Gość: aga IP: *.19.165.2.osk.enformatic.pl 07.06.06, 07:26 hymn w wykonaniu p.Kaczynskiego... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
chuck_norris Re: HYMN 07.06.06, 09:12 Już lepiej zaśpiewała Edytka Górniak na mundialu w Korei. To dlatego Romek chce, żeby na każdej uroczystości szkolnej był śpiewany hymn. On poprostu chce żeby wszyscy śpiewali jak Kaczorek. __ To ptak, to samolot... nie to tow.kurt forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=38887 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Re: HYMN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.06, 09:12 Spiewac kazdy moze... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kwak Re: Posłuchajcie...!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.06, 09:29 www.youtube.com/watch?v=MPj9uUX1_yQ a teraz poczytajcie... "Wiadomości" TVP będą miały kłopoty przez hymn serwisy.gazeta.pl/wyborcza/1,34513,3399985.html Odpowiedz Link Zgłoś
w2903 Re: HYMN 07.06.06, 10:30 jesli bracia nie potrafia mowic to spiewac tym bardziej, wyczuwam spisek Rokity i Tuska Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ds16 Re: HYMN IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.06.06, 11:13 Bankowo duch dziadka Tuska zagłuszał łabędzi śpiew naszego Słońca( a imię jego Prawy i Sprawiedliwy)! Ale ciiiiiiii...Tajna Policja już ponoć zamyka wszystkich śmiejących się...nie wolno ! Tak SE myślę, że może taki Gangsta jak Jarek mógłby spróbować swoich sił w hip- hopie ,jakiś duecik Yarek Mr.FOZZ feat. Peja i cyk ...na supporcie mógłby i nawet sam płk Lesiak vel DJ Szafa wystąpić Konferansjerkę machnąłby sam Hola Hola Cymański :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: res Re: HYMN IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.06.06, 11:22 albo cos ala duecik Górniak i Carreras :), Jarek bedzie robil za tenora:) Odpowiedz Link Zgłoś
bruxsa Re: HYMN 07.06.06, 11:33 Ja bym się bardziej zastanowiła czemuż to nasz Jaruś wykonał taką pesymistyczną dość wersje hymnu, zawsze w nutach jest napisane aby śpiewać radośnie... Już te stare babcie lepiej klepią żałobne pieśni na pogrzebach... no i z ziemi polskiej do polskiej... co tam włoska olac ich;) ale pseudo Yarek MR FOZZ jest urocze;) Odpowiedz Link Zgłoś
bravocharlie Re: HYMN 07.06.06, 13:18 Podobał mi się komentarz Daukszewicza w Szkle kontaktowym w TVN24: "myślę że radośniej śpiewali zesłańcy idąc na Syberię..." Oddaje wszystko;) Może on chciał przyciągnąć tym elektorat nieumiejących śpiewać...;)Albo elektorat radiomaryjny;) Rządzić każdy może jeden lepiej a drugi gorzej ale nie o to chodzi jak co komu wychodzi czasami człowiek musi inaczej się udusi... Myślę że Jarek FOZZie WOZZie;) nawet taką piosnkę by spieprzył... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ds16 Re: HYMN IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.06.06, 13:51 Niezły TELEGRAF z tego naszego Jarka używając już jego ulubionej spiskowej retoryki :-) Nie zapominajmy o tych pewnie jakichś 3 milionach oświeconych Rodaków, którzy Go kochają ...a więc chórem AFEEERYYYY !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ds16 Re: HYMN IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.06.06, 11:38 wzrościk nikły, ale głosik doniosły ! AFEEEEEEEEEEEEEEEERYYYYYYYYYYY !!! No, ale powaga...gdyby PO nie zionęło tak jadem, Jarek byłby supergwiazdą piosenki, przecież On nie tylko wie wszystko, ale i umie ,czy ktoś z zebranych śmie w to powątpiewać ??? Jarek jest w Bracie, a Brat w Nim - Tajemnica Świętej Dwójcy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1944 Re: HYMN IP: *.man.rsk.pl 07.06.06, 13:25 Wielka kompromitacja.Ale jest jeszcze coś innego - to wielka arogancja i pycha człowieka, który składa się z samego kompleksu.Panie ministrze Religa sprowadź Pan w trybie pilnym do Polski psychoterapeutów i postaw do dyspozycji "najjaśniejszej rodziny". ps. co do skutków terapii, to jestem dużym pesymistą!Ale spróbować trzeba. Odpowiedz Link Zgłoś
bravocharlie Re: HYMN 07.06.06, 15:54 Tak, poziom arogancji i pychy obecnej władzy przeraża... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wezyr Re: HYMN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.06, 17:06 A jam mam następującą uwagę. Jedynie słuszny prezes jedynie słusznej parii ewidentnie pomylił sie (czy aby to była pomyłka?)śpiewając HYMN PAŃSTWOWY. ALE !!! Czy aby pieśni tej nie powinno się śpiewać w postaci zasadniczej (na baczność)??? Tu widać ewidentnie, że jedyny prezes jedynie słusznej partii opiera się o mównicę i żałośnie zawodzi jakby śpiewał marsz pogrzebowy ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anty-kwak Jeden śpiewa drugi gada :)) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.06.06, 18:49 Z Onetu " kilka dni temu bulwarowy dziennik „Super Express”. W zastępstwie swoich czytelników poinformował na stronie tytułowej prezydenta Lecha Kaczyńskiego, że go nie rozumie. To, co byłoby może do zniesienia u żony, u głowy państwa jest naturalnie nie do przyjęcia. Tutaj liczy się słowo mówione. Tylko jakie? Można by uznać, że Polacy wymyślili sobie język, który jest dla nich trochę zbyt skomplikowany, ale chyba nie w tym rzecz. Winny jest prezydent, pisze gazeta.. Mamrocze. Mówi przez zęby. Nie otwiera dostatecznie szeroko ust. Nawet papież Benedykt, gdy był niedawno w Polsce, mówił wyraźniej po polsku niż Kaczyński. „Chcemy rozumieć prezydenta” – żąda dziennik. W rzeczywistości jednak w całym kraju jest tylko jedna osoba, której może się to udać, a mianowicie Jarosław Kaczyński, jego brat bliźniak. Jest także politykiem. Gdy karykaturzyści przedstawiają ich obu, to najczęściej pod postacią chomików lub kaczorów. Jarosław mówi równie niezrozumiale, jak jego brat Lech i nie można wykluczyć, że jako dzieci chodzili kiedyś do tej samej szkoły mamrotania. Atoli bardziej prawdopodobne jest, że człowieka może w gruncie rzeczy zrozumieć tylko ktoś, kto jest taki sam jak on. Odpowiedz Link Zgłoś
mr.paprykarz Re: HYMN 26.02.14, 19:41 Zawsze mi łezka leci jak grają ten hymn ,-( Polak olimpijczyk Odpowiedz Link Zgłoś