Dodaj do ulubionych

Co dalej ze skateparkiem(

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.07.06, 19:35
popieram tych mlodych ludzi jestm za tym aby mogli tam miec swoje miejsce do
uprawiania sowjego "sportu" zamiast siedziec pod sklepem z ... moze to nie
najladniej i bedzie wygladalo ale do tego pomnika to pasuje
Obserwuj wątek
    • Gość: berecik Hotel Rzeszów sprzedany!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.06, 19:49
      Co za dziennikarze w tej pożal się boże wyborczej. W sobotę SEMAKO sprzedało
      hotel Rzeszów funduszowi inwestycyjnemu Copernicus. To jest news, a nie jakiś
      pieprzony skatepark i żadni robienia interesów braciszkowie. Wszystko po to, by
      matoł Ramski i reszta matołów nie argumentowali przeciwko inwestycji
      Cushman&Wakefield. Dobrze, że chociaż jest to forum.
      • Gość: arti Re: Hotel Rzeszów sprzedany!!! IP: *.rzeszow.mm.pl 09.07.06, 20:57
        berecik ,, o hotelu napisane bylo juz pownizej w innym wątku ,,,
        • Gość: berecik Re: Hotel Rzeszów sprzedany!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.06, 21:04
          A powiedz berecikowi gdzie, bo tak się zdenerwowałem na tego Ramskiego, że nie
          mogę znaleźć
          • Gość: [pr] Re: Hotel Rzeszów sprzedany!!! IP: *.171.40.2.crowley.pl 10.07.06, 09:21
            Ktos liczy na dobra wole braciszkow? ze niby skatepark zostawia? nie liczylbym na to... Przeciez nie po to chca caly parking zeby sie teraz w sentymenty bawic.
            • Gość: gabi Skatepark IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.07.06, 10:28
              Ja jestem jak najbardziej za tym, aby zostawić ten skatepark. Tyle młodych
              ludzi wręcz "walczy" o ten skatepark już parę dobrych lat! A w Rzeszowie mamy
              paru naprawdę dobrych "deskorolkowców" a mało kto chce się o tym przekonać. Dla
              miasta tacy ludzie są niezbędni! Rzeszów i radni powinni mieć więcej pomysłów,
              z których korzystać będzie młodzież!

JESTEM NA "TAK" DLA SKATEPARKU :)
    • olias no, braciszkowie - Bóg patrzy 10.07.06, 14:06
      chcecie mieć młodzież z kościołach?
      czy wisi wam to?
      i za ile sprzedacie plac?
      • Gość: hahaha Re: no, braciszkowie - Bóg patrzy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.06, 15:29
        jak zezwolą na skatepark to na pewno młodziez bedzie tlumnie do kościołow
        chodzic, ha ha ha ha ha, umieram ze smiechu, coz za argument
    • olias Re: Co dalej ze skateparkiem( 10.07.06, 14:16
      a co? nawet jak braciszkowie rabatki posadzą ... nie da się jeździć deską? da
      się, kwiatów szkoda ale przez jakiś czas braciszkowie będą nowe sadzić, nie?
      A ile radości będzie jak się taki braciszek pod deskę napatoczy. albo radny na
      przykład.
      nowy konkurs widzę - deskami w rabatki.
    • jah.rastafari.jest.mym.panem Katolizacja skejtparku 10.07.06, 20:18
      teraz to wszystko katolickie. Nawet skejtpark.
    • Gość: nie oddajmy Re: Co dalej ze skateparkiem( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.06, 11:51
      Nie oddajmy tego czarnym...zróbmy wszystko

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka