Gość: igla IP: 82.177.98.* 29.06.06, 07:12 KOTKI WIDZĄCE JUZ KOCURKA I KOCICZKE LUB 2 KOCICZKI PILNE NAJLEPIEJ DZISIAJ TEL 511356164 RZESZOW Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kropka357 Re: kocięta 2 przyjmę 29.06.06, 08:12 a w jakim celu jeśli można wiedzieć są Ci potrzebne takie małe koty ????? Odpowiedz Link Zgłoś
igielka91 Re: kocięta 2 przyjmę 29.06.06, 08:52 dla mnie to oczywsite ze do hodowli mowie o kotach juz widzacaych majac na mysli kocieta ok 6-7 tygodniowe a co inni chorzy ludzie maja na mysli to nie wiem Odpowiedz Link Zgłoś
igielka91 Re: kocięta 2 przyjmę 29.06.06, 08:54 a poza tym napisalam tak bo ludzie mi proponowali kocieta z blonka na oczach malenkie wiec chcialam zeby byla jasnosc ale niektorym sie widze nudzi i zadaja na forum glupie pytania Odpowiedz Link Zgłoś
viinga Re: kocięta 2 przyjmę 29.06.06, 11:05 u mojej cioci sa kociaczki juz takie do oddania 4 szt. Odpowiedz Link Zgłoś
kropka357 Re: kocięta 2 przyjmę 29.06.06, 13:39 Dlaczego głupie? Może zdziwić taki tekst, że ktos potrzebuje małe zwierzaki na dziś a najlepiej na wczoraj.I z mojej hodowli napewno ktoś taki by kotów nie dostał. Odpowiedz Link Zgłoś
po.prostu.ona Kocię powinno mieć co najmniej 8 tygodni 29.06.06, 14:05 A najlepiej 12. Młodsze nie nadają się do oddzielania od matki - w późniejszym życiu będą narażone na szereg chorób wynikających z niedożywienia. Mleka kocicy nie da się zastąpić mlekiem krowim, a odchowanie kociego oseska to nie jest prosta sprawa. W rzeszowskim schronisku Kundelek jest wiele kociąt do wzięcia. www.rsoz.superhost.pl/index.php?option=com_zoom&Itemid=58&catid=23 Odpowiedz Link Zgłoś
deszczowa_piosenka Re: Kocię powinno mieć co najmniej 8 tygodni 29.06.06, 16:01 mi to pachnie jakimś karmieniem węży... kotki które zaczynają dopiero widzieć na oczka są jeszcze za małe żeby je oddzielać od matki!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kropka357 Re: Kocię powinno mieć co najmniej 8 tygodni 29.06.06, 18:24 taki tez zapaszek mi tu zaleciał niestety:(((( Odpowiedz Link Zgłoś
po.prostu.ona Re: Kocię powinno mieć co najmniej 8 tygodni 29.06.06, 19:02 Z tego co wiem, w Kundelu nie wydaja kociat bez sprawdzenia gdzie trafiaja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moi Re: Kocię powinno mieć co najmniej 8 tygodni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.06, 19:42 ja też nie oddałabym kota jeśli nie byłabym pewna co do potencjalnych opiekunów Odpowiedz Link Zgłoś
igielka91 Re: Kocię powinno mieć co najmniej 8 tygodni 02.07.06, 22:10 ze schroniska wzielam juz psa do mojego dziadka, sama w domu do niedawna mialam 2, potrafie sie opiekowac zwierzetami i bardzo je kocham. wszystkie sa pod stala opieka naszej pani weterynarz. bardzo mi przykro i nawet nie wiem skad te opinie o karmieniu wezy bo moim zdaniem to nieludzkie. koty tak jak juz wczesniej wspomnialam potrzebowalam do mojego dziadka ktoremu kocica zdechla ze starosci. dziadek tez kocha zwierzeta i wie jak si enimi zajmowac i robi to z wielkim zaangazowaniem, ja ih rowniez regularnie dogladam i jesli tylko ktores z nich zachoruje to zapewniam opieke weterynaryjna. milosnictwo zwierzat to nie tylko wypisywanie w internecie jak to sie bardzo kocha zwierzeta ale tez dzialanie w praktyce. rozumiem ze pospiech w kupowaniu zwierzat to nie jest dobrze ale nie w moim przypadku, pospiech wynikal akurat z mojej pracy. nie dziwie sie ze ludzie maja podejrzenia co do tego gdzie zwierzeta trafiaja, ale chce tylko powiedziec ze wszyscy ktorzy tutaj takie brednie wypisyali bardzo co do moej osoby sie pomylili. Odpowiedz Link Zgłoś
igielka91 Re: Kocię powinno mieć co najmniej 8 tygodni 02.07.06, 22:03 to radze sprawdzic węch!!!!!!! kotki potrzebbowalam i udalo mis ie znalesc od dobrych ludzi i trafily w dobre rece. zdechla mi kocica ze starosci i potrzebowalam 2 male kociaki zeby je sobie chowac. stosunek do zwierzat mam na pewno lepszy i wiem jak sie nimi zajmowac a wielu ludzi potrafi tylko pisac o tym jak kocha zwierzeta a w praktyce wyglada to inaczej....... zastanow si enad tym co piszesz bo mozesz kogos urazic mysle ze sama masz takie chore czyny i karmisz weze bo mi by to do glowy nie przyszlo. polecam wizyte u lekarza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: konrad Re: kocięta 2 przyjmę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.06, 19:52 Tylko obowiązkowa rejestracja zwierząt połączona z ich czipowaniem może rozwiązać problem .Jezeli zwierzak zacznie kosztować to skarmianie węży kocięytami stanie się nieopłacalne. Odpowiedz Link Zgłoś
deszczowa_piosenka Re: kocięta 2 przyjmę 30.06.06, 08:38 słuszna uwaga! nalży więc podpisywac umowy adopcyjne oraz ewentualnie pobierać datki np. na rzecz bezdomnych zwierząt albo prosić o wpłatę środków np. na schronisko Odpowiedz Link Zgłoś
deszczowa_piosenka Re: kocięta 2 przyjmę 30.06.06, 08:39 tutaj więcej w tym temacie łącznie z treścią umowy adopcyjnej: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=664&w=43536932 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abp Re: kocięta 2 przyjmę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.06, 13:05 Bardzo proszę o telefon pd nr 0 602 855 601 - całą dobę, najlepiej jednak od godz. 23.00. do 00.45. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fred kocięta rozdam;) IP: *.res.pl / *.res.pl 01.07.06, 08:08 U mojej cioci też są młode kociaki - czarne i bure pręgowane, śliczniutkie, do rozdania, mam już jednego, grzeczny, siusia do kuwetki, bawi się z firankami, butami i kwiatkami..;p moje gg 1994446 Odpowiedz Link Zgłoś
rosenkreuz Re: kocięta rozdam;) 01.07.06, 12:29 Zamiast rozdawać kocięta, lepiej wysterylizować ich matkę. Odpowiedz Link Zgłoś
jetpilot1 Re: kocięta rozdam;) 01.07.06, 15:41 może lepiej sam siebie wysterelizuj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: konrad Re: kocięta rozdam;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.06, 23:07 Igiełka sie zdenerwowała. sorry nie bierz wszystkirgo do Siebie. temat zwierząt zawsze wywołuje emocje. Edukacja Ewidencja . Reszta to tylko czcze gadanie. Bardotki Animalsi epatują nas incydentalnymi przypadkami. Konia trzeba wykupić z transportu do rzeżni nie ważne że jest to jeden 50ciu. Kotek wymaga ratunku w schronisku w ktorym według NIK 75procent kotow jest usypianych. Dość romantyzmu czas na pozywistyczne działanie. Lepiej mówic prawde oskarmianiu węży kociętami o walkach psów o nikczemnych pseudo hodowlach psów eksportowanych do Unii. Odpowiedz Link Zgłoś