Dodaj do ulubionych

szkoła tańca

24.07.06, 11:40
jakie znacie szkoły tańca w rzeszowie, gdzie sie znajdują i którą polecacie?
Obserwuj wątek
    • endrju.ab11 Re: szkoła tańca 03.08.06, 12:15
      naprawdę nie ma w rzeszowie szkoły tańca? W takim miescie powinno być
      przynajmniej kilka, albo kilkanaście po sukcesie "tańca z gwiazdami"
      • mm_marta Re: szkoła tańca 03.08.06, 18:18
        wistotnie w rzeszowie nie ma szkół tańca.najbliżej chyba do krakowa choć i tak
        to nie to.trzeba młodo zacząć ibyć konsekwentnym.nie polecam kursów.a w ogóle to
        o jaki rodzaj tańca Ci chodzi?
        • Gość: relka Re: szkoła tańca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.06, 20:05
          Są kursy w WDK na Okrzei i od czasu do czasu w osiedlowych domach kultury lub
          szkołach. Nawet Promar cos oferowal, na Bohaterów 12, ale teraz w wakacje to
          chyba kiszka. A... przepraszam, Kiszka to w Stalowej Woli ma szkoe. Jest w
          rzeszowie pan Jerzy Tychanicz, ktory prowadzi kursy, ale nie mam namiaru.
          • mm_marta Re: szkoła tańca 03.08.06, 20:24
            tychanicz prowadzi/ł sklep zoologiczny na przeciwko dworca pks tzn na ulicy do
            niego równoległej.tam można o niego pytać..
    • Gość: zjawa Re: szkoła tańca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.06, 20:17
      Towarzystwo Miłośników Tańca - Klub Tańca Towarzyskiego "Dżet" Rzeszów-
      Boguchwała.
      • mm_marta Re: szkoła tańca 03.08.06, 20:21
        a właśnie.zadałam pyt. o jaki rodzaj tańca chodzi bo jeżeli o towarzyski to
        Tychanicz
        • endrju.ab11 Re: szkoła tańca 04.08.06, 07:53
          tak, pytam o towarzyski. A propo Kiszki to ma niezłą tę szkołę w Stalowej Woli,
          w ogóle tam jest kilka szkół a przeciez mniejsze miejsce. W Rzeszowie jest
          trochę studentów, więc na pewno byłoby wielu chetnych.
    • marekked Re: szkoła tańca 06.12.17, 14:36
      Stary wątek, ale może dla kogoś może okazać się przydatny. Osobiście polecam szkołę A&G Dance Studio, z tego względu, że oprócz tańca towarzyskiego i użytkowego, prowadzone są kursy taneczne z breakdance, dancehall czy nawet z baletu, każdy znajdzie coś dla siebie ;) Ja skorzystałem z oferty kursu tańca dla nowożeńców na który wybrałem sie oczywiście z moją wybranką. Zainteresowanych odsyłam na stronę ag-studio.rzeszow.pl/ polecam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka