endrju.ab11 24.07.06, 11:40 jakie znacie szkoły tańca w rzeszowie, gdzie sie znajdują i którą polecacie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
endrju.ab11 Re: szkoła tańca 03.08.06, 12:15 naprawdę nie ma w rzeszowie szkoły tańca? W takim miescie powinno być przynajmniej kilka, albo kilkanaście po sukcesie "tańca z gwiazdami" Odpowiedz Link Zgłoś
mm_marta Re: szkoła tańca 03.08.06, 18:18 wistotnie w rzeszowie nie ma szkół tańca.najbliżej chyba do krakowa choć i tak to nie to.trzeba młodo zacząć ibyć konsekwentnym.nie polecam kursów.a w ogóle to o jaki rodzaj tańca Ci chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: relka Re: szkoła tańca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.06, 20:05 Są kursy w WDK na Okrzei i od czasu do czasu w osiedlowych domach kultury lub szkołach. Nawet Promar cos oferowal, na Bohaterów 12, ale teraz w wakacje to chyba kiszka. A... przepraszam, Kiszka to w Stalowej Woli ma szkoe. Jest w rzeszowie pan Jerzy Tychanicz, ktory prowadzi kursy, ale nie mam namiaru. Odpowiedz Link Zgłoś
mm_marta Re: szkoła tańca 03.08.06, 20:24 tychanicz prowadzi/ł sklep zoologiczny na przeciwko dworca pks tzn na ulicy do niego równoległej.tam można o niego pytać.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zjawa Re: szkoła tańca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.06, 20:17 Towarzystwo Miłośników Tańca - Klub Tańca Towarzyskiego "Dżet" Rzeszów- Boguchwała. Odpowiedz Link Zgłoś
mm_marta Re: szkoła tańca 03.08.06, 20:21 a właśnie.zadałam pyt. o jaki rodzaj tańca chodzi bo jeżeli o towarzyski to Tychanicz Odpowiedz Link Zgłoś
endrju.ab11 Re: szkoła tańca 04.08.06, 07:53 tak, pytam o towarzyski. A propo Kiszki to ma niezłą tę szkołę w Stalowej Woli, w ogóle tam jest kilka szkół a przeciez mniejsze miejsce. W Rzeszowie jest trochę studentów, więc na pewno byłoby wielu chetnych. Odpowiedz Link Zgłoś
marekked Re: szkoła tańca 06.12.17, 14:36 Stary wątek, ale może dla kogoś może okazać się przydatny. Osobiście polecam szkołę A&G Dance Studio, z tego względu, że oprócz tańca towarzyskiego i użytkowego, prowadzone są kursy taneczne z breakdance, dancehall czy nawet z baletu, każdy znajdzie coś dla siebie ;) Ja skorzystałem z oferty kursu tańca dla nowożeńców na który wybrałem sie oczywiście z moją wybranką. Zainteresowanych odsyłam na stronę ag-studio.rzeszow.pl/ polecam Odpowiedz Link Zgłoś