IP: *.19.165.2.osk.enformatic.pl 07.06.06, 07:26
hymn w wykonaniu p.Kaczynskiego...
Obserwuj wątek
    • chuck_norris Re: HYMN 07.06.06, 09:12
      Już lepiej zaśpiewała Edytka Górniak na mundialu w Korei. To dlatego Romek chce,
      żeby na każdej uroczystości szkolnej był śpiewany hymn. On poprostu chce żeby
      wszyscy śpiewali jak Kaczorek.
      __
      To ptak, to samolot... nie to tow.kurt
      forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=38887
      • Gość: M Re: HYMN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.06, 09:12
        Spiewac kazdy moze...
    • Gość: kwak Re: Posłuchajcie...!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.06, 09:29
      www.youtube.com/watch?v=MPj9uUX1_yQ
      a teraz poczytajcie...

"Wiadomości" TVP będą miały kłopoty przez hymn

serwisy.gazeta.pl/wyborcza/1,34513,3399985.html
    • w2903 Re: HYMN 07.06.06, 10:30
      jesli bracia nie potrafia mowic to spiewac tym bardziej, wyczuwam spisek Rokity
      i Tuska
      • Gość: ds16 Re: HYMN IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.06.06, 11:13
        Bankowo duch dziadka Tuska zagłuszał łabędzi śpiew naszego Słońca( a imię jego
        Prawy i Sprawiedliwy)!

Ale ciiiiiiii...Tajna Policja już ponoć zamyka wszystkich śmiejących się...nie
        wolno !

Tak SE myślę, że może taki Gangsta jak Jarek mógłby spróbować swoich sił w hip-
        hopie ,jakiś duecik Yarek Mr.FOZZ feat. Peja i cyk ...na supporcie mógłby i
        nawet sam płk Lesiak vel DJ Szafa wystąpić

Konferansjerkę machnąłby sam Hola Hola Cymański :)
        • Gość: res Re: HYMN IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.06.06, 11:22
          albo cos ala duecik Górniak i Carreras :), Jarek bedzie robil za tenora:)
          • bruxsa Re: HYMN 07.06.06, 11:33
            Ja bym się bardziej zastanowiła czemuż to nasz Jaruś wykonał taką pesymistyczną
            dość wersje hymnu, zawsze w nutach jest napisane aby śpiewać radośnie... Już te
            stare babcie lepiej klepią żałobne pieśni na pogrzebach... no i z ziemi
            polskiej do polskiej... co tam włoska olac ich;) ale pseudo Yarek MR FOZZ jest
            urocze;)
            • bravocharlie Re: HYMN 07.06.06, 13:18
              Podobał mi się komentarz Daukszewicza w Szkle kontaktowym w TVN24:
              "myślę że radośniej śpiewali zesłańcy idąc na Syberię..." Oddaje wszystko;)

Może on chciał przyciągnąć tym elektorat nieumiejących śpiewać...;)Albo
              elektorat radiomaryjny;)

Rządzić każdy może
              jeden lepiej a drugi gorzej
              ale nie o to chodzi
              jak co komu wychodzi
              czasami człowiek musi
              inaczej się udusi...

Myślę że Jarek FOZZie WOZZie;) nawet taką piosnkę by spieprzył...

• Gość: ds16 Re: HYMN IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.06.06, 13:51
                Niezły TELEGRAF z tego naszego Jarka używając już jego ulubionej spiskowej
                retoryki :-)

Nie zapominajmy o tych pewnie jakichś 3 milionach oświeconych Rodaków, którzy
                Go kochają ...a więc chórem AFEEERYYYY !!!
          • Gość: ds16 Re: HYMN IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.06.06, 11:38
            wzrościk nikły, ale głosik doniosły !

AFEEEEEEEEEEEEEEEERYYYYYYYYYYY !!!

No, ale powaga...gdyby PO nie zionęło tak jadem, Jarek byłby supergwiazdą
            piosenki, przecież On nie tylko wie wszystko, ale i umie ,czy ktoś z zebranych
            śmie w to powątpiewać ???

Jarek jest w Bracie, a Brat w Nim - Tajemnica Świętej Dwójcy
            • Gość: 1944 Re: HYMN IP: *.man.rsk.pl 07.06.06, 13:25
              Wielka kompromitacja.Ale jest jeszcze coś innego - to wielka arogancja i pycha
              człowieka, który składa się z samego kompleksu.Panie ministrze Religa sprowadź
              Pan w trybie pilnym do Polski psychoterapeutów i postaw do
              dyspozycji "najjaśniejszej rodziny".
              ps. co do skutków terapii, to jestem dużym pesymistą!Ale spróbować trzeba.
              • bravocharlie Re: HYMN 07.06.06, 15:54
                Tak, poziom arogancji i pychy obecnej władzy przeraża...
    • Gość: wezyr Re: HYMN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.06, 17:06
      A jam mam następującą uwagę. Jedynie słuszny prezes jedynie słusznej parii
      ewidentnie pomylił sie (czy aby to była pomyłka?)śpiewając HYMN PAŃSTWOWY.
      ALE !!! Czy aby pieśni tej nie powinno się śpiewać w postaci zasadniczej (na
      baczność)??? Tu widać ewidentnie, że jedyny prezes jedynie słusznej partii
      opiera się o mównicę i żałośnie zawodzi jakby śpiewał marsz pogrzebowy !
      • bravocharlie Re: HYMN 07.06.06, 18:09
        może wie coś czego my nie wiemy;)
        • Gość: anty-kwak Jeden śpiewa drugi gada :)) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.06.06, 18:49
          Z Onetu
          " kilka dni temu bulwarowy dziennik „Super Express”. W zastępstwie swoich
          czytelników poinformował na stronie tytułowej prezydenta Lecha Kaczyńskiego, że
          go nie rozumie. To, co byłoby może do zniesienia u żony, u głowy państwa jest
          naturalnie nie do przyjęcia. Tutaj liczy się słowo mówione. Tylko jakie?

Można by uznać, że Polacy wymyślili sobie język, który jest dla nich trochę
          zbyt skomplikowany, ale chyba nie w tym rzecz. Winny jest prezydent, pisze
          gazeta.. Mamrocze. Mówi przez zęby. Nie otwiera dostatecznie szeroko ust. Nawet
          papież Benedykt, gdy był niedawno w Polsce, mówił wyraźniej po polsku niż
          Kaczyński.

„Chcemy rozumieć prezydenta” – żąda dziennik. W rzeczywistości jednak w całym
          kraju jest tylko jedna osoba, której może się to udać, a mianowicie Jarosław
          Kaczyński, jego brat bliźniak. Jest także politykiem. Gdy karykaturzyści
          przedstawiają ich obu, to najczęściej pod postacią chomików lub kaczorów.
          Jarosław mówi równie niezrozumiale, jak jego brat Lech i nie można wykluczyć,
          że jako dzieci chodzili kiedyś do tej samej szkoły mamrotania. Atoli bardziej
          prawdopodobne jest, że człowieka może w gruncie rzeczy zrozumieć tylko ktoś,
          kto jest taki sam jak on.

• mr.paprykarz Re: HYMN 26.02.14, 19:41
          Zawsze mi łezka leci jak grają ten hymn
          ,-(

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka