Gość: wirus IP: *.rzeszow.mm.pl 19.06.06, 19:47 szkoda że tadeusz nie zdjął spodni i nie wskoczył do wody. popływał by a motłoch miałby uciechę. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: KAMP Zza biurka nie widać IP: *.ostnet.pl 19.06.06, 19:48 Brawo Tadziu :) Pokazałeś im ;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dark powinien ich jeszcze wybatożyć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.06, 19:48 No i zostawić na miejscu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbigniew stopa Re: powinien ich jeszcze wybatożyć IP: 81.15.189.* 19.06.06, 19:55 tadziu no to kurcze cos zrob z tymi dyrektorami..... do urzedu pracy skieruj tych krawatowych nierobów i już.... Odpowiedz Link Zgłoś
bravocharlie Re: powinien ich jeszcze wybatożyć 19.06.06, 23:33 Tak! Trzeba ich bylo zostawić tam - niech wracają do urzędu na piechotę;) Żart taki... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXX Re: Zza biurka nie widać IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.06, 20:00 tadziu tak trzymac, zabierz tym nierobom premie i od razu zrobia co potrzeba Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klient Re: Zza biurka nie widać IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.06.06, 20:18 a to ich zaskolczyl - no faktycznie brakuje naszej zwioroni pod wieloma wzgledami - ale teraz moze cos ruszy - jak nasz prezydent osobiscie zawiozl tam swoich podwladnych - a ciekawe jaka byl w pierwszej chwili ich reakcja ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ll brudne MPK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.06, 20:34 Szkoda ze nie widzi jakie brudne autobusy jezdza po miescie wstyd ! Odpowiedz Link Zgłoś
bravocharlie Re: brudne MPK 19.06.06, 23:35 Masz rację - tak zasyfionych szyb to nigdzie nie widziałem. Nie daj Boże stać lub siedzieć koło takiej szyby pełnej skroplonej pary wodnej... Bierze na jak sobie czlowiek pomyśli ile osób zostawiło swój ślad... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zibi Zatrudnic mlodych i energia do pracy a nie starych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.06, 20:38 Potrzeba energicznych ludzi z pomyslami a nie starych ktorzy sie nawet polecen prezydenta nie sluchaja trzeba zrobic czystki i wyslac na emeryture niektorych .. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mieszkaniec Re: Zza biurka nie widać IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.06, 23:35 Szkoda ze Ferenc nie ma większej władzy. Coś w tym mieście by się zmieniło. A tak rada miasta byle nie poprzec postulatów Ferenca i nie ważne że Rzeszów się nie rozwija byle nazłośc Ferencowi. Co za debile grzeją swoje krzesełka w gabinetach i wszystko mają w du... Odpowiedz Link Zgłoś
bravocharlie Re: Zza biurka nie widać 19.06.06, 23:35 Heh gdyby tą radę mógł jeszcze rozpędzić... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawel Re: Zza biurka nie widać IP: *.d / *.internetdsl.tpnet.pl 20.06.06, 03:45 Ojjj wesolo mi sie to czytalo... :D Tak trzymac :) Respect Panie Tadku! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MC Brawo Prezydencie!!!! IP: 195.136.36.* 20.06.06, 08:59 Jestes prawdziwym gospodarzem a ten motloch co ujada trzeba wymeldowac z Rzeszowa!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hugo Re: Brawo Prezydencie!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.06, 09:10 Lubie tego goscia. Robi porzadek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wafel Re: Brawo Prezydencie!!!! IP: 195.117.241.* 20.06.06, 09:24 Wybory zbliżają się wielkimi krokami i zarządca tadzio rusza z kampanią. Nie podoba mi się że udział w jego kampanii biorą wszystkie rzeszowskie gazety od Super Nowości poprzez Nowiny do GW. Nowiny nawet zdjęcia zrobiły! Czyli wszyscy byli zaproszeni na spektakl! Mniej szoł panie ferenc, więcej faktycznej pracy. Jeżeli urzędnicy nie wykonują poleceń to się ich karze i wyciąga konsekwencje!!! Czyżby prezyden nie miał szacunku u podwładnych?. PS. Nie jestem zwolennikiem Pisuarów. Czekam kogo wystawi Platforma na prezydenta, podobno dzisiaj ma być wiadomo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Re: Brawo Prezydencie!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.06.06, 09:45 Pezydent już jest, platforma może walczyć o stołki w radzie, a nawet musi zobaczymy.... jak to się potoczy oby ci co już byli tam nie pozostali Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MC Re: Brawo Prezydencie!!!! IP: 195.136.36.* 20.06.06, 10:57 do *&^% wafla jak to mowia!!!czlowieku co Ty piesz?jaki spektakl??!!spektakl trwa 4 lata i tylko SLPEY albo taki wafel jak ty moze nie widziec co sie zmienilo!pisuary czy po co robia to kazdy widzi, juz mieli swoj czas a co zrobili to wiemy...jak masz chrzanic 3 po 3 to lepiej nic nie mow!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wafel Re: Brawo Prezydencie!!!! IP: 195.117.241.* 20.06.06, 11:36 MC daj sobie na wstrzymanie. Jesteś kolejnym zapienionym tadkopiewcą. Ja widzę że tadek się stara i ma chęci, ale nie jest ideałem i na to zwracam uwagę. Jeżeli nie może poradzić sobie z pracownikami jemu podległymi, to w tym wypadku nie świadczy źle o radzie miasta, ale o nim samym!!! Denerwuje mnie takie pokazówki! Ma po swojej stronie media, ale to nie takie trudne przy naszej radzie miasta, która jest chyba sama dla siebie i ma wszystkich w dup.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ps Re: Brawo Prezydencie!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.06, 11:58 Nie ma idealnych osób, ale porównaj sobie to co zrobił Szlachta a to co Ferenc, różnice widać i to strasznie, Tadek walczy jak może o dobro Rzeszowa, a Szlachta praktycznie nic nie robił, później nawet jako już poseł blokował rozszerzenie Rzeszowa, ten człowiek jak i cały pis i lpr maja sobie za nic dobro miasta, licza się tylko wartości polityczne i stołek, nic więcej. Dla nich wszystkiemu winne jest SLD i PO, a co chwile wychodzi że to oni więcej psuja, sami są karani przez prawo, a tak twierdzili że są świeci, wkońcu wyjdzie że za kadencji pis-u będzie gorzej niż za sld, a oni znowu zaczna zwalać wszystko na po i sld, to już nie jest śmieszne, to jest poprostu katastrofa :-/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MC Re: Brawo Prezydencie!!!! IP: 195.136.36.* 20.06.06, 13:30 szlachta wybodowal 50 pomnikow i zrobil remont hetmanskiej.przed remontem byly dwa pasy po remoncie tez.nie bede pisac na temat tego "pana" bo cisna mi sie na usta slowa bardzo niecenzuralne!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Re: Zza biurka nie widać IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.06, 10:27 Super jest gościu, żeby tak inni robili, ja go pamiętam z czasów, jak był prezesem NM i też robił swoim urzędasom takie wycieczki. Najbardziej się obawiam, że pis doprowadzi do tego że w Rzeszowie wygra ich kandydat i spuszczą to miasto do kanału. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MC Re: Zza biurka nie widać IP: 195.136.36.* 20.06.06, 10:58 spij spokojnie, ludzie widza co sie dzieje w miescie jak wybiora kogos z PiS to emigruje!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bogdan Brawo Tadeusz IP: 89.171.41.* 20.06.06, 11:05 Brawo tak trzymać Mieszkałem na Nowym Mieście Gość jest super Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rafal Ten facet rządzi ! IP: *.resman.pl / 84.38.160.* 20.06.06, 11:10 Szkoda że nie będzie mógł zostać na trzecią kadencję.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MC Re: Ten facet rządzi ! IP: 195.136.36.* 20.06.06, 11:12 Trzeba tak zmienic przepisy zeby mogl zostac nawet na 4 kadencje.Reszta ludzi moze Tadkowi conajwyzej buty wyczyscic.Takiego Gospodarza nigdy nie mielismy i miec nie bedziemy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misiek WYBORY blisko IP: *.gprspla.plusgsm.pl 20.06.06, 11:36 RZESZOWIANIE!!! Kochani moi mili, moja prośba jest do Was wielka. JEŚLI znacie kogoś kto głosował na PIS (z rodziny, bliskich znajomych) błagam Was, uświadomcie im jak ważne są te wybory samorządowe. Namiawiajacie ludzi by poszli do wyborów tłumnie, bo tylko tak mamy szanse na jakąś zmianę w naszym kochanym mieście. To że PIS wygrał i LPR wynikło z tego, że mnóstwo ludzi na wybory nie poszło. Nie popełnijmy tego BŁĘDU, Bo to był bład. Kochani. WALCZMY O RZESZÓW, WALCZMY O NASZ DOM. B Ł A G A M ! ! ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blee Re: WYBORY blisko IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.06.06, 11:51 Wzruszenie odbiera mi głos, słabne, łzy napływają same do oczu, nie mogę mówic, litery na klawiaturze dwoją się i troją , och jaka szkoda, że znam nikogo kto głosowałby na pis czy lpr - bo wtedy użyłabym całej siły swej perswazji, wszelkich dostępnych srodków, peswazji i przemocy - a tak przemocy - łapy bym poucinała tym łobuzom korzystających z dobrodziejstw demokracji... A tak - co ja mogę ;( co ja mogę :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 33 Re: WYBORY blisko IP: *.icm.edu.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 20.06.06, 17:14 **misiek*** jestes powalony chlopie,masz obsesje na punkcie Prezia!Wez i postaw mu juz pomnik obok ksieznej piczki! Od PiS sie odwal.Kochasz fijolki to twoja sprawa a glupotami sie nie popisuj!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ent Zapraszamy prezydenta Ferenca do parku na Zalesiu! IP: *.no / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.06, 11:58 Może w gorący dzień zechce się ochłodzic w cieniu starych parkowych drzew? Przejść się po trawie pełnej butelek, papierów i kapsli? Może odważy się usiąść na ławce bez oparcia, w pobliżu brudnego przepełnionego kosza na śmieci? A może porozmawia z innymi miłośnikami parku, którzy poczęstują go z butelki napojem niekoniecznie chłodzącym? Marzenia... Na pewno p. prezydent powtórzy wtedy "Rzeszów wita"! A bo i ten "piękny park" z całym bałaganiarskim otoczeniem wita godnie gości przyjeżdżających do budynków Uniwersytetu Rzeszowskiego. I niech prezydent nie wykręca się, że park należy do Uniwersytetu i nie ma wpływu na to co się w nim dzieje. Jest prezydentem miasta i ma władzę, niech więc pokaże co potrafi. BO TAKI PARK TO WSTYD!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blee Re: Zapraszamy prez. Ferenca na Słocinę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.06.06, 12:10 A tak - do parku przy dworku słocińskim .Tam też jest "pieknie" - syf, brud - tak samo jak na "zabytkowym" kopcu konfederatów barskich. Niestety ale Paf F. uprawia polityke uśzminkowanej buzi i besranej pupci - co na boku - może poczekać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MC Re: Zapraszamy prezydenta Ferenca do parku na Zal IP: 195.136.36.* 20.06.06, 13:33 telefon do studia 0-17 5000000.w kazdy poniedzialek po poludniu jest debata na zywo.zadzwon i powiedz co jest do zrobienia.Prezydent czesto jest i notuje.notuje a potem odwiedza.jesli sracie na niego to wiedzcie ze lepszego miec nie bedziecie.zaluje czasem ze slocina i krasne weszly do Rzeszowa a teraz wasi zakichani pisowcy niszcza miasto glosujac przeciw rozwojowi.poza tym ta stara&^%$# dzierzakowa jest stamtad.ehhh szkoda slow niewdziecznicy!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 33 Re: Zapraszamy prezydenta Ferenca do parku na Zal IP: *.icm.edu.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 20.06.06, 17:17 Taki z niego gospodarz co to sprzata tylko na srodku!!!! Tak jest z ulicami,te boczne to pozal sie Boze!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ps Re: Zapraszamy prezydenta Ferenca do parku na Zal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.06, 18:19 A twój pisuarczyk Szlachta co takiego wielkiego zrobił ? Jakbyś nie zauważył to główne drogi są ważniejsze od bocznych, chyba zgodzisz się że więcej aut jeździ głównymi niż bocznymi ? Także logiczne jest że ważniejszy jest remont głównych dróg ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fgr Re: Zapraszamy prezydenta Ferenca do parku na Zal IP: *.rzeszow.mm.pl 20.06.06, 18:28 Skoro taki "burdel" to znaczy ze zarządzanie jest to niczgo a za to odpowiada ten który zarządza - swoją drogą gratuluję języka Panie Prezydencie, ale czasy "wicie rozumicie" juz mineły.Propagandowa akcja - nic wiecej...a generalnie kończ Waść - wstydu oszczędź...i nie klnij tak Waść bo świadectwo o sobie wydajesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lepik Do roboty ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.06, 18:27 Niech Prezydent wreszcei zrobi porzadek z MPK o ktorym ciagle sie zle pisze a pododów do tego jest bardzo duzo Odpowiedz Link Zgłoś
mister_showman Re: Do roboty ! 20.06.06, 18:29 A czemu SZLACHTA się tym nie zajął? Albo szyldami, estetyką centrum? Czemu wszystko dopiero teraz? Odpowiedz Link Zgłoś
mister_showman Re: Zza biurka nie widać 20.06.06, 20:57 I tak trzeba, Polakow za morde trzymac, inaczej nic sie nie da. I wlasnie dlatego Ferencowi sie udaje tyle zrobic a takiemu Szlachcie nie udalo sie praktycznie nic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antykomunista tadek nie kompromituj siebie i rzeszowa IP: *.dnet.pl 21.06.06, 00:05 jeszcze wymyj się we wisłoku aby sprawdzić czystos wody----nawet gierek tak się nie kompromitowal jak tadek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antykomunista tadek nie kompromituj siebie i rzeszowa IP: *.dnet.pl 21.06.06, 00:05 jeszcze wymyj się we wisłoku aby sprawdzić czystos wody----nawet gierek tak się nie kompromitowal jak tadek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehe Re: Zza biurka nie widać IP: *.resman.pl / 84.38.160.* 21.06.06, 10:03 brawo ferenc Odpowiedz Link Zgłoś