Dodaj do ulubionych

kocięta 2 przyjmę

IP: 82.177.98.* 29.06.06, 07:12
KOTKI WIDZĄCE JUZ KOCURKA I KOCICZKE LUB 2 KOCICZKI PILNE NAJLEPIEJ DZISIAJ TEL 511356164 RZESZOW
Obserwuj wątek
    • kropka357 Re: kocięta 2 przyjmę 29.06.06, 08:12
      a w jakim celu jeśli można wiedzieć są Ci potrzebne takie małe koty ?????
      • igielka91 Re: kocięta 2 przyjmę 29.06.06, 08:52
        dla mnie to oczywsite ze do hodowli mowie o kotach juz widzacaych majac na mysli kocieta ok 6-7 tygodniowe a co inni chorzy ludzie maja na mysli to nie wiem
      • igielka91 Re: kocięta 2 przyjmę 29.06.06, 08:54
        a poza tym napisalam tak bo ludzie mi proponowali kocieta z blonka na oczach malenkie wiec chcialam zeby byla jasnosc ale niektorym sie widze nudzi i zadaja na forum glupie pytania
        • viinga Re: kocięta 2 przyjmę 29.06.06, 11:05
          u mojej cioci sa kociaczki juz takie do oddania 4 szt.
        • kropka357 Re: kocięta 2 przyjmę 29.06.06, 13:39
          Dlaczego głupie? Może zdziwić taki tekst, że ktos potrzebuje małe zwierzaki na
          dziś a najlepiej na wczoraj.I z mojej hodowli napewno ktoś taki by kotów nie dostał.
          • po.prostu.ona Kocię powinno mieć co najmniej 8 tygodni 29.06.06, 14:05
            A najlepiej 12. Młodsze nie nadają się do oddzielania od matki - w późniejszym
            życiu będą narażone na szereg chorób wynikających z niedożywienia. Mleka kocicy
            nie da się zastąpić mlekiem krowim, a odchowanie kociego oseska to nie jest
            prosta sprawa. W rzeszowskim schronisku Kundelek jest wiele kociąt do wzięcia.
            www.rsoz.superhost.pl/index.php?option=com_zoom&Itemid=58&catid=23
            • deszczowa_piosenka Re: Kocię powinno mieć co najmniej 8 tygodni 29.06.06, 16:01
              mi to pachnie jakimś karmieniem węży...
              kotki które zaczynają dopiero widzieć na oczka są jeszcze za małe żeby je
              oddzielać od matki!!!
              • kropka357 Re: Kocię powinno mieć co najmniej 8 tygodni 29.06.06, 18:24
                taki tez zapaszek mi tu zaleciał niestety:((((
                • po.prostu.ona Re: Kocię powinno mieć co najmniej 8 tygodni 29.06.06, 19:02
                  Z tego co wiem, w Kundelu nie wydaja kociat bez sprawdzenia gdzie trafiaja.
                  • Gość: moi Re: Kocię powinno mieć co najmniej 8 tygodni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.06, 19:42
                    ja też nie oddałabym kota jeśli nie byłabym pewna co do potencjalnych opiekunów
                    • igielka91 Re: Kocię powinno mieć co najmniej 8 tygodni 02.07.06, 22:10
                      ze schroniska wzielam juz psa do mojego dziadka, sama w domu do niedawna mialam 2, potrafie sie opiekowac zwierzetami i bardzo je kocham. wszystkie sa pod stala opieka naszej pani weterynarz. bardzo mi przykro i nawet nie wiem skad te opinie o karmieniu wezy bo moim zdaniem to nieludzkie. koty tak jak juz wczesniej wspomnialam potrzebowalam do mojego dziadka ktoremu kocica zdechla ze starosci. dziadek tez kocha zwierzeta i wie jak si enimi zajmowac i robi to z wielkim zaangazowaniem, ja ih rowniez regularnie dogladam i jesli tylko ktores z nich zachoruje to zapewniam opieke weterynaryjna. milosnictwo zwierzat to nie tylko wypisywanie w internecie jak to sie bardzo kocha zwierzeta ale tez dzialanie w praktyce. rozumiem ze pospiech w kupowaniu zwierzat to nie jest dobrze ale nie w moim przypadku, pospiech wynikal akurat z mojej pracy. nie dziwie sie ze ludzie maja podejrzenia co do tego gdzie zwierzeta trafiaja, ale chce tylko powiedziec ze wszyscy ktorzy tutaj takie brednie wypisyali bardzo co do moej osoby sie pomylili.
              • igielka91 Re: Kocię powinno mieć co najmniej 8 tygodni 02.07.06, 22:03
                to radze sprawdzic węch!!!!!!!
                kotki potrzebbowalam i udalo mis ie znalesc od dobrych ludzi i trafily w dobre rece. zdechla mi kocica ze starosci i potrzebowalam 2 male kociaki zeby je sobie chowac. stosunek do zwierzat mam na pewno lepszy i wiem jak sie nimi zajmowac a wielu ludzi potrafi tylko pisac o tym jak kocha zwierzeta a w praktyce wyglada to inaczej....... zastanow si enad tym co piszesz bo mozesz kogos urazic

mysle ze sama masz takie chore czyny i karmisz weze bo mi by to do glowy nie przyszlo. polecam wizyte u lekarza
    • Gość: konrad Re: kocięta 2 przyjmę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.06, 19:52
      Tylko obowiązkowa rejestracja zwierząt połączona z ich czipowaniem może
      rozwiązać problem .Jezeli zwierzak zacznie kosztować to skarmianie węży
      kocięytami stanie się nieopłacalne.
      • deszczowa_piosenka Re: kocięta 2 przyjmę 30.06.06, 08:38
        słuszna uwaga!
        nalży więc podpisywac umowy adopcyjne oraz ewentualnie pobierać datki np. na
        rzecz bezdomnych zwierząt albo prosić o wpłatę środków np. na schronisko
      • deszczowa_piosenka Re: kocięta 2 przyjmę 30.06.06, 08:39
        tutaj więcej w tym temacie łącznie z treścią umowy adopcyjnej:
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=664&w=43536932
    • Gość: abp Re: kocięta 2 przyjmę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.06, 13:05
      Bardzo proszę o telefon pd nr 0 602 855 601 - całą dobę, najlepiej jednak od
      godz. 23.00. do 00.45.
    • Gość: fred kocięta rozdam;) IP: *.res.pl / *.res.pl 01.07.06, 08:08
      U mojej cioci też są młode kociaki - czarne i bure pręgowane, śliczniutkie, do
      rozdania, mam już jednego, grzeczny, siusia do kuwetki, bawi się z firankami,
      butami i kwiatkami..;p moje gg 1994446
      • rosenkreuz Re: kocięta rozdam;) 01.07.06, 12:29
        Zamiast rozdawać kocięta, lepiej wysterylizować ich matkę.
        • jetpilot1 Re: kocięta rozdam;) 01.07.06, 15:41
          może lepiej sam siebie wysterelizuj
          • Gość: konrad Re: kocięta rozdam;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.06, 23:07
            Igiełka sie zdenerwowała.
            sorry nie bierz wszystkirgo do Siebie.
            temat zwierząt zawsze wywołuje emocje.
            Edukacja Ewidencja .
            Reszta to tylko czcze gadanie.
            Bardotki Animalsi epatują nas incydentalnymi przypadkami.
            Konia trzeba wykupić z transportu do rzeżni nie ważne że jest to jeden 50ciu.
            Kotek wymaga ratunku w schronisku w ktorym według NIK 75procent kotow jest
            usypianych.
            Dość romantyzmu czas na pozywistyczne działanie.
            Lepiej mówic prawde oskarmianiu węży kociętami o walkach psów o nikczemnych
            pseudo hodowlach psów eksportowanych do Unii.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka