Dodaj do ulubionych

Primadent kto zna???

IP: *.dsl.club-internet.fr 25.06.06, 19:20
znalazlam ich strone internetowa i wyglada to wszystko ladnie. Ale czy ktos
tam sie z Was leczyl? mozecie mi cos powiedziec na ten temat? Ktorego
lekarza wybrac?
dziekuje bardzo!
Obserwuj wątek
    • Gość: ines Re: Primadent kto zna??? IP: *.rzeszow.mm.pl 25.06.06, 19:53
      Ale co chcesz robić? Leczyć zęby kanałowo, interesuje Cię kosmetyka zeba czy
      prostowanie? Żaden nawet najlepszy stomatolog nie jest najlepszy we wszystkim.
      • Gość: elka Re: Primadent kto zna??? IP: *.dsl.club-internet.fr 26.06.06, 07:07
        dwa leczenia normalne (byc moze jedno kanalowe)

dzieki za odpowiedzi
    • dzystek1 Re: Primadent kto zna??? 25.06.06, 19:54
      Polecam p.dr.Cebulak - ale to zależy co masz do zrobienia .Jednoznacznie
      polecam miła i fachowa obsługa .
      • Gość: fbvbv Re: Primadent kto zna??? IP: *.intertele.pl 26.06.06, 00:49
        Najlepsza jest doktor Ozga, lubi zartowac przez co leczenie zeba nie jest tak
        stresujace i ogolnie nie boli gdz Pani Ela leczy zabka, a przy tym jest bardzo
        dobrzm fachowcem.
      • antubis7 Re: Primadent kto zna??? 31.07.23, 23:31
        Pozory
    • Gość: elkap. Re: Primadent kto zna??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.06, 10:17
      Jest super polecam
      • paryss Re: Primadent kto zna??? 26.06.06, 20:13
        Obsługa jak najbardziej fachowa, ale przygotuj zasobny portwel bo u nich usługi słono kosztują...
    • semptron1979 Re: Primadent kto zna??? 27.06.06, 09:09
      Witam
      Ja mam inne doswiadczenia niz moi poprzednicy, primo drogo ale ok gdyby bylo
      dobrze a tak nie jest, zostawilem tam duzo kasy i nie jestem zadowolony
      przyklad: pani dr zlamala wiertlo w kanale no i niestety teraz mam kawalek
      metalu w zebie dalej nie mogla udroznic kanalu poszedlem do innego detysty i on
      to potrafil zrobic, duo zwykle jest tak ze kazdego zeba "robi" inny stomatolog,
      kazdy nastepny nie zna histori twoich zebow. Jednym slowem niepolecamn moze
      ladnie to wydlada ale nic poza tym.
      • chris1970 Re: Primadent kto zna??? 27.06.06, 11:51
        Nie zgodzę się z Tobą, że kolejny lekarz nie zna historii leczenia zębów. Każde
        leczenie jest dokładne opisywane w historii pacjenta, poza tym, tam lekarze się
        komunikują ze sobą. Poza tym możesz zawsze wybrać sobie lekarza i dobierać
        terminy wizyt u tego wybranego lekarza, ale skoro prosisz o pierwszy wolny
        termin to rzeczywiście mozesz być leczony przez różnych lekarzy.
        Osobiście jestem zadowolony z leczenia, obsługa zna doskonale i stosuje
        skutecznie socjotechnikę w kontaktach z pacjentami. Nigdzie indziej nie
        uzyskałem tak szczegółowych i istotnych porad z zakresu pielęgnacji zębów i
        jamy ustnej. Kilku znajomym poleciłem usługi Primadentu i jak dotąd nikt się
        nie skarżył, a wręcz przeciwnie, byli bardzo zadowoleni.
    • Gość: gośka Re: Primadent kto zna??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.06, 11:25
      A ja korzystam z usług Primadentu, zajmuje się mną JEDNA Pani doktor
      (A.Domin).Przebieg leczenia moich zębów ma w komputerze, przy każdym leczeniu
      kanałowym robi rtg. ceny może i wysokie (1 plomba 100 zl) ale warto, Dojeżdżam
      na wizyty 40 km i jestem bardzo zadowolona. Przed wizyta u nich bałam sie
      dentysty, teraz jeżdżę tam z przyjemnością. Super obsługa!!!
      • Gość: elka Re: Primadent kto zna??? IP: *.w83-202.abo.wanadoo.fr 27.06.06, 13:38
        dzieki dzieki, zwlaszcza za ceny, bo rzeczywiscue sie nad tym nie
        zastanawialam, a na ich stronie internetowej cen nie ma.( w przeciwienstwie do
        np dr mikolajczyka na podkarpackiej).

A tak w ogole jesli ktos ma innego dobrego dentyste, niekoniecznie z takich
        supermodernych gabinetow, to chetnie skorzystam... Bo nasialo sie tych
        gabinetow mnostwo w *Rzeszowie, ale wlasciwie to moze jeden z uczestnikow forum
        ma racje ,ze to tylko ladna oprawka i tyle. Tak jak ten z ul.Hetmanskiej, na
        przeciwko dawnych delikatesow spolem(albo i obecnych jeszcze) - wszystko
        supermoderne, ale tylko leca na kase a nie na dobro pacjenta... EHHH
        • Gość: asia Re: Primadent kto zna??? IP: *.19.165.1.osk.enformatic.pl 27.06.06, 14:24
          Ja mogę polecić panią dr Beatę Zielińską, przyjmuje na Bernardyńskiej
          (DENTALPLUS). Chodzę do niej już 6 lat i jestem bardzo zadowolona. Bardzo
          dokładna, sympatyczna.
          • Gość: elka Re: Primadent kto zna??? IP: *.w83-202.abo.wanadoo.fr 27.06.06, 18:55
            dziekuje bardzo, ile kosztuje tam np plombowanie zeba?
            • Gość: ula Re: Primadent kto zna??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.07.06, 09:14
              A ja w Dentalplusie mam ulubionego dra Kosiora, bardzo dokładny i uważny, woli
              zrobić coś bez pośpiechu a dobrze. Cała moja rodzina do niego chodzi.
              Cena plomby obecnie 80 zeta.
        • Gość: Paweł Re: Primadent kto zna??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.07.06, 14:50
          Ja polecam www.stomatolog.rzeszow.pl
        • lurtz.urukhai Re: Primadent kto zna??? 04.07.06, 11:03
          Polecam Trident na Placu Wolnosci. Lecze zeby u P. dra Marka Wasa. Nie
          narzekam, mila atmosfera i az sie chce isc do stomatologa (z tym ostatnim to
          troche sie zagalopowalem:-) Ceny podobne ok 100zl za zab (wypelnienie
          swialtoutwrdzalne). Pozdrawiam i pieknego usmiechu zycze.
    • Gość: Gosc Re: Primadent kto zna??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.06, 14:44
      Pani Pasternak jest OK ........ robila mi kilka zebow kanalowo - niestety drogo
      ale dobrze )
      • Gość: ociec Re: Primadent kto zna??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.07.06, 08:32
        chodziłem tam przez dwa lata bo miałem blisko (mimo najdroższych usług w
        Rzeszowie)ale zrezygnowałem jak zepsuto mi zęba podczas leczenia kanałowego,
        poszedłem do konkurencji i tam już zostałem,,,czy dalej w primadencie płaci się
        za każde zdjęcie RTG? czy dalej w promadencie płaci się za znieczulenie? czy
        dalej w primadencie trzeba czekać 3 miesiące na wizytę? czy dalje to
        jest "fabryka" pracująca nawet w niedzielę? owszem mają piękną stronę www, duże
        akwarium, automaty do kawy, "zębowy" program komputerowy, cennik obrazkowy,
        mnóstwo dyplomów na pokaz i miejsce do zabaw dla dzieci...ale to nie zmieni
        mojej opini, że zdzierają jak się tylko da, leczą zęby, które są zdrowe itd.itd.
    • Gość: sumo Re: Primadent kto zna??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.07.06, 16:46
      Primadent jest SUPER. Prawda, że jest tam drogo, ale obsługa jest fachowa i
      warto czsami dołożyć, żeby potem mieć spokój z zębami. Jest tam kilka
      gabinetów, lekarze często konsultują się ze sobą, tak że nie zdarza się żeby
      ktoś z nich robotę spartaczył. Naprawdę! Stosują najnowsze techniki i na pewno
      są odopwiednio szkoleni. Oprócz super sprzętu posiadają olbrzymią wiedzę, którą
      potrafią doskonale wykorzystać. Ja osobiście polecam p. dr Cebulak. Niezwykle
      miła, delikatna i kompetentna. Zawsze mi pomogła chociaż nieraz wydawało się,
      że ząb jest nie do uratowania. Szczególnie na początku kiedy zacząłem leczenie
      w Primadencie. Teraz sam się pilnuję. Każda wizyta jest wpisana w rejestr
      komputerowy i lekarze bez problemu są w stanie sprawdzić co i kiedy było
      robione. Nawet wtedy gdy lekarz prowadzący jest na urlopie każdy inny jest w
      stanie zająć się pacjentem koleżanki. POLECAM!!!!!!!!
      • Gość: Lilka Re: Primadent kto zna??? IP: *.241.r-ce.pl 13.04.13, 21:18
        A ja byłam z dzieckiem w Rzeszowie na Osmeckiego 16. Córeczka wróciła mega zadowolona..ale po kolei. Strach przed wizyta był ogromny. Pani doktor od razu to wyczuła. Pokazała małej cały gabinet, pokazała ząbki na kamerze wraz z robaczkami I niewiadomo kiedy byłyśmy po leczeniu wraz ze znieczuleniem. Co ciekawe mała znieczulana byłe ręcznie jakąś metalową strzykawką ale nic nie czuła. Oczywiście po wizycie nagroda i zdjęcie na ścianę dzielnych pacjentów. W gabinecie spotakała nas miła rodzinna atmosfera, mała znowu chcę iść do doktor Sylwii. Oprócz doktor w gabinecie jest jej mąż. Zajmuje się ortodoncją więc przy okazji wizyty mała miała sprawdzony zgryz. A wszystko w ramach jednej wizyty. Ceny są tam bardzo przystepne.
        Gabinet ma stronę choć cięzko ją znaleźć w wyszukiwarce www.ortotrip.pl
      • antubis7 Re: Primadent kto zna??? 31.07.23, 23:32
        Gość portalu: sumo napisał(a):

> Primadent jest SUPER. Prawda, że jest tam drogo, ale obsługa jest fachowa i
        > warto czsami dołożyć, żeby potem mieć spokój z zębami. Jest tam kilka
        > gabinetów, lekarze często konsultują się ze sobą, tak że nie zdarza się żeby
        > ktoś z nich robotę spartaczył. Naprawdę! Stosują najnowsze techniki i na pewno
        > są odopwiednio szkoleni. Oprócz super sprzętu posiadają olbrzymią wiedzę, którą
        >
        > potrafią doskonale wykorzystać. Ja osobiście polecam p. dr Cebulak. Niezwykle
        > miła, delikatna i kompetentna. Zawsze mi pomogła chociaż nieraz wydawało się,
        > że ząb jest nie do uratowania. Szczególnie na początku kiedy zacząłem leczenie
        > w Primadencie. Teraz sam się pilnuję. Każda wizyta jest wpisana w rejestr
        > komputerowy i lekarze bez problemu są w stanie sprawdzić co i kiedy było
        > robione. Nawet wtedy gdy lekarz prowadzący jest na urlopie każdy inny jest w
        > stanie zająć się pacjentem koleżanki. POLECAM!!!!!!!!

Widocznie nie poznałeś ich prawdziwego oblicza.
    • 27re-nata Re: Primadent kto zna??? 10.05.13, 12:36
      Polecam w pełni lekarzy Primadentu. Ja i mąż od 2010 korzystamu z usług tej kliniki. Zawsze , już na wejściu bardzo miła obsługa. Lekarze - stomatolodzy do wyboru. Cierpliwie wszystko tłumaczą i omawiają sposób leczenia. Od nich nauczyłam się i zrozumiałam co robię żle i jaki to ma wpływ na stan zdrowia. Nie odczuwam strachu przed dentystą ponieważ są bardzo wyczulenie na dyskomfort lub ból pacjenta. W ogóle to są mili i serdeczni. Pomieszczenia tj. gabinety, sanitariaty w idealnej czystości. Ceny nie są niskie , lecz gdy porównałam ceny w konkurencji to są na tym samym poziomie. Nawet mój syn który pracuje i mieszka w Warszawie korzysta za naszą radą z usług Primadentu w Rzeszowie. Napewno nie zmieniłabym i ciągle korzystam z opieki stomatologicznej Primadentu. Na koniec , rewelacja jeżeli chodzi o opiekę i leczenie małych pacjentów. Zasługują na pełne zaufanie i mocno Wszystkim polecam klinikę stomatologiczną Primadent w Rzeszowie.
      • Gość: ... Re: Primadent kto zna??? IP: *.static.sl-net.pl 11.05.13, 08:06
        usunięcia mleczaków od 50 zł hahaha
        • Gość: jamiro Re: Primadent kto zna??? IP: *.85-200-37.bkkb.no 17.07.13, 18:46
          Moze ktos mi polecic chirurga stomatologii do wyrwania osemki w Rzeszowie? Robilem wczesniej zdjecie i rosnie poziomo opierajac sie o siodemke. Wstepnie zapisalem sie do kliniki Primadent i zostalem przydzielony do dr sebstiana stojalowski. Czy slyszal ktos o Nim? warto na takie przypadki tam jechac?
          • Gość: Beata Re: Primadent kto zna??? IP: 31.130.106.* 20.08.13, 13:17
            Moja córka usuwała wszystkie cztery ósemki chirurgicznie parę dni temu w Primadencie u dr
            Piotr Eichbergera ogólnie zadowolona,syn dwa lata temu też u tego doktora.Trochę drogo za dwa zęby 800,00 zł ale nie wiem jak gdzie indziej.Jesteśmy stałymi pacjentami i leczymy się całą rodziną
            Polecam
            • anna205 Re: Primadent kto zna??? 20.08.13, 14:51
              Piotr Nowak, przyjmuje na pl. Wolności, w budynki promedici na II piętrze. Jest chirurgiem, w razie potrzeby od razu natnie dziąsło i wyciągnie zęba. Usuwałam u niego ósemkę 4 lata temu, koszt to 150 zł. 2 lata temu ciotka za te same pieniądze usuwała ósemkę, więc myślę, że teraz nie powinno być drożej.
      • antubis7 Re: Primadent kto zna??? 28.04.23, 09:03
        27re-nata napisał(a):

> Polecam w pełni lekarzy Primadentu. Ja i mąż od 2010 korzystamu z usług tej kli
        > niki. Zawsze , już na wejściu bardzo miła obsługa. Lekarze - stomatolodzy do wy
        > boru. Cierpliwie wszystko tłumaczą i omawiają sposób leczenia. Od nich nauczyła
        > m się i zrozumiałam co robię żle i jaki to ma wpływ na stan zdrowia. Nie odczu
        > wam strachu przed dentystą ponieważ są bardzo wyczulenie na dyskomfort lub ból
        > pacjenta. W ogóle to są mili i serdeczni. Pomieszczenia tj. gabinety, sanitaria
        > ty w idealnej czystości. Ceny nie są niskie , lecz gdy porównałam ceny w konkur
        > encji to są na tym samym poziomie. Nawet mój syn który pracuje i mieszka w Wars
        > zawie korzysta za naszą radą z usług Primadentu w Rzeszowie. Napewno nie zmieni
        > łabym i ciągle korzystam z opieki stomatologicznej Primadentu. Na koniec , rew
        > elacja jeżeli chodzi o opiekę i leczenie małych pacjentów. Zasługują na pełne z
        > aufanie i mocno Wszystkim polecam klinikę stomatologiczną Primadent w Rzeszowie
        > .

Może tacy byli kiedyś. Teraz tylko jada na opinii a pacjentów traktują inkrementalnie. Ja wydałem na nich kupie kasy a potem się na mnie wypieli. Nawet nie chcieli rozmawiać.
      • antubis7 Re: Primadent kto zna??? 31.07.23, 23:33
        27re-nata napisał(a):

> Polecam w pełni lekarzy Primadentu. Ja i mąż od 2010 korzystamu z usług tej kli
        > niki. Zawsze , już na wejściu bardzo miła obsługa. Lekarze - stomatolodzy do wy
        > boru. Cierpliwie wszystko tłumaczą i omawiają sposób leczenia. Od nich nauczyła
        > m się i zrozumiałam co robię żle i jaki to ma wpływ na stan zdrowia. Nie odczu
        > wam strachu przed dentystą ponieważ są bardzo wyczulenie na dyskomfort lub ból
        > pacjenta. W ogóle to są mili i serdeczni. Pomieszczenia tj. gabinety, sanitaria
        > ty w idealnej czystości. Ceny nie są niskie , lecz gdy porównałam ceny w konkur
        > encji to są na tym samym poziomie. Nawet mój syn który pracuje i mieszka w Wars
        > zawie korzysta za naszą radą z usług Primadentu w Rzeszowie. Napewno nie zmieni
        > łabym i ciągle korzystam z opieki stomatologicznej Primadentu. Na koniec , rew
        > elacja jeżeli chodzi o opiekę i leczenie małych pacjentów. Zasługują na pełne z
        > aufanie i mocno Wszystkim polecam klinikę stomatologiczną Primadent w Rzeszowie
        > .

Widocznie nie poznałeś ich prawdziwego oblicza.
    • Gość: eva Re: Primadent kto zna??? IP: *.radom.vectranet.pl 20.08.13, 21:14
      prosze o namiary do dobrego stomatologa dziecięcego
      • romek987 Re: Primadent kto zna??? 20.08.13, 23:52
        Baaardzo drogo.Chcialem założyc korone,wycenili mi na 2600zł.Poszedłem do prywatnego gabinetu i zapłaciłem 800zł.
    • Gość: Piotr Re: Primadent kto zna??? IP: *.play-internet.pl 06.09.22, 14:27
      Nie polecam. Prawdziwa klinika przyjmuje własnych pacjentów nawet z bólem zęba a oni każą czekać 2 h w poczekalni po czym pani w recepcji z uśmiechem na ustach oznajmia że lekarz przyjmie tylko dla uśmierzenia bólu . Prosze Państwa -od uśmierzania bólu to jest paracetamol.
    • antubis7 Re: Primadent kto zna??? 28.04.23, 09:01
      Nie. Nie jest najlepszy. Jest za to bardzo drogi. Banda zadufanych w sobie bufonów. Ja mam z nimi bardzo złe doświadczenia. Lepiej unikaj tego miejscy chyba ze chcesz tylko stracić pieniądze.
    • antubis7 Re: Primadent kto zna??? 28.07.23, 23:57
      Nie korzystaj z tego dziadostwa. To jest chyba jedna największych mistyfikacji jeśli chodzi o leczenie zębów. Kasę o biorą ogromna na każdym kroku, sztucznie się uśmiechają a pacjenta maja realnie w czterech literach na dodatek uważają się za nie wiadomo kogo.
    • antubis7 Re: Primadent kto zna??? 31.07.23, 23:29
      Zwykły blichtr. Nie pchaj się w to dziadostwo bo tam pacjent jest niczym. No może tylko dostarczycielem grubej kasy. Nie są zdecydowanie warci zaufania.
    • antubis7 Re: Primadent kto zna??? 04.09.23, 22:35
      Zwyczajni oszuści.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka