Gość: klient IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.04.06, 15:40 i jak zwykle uczen nie dowie sie prawdy tylko ..... - ale co sie nie robi w czasie nizu demograficznego naszczescie mnie to juz nie tyczy te targi Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: enkeli Re: Targi Gimnazjalisty IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.04.06, 22:22 A ja osobiście się wybieram:). Prawda czy nie jakieś pojęcie to daje. Bisajds... kiedy na targach czy dniach otwartych była prawda:)? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uczen Re: Targi Gimnazjalisty IP: *.kol.tke.pl 13.04.06, 09:30 w II Lo jest byla i bedzie prawda.pozdro. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jatoja2 Re: Targi Gimnazjalisty IP: *.inquad.com / *.internetdsl.tpnet.pl 17.04.06, 13:52 a czym jest "prawda"? :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mała Targi Gimnazjalisty IP: *.ostnet.pl 20.04.06, 18:46 oczywiście ...2 eLO to sama prawda :) btw. nie kumam tego :" na targach, dniach otwartych nie mówi się całej prawdy" ee tylko co w takim razie ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uczeń dwa-el-o Re: Targi Gimnazjalisty IP: *.tktelekom.pl 27.04.06, 19:37 Wszystko, żeby zachęcić ludzi do pójścia do danej szkoły... BTW: to jest przewalone, bo w ten sam dzień co targi, 2LO ma dni otwarte... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zło Re: Targi Gimnazjalisty IP: *.ostnet.pl 24.04.06, 08:51 o której godzinie są te targi nara Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uczeń dwa-el-o Re: Targi Gimnazjalisty IP: *.tktelekom.pl 27.04.06, 19:36 Targi są od rana, mnie tam biorą do reprezentacji i mam być o ósmej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: enkelii Re: Targi Gimnazjalisty IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.04.06, 21:12 do II Lo też trzeba sie wybrać;D ;)... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bart Re: Targi Gimnazjalisty IP: *.rzeszow.mm.pl 28.04.06, 09:02 zdaje sie ze od 10 do 18 ale jak dzwonilem do kumpla to mowil ze sie juz rozkladaja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: enkelii Re: Targi Gimnazjalisty IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.04.06, 08:52 Nadspodziewanie szybko się złożyli;]. Kto tam był prosze o kontakt: lempik@gmail.com . Loss pozdross... Odpowiedz Link Zgłoś