Gość: zzz IP: *.19.165.3.osk.enformatic.pl 12.07.06, 18:30 Poszukuje dobrego ginekologa dla dziewczny w wieku 17 lat, która idzie do lekarza pierwszy raz, znacie jakiegoś dobrego, godnego polecenia?? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ara Re: Ginekolog dla młodej IP: 81.219.30.* 12.07.06, 21:18 Polecam panią doktor Rychlec - specjalistę od ginekologii dziewczęcej. Byłam u niej z moją córką. Przyjmuje prywatnie i na fundusz w Palomedzie na Słowackiego (przynajmniej tak było w tamtym roku). Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aska Re: Ginekolog dla młodej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.06, 23:25 ja polecam Parkota z Promedyki, prywatny, ale gdy w wieku 27 lat poszłam po raz pierwszy był na prawdę super - wszystko wytłumaczy i nie czuje się wstudu Odpowiedz Link Zgłoś
paula661 Re: Ginekolog dla młodej 19.07.06, 10:00 Ja polecam dr Janickiego-przychodnia przy szpitalu MSW. Bardzo miły, wszystko dokładnie wyjaśnia, można się czuć swobodnie. Odpowiedz Link Zgłoś
strach911 Re: Ginekolog dla młodej 26.07.06, 15:34 Ja mam 24 lata i wybieram się do ginekologa po raz pierwszy. Wiem, że bywają różne reakcje lekarzy na to, że dwudzeistoparo-letnia kobieta nigdy nie była u ginekologa, dlatego im dłużej zwlekam, tym bardziej się boję. Nie mam pojęcia, jakiego lekarza wybrać, ale skłaniam się właśnie ku Parkotowi, daltego byłabym bardzo wdzięczna, gdybyś podała więcej szczegółów. Ile kosztuje wizyta, w jakie dni przyjmuje, czy w przychodni jest łazienka, jak wyglądała wizyta i ogólnie- czego się spodziewać. Czytałam na jakimś forum, że młode i ładne dziewczyny raczy nieprzyjemnymi komentarzami, co mnie trochę zniechęciło : ( To dla mnie bardzo ważne, żeby wiedzieć jak najwięcej, dlatego bardzo Cię proszę o odpowiedź. Napisz wszsytko co możesz ;) Jeśli chcesz, możesz odpisać na maila gazetowego. Z góry dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ms Re: Ginekolog dla młodej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.06, 15:13 27? jestes zakonnicą? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znudzona Re: Ginekolog dla młodej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.06, 14:57 Monika Dobrowolska - Kwiatek przyjmuje w Medyku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Ginekolog dla młodej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.06, 15:10 ja rowniez polecam Pania doktor Kwiatek. Jest bardzo sympatyczna, tlumaczy, jest delikatna i naprawde pierwsza wizyta jest na plus, na pewno nikt sie nie zrazi do wizyt u ginekologa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rydzu Re: Ginekolog dla młodej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.06, 07:54 Lepiej niech zmówi różaniec!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sfdf Re: Ginekolog dla młodej IP: 80.51.180.* 28.07.06, 09:01 Witold Skręt - przyjmuje w przychodni na Warzywnej bądz też prywatnie na Pułaskiego. Miły i konkretny facet-na pewno nie bedziesz się czuć nie swojo. Nie ma nic w tym złego, że nie byłaś u ginekologa wczesniej (chyba, że masz obciążenia genetyczne związane z sferą kobiecą ;-)), to wtedy lepiej nie zwlekać)).Możesz byc dumna,że nie miałas żadnych problemów. Jak wczesniej sie zacznie, to później już leci jak z górki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: za<młoda> Re: Ginekolog dla młodej IP: 62.93.41.* 28.07.06, 12:02 A ja mam takie pytanie troszkę odbiegające od tematu jak nie ma się żadnych problemów to w jakim wieku powinno się udać do ginekologa? Odpowiedz Link Zgłoś