Dodaj do ulubionych

Mam głęboką Depresje, szukam dobrego psychologa..

IP: *.siedliska.sdi.tpnet.pl 16.07.06, 08:34
Jak w temacie...
Obserwuj wątek
    • Gość: Ewa Re: Mam głęboką Depresje, szukam dobrego psychol IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.06, 12:16
      dr .Bogulski przyjmuje w przychodni na Hetmanskiej,przy WSK,wiem bo sama bylam
      w takim stanie i pomogl mi.polecam
      • Gość: mona Re: Mam głęboką Depresje, szukam dobrego psychol IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.07.06, 21:51
        polecam Chmielińską, przymuje koło Pawła Findera, tam gdzie jest Poradnia
        Zdrowia Psychicznego, tylko musi być skierowanie od rodzinnego
    • smalltownboy Re: Mam głęboką Depresje, szukam dobrego psychol 16.07.06, 14:26
      Na depresje trzeba leki a nie psychologa. A leki da psychiatra.
    • Gość: ja Re: Mam głęboką Depresje, szukam dobrego psychol IP: *.res.pl 16.07.06, 16:38
      polecamalkohol.. dużo alkoholu... po wskazówki proszę udać sie do najbliższej
      knajpy...
    • olias Re: Mam głęboką Depresje, szukam dobrego psychol 16.07.06, 18:36
      jeśli rzeczywiście jest to depresja potrzebujesz psyhiatry. i bez żadnych
      uprzedzeń. Depresja nie jest chorobą psychiczną, a psyhiatra jest normalny m
      lekarzem. Tylko ma większe predyspozycje od psychologa by walczyć z depresją.
      • Gość: mtg Re: Mam głęboką Depresje, szukam dobrego psychol IP: *.delv.east.verizon.net 17.07.06, 03:43
        ...Postaraj sie wygrac w lotto a gwarantuje, ze depresja przejdzie ani nie
        bedziesz wiedzial kiedy. Depresja = brak kasy. Jak masz kase to nawet diabel
        boi sie podejsc do ciebie. ...Posyla wtedy kobiete.
    • Gość: wiolka Re: Mam głęboką Depresje, szukam dobrego psychol IP: 62.93.43.* 17.07.06, 07:25
      W przychodni na Hetmańskiej 21 przyjmuje dobry lekarz dr W.Kucharski,pomógł
      mojej mamie,naprawde życzliwy i miły,polecam
    • pathos_phobos Depresję leczy się lekami 22.07.06, 03:06
      psychoterapia ma tylko znaczenie dodatkowe
      • Gość: wiolka Re: Depresję leczy się lekami IP: *.root.com.pl 22.07.06, 14:29
        Psychoterapia jest dobra ale w połączeniu z lekami antydepresyjnymi np.
        cital ,fluoksetyna, fluanxol a te może przepisać jedynie lekarz.To typowe
        leki anty ,przyjmująć je jakiś czas wrócisz szybko do równowagi.
        W jednej z książek wyczytałam,że każdy właściwie co najmniej raz w zyciu
        przechodzi depresje a więc nie ma co się wstydzić i iść do lekarza.
        Mój chlopak wspomina ,że też przeżył ten stan,zwlekał z pójściem do
        lekarza,dopiero jak zaczeły krążyć w głowie mysli samobójcze, kiedy zdawalo
        się świat stracił swoje barwy dopiero wtedy szukał pomocy biorąc leki.

• smalltownboy Re: Depresję leczy się lekami 22.07.06, 14:56
          Tylko prostaki i ciemniaki śmieją się z ludzi chodzących do psychiatry. A
          najśmieszniejsze jest to, że śmieją się nie tzw. mohery, tylko osoby uchodzące
          za "światłych".
          • Gość: autor Re: Depresję leczy się lekami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.06, 15:14
            a tą teorię to uknułeś sam czy z pomocą?

@Kola - nie pomogę danymi lekarza, niemniej zachęcam do wizyty u lekarza.
            Zdrowie ma się jedno - psychiczne też
    • bszalacha Re: Mam głęboką Depresje, szukam dobrego psychol 08.08.06, 14:27
      wykonuję przypadkiem ten zawód,wiec mozesz do mnie napisać na powyzszy login
      pod wp.pl
    • Gość: mona Re: Mam głęboką Depresje, szukam dobrego psychol IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.08.06, 20:30
      też polecam Chmielińską na Fredry, przyjmuje na kasę, potrafi dowalić ale mi
      bardzo pomogła, bardzo!!!!!!!!!!!!!!!!jak do niej chodziłam, to był chyba
      najlepszy okres w moim zyciu
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka