Gość: edyta IP: *.ustrzyki-dolne.sdi.tpnet.pl 09.01.03, 17:53 stok jest bardzo przyzwoity, co prawda, ja cwicze dopiero na oslej laczce, ale w knajpie slyszalam bardzo dobre opinie od doswiadczonych narciar Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: edyta Ustrzyki Dolne IP: *.ustrzyki-dolne.sdi.tpnet.pl 09.01.03, 17:55 stok jest bardzo przyzwoity, co prawda, ja cwicze dopiero na oslej laczce, ale w knajpie slyszalam bardzo dobre opinie od doswiadczonych narciarzy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Domino Re: Ustrzyki Dolne IP: 80.50.19.* 21.01.03, 22:28 A DLA MNIE USTRZYKI DOLNE TO STOLICA BIESZCZADÓW !!!:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edyta Re: Ustrzyki Dolne IP: *.ustrzyki-dolne.sdi.tpnet.pl 29.01.03, 09:39 Gość portalu: Domino napisał(a): > A DLA MNIE USTRZYKI DOLNE TO STOLICA BIESZCZADÓW !!!:) Wiadomo, ze tak :-) Piekna pogoda, brak kolejek do wyciagow, tanio...to nie dla snobow tylko fajnych ludzi, wiadomo BIESZCZADY! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edyta Re: Ustrzyki Dolne IP: *.ustrzyki-dolne.sdi.tpnet.pl 29.01.03, 09:42 A i swietna pizza w "Orliku", chyba najlepsza w Polsce (to atrakcja na wieczor) w towarzystwie pieknych rybek w olbrzymim akwarium, lub w innym milym towarzystwie... :-)) Odpowiedz Link Zgłoś