Dodaj do ulubionych

Żużel. Stal Rzeszów - Unia Tarnów 71:18

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.06, 21:13
Niewiarygodne...Nigdy bym w to nie uwierzył. Mecz nudny jak flaki z olejem ale emocje jakbyśmy mistrza zdobyli. Czy ktoś jest w stanie wytłumaczyć tę kompromitację, totalny brak ambicji i woli walki tarnowian? Nie do wiary...
Obserwuj wątek
    • Gość: John Re: Żużel. Stal Rzeszów - Unia Tarnów 71:18 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.06, 21:21
      Czy portal sportowe fakty robią tarnowianie? Opis z meczu:
      1. "zawodnicy gospodarzy jak i gości nie umieją utrzymać się na spreparowanej rzeszowskiej nawierzchni"
      2.Po kosmetyce toru w dalszym ciągu zawodnicy nawiązują walkę jedynie z owalem przy ulicy hetmańskie

Żenada, ale widać autor był na jakimś innym meczu...
      • Gość: :) Re: Żużel. Stal Rzeszów - Unia Tarnów 71:18 IP: *.nat.rsk.pl 14.07.06, 21:48
        Gratulacje!!!!!!!!!!! :)
        • Gość: M Re: Żużel. Stal Rzeszów - Unia Tarnów 71:18 IP: *.viknet.pl 14.07.06, 21:49
          Czy moglby ktos kto byl na tym meczu wyjasnic o co chodzi z tym wynikiem?
          • Gość: ds16 Re: Żużel. Stal Rzeszów - Unia Tarnów 71:18 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.06, 21:55
            nie no wynik to megaHeca dekady :-)))

no, ale jak ktoś wymięka przed startem to ...jest 71:18

Tarnów praktycznie nie składał się w zakrętach, juniorzy musieli jezdzic za
            Golloba i Kołodzieja...bez komentarza, a Pedersen tak czy siak 15 :-)
    • Gość: bader Re: Żużel. Stal Rzeszów - Unia Tarnów 71:18 IP: *.rzeszow.mm.pl 14.07.06, 23:03
      żenada organizacyjna. wstydzę się że jestem rzeszowianinem!!!
      • Gość: MC Re: Żużel. Stal Rzeszów - Unia Tarnów 71:18 IP: *.19.165.16.osk.enformatic.pl 15.07.06, 09:27
        Kazdy robi tor pod siebie szkoda ze tak pozno to zrozumiano w Rzeszowie:)ale
        lepiej pozno niz wcale...
        • Gość: messalinka Re: Żużel. Stal Rzeszów - Unia Tarnów 71:18 IP: 195.136.56.* 15.07.06, 20:39
          ktos moglby mi wyjasnic dlaczego na kibicow z Tarnowa wola sie ' buczaki ' ?
          :D:D bo tak sie nad tym glowie i nic...
          • Gość: John Re: Żużel. Stal Rzeszów - Unia Tarnów 71:18 IP: 212.160.172.* 16.07.06, 08:16
            Nazywamy ich "buczoki", oni nas "józki". Dlaczego - sam jestem ciekaw
          • Gość: Goździkowa Re: Żużel. Stal Rzeszów - Unia Tarnów 71:18 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.06, 08:33
            Bo Oni buczą na trąbach zamiast dopingować. Trąbią i "buczą".

> ktos moglby mi wyjasnic dlaczego na kibicow z Tarnowa wola sie ' buczaki ' ?
            > :D:D bo tak sie nad tym glowie i nic..
    • Gość: Wujek Dobra Rada z forum Unii Tarnów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.06, 08:32
      Cytaty z forum Tanowskiej Unii :
      "Oj ciężko będzie Goolobowi znależć nowy klub,po takich popisach.Nabuntowanie
      drużyny i ewidentne oddanie któregos z kolei meczu to robi paskudne wrazenie na
      potencjalnych pracodawcach ze nie wspomnę juz o kibicach.Juz we Wrocławiu robił
      wszystko zeby nie jechać udawane przewrotki cyrkowe fikołki potem zgrywanie
      kontuzji w parkingu to zle świadczy o zawodniku.Mnie to tam osobiscie nie dziwi
      zawsze miałem o Gollobach jak najgorsze zdanie(nie mówie tu o umiejętnoosciach
      T.G ale o ich łapczywości i wyrachowaniu).Przypuszczam że w tej chwili w
      Tarnowie nie ma juz pieniedzy i to co prezentuje Unia to bezposrednio tego
      efekt.Mogę sie tez założyć ze jeszce przed końcem sezonu pufnie smrodem z tego
      klubu i pewnie wkroczy tam prokurator.Będą sie musieli butni panowie prezesi i
      sldowscy baronowie paliwowi chyba nieco potłumaczyć.To było zresztą chyba do
      przewidzenia ze kariery takich klubików sa o tyle błyskotliwe co
      krótkotrwałe.Mam nadzieje ze wiekszość Tarnowskich kibiców zdawała sobie sprawę
      ze epizod w ekstralidze nie mógł trwać długo i tak naprawde wracacie do domu
      czyli 2ligi.Ja mam naprawdę niekłamaną satysfakcje z tego powodu , żałuje tylko
      że udało sie wam 2 razy zdobyć DMP bo raz tego mogła was pozbawić Sparta tylko
      że ,,ktos,, niestety zapłacił za absencję Hanckokowi".

to co było w Rzeszowie to istna tragedia
      tak zawistnych ludzi nie widziałem jeszcze nigdy
      przecież oni prosto w oczy wmawiali że tor jest równy i nie ma na nim żadnych dziur
      Co to za ojciec co wysyła do szpitala własnego syna !!!!!
      Co to za kibice którzy potrafią się cieszyć po takim zwycięstwie
      Co to za sportowcy którzy cieszą się po takiej wygranej
      Tego po prostu się nie da opisać to co było dziś w Rzeszowie to nie był żużel
      Ci co byli dziś na stadionie to nie byli kibice
      A ci co przygotowali ten tor powinni odpowiadać przed sądem za narażanie zdrowia
      życia ludzkiego
      A na koniec trzeba sobie odpowiedzieć po co to wszystko było ? po co było
      ryzykować swoje zdrowie ? przecież i tak nie awansują do 4
      Chora ambicja , ale to chyba po prostu słonecznik co niektórym zaszkodził

Może mi ktoś powie, dlaczego tacy zawodnicy jak Burza, Rempała M, Zieliński czy
      Hlib nie zachowywali się jak baby tylko podejmowali walkę, a panny Gollob czy
      Janusz Kołodziej (a tego zawodnika bardzo szanuję) dali d..y? I nie mówcie, że
      przyczyną był zły stan toru. NO przecież Karpov i Baran radzili sobie na nim
      świetnie a tuzami speedwaya nie są.

"Tarnowianie przegrywali wszystkie starty, jedynie Hlib w pierwszym biegu
      potrafił wyjść z pod taśmy jako pierwszy, no ale ten upadek; szkoda Dawida,
      życzę mu szybkiego powrotu do zdrowia. Nie zdarza się to pierwszy raz, że
      tarnowskie gwiazdy obrażają się na tor (Wrocław). Wierzcie mi, nikt nie jest w
      stanie przebić zdolności "toromistrzowskich" Pana Cieślaka. Jasiek jeszcze musi
      się duuuużo uczyć od Pana C. Zresztą, gdyby tor nie nadawałby się do jazdy to
      Pan Marek W, nie dopuściłby do rozegrania tego meczu. Tak jak wcześniej
      wspominałem, podobała mi się jazda M Rempały ( w końcu wychowanek Rzeszowa),
      Staszka Burzy (nawet po zakończeniu meczu wykonał efektownego bączka przed
      trybuną startową) Kamila Zielińskiego i Pawła Hliba (wystąpił tylko w dwóch
      biegach, zapewne odczuwał skutki upadku). Tylko tym zawodnikom zależało na tym,
      aby tarnowska Unia wypadła jak najlepiej!!! Pozdrawiam".

"Najgorsze jest to, że znowu przegrał sport! I znowu bezmyślnie narażono zdrowie
      i życie zawodników, w imię sukcesu ponad wszystko. I znowu kibice zostali
      uraczeni nędznym widowiskiem.
      Kibice z Rzeszowa - dziś cieszycie się bo wygraliście z nami. Ale czy w tym
      wypadku można mówić o pełnej satysfakcji z wyniku? Czy Wam podobają się mecze do
      jednej bramki?
      Nie sztuka jest wygrać z osłabionym zespołem, który dodatkowo w połowie meczu, w
      obawie o zdrowie swoich zawodników i myślę, że na znak protestu wycofuje z
      zawodów swoich liderów i do końca meczu jedzie trzema zawodnikami, którzy
      zresztą i tak tylko statystują! Sztuką jest wygrać po pięknej zaciętej walce, na
      torze, który jest równy i bezpieczny dla zawodników, na którym mogą oni w pełni
      zaprezentować nam swoje umiejętności! Przyznajcie uczciwie, że Wasz trener
      przesadził z przygotowaniem toru na ten mecz!
      To była antyreklama polskiego żużla. Przed meczem, licząc na dobre widowisko
      żałowałam, że nie mogę być w Rzeszowie, a teraz cieszę się, że mnie tam nie
      było! Nigdy więcej takich meczy!"
      • Gość: Hmmm Re: z forum Unii Tarnów IP: *.res.pl 16.07.06, 09:24
        Tak na prawdę to jak nie wiadomo o co chodzi to chodzi o kasę i wmawianie
        ludziom że tor był dziurawy to tłumaczenie dla zdających licencje a nie dla
        Gollobów.Po prostu nie lubią już oni Tarnowa,a Tarnów nie ma kasy czego
        przykładem był krajowy skład co w przypadku obrońcy tytułu jest nie do
        pomyślenia.Zobaczymy w Niedzielę na pucharze świata czy Tomasz Gollob pojedzie i
        ile zrobi oczek.Przekleństwem jest to że w kontrakcie kupując Tomka trzeba
        wysupłać kasę także za Jacka który może załapałby się do Piły i to z problemami.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka