Dodaj do ulubionych

ŻUŻEL, Ekstraliga. Rzeszów powalczył

IP: *.rzeszow.mm.pl 17.04.06, 20:38
podobała mi się postawa trzech zawodników: Śledź, Chrzanowski i Miesiąc. Brawa
dla nich. Dla reszt zespołu również, bo napędzili stracha "buczakom". Już
dawno nie widziałem tak trzęsących tarnowskich kibiców. Oby tak dalej, a nie
będzie źle!
Obserwuj wątek
    • Gość: bastian Re: ŻUŻEL, Ekstraliga. Rzeszów powalczył IP: *.zicom.pl / *.zicom.pl 17.04.06, 21:01
      za to rzeszow zachowywał się jak na prawdziwych kibiców przystało! szkoda że
      autor tych słow nie wspomniał o kamieniu lecącym w kierunku Kołodzieja,
      parasolce i pomaranczach które poleciały w kierunku T. Golloba, i kawałkach
      ziemi i butelkach wysłanych w kierunku rickiego. pomijam ciągły bełkot je...
      tarnow je...!
      • Gość: Godden Re: ŻUŻEL, Ekstraliga. Rzeszów powalczył IP: *.man.rsk.pl 17.04.06, 22:46
        Szkoda, ze wchodzac na stadion dostalismy "za darmo" ot tak na powitanie, pala
        od ochroniarzy.

A wyzwiska, jedna i druga strona nie byly sobie dluzne. Nie wpsomnie o
        transparencie, ktory to przedstawial Tarnowianina sikajacego na godlo Stali
        Rzeszow.

Te wyliczanki sa bez sensu. Chodzi o to, ze syf, ktory do tej pory byl domena
        stadionow pilkarskich zacyzna wdzierac sie na zuzlowe obiekty.
    • Gość: bastian Re: ŻUŻEL, Ekstraliga. Rzeszów powalczył IP: *.zicom.pl / *.zicom.pl 17.04.06, 21:13
      a tak w ogóle to może przestańmy wyliczać sobie wyrządzone ,,krzywdy" i cieszmy
      się, że linia mapy dobrych żużlowych zespołow przesuwa się coraz dalej. jeszcze
      jakby lublin i krosno miały dobre drużyny, to by się działo... podro dla
      normalnych kibiców z rzeszow, a takich dzisiaj nie brakowało i dla normalnych
      tarnowian.je... za to debili rzucających różnymi rzeczami i to po obu stronach!
    • Gość: PEPE Re: ŻUŻEL, Ekstraliga. Rzeszów powalczył IP: *.19.165.33.osk.enformatic.pl 17.04.06, 21:46
      PEWNIE ZE POWALCZYŁ JAK NA BENIAMINKA PRZYSTAŁO TARNÓW MA SWOICH ASÓW I SA NA SWOIM TORZE CO NIE TŁUMACZY POSTAWY HOLTY I PEDERSENA CHOC TEN OSTATNI ZLE NIE POJECHAŁ MOZNA BY NAPISAC CO ZROBIŁ JACEK GOLLOB PRZECIEZ JECHAŁ U SIEBIE I MOZNA POWIEDZIEC ZE MARMA NAPEDZIŁA STRACH UNI ABY TAK DALEJ I NIE BEDZIE ZLE POZDROWIENIA DLA PRAWDZIWYCH FANÓW ZUZLA
    • Gość: Rzeszowianin [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.06, 22:51
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • Gość: ds16 [...] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.04.06, 23:05
        • Gość: Rzeszowianin [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.06, 23:07
          • Gość: ds16 [...] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.04.06, 00:12
            • Gość: Rzeszowianin [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.06, 00:29
            • Gość: Rzeszowianin [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.06, 00:32
              • Gość: ds16 [...] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.04.06, 00:48
                • Gość: ds16 Re: STAL to gó.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.04.06, 00:52
                  Rzeszów jest piękny Rzeszowianinie z Mazowsza ,nieprawdaż ? Nie dzięki blokom,
                  dzięki Ludziom, no nie ? :)
                • Gość: Rzeszowianin Re: STAL to gó.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.06, 01:00
                  Wybacz, nie widze sensu kontynuowania dyskusji z tak prostackim chamem jak ty,
                  jednocześnie przeświadczonym o swym intelekcie (podczas gdy nie potrafisz nawet
                  poznać kto się pod ciebie podszywał, lub tego pod jakim nickiem pisze obecnie
                  twój zagorzały oponent:)) - idealnie wpisujesz sie w model typowego
                  Rzeszowianina, w dodatku z NM. Pozdro :)
                  • Gość: sz [...] IP: *.nyc.res.rr.com 18.04.06, 01:05
                    • Gość: SZU Re: STAL to gó.. IP: *.nyc.res.rr.com 18.04.06, 01:08
                      Wzgórza staroniwskie....- centrum miasta hahahaaha ech szlacheccy mieszczanie
                      z dziada pradziada...
                      • Gość: Rz. Re: STAL to gó.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.06, 01:09
                        Czy ja napisałem że to centrum miasta? Przynajmniej nie mieszka sie tam z
                        Rzeszowiakami w 2 pokoleniu, oraz szczurami i prusakami, w bloku z betonu :))
    • Gość: kibic Re: ŻUŻEL, Ekstraliga. Rzeszów powalczył IP: *.man.rsk.pl 18.04.06, 09:26
      10 biegów Rzeszów objechał z klasą i w sumie nie przestraszyli się nazwisk w
      Tarnowie jechali jak równorzędny przeciwnik,kolejne to brak kontroli na torze w
      zespole Rzeszowian zbędna jazda po zewnętrznej ,przecież tor był bardzo mokry a
      w tym miejscu motory traciły na mocy i mądra taktyka Tarnowian trzymanie
      krawężnika dawała efekt z biegu na bieg.Ładnie jechał Chrzanuś,nie bardzo
      kontrolował jazde Rybka,ale co się działo z Holtą i przeciętnym w tym meczu
      Pedersenem?,nie istniał Stachyra i T,Rempała,ale może w rewanżu pokażą klase-
      oby .W końcu jeżdzili z mistrzem Polski i to na wyjeżdzie.
      • Gość: ds16 Re: ŻUŻEL, Ekstraliga. Rzeszów powalczył IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.04.06, 09:55
        takiej rejterady adwersarza w wirtualnej dyskusji dawno nie pamiętam ...hehe po
        prostu utopiony w szambie bzdury i autokompromitacji ...jeśli masz coś do mnie
        osobiście, a z twojego tonu wypowiedzi wynika ,że tak właśnie jest to skup się
        w przysrywaniu ,a nie atakujesz zupełnie nieznaną ci społeczność, ok? i może
        napisz czym ci tak zawiniłem jeszcze, bo sam jestem ciekaw :)))

Jak chcesz to i tobie dam glejt na podszywanie się pode mnie, lata mi to koło
        zadka kochanieńki, o i zapomniałbym poucz nas wszystkich od ilu to pokoleń jest
        się "rodowitym" ,czekam na twoją wykładnie pierdzie !

----
        A propos wczorajszego żużla...nasi się ładnie postawili, szkoda tych
        niedowożonych zwycięstw, no a jak już wiatr w żagle zaczęli łapać ...pokonując
        tarnowskie asy, przyszła ta nieszczęsna końcówka ,Holta strasznie wolny,
        dlaczego ? Pedersen bez wyrazu...Chrzanowski, Miesiąc to jest to, Śledz z
        możliwościami ,ale chimeryczny ,mLody Stachyra...jeszcze się duuuużo uczyć
        musi...fajnie, że Rzeszów znowu poważnie liczy się na żużlowej mapie Polski!
    • Gość: demo Re: ŻUŻEL, Ekstraliga. Rzeszów powalczył IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.06, 04:36
      demo czestochowa.toplista.pl/?we=jaskier
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka