GoĹÄ: ela IP: *.dsl.club-internet.fr 25.06.06, 19:20 znalazlam ich strone internetowa i wyglada to wszystko ladnie. Ale czy ktos tam sie z Was leczyl? mozecie mi cos powiedziec na ten temat? Ktorego lekarza wybrac? dziekuje bardzo! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
GoĹÄ: ines Re: Primadent kto zna??? IP: *.rzeszow.mm.pl 25.06.06, 19:53 Ale co chcesz robić? Leczyć zęby kanałowo, interesuje Cię kosmetyka zeba czy prostowanie? Żaden nawet najlepszy stomatolog nie jest najlepszy we wszystkim. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: elka Re: Primadent kto zna??? IP: *.dsl.club-internet.fr 26.06.06, 07:07 dwa leczenia normalne (byc moze jedno kanalowe) dzieki za odpowiedzi Odpowiedz Link Zgłoś
dzystek1 Re: Primadent kto zna??? 25.06.06, 19:54 Polecam p.dr.Cebulak - ale to zależy co masz do zrobienia .Jednoznacznie polecam miła i fachowa obsługa . Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: fbvbv Re: Primadent kto zna??? IP: *.intertele.pl 26.06.06, 00:49 Najlepsza jest doktor Ozga, lubi zartowac przez co leczenie zeba nie jest tak stresujace i ogolnie nie boli gdz Pani Ela leczy zabka, a przy tym jest bardzo dobrzm fachowcem. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: elkap. Re: Primadent kto zna??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.06, 10:17 Jest super polecam Odpowiedz Link Zgłoś
paryss Re: Primadent kto zna??? 26.06.06, 20:13 Obsługa jak najbardziej fachowa, ale przygotuj zasobny portwel bo u nich usługi słono kosztują... Odpowiedz Link Zgłoś
semptron1979 Re: Primadent kto zna??? 27.06.06, 09:09 Witam Ja mam inne doswiadczenia niz moi poprzednicy, primo drogo ale ok gdyby bylo dobrze a tak nie jest, zostawilem tam duzo kasy i nie jestem zadowolony przyklad: pani dr zlamala wiertlo w kanale no i niestety teraz mam kawalek metalu w zebie dalej nie mogla udroznic kanalu poszedlem do innego detysty i on to potrafil zrobic, duo zwykle jest tak ze kazdego zeba "robi" inny stomatolog, kazdy nastepny nie zna histori twoich zebow. Jednym slowem niepolecamn moze ladnie to wydlada ale nic poza tym. Odpowiedz Link Zgłoś
chris1970 Re: Primadent kto zna??? 27.06.06, 11:51 Nie zgodzę się z Tobą, że kolejny lekarz nie zna historii leczenia zębów. Każde leczenie jest dokładne opisywane w historii pacjenta, poza tym, tam lekarze się komunikują ze sobą. Poza tym możesz zawsze wybrać sobie lekarza i dobierać terminy wizyt u tego wybranego lekarza, ale skoro prosisz o pierwszy wolny termin to rzeczywiście mozesz być leczony przez różnych lekarzy. Osobiście jestem zadowolony z leczenia, obsługa zna doskonale i stosuje skutecznie socjotechnikę w kontaktach z pacjentami. Nigdzie indziej nie uzyskałem tak szczegółowych i istotnych porad z zakresu pielęgnacji zębów i jamy ustnej. Kilku znajomym poleciłem usługi Primadentu i jak dotąd nikt się nie skarżył, a wręcz przeciwnie, byli bardzo zadowoleni. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: gośka Re: Primadent kto zna??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.06, 11:25 A ja korzystam z usług Primadentu, zajmuje się mną JEDNA Pani doktor (A.Domin).Przebieg leczenia moich zębów ma w komputerze, przy każdym leczeniu kanałowym robi rtg. ceny może i wysokie (1 plomba 100 zl) ale warto, Dojeżdżam na wizyty 40 km i jestem bardzo zadowolona. Przed wizyta u nich bałam sie dentysty, teraz jeżdżę tam z przyjemnością. Super obsługa!!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: elka Re: Primadent kto zna??? IP: *.w83-202.abo.wanadoo.fr 27.06.06, 13:38 dzieki dzieki, zwlaszcza za ceny, bo rzeczywiscue sie nad tym nie zastanawialam, a na ich stronie internetowej cen nie ma.( w przeciwienstwie do np dr mikolajczyka na podkarpackiej). A tak w ogole jesli ktos ma innego dobrego dentyste, niekoniecznie z takich supermodernych gabinetow, to chetnie skorzystam... Bo nasialo sie tych gabinetow mnostwo w *Rzeszowie, ale wlasciwie to moze jeden z uczestnikow forum ma racje ,ze to tylko ladna oprawka i tyle. Tak jak ten z ul.Hetmanskiej, na przeciwko dawnych delikatesow spolem(albo i obecnych jeszcze) - wszystko supermoderne, ale tylko leca na kase a nie na dobro pacjenta... EHHH Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: asia Re: Primadent kto zna??? IP: *.19.165.1.osk.enformatic.pl 27.06.06, 14:24 Ja mogę polecić panią dr Beatę Zielińską, przyjmuje na Bernardyńskiej (DENTALPLUS). Chodzę do niej już 6 lat i jestem bardzo zadowolona. Bardzo dokładna, sympatyczna. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: elka Re: Primadent kto zna??? IP: *.w83-202.abo.wanadoo.fr 27.06.06, 18:55 dziekuje bardzo, ile kosztuje tam np plombowanie zeba? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ula Re: Primadent kto zna??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.07.06, 09:14 A ja w Dentalplusie mam ulubionego dra Kosiora, bardzo dokładny i uważny, woli zrobić coś bez pośpiechu a dobrze. Cała moja rodzina do niego chodzi. Cena plomby obecnie 80 zeta. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Paweł Re: Primadent kto zna??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.07.06, 14:50 Ja polecam www.stomatolog.rzeszow.pl Odpowiedz Link Zgłoś
lurtz.urukhai Re: Primadent kto zna??? 04.07.06, 11:03 Polecam Trident na Placu Wolnosci. Lecze zeby u P. dra Marka Wasa. Nie narzekam, mila atmosfera i az sie chce isc do stomatologa (z tym ostatnim to troche sie zagalopowalem:-) Ceny podobne ok 100zl za zab (wypelnienie swialtoutwrdzalne). Pozdrawiam i pieknego usmiechu zycze. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Gosc Re: Primadent kto zna??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.06, 14:44 Pani Pasternak jest OK ........ robila mi kilka zebow kanalowo - niestety drogo ale dobrze ) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ociec Re: Primadent kto zna??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.07.06, 08:32 chodziłem tam przez dwa lata bo miałem blisko (mimo najdroższych usług w Rzeszowie)ale zrezygnowałem jak zepsuto mi zęba podczas leczenia kanałowego, poszedłem do konkurencji i tam już zostałem,,,czy dalej w primadencie płaci się za każde zdjęcie RTG? czy dalej w promadencie płaci się za znieczulenie? czy dalej w primadencie trzeba czekać 3 miesiące na wizytę? czy dalje to jest "fabryka" pracująca nawet w niedzielę? owszem mają piękną stronę www, duże akwarium, automaty do kawy, "zębowy" program komputerowy, cennik obrazkowy, mnóstwo dyplomów na pokaz i miejsce do zabaw dla dzieci...ale to nie zmieni mojej opini, że zdzierają jak się tylko da, leczą zęby, które są zdrowe itd.itd. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: sumo Re: Primadent kto zna??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.07.06, 16:46 Primadent jest SUPER. Prawda, że jest tam drogo, ale obsługa jest fachowa i warto czsami dołożyć, żeby potem mieć spokój z zębami. Jest tam kilka gabinetów, lekarze często konsultują się ze sobą, tak że nie zdarza się żeby ktoś z nich robotę spartaczył. Naprawdę! Stosują najnowsze techniki i na pewno są odopwiednio szkoleni. Oprócz super sprzętu posiadają olbrzymią wiedzę, którą potrafią doskonale wykorzystać. Ja osobiście polecam p. dr Cebulak. Niezwykle miła, delikatna i kompetentna. Zawsze mi pomogła chociaż nieraz wydawało się, że ząb jest nie do uratowania. Szczególnie na początku kiedy zacząłem leczenie w Primadencie. Teraz sam się pilnuję. Każda wizyta jest wpisana w rejestr komputerowy i lekarze bez problemu są w stanie sprawdzić co i kiedy było robione. Nawet wtedy gdy lekarz prowadzący jest na urlopie każdy inny jest w stanie zająć się pacjentem koleżanki. POLECAM!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Lilka Re: Primadent kto zna??? IP: *.241.r-ce.pl 13.04.13, 21:18 A ja byłam z dzieckiem w Rzeszowie na Osmeckiego 16. Córeczka wróciła mega zadowolona..ale po kolei. Strach przed wizyta był ogromny. Pani doktor od razu to wyczuła. Pokazała małej cały gabinet, pokazała ząbki na kamerze wraz z robaczkami I niewiadomo kiedy byłyśmy po leczeniu wraz ze znieczuleniem. Co ciekawe mała znieczulana byłe ręcznie jakąś metalową strzykawką ale nic nie czuła. Oczywiście po wizycie nagroda i zdjęcie na ścianę dzielnych pacjentów. W gabinecie spotakała nas miła rodzinna atmosfera, mała znowu chcę iść do doktor Sylwii. Oprócz doktor w gabinecie jest jej mąż. Zajmuje się ortodoncją więc przy okazji wizyty mała miała sprawdzony zgryz. A wszystko w ramach jednej wizyty. Ceny są tam bardzo przystepne. Gabinet ma stronę choć cięzko ją znaleźć w wyszukiwarce www.ortotrip.pl Odpowiedz Link Zgłoś
antubis7 Re: Primadent kto zna??? 31.07.23, 23:32 Gość portalu: sumo napisał(a): > Primadent jest SUPER. Prawda, że jest tam drogo, ale obsługa jest fachowa i > warto czsami dołożyć, żeby potem mieć spokój z zębami. Jest tam kilka > gabinetów, lekarze często konsultują się ze sobą, tak że nie zdarza się żeby > ktoś z nich robotę spartaczył. Naprawdę! Stosują najnowsze techniki i na pewno > są odopwiednio szkoleni. Oprócz super sprzętu posiadają olbrzymią wiedzę, którą > > potrafią doskonale wykorzystać. Ja osobiście polecam p. dr Cebulak. Niezwykle > miła, delikatna i kompetentna. Zawsze mi pomogła chociaż nieraz wydawało się, > że ząb jest nie do uratowania. Szczególnie na początku kiedy zacząłem leczenie > w Primadencie. Teraz sam się pilnuję. Każda wizyta jest wpisana w rejestr > komputerowy i lekarze bez problemu są w stanie sprawdzić co i kiedy było > robione. Nawet wtedy gdy lekarz prowadzący jest na urlopie każdy inny jest w > stanie zająć się pacjentem koleżanki. POLECAM!!!!!!!! Widocznie nie poznałeś ich prawdziwego oblicza. Odpowiedz Link Zgłoś
27re-nata Re: Primadent kto zna??? 10.05.13, 12:36 Polecam w pełni lekarzy Primadentu. Ja i mąż od 2010 korzystamu z usług tej kliniki. Zawsze , już na wejściu bardzo miła obsługa. Lekarze - stomatolodzy do wyboru. Cierpliwie wszystko tłumaczą i omawiają sposób leczenia. Od nich nauczyłam się i zrozumiałam co robię żle i jaki to ma wpływ na stan zdrowia. Nie odczuwam strachu przed dentystą ponieważ są bardzo wyczulenie na dyskomfort lub ból pacjenta. W ogóle to są mili i serdeczni. Pomieszczenia tj. gabinety, sanitariaty w idealnej czystości. Ceny nie są niskie , lecz gdy porównałam ceny w konkurencji to są na tym samym poziomie. Nawet mój syn który pracuje i mieszka w Warszawie korzysta za naszą radą z usług Primadentu w Rzeszowie. Napewno nie zmieniłabym i ciągle korzystam z opieki stomatologicznej Primadentu. Na koniec , rewelacja jeżeli chodzi o opiekę i leczenie małych pacjentów. Zasługują na pełne zaufanie i mocno Wszystkim polecam klinikę stomatologiczną Primadent w Rzeszowie. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ... Re: Primadent kto zna??? IP: *.static.sl-net.pl 11.05.13, 08:06 usunięcia mleczaków od 50 zł hahaha Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: jamiro Re: Primadent kto zna??? IP: *.85-200-37.bkkb.no 17.07.13, 18:46 Moze ktos mi polecic chirurga stomatologii do wyrwania osemki w Rzeszowie? Robilem wczesniej zdjecie i rosnie poziomo opierajac sie o siodemke. Wstepnie zapisalem sie do kliniki Primadent i zostalem przydzielony do dr sebstiana stojalowski. Czy slyszal ktos o Nim? warto na takie przypadki tam jechac? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Beata Re: Primadent kto zna??? IP: 31.130.106.* 20.08.13, 13:17 Moja córka usuwała wszystkie cztery ósemki chirurgicznie parę dni temu w Primadencie u dr Piotr Eichbergera ogólnie zadowolona,syn dwa lata temu też u tego doktora.Trochę drogo za dwa zęby 800,00 zł ale nie wiem jak gdzie indziej.Jesteśmy stałymi pacjentami i leczymy się całą rodziną Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
anna205 Re: Primadent kto zna??? 20.08.13, 14:51 Piotr Nowak, przyjmuje na pl. Wolności, w budynki promedici na II piętrze. Jest chirurgiem, w razie potrzeby od razu natnie dziąsło i wyciągnie zęba. Usuwałam u niego ósemkę 4 lata temu, koszt to 150 zł. 2 lata temu ciotka za te same pieniądze usuwała ósemkę, więc myślę, że teraz nie powinno być drożej. Odpowiedz Link Zgłoś
antubis7 Re: Primadent kto zna??? 28.04.23, 09:03 27re-nata napisał(a): > Polecam w pełni lekarzy Primadentu. Ja i mąż od 2010 korzystamu z usług tej kli > niki. Zawsze , już na wejściu bardzo miła obsługa. Lekarze - stomatolodzy do wy > boru. Cierpliwie wszystko tłumaczą i omawiają sposób leczenia. Od nich nauczyła > m się i zrozumiałam co robię żle i jaki to ma wpływ na stan zdrowia. Nie odczu > wam strachu przed dentystą ponieważ są bardzo wyczulenie na dyskomfort lub ból > pacjenta. W ogóle to są mili i serdeczni. Pomieszczenia tj. gabinety, sanitaria > ty w idealnej czystości. Ceny nie są niskie , lecz gdy porównałam ceny w konkur > encji to są na tym samym poziomie. Nawet mój syn który pracuje i mieszka w Wars > zawie korzysta za naszą radą z usług Primadentu w Rzeszowie. Napewno nie zmieni > łabym i ciągle korzystam z opieki stomatologicznej Primadentu. Na koniec , rew > elacja jeżeli chodzi o opiekę i leczenie małych pacjentów. Zasługują na pełne z > aufanie i mocno Wszystkim polecam klinikę stomatologiczną Primadent w Rzeszowie > . Może tacy byli kiedyś. Teraz tylko jada na opinii a pacjentów traktują inkrementalnie. Ja wydałem na nich kupie kasy a potem się na mnie wypieli. Nawet nie chcieli rozmawiać. Odpowiedz Link Zgłoś
antubis7 Re: Primadent kto zna??? 31.07.23, 23:33 27re-nata napisał(a): > Polecam w pełni lekarzy Primadentu. Ja i mąż od 2010 korzystamu z usług tej kli > niki. Zawsze , już na wejściu bardzo miła obsługa. Lekarze - stomatolodzy do wy > boru. Cierpliwie wszystko tłumaczą i omawiają sposób leczenia. Od nich nauczyła > m się i zrozumiałam co robię żle i jaki to ma wpływ na stan zdrowia. Nie odczu > wam strachu przed dentystą ponieważ są bardzo wyczulenie na dyskomfort lub ból > pacjenta. W ogóle to są mili i serdeczni. Pomieszczenia tj. gabinety, sanitaria > ty w idealnej czystości. Ceny nie są niskie , lecz gdy porównałam ceny w konkur > encji to są na tym samym poziomie. Nawet mój syn który pracuje i mieszka w Wars > zawie korzysta za naszą radą z usług Primadentu w Rzeszowie. Napewno nie zmieni > łabym i ciągle korzystam z opieki stomatologicznej Primadentu. Na koniec , rew > elacja jeżeli chodzi o opiekę i leczenie małych pacjentów. Zasługują na pełne z > aufanie i mocno Wszystkim polecam klinikę stomatologiczną Primadent w Rzeszowie > . Widocznie nie poznałeś ich prawdziwego oblicza. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: eva Re: Primadent kto zna??? IP: *.radom.vectranet.pl 20.08.13, 21:14 prosze o namiary do dobrego stomatologa dziecięcego Odpowiedz Link Zgłoś
romek987 Re: Primadent kto zna??? 20.08.13, 23:52 Baaardzo drogo.Chcialem założyc korone,wycenili mi na 2600zł.Poszedłem do prywatnego gabinetu i zapłaciłem 800zł. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Piotr Re: Primadent kto zna??? IP: *.play-internet.pl 06.09.22, 14:27 Nie polecam. Prawdziwa klinika przyjmuje własnych pacjentów nawet z bólem zęba a oni każą czekać 2 h w poczekalni po czym pani w recepcji z uśmiechem na ustach oznajmia że lekarz przyjmie tylko dla uśmierzenia bólu . Prosze Państwa -od uśmierzania bólu to jest paracetamol. Odpowiedz Link Zgłoś
antubis7 Re: Primadent kto zna??? 28.04.23, 09:01 Nie. Nie jest najlepszy. Jest za to bardzo drogi. Banda zadufanych w sobie bufonów. Ja mam z nimi bardzo złe doświadczenia. Lepiej unikaj tego miejscy chyba ze chcesz tylko stracić pieniądze. Odpowiedz Link Zgłoś
antubis7 Re: Primadent kto zna??? 28.07.23, 23:57 Nie korzystaj z tego dziadostwa. To jest chyba jedna największych mistyfikacji jeśli chodzi o leczenie zębów. Kasę o biorą ogromna na każdym kroku, sztucznie się uśmiechają a pacjenta maja realnie w czterech literach na dodatek uważają się za nie wiadomo kogo. Odpowiedz Link Zgłoś
antubis7 Re: Primadent kto zna??? 31.07.23, 23:29 Zwykły blichtr. Nie pchaj się w to dziadostwo bo tam pacjent jest niczym. No może tylko dostarczycielem grubej kasy. Nie są zdecydowanie warci zaufania. Odpowiedz Link Zgłoś