Gość: smutna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.07.06, 18:32 Ktoś coś wie o: Omega Workforce Polska ? Nie chcę, ale muszę wyjechać do pracy za granicą, czy to dobre biuro ? Dzięki za odpowiedzi Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: eeeee Re: Omega Workforce Polska IP: *.19.165.7.osk.enformatic.pl 12.07.06, 22:36 jak ci dadza umowe do podpisania i dokladnie ja przeczytasz to juz bedziesz wszystko o nich wiedziec , tylko niech ci wyobrazone funciaki nie przeslonia zdrowego rozsadku , ja osobiscie bardzo baredzo nie polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smutna Re: Omega Workforce Polska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.06, 23:29 Nie marzę o funciakach, nawet nie chcę tam jechać :(. A możesz powiedzieć coś więcej o nich? Na co mam ew. zwrócić uwagę w tej umowie i czego się po nich spodziewać? Byłabym wdzięczna:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smutna Re: hej! rozchmurz się IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.06, 17:53 Tak, jutro będzie lepiej, tylko KOMU? ;-) Dzięki za pocieszenie w każdym razie :) Odpowiedz Link Zgłoś