Dodaj do ulubionych

Ściągamy nielegalne reklamy

IP: *.rzeszow.mm.pl 02.06.06, 19:36
Ciekawy jestem jakie wykształcenie mają Ci "kontrolerzy dobrego gustu" Jest
takie przysłowie ze reklama dzwignią handlu. Obawiam się ze tak jak na siłe
tworzy się zabytkowe dzielnice tak na siłę chce sie wykończyć resztki
rzeszowskiego handlu a to wszytko w imię dodatkowych wpływów do zadłuzonego
budzetu miasta.Dla mnie jest to skandal i obłuda.Zamiast tworzyć klimat do
rozwoju wprowadza się dodatkowe bariery.Prawo Parkinsona zaczyna działac i na
rzeszowszczyźnie.Kooooszmar i krótkowzroczność zakrawająca na tępotę niestety.
Obserwuj wątek
    • Gość: klient Ściągamy nielegalne reklamy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.06.06, 19:37
      fajnie ze jednak slowa nie poszly na wiatr i zazceto realizowac 1 etap
      pielegnacji srodmiescia -a ciekawe czy to wymowka czy na serio ze za miesciac
      zamyka ??
    • Gość: FLASH MOB flash mob IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.06, 19:48
      Flash mob w Rzeszowie:
      Data: Sobota, 3 VI 2006
      Godzina: 16:00
      Miejsce: Ulica 3-go Maja (pod wieżą kościoła farnego)
      Organizator: Grupa FMR www fmr aj pl
      Rekwizyty: Obowiązkowo 1 banan na każdego uczestnika.
      Scenariusz: Gdy zegar na wieży wybije godzinę 16:00 wszyscy wyciągamy banany i
      zaczynamy przez nie rozmawiać (jak przez komórkę). Rozmawiamy jak najgłośniej, z
      kimkolwiek i na dowolny temat (im śmieszniejszy temat, tym lepiej). Dokładnie o
      16:05 wszyscy chowamy "komórki" (chowamy, nie jemy) i rozchodzimy się w różnych
      kierunkach.
      Koniecznie przeczytajcie także zasady na WWW FMR AJ PL
      POKAŻMY, ŻE RZESZÓW POTRAFI SIĘ BAWIĆ
      Szczegóły na www fmr aj pl
      • Gość: green Re: flash mob IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.06.06, 20:10
        hehe moze byc niezla zabawa :)
      • Gość: MC Re: flash mob IP: *.19.165.16.osk.enformatic.pl 03.06.06, 12:15
        Do nauki sie wezcie a nie zajmujecie sie debilizmami!!!!
    • Gość: reichshoff Re: Ściągamy nielegalne reklamy IP: 217.153.194.* 02.06.06, 19:51
      czytając ten artykuł widać podejście jakim kierują sie urzędnicy -
      czyste "widzi mi się" - jak w zamierzłym komunizmie.
      • Gość: ps Re: Ściągamy nielegalne reklamy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.06, 19:57
        Oni nie wydaja opini czy pasuje czy nie bo będzie to robić kto inny, oni tylko
        chodza i sprawdzaja czy maja zgody od konserwatora
        • Gość: res Re: Ściągamy nielegalne reklamy IP: 82.177.98.* 02.06.06, 20:15
          oby wreszcie ten reklamowy bazar sie skonczył....
    • Gość: Mikael Re: Ściągamy nielegalne reklamy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.06, 20:17
      Mają rację - najwyższy czas. A propos - koniec forumowego syfu, kompletnie mi
      się znudziło pisanie tu, większośc ciekawych ludzi odeszła z forum, na mnie też
      czas :)Poza tym nie mogę się tak obijać. Tak więc pozdro.
      • mieszkaniec_rz-owa Re: Ściągamy nielegalne reklamy 02.06.06, 21:02
        a moze to tylko takie gadanie ?? pod publike ze cos zrobimy a potem nic ??
        albo to w ramach tych plakatow ??
    • Gość: Zezowaty Czyszczenie miasta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.06, 09:11
      Oby tylko starczyło zapału. Najgorzej jeżeli to będzie jedynie słomiany zapał.

Proponowałbym w nastepnej kolejności czyścić okna autobusów MPK, które są
      dosłownie wytapetowane od środka wszelkiej maści plakatami reklamowymi. Podobna
      działalność "reklamowa" zalatuje mocno BURAKIEM i powoduje że pojazd wygląda jak
      ŚMIETNIK na kółkach - WSTYD!!! To też świadczy o mieście. A jeżdżenie
      śmietnikiem to żadna przyjemność! Najwyraźniej komuś brakuje wyobraźni!
      • Gość: jojo Re: Czyszczenie miasta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.06.06, 11:25
        Trochę późno miasto wzięło się za porządek - ale lepiej późno niż wcale.
        Starówka - tak jak otoczenie zamku powinno być szczególnie chronione przed
        reklamiarstwem. pamiętam ogromny, tekturowy monitor wystawiony przez firmę
        komputrerową na pieknym balkonie starej kamienicy - chamstwo do kwadratu :).
        I co najwazniejsze - ścigane powinny być nie tylko mała firemki / jak ta z
        oprawami obrazów/ ale i giganci np leklerc czy media obwieszający w centrum
        swoje beznadziejne reklamy

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka