Gość: Percival IP: *.man.rsk.pl 21.01.03, 19:46 Wszystko tylko nie ten ...owy! Shell !!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
slavres Re: Nowa stacja paliw Shella 21.01.03, 22:23 Nareszcie w tym miejscu dojedzie do budowy stacji paliw z prawdziwego zdarzenia. Dotychczasowa zarządzana przez Shell była w opłakanym stanie zarówno wizualnym jak i na pewno technicznym... Przed kilkoma laty, kiedy mieszkańcy sąsiedniego bloku protetowali, dziwiłem sie że byli przeciwni. Nie zdają sobie sprawy, że poprzez to opoznienie nawdychali się oparów, gdyż stacja funkcjonowała non stop. Gdyby juz wtedy wybudowano nowy oiekt, spełniaacy wszelkie standardy europejskie, nie byłoby wogóle emisji szkodliwych oparów. Dodatkowo będzie (mam nadzieję) zorganizowany ruch i przybedzie nam ciekawy obiekt... Odpowiedz Link Zgłoś
slavres Re: Nowa stacja paliw Shella 21.01.03, 22:26 Nareszcie w tym miejscu dojedzie do budowy stacji paliw z prawdziwego zdarzenia. Dotychczasowa zarządzana przez Shell była w opłakanym stanie zarówno wizualnym jak i na pewno technicznym... Przed kilkoma laty, kiedy mieszkańcy sąsiedniego bloku protetowali, dziwiłem sie że byli przeciwni. Nie zdają sobie sprawy, że poprzez to opoznienie nawdychali się oparów, gdyż stacja funkcjonowała non stop. Gdyby juz wtedy wybudowano nowy oiekt, spełniaacy wszelkie standardy europejskie, nie byłoby wogóle emisji szkodliwych oparów. Dodatkowo będzie (mam nadzieję) zorganizowany ruch i przybedzie nam ciekawy obiekt... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suv Re: Nowa stacja paliw Shella IP: *.proxy.aol.com 22.01.03, 06:36 a co ze stacja BP obok urzedu wojewodzkiego z wielopietrowym parkingiem ? A tak swoja droga to dla mnie nr jeden jest STATOIL ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J Re: Nowa stacja paliw Shella IP: altea:* / 172.10.11.* 22.01.03, 08:54 najbardziej podobają mi się obecnie stacje Orlen, tyle że podkarpackim jest ich obecnie ....4 :-((((...w tym jedna jest przebudowywana na Przybyszowce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grigow Re: Nowa stacja paliw Shella IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 22.01.03, 12:02 Gość portalu: J napisał(a): > najbardziej podobają mi się obecnie stacje Orlen, tyle że > podkarpackim jest ich obecnie ....4 :-((((...w tym jedna jest > przebudowywana na Przybyszowce Dawne CPN i Petrochemia tworzą Orlen wspólnie. Zatem w samym Rzeszowie jest 3 stacje Orlenu (Marszałkowska. Lubelska, Podkarpacka), 1 w Przybyszówce i 1 w Krasnem. To już 5. A co do stacji BP obok urzędu Wojewódzkiego jestem zdecydownaie przeciw. Plac obok UW nie powinien być zabudowywany, bo tworzy określoną kompozycję przestrzenną, zaś wielopoziomowe garaże byłyby wrzodem w architeksturze tego miejsca - to są z reguły najbardziej obskórne obiekty w miastach i zwykle wstydliwie chowane. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: slavres Re: Nowa stacja paliw Shella IP: *.krosno-podwale.sdi.tpnet.pl 23.01.03, 12:18 Ja tez jestem przeciwny zabudowaniu placu przed Urzędem Wojewódzkim. Jak już coś nim robić to stworzyć małą promenadę z kwietnikami i małymi drzewkami oraz fontanną. Nie może zabraknąć również ławek... A parking przenieść w pobliże np. nad peronami dworca PKP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mieszkanka osiedla Re: Nowa stacja paliw Shella IP: *.dnet.pl / 10.192.1.* 23.01.03, 08:29 cieszę się z nowej inwestycji.Przy okazji modernizacji odcinka ul.Krakowskiej celowym byłoby wykonanie remontu chodnika wzdłuż tego odcinka . Odpowiedz Link Zgłoś