego. A Ty oczywiście będziesz na Szopena rodzić? Jest tam Szkoła Rodzenia? A jak doktor zapatruje się na wizty z mężem (usg)? Odpowiedz Link Zgłoś
kasiat3 Re: ginekolog 30.03.06, 13:05 Wizyta prywatna nie jest jeszcze taka droga (w sumie to zależy dla kogo), to wydatek 70 zł! A jak się przekonałam ubrania ciążowe są dużo droższe! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gonna Re: ginekolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.06, 10:58 Czesc! jesli chodzi o dr Tomasza Kluz to polecam !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: laura Re: ginekolog IP: *.244.155.44.wifi155.tnp.pl 30.03.06, 11:16 co prawda nie chodzę do żadnego z nich ale będąc w szpitalu na Szopena słyszałam bardzo dobre opinie na temat obu tych lekarzy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agi Re: ginekolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.06, 21:41 Jeśli chodzi o lekarzy na szopena to uważajcie na J. Klina. Beznadziejny przypadek, niestety jesli nie dostanie koperty (a ja jej mu nie dałam ) nawet na ciebie nie popatrzy i możesz skonać z bólu a on nawet nie spojrzy. Rodziłam tam 5 lat temu ale do dziś nie moge mu tego wybaczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gośka B. Re: ginekolog IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.03.06, 12:54 Ja właśnie zmieniłam lekarza prowadzącego na dr Tomasza Kluz i powiem Wam że jestem zachwycona. Bardzo kompetentny, miły i fachowy. co do wizyt z mężem to wypowiada sie bardzo przychylnie, wręcz na kolejne USG zaprosił mojego męża aby sobie pooglądał co "napsocił". To tyle jeśli chodzi o moją opinię, natomiast czekająć na wizytę w poczekalni rozmawiałam z kilkoma pacjentkami i marnego słowa skrgi na jego temat nie usłyszałam. W razie konieczności umawia się też na inne terminy niż te które sa oficjalnie wywieszone na drzwiach gabinetu. Pozdrawiam Wszystkich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sd Re: ginekolog IP: 62.93.42.* 30.03.06, 14:13 hej!! dzwoniłam właśnie na Fredry do przychodni i nasz pan doktorek juz tam raczej niebędzie przyjmował (tak mi powiedziała poni z rejestracji)!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: giga Re: ginekolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.06, 22:28 Ja chodzę do dra Romana Kluza. Prowadził moją ciążę, odebrał poród. Najlepszy lekarz na Szopena. Odpowiedz Link Zgłoś