Gość: max IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.06, 09:59 Jurek moje gratulacje! Nie daj się tym oszołomom. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Justyna K. Re: Cypryś w kuratorium IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.06, 12:07 Brawo Panie Jurku!!! Oby tylko młodzież z II LO nie stracila na tym, poniewaz dyrektorem byl pan najlepszym i wymarzonym!! Dziekuje za wspolną kawe i zawsze miłe przywitanie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xy Re: Cypryś w kuratorium IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.06, 09:43 gratuluje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K. Re: Cypryś w kuratorium IP: 212.122.200.* 11.05.06, 12:52 Moje najszczersze Gratulacjie!!!! Jest pan wspaniałym człowiekiem!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: byla uczenica IILO Re: Cypryś w kuratorium IP: *.19.165.20.osk.enformatic.pl 11.05.06, 19:43 Gratulacje!!! II LO bez Pana to juz nie bedzie to samo, ale szczerze zycze powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehe Re: Cypryś w kuratorium IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.06, 19:49 Dobrze, że nie jakiś wszechpolak został kuratorem bo czasy teraz takie, że ehhh Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: była uczennica Re: Cypryś w kuratorium IP: *.root.com.pl 11.05.06, 19:54 Gratulacje, wreszcie odpowiedni człowiek na odpowiednim stanowisku!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Cypryś w kuratorium IP: *.d / *.internetdsl.tpnet.pl 12.05.06, 06:57 a podobno nie koniecznie właściwy w-ce kurator ma być od roboty a nie od kreowania siebie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uczeń Re: Cypryś w kuratorium IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.06, 10:44 Dajcie człowiekowi spokój... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lll Re: Cypryś w kuratorium IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.06, 11:06 ja tez gratuluję... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nina Re: Cypryś w kuratorium IP: 80.48.248.* 12.05.06, 13:29 ciesze się, że był Pan dyrektorem przez te lata kiedy uczęszczałam do IILO.gratuluje jednak żal że już Pana nigdy nie zobaczymy na żadnym zjeździe absolwentów:( ta szkoła bez Pana to już nie będzie to samo.......... Odpowiedz Link Zgłoś
poland234 Re: Jurek zrób tam porządek! 12.05.06, 14:14 Jurek, zrób tam wreszcie porządek, bo ta czerwona chołota (Tudrój,Pieniązek,>.) siedzi tam od upadku muru berlińskiego i tylko zmienia kolor jak kameleon- a dobro ucznia , szkoły mają schowane do tylnej kieszeni reformówek.. Nie daj się omamić tym fałszywym usmieszkom i zapewnieniom o współpracy, bo jak znów przyjdą Karapyto-rusznice to cię powieszą na ruszcie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Josh Re: Cypryś w kuratorium IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.05.06, 16:12 To IILO ponioslo ogromna strate ale mam nadzieje ze w kuratorium rowniez sprawdzi sie Pan tak dobrze jak na stanowisku dyrektora II LO :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uczennica II LO Re: Cypryś w kuratorium IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.06, 22:38 Bardzo serdecznie gratuluje!!! Ale... mimo wszystko jest mi smutno... to już nie będzie ta sama szkoła, to samo pielęgnowanie tradycji, wszelkich wartości. Z Panem było inaczej, zawsze miło było Pana zobaczyć biegniącego przez korytarz jak zwykle zaganianego ale bardzo optymistycznego i radosnego człowieka. nie dotarło jeszcze do mnie że nie ma Pana w gabinecie dyrektora... chociaż, mysle ze dla większości uczniów zostanie Pan zawsze dyrektorem IILO który zrobił dla tej szkoły ogromnie duzo, od ukształtowania jej po zrobienie z niej miejsca gdzie młodego człowieka traktuje się "po ludzku". Dziękuje za nieustanne bycie... :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A-1 Re: Cypryś w kuratorium IP: *.icm.edu.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 14.05.06, 22:30 Nie przesadzajmy,nie ma ludzi nie zastapionych.A p.Cyprys to troche jak choragiewka tez byl.!!! Troche pomoglo IPN,Solidarnosc i Kuria tez maczala swoje paluszki!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Belfer Re: Cypryś w kuratorium IP: *.man.rsk.pl 15.05.06, 07:22 Stanowiska w kuratorium są polityczne. Jak zmieni się władza, to i Cypryś odejdzie. Wieczna jest tylko Lewińska. Odpowiedz Link Zgłoś
kuba10051 Re: Cypryś w kuratorium 23.05.06, 21:16 gratuluje i wierze że wreszcie zapanuje tam litera prawa ktora bedą wszyscy przestrzegac , oraz wypadnaci którzy popierali beznadzieje i fałsz Tutr.......... Odpowiedz Link Zgłoś