Gość: magda em IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.06, 13:31 dlaczego faceci sa tak beznadziejni i chodzac w sandalach ubieraja skarpety! Najwieksze typy laza w czarnych lub brazowych skarpetach. MEGA WIOCHA Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zenek Re: skarpety w sandałach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.06, 13:37 a dlaczego niektóre panienki na siłę zakładają staniki, jest gorąco, powinny chodzić bez :PPPPP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda em Re: skarpety w sandałach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.06, 13:52 tos chlopie walnal z grubej rury. pewnie to ty nosisz brazowe skarpety do japonek i odwracasz uwage od siebie piszac o stanikach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zenek Re: skarpety w sandałach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.06, 14:07 a ty o tych skarpetach, bo pewnie sama stanik i brązowe rajstopy nosisz w te upały ;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A Re: skarpety w sandałach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.06, 14:23 Skarpety + sandały = debil Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zenek Re: skarpety w sandałach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.06, 14:32 jałowa ta rozmowa... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zenek_bis Re: skarpety w sandałach IP: *.kolornet.pl / *.kolornet.pl 29.07.06, 14:43 Z blondynkami nie da się inaczej, jak hukniesz z grubej rury to coś jej zostanie Odpowiedz Link Zgłoś
mjot1 Hm...? 29.07.06, 16:40 W drugiej swej wypowiedzi (mam prawo domniemywać, że precyzującej) piszesz Magdo: „...skarpety do japonek”. Przyznam żem takiego zjawiska nie miał przyjemności widzieć. Proszę więc opisz mnie ignorantowi jak to u licha jest w ogóle możliwe do wykonania fizycznie? Najniższe ukłony! Zaciekawiony M.J. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Hm...? IP: *.res.pl 29.07.06, 16:51 pozwolisz że odpowiem za magdalenę: można np ubrać skarpety z paluchami :-) Odpowiedz Link Zgłoś
mjot1 Re: Hm...? 29.07.06, 17:06 Ooo Dzięki! Powiadasz "z paluchami"... Interesujące... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Hm...? IP: *.res.pl 29.07.06, 17:09 noo.. coś takiego jak rękawiczki - każdy palec osobno :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Hm...? IP: *.res.pl 29.07.06, 17:15 o na przykład takie: www.soxo.pl/index.php?main_page=index&cPath=7 Odpowiedz Link Zgłoś
huskyman Re: Hm...? 29.07.06, 17:31 Kiedys widzialem takie skarpetki gdzie byl osobno duzy a osoba reszta palcow :P Odpowiedz Link Zgłoś
mjot1 Re: Hm...? 30.07.06, 19:03 Więc skoro są takie skarpetki to...? Czyż na takie skarpetki należy zakładać „glany” czy też inne subtelne szpileczki? Najniższe ukłony! Zaciekawiony kompletny ignorant M.J. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lehoo Re: Hm...? IP: *.globalconnect.pl 03.08.06, 15:12 W Japonii są takie skarpety ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maxi Re: Hm...! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.06, 17:47 japończycy mają specjalne skarpety - z palcem - wykonane specjalnie do chodzenia w japonkach Odpowiedz Link Zgłoś
mjot1 Re: Hm...! 03.08.06, 20:19 Hm... Musi naród kompletnie bez kultury! Nie to co my... Światłość nad otchłanią ciemnoty. Najniższe ukłony! Zachwycony M.J. Odpowiedz Link Zgłoś
duchess85 a w Niemczech... 09.08.06, 19:15 nikt się nie dziwi, bo tam większoscfacetów zakłada do sandałów skarpety. A ja w tym nie widzę niczego dziwnego. Wygląda to estetycznie, w przeciwieństwie do np. stanika, którego ramiączka wystają spod bluzki z odkrytymi plecami, to dopiero jest wiocha. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ines Re: skarpety w sandałach IP: *.rzeszow.mm.pl 29.07.06, 17:56 A co Cię obchodzi jak kto chodzi. Takie zwracanie uwagi na to w czym kto chodzi jest typowe dla Polaków, świadczy o głębokim prowincjonalizmie i jest jak to ujęłaś "mega wiochą". Każdy ma swoje poczucie estetyki. Mnie nie podoba sie na polskich ulicach tyle, że hoho:) Ale nie mam potrzeby ubolewania nad tym. Razi i przeszkadza brak higieny i tyle. A nie podoba sie duuużo, ale to mój problem. Patrzeć nie muszę, oddychać trzeba wiec higiena to coś czego wymagać można i trzeba. Być moze chodzą tak, bo te sandały nie mają wnętrza ze skóry i noga im sie poci i obciera skórę. Odpowiedz Link Zgłoś
mjot1 Otóż to :-) 29.07.06, 19:30 Sezon ogórkowy... Niech więc będą i sandałki. Czemuż by nie? Oto esteci się znaleźli „za dychę”! Nie noś sandałków! Nie noś skarpetek! Nie pal! Ogol czochradło na pałę! Wydepiluj się! Zrób sobie tatuaż! Wsadź sobie kółko w nos! Nie używaj wody bo wysusza! Itd. itd. a jak już zastosujesz się do tych wszystkich nakazów to nastąpi gwałtowny przypływ intelektu. Cóż... Głupota ludzka nie zna granic! A wsiadł ktoś z Was o Szlachetni do tramwaju po deszczyku? Gdy te zapachy z wszyściutkich światowych firm kosmetycznych po zmieszaniu się z potem łagodnie łechtają nasze nozdrza? Cholera skarpetki im tylko przeszkadzają! Możecie zamiast skarpetek nosić klamkę w nosie! Mnie to zwisa! Tylko na Boga nie każcie bym i ja robił z siebie idiotę. Niniejszym nie wyrażam zgody by (jeśli będę miał kaprys w sandałkach i skarpetkach pałętać się własnymi ścieżkami) ktokolwiek określał mnie tak czy inaczej bez uprzedniej rozmowy ze mną! Od kiedy to o człowieku świadczy jego ciuch? Czy mieliście przyjemność porozmawiać w latach zamierzchłych o wy światli np. z żebrakiem z ul Floriańskiej w Krakowie? Czy spotkaliście prof. UJ (jeszcze sanacyjnego) stoczonego przez alkohol na dno? Czy jesteście w stanie widząc podobne „indywiduum” stwierdzić jednoznacznie: Oto prostak i cham? Zejdźcie o światli między kloszardów a zaręczam Wam, że jest tam więcej ludzi niźli pośród Was! Ludzi, którzy zadziwiliby Was nie tylko umiejętnością prowadzenia konwersacji i to na wszelakie tematy, zachowaniem przy stole, ale i zasadami doboru stroju w zależności od: okazji, pory dnia i licho wie, czego jeszcze. A teraz do „znawców” pytanie, które mnie dręczy: Kiedyż to, gdzie i którzy to arbitrzy elegancji zadekretowali, że te sandałki wraz ze skarpetkami to zbrodnia? Najniższe ukłony! Zżerany przez niewiedzę M.J. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ines Re: Otóż to :-) IP: *.rzeszow.mm.pl 29.07.06, 19:41 Mjot, gdybyś prześledził wątki na forum gazety to wiedziałybyś,że wytykanie skarpetek+ sandałów jest wdzięcznym i wciąż powracającym tematem:) Taki zestaw nie jest "trendy" więc ludziska sie czepiają, bo czepianie sie skarpetek + sandałów jest w dobrym tonie :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Re: skarpety w sandałach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.06, 10:06 Magda Em to wiesniara i glupia kur.wa ktora spedza czas na czytaniu brukowcow i ogladaniu shitu w TV Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawel Re: skarpety w sandałach IP: *.dip.t-dialin.net 01.08.06, 16:07 popieram calkowicie DE GUSTIBUS NON EST DISPUTANDUM ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaktu$ Re: skarpety w sandałach IP: *.rzeszow.mm.pl 29.07.06, 21:00 Skarpeta w sandale - beee Sandał na skarpecie - O.K. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re:Ważne żeby nie śmierdziały!!! IP: *.res.pl 30.07.06, 06:39 Niech sobie nosi jak chce byle nie capiły bo to co można nieraz poczuć to śmieć. Mówi się że od smrodu jeszcze nikt nie umarł ale jak przejdzie obok taki(a) przepocony(a) to na wymioty zbiera. W sklepie to pół biedy bo się odsuniesz,najgorzej to w autobusie.Fe niektórzy te apele o oszczędzanie wody wzięli chyba za bardzo do serca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re:Ważne żeby nie śmierdziały!!! IP: *.res.pl 30.07.06, 11:25 ty weź sobie ty nicka zmień bo jeszcze ludzie pomyślą ze ty to ja albo na odwrót... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja czy ty Re:Ważne żeby nie śmierdziały!!! IP: *.res.pl 30.07.06, 13:32 Zmienię na Wy (towarzyszu) ale smrodu nie da sie schować. Zartuję.OK. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ara Re: skarpety w sandałach IP: 81.219.30.* 30.07.06, 21:28 Gość portalu: magda em napisał(a): > dlaczego faceci sa tak beznadziejni i chodzac w sandalach ubieraja skarpety! A do tego jeszcze krótkie spodenki (sportowe) i koszula od garnituru...., albo spodnie dresowe i koszula od garnituru... + piesek na smyczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arti higiena jest wazniejsza IP: *.rzeszow.mm.pl 31.07.06, 01:09 mnie to wali jak kto chodzi . Kazdy ubiera sie jak chce i to jest jego sprawa . Jeśli jest zadbany to najwazniejsze..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Walec Drogowy Re: higiena jest wazniejsza IP: *.rzeszow.mm.pl 31.07.06, 03:48 Ja ubieram skarpetki na sandałki. Żeby Magda nie widziała. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda em Re: higiena jest wazniejsza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.06, 09:35 sandały + skarpety + krótki spodzień (jak ktoś zauważył u góry) + koszula polo ewentualnie od garnituru (jak ktoś zauważył u góry) i tu uwaga! Wciągnięta w krotki spodzien + czapka daszkiem i taka zajebiscie duza torba biodrowka przy pasie. To jest moj mega typ tego lata Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda em Re: higiena jest wazniejsza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.06, 09:38 a co do japonek i skarpet to raz widzialam mlodego czlowieka jak wlasnie mial zwykle skarpety frotte i japoneczki. Skarpety miedzy duzym paluchem a tym obok byly strasznie ugniecione. Moze mlodzieniec wyszedl tylko na chwilke z domu po fajki lub gazete ale ja opinie sobie zdazylam wyrobic Odpowiedz Link Zgłoś
pawel_bielsko Re: higiena jest wazniejsza 31.07.06, 10:03 dlugie spodnie + skarpety + sandaly = sa ok krotkie spodnie + skarpety + sandaly = nie sa ok Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lol Re: higiena jest wazniejsza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.06, 10:05 Jesteś pusta i głupia, nie zabieraj prostacka kobieto głosu na forum tego miasta. Wracaj myc podlogi i gotować bo od każdego faceta zawsze bedziesz gorsza <lol> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agnieszka Re: higiena jest wazniejsza IP: 62.233.250.* 01.08.06, 11:42 buahahahahaha... Dobre;-). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lol Re: higiena jest wazniejsza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.06, 11:48 Kolejna glupia samica, ogoliłaś już ci.pe? Higieniczna pewnie by cie na mydlo nie bylo stac jakby nie mąż :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Edek Re: skarpety w sandałach IP: *.ostnet.pl 01.08.06, 14:11 O ludzie co sie uśmiałem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blee -czemu nie ?? w wolnym kraju??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.08.06, 16:39 jako człowiek skrajnie liberalny uważam że każdy może ubierać sie jak chce. Niedawno lansowana moda sugerowała np noszenie adidasow do garnuturu czy np dżinsow do marynarki 'tkaninowej". To też niby głupie czy wręcz barbarzyńskie - ale przeciez to też sfera wolności...ubierania. No ale Madzia chciałaby pewno narzucać co wiocha a co nie,kto burak a kto nie, co modne czy wręcz nakazane.....:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lol Re: -czemu nie ?? w wolnym kraju??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.06, 16:46 Bo ona sama jest wiocha, zaloze sie ze matka krowy doiła, taką od razu idzie poznac po twarzy w centrum Rzeszowa :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ostatnia aktualiza Re: -czemu nie ?? w wolnym kraju??? IP: *.cmdnnj.east.verizon.net 01.08.06, 17:44 Nie tylko to! Ma jeszcze lupiez na butach, bo chodzi bez majtek w taki upal. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sok Re: skarpety w sandałach IP: 81.15.189.* 01.08.06, 20:23 Brawo Pani Magdo nigdy nie zaszkodzi podszkolić naszych forumowiczów, którzy już czytać i pisać posiedli.Jestem starszym panem i wiadomo od dawna to co powiedziano: skarpety do długich spodni ok lecz do krótkich to karykatura.I dalej ,ma Pani rację znów pokazała się gromada gośći prezentujący taki styl:spodenki krótkie, ale takie jak Nadal (tenisista) no i oczywiście skarpeteczki w sandałach lub jeszcze gorzej w półbutach.W latch 60tych wydawało mi się, że już następni młdzi ludzi będą wiedzieć juz takie podstawowe rzeczy ale niestety nie.Winę składam na rodziców którzy wlatch 80tych przyszli do miasta i jak to mówi się frak dopiero pasuje w 3 pokoleniu. Dlatego panowie nie zachowujcie się nieelegancko bo Pani Magda ma 100% racji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Re: skarpety w sandałach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.06, 20:27 Haha a ty z jakiego miasta? Kobieta przedstawiła poglady w sposób typowy dla studenki WSIE, z matki dojarki krów i ojca chłopa spod Rzeszowa która bierze zasiłki i kupuje w CCC. Tak mi to wygląda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sok Re: skarpety w sandałach IP: 81.15.189.* 02.08.06, 11:05 Synku , po prostu doświadczenie i wiedza. A ty z takimi prymitywnymi tekstami na pewno w aktualnej rzeczywistości daleko zajdziesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Re: skarpety w sandałach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.06, 11:07 Ja już daleko zaszedłem :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: an Re: skarpety w sandałach IP: 62.93.42.* 02.08.06, 11:14 MAGDALENO!! DLACZEGO ODRAZU WIOCHA!! KAŻDY UBIERA SIE JAK MU SIE PODOBA A TY ANI NIKT INNY NIKOMU IEBADZIE MÓWIŁ JAK MA SIĘ UBIERAĆ KTOKOLWIEK!! A JEŻELI CHODZI O ""MEGA WIOCHA"" TO ZAUWAŻ ŻE LUDZIE W MIEŚCIE GOŻEJ SĄ UBRANI NIŻ CI KTÓŻY MIESZKAJĄ NA WSI !! JEŻELI JUZ NA TO TAK ZWRACASZ UWAGĘ!! I PRZESTAŃ KATEGORYZOWAĆ LUDZIE Z WIOSKI GŁUPSI A MIASTO JEST LEPSZE!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: parter Re: skarpety w sandałach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.08.06, 13:15 Zacznijmy od tego, że nie każdy facet ma predyspozycje do noszenia sandałów (chodzi o stronę wizualną). Aby chodzić w sandałach bez skarpetek trzeba mieć zadbane i przede wszystkich czyste stopy i paznokietki u palców. Nie każdy facet dba o te sprawy. Jeśli chodzi o skarpety+sandały to nie popieram. Brzydko to wygląda. Najładniej wyglądają kobiety w sandałach i wszelkiego typu klapkach (japonkach itp.). Oczywiście chodzi mi o te młodsze kobiety, które umieją zadbać o swoje stópki... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tray Re: skarpety w sandałach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.06, 14:04 niech łażą nawet w różowych sandałach, a do tego frotowe skarpety w kropki.Każdy ma swój styl, ktory można bardzo często odebrać jako megawioche.Zajmij sie magdo em swoimi stopami i obuwiem, a nie obracaj głowy o 180 stopni aby każdego zjechać wzrokiem od góry do dołu.Pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Re: skarpety w sandałach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.06, 14:06 No wlasnie, chcialbym jej stopy zobaczyc :) Odpowiedz Link Zgłoś
prawie_magister oto też pytanie....... 02.08.06, 14:41 Gość portalu: magda em napisał(a): > dlaczego faceci sa tak beznadziejni i chodzac w sandalach ubieraja skarpety! ================== a ci zakładają condomy też są beznadziejni? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blee seks w prezerwatywach a ... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.08.06, 21:22 totalna wolność w ubiorze, strojach i doborze kolorystyki. Nikt nie powinien nikomu dyktować jak się ma ubierać aby się pododać czy nie. A jesli jakiejś ciotce-przyzwoitce sie to nie podoba - to jej problem :))) A w letniej porze najleprzy seks bezpieczny, z udziałem środków antykoncepcyjnych z niesmiertelną prezerwatywą w roli głownej i ...obowiązkowo w sandałach ubranych na skarpetki w kontrastowe paski :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek Re: skarpety w sandałach IP: *.rzeszow.mm.pl 03.08.06, 00:14 ano skarpety są po to,że jak masz sandały skórzane to pot włazi w skarpetkę ,a nie w sanadały,przed grzybicą chronią,a że się nie podoba? no cóż..dzisiejsza moda przeniesiona z lat 70-tych też mi się nie podoba Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda em Re: skarpety w sandałach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.06, 09:29 Po to sie kupuje sandaly (wlasnie skorzane) zeby sie nozki nie pocily!!! A jak ktos ma olbrzymi problem z potliwoscia stop (nawet w skorzanych sandalach) to polecam wizyte u dermatologa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cZYTELNIK Re: skarpety w sandałach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.06, 09:38 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek Re: skarpety w sandałach IP: *.rzeszow.mm.pl 03.08.06, 22:19 Madziu,jesteś bardzo mało doświadczoną kobietą,dla Ciebie liczy się tylko uroda,dla mnie zdrowie,a dermatolodzy to nawet z łupieżem sobie nie poradzą ..pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sojka Re: skarpety w sandałach IP: *.nat.rsk.pl 03.08.06, 11:43 a dlaczego laski zakladaja biale kozaki i lambadziarskie spodnie/spodnice? Odpowiedz Link Zgłoś
anuszka_ha3.agh.edu.pl Re: skarpety w sandałach 12.08.06, 21:19 LAMBADZIARSKIE!!! :-))))))))) Co za piękne słowo!!!! :-)))))))))))) → → → → → → → → → → Odkryjmy Białoruś! odkryjmybialorus.blox.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lehoo Re: skarpety w sandałach IP: *.globalconnect.pl 03.08.06, 15:10 Noszą z bardzo prostej przyczyny. Po przejściu piątego kilometra w upale, sandały ubrane na bosą stopę zacierają skórę. A w skarpetach dopiero po trzydziestym. Odpowiedz Link Zgłoś
sidhe-e Re: skarpety w sandałach 03.08.06, 22:21 moje poczucie estetyki uważa, że lepiej żeby mężczyzna nosił skarpety do sandałów [byle z jakimś stonowanym kolorze], niż żeby demonstrował światu swoje niezadbane stopy... Odpowiedz Link Zgłoś
milolosiu Re: skarpety w sandałach 04.08.06, 09:38 ja chodzę w czarnych skarpetach i w sandałach i czuję się urażony, a co jeśli ktoś ma takie stopy, że się ich wstydzi? a chce sobie pochodzić w sandałach?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda em Re: skarpety w sandałach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.06, 10:54 Proponuje troszke zadbac o stopy - to niewiele kosztuje. Paznokcie obciac i przypilowac, troszke kremu na noc, pumeks. To naprawde wiele nie kosztuje. No chyba ze nie masz wszystkich palcow i sie wstydzisz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tray Re: skarpety w sandałach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.06, 21:57 eh..co komu przeszkadza koleś w skarpetach i sanadalikach.Niech sie kązdy zajmie swoim wyglądem, a jak przejdzie ktoś przejdzie inaczej ubrany to od razu zostanie zeżarty oczami.I to jest MEGA WIOCHA droga magdo em- wtykanie nosa w nieswoje interesy;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda em Re: Ile masz lat Madziu em? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.06, 16:46 28 lat (co do twojego pytania). Mnie mnie obchodzi jak kto chodzi ubrany, byleby schludnie i czysto. Biorac pod uwage kwestie ubioru to tutaj jak i w innych dziedzinach obowiazuja pewne zasady i dobry smak. I nie pasuje wkladac skarpet chodzac w sandalch czy klapkach tak jak do jagnieciny nie pasuje podawac bialego wina. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna Re: Ile masz lat Madziu em? IP: *.rzeszow.mm.pl 10.08.06, 00:12 <tak jak do jagnieciny nie pasuje podawac bialego wina. Zależy jaki szczep wina. Jagnięcina potrafi być delikatna więc dlaczego nie delikatne białe?? Dawniej mówiło się, że do ryby absolutnie tyko białe a teraz koneserzy i znawcy się uginają i dopuszczają inne:) Dramatem jest podawanie czy to czerwonych czy to białych win półsłodkich(lub co gorsze słodkich) do mięs. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sandały Re: skarpety w sandałach IP: 195.117.241.* 08.08.06, 16:54 Świetny temat :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blee A feee IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.08.06, 17:59 śkarpetki do śandałków?? dla chlopaków?? nie nie nie a fee a to kolorki nie takie - a fe fe fe a to jakieś takie - o nie nie nie ;( a bez śkarpeteczek jeszcze gorzej - o nie nie nie - a to pedicure nie zrobioe - a fe fe fe a to pazkokietki brudne a fe fe fe a do tego nózki owłosione az po paluszki - a fe a nie a be mój panieński wstydzik doznaje okrutnej konfuzyjki - a nie nie nie Odpowiedz Link Zgłoś
anuszka_ha3.agh.edu.pl ROTFL 12.08.06, 21:21 Błagam, kontynuujcie tę dyskusję! Popłakałam się ze śmiechu! → → → → → → → → → → Odkryjmy Białoruś! odkryjmybialorus.blox.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zenek Re: skarpety w sandałach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.06, 18:33 ten głupi wątek jeszcze żyje, super, zakładam jutro te skarpety i całe miasto będzie o mnie pisać :P;) Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_korzecki do Magdy.. 08.08.06, 20:07 Witam, masz rację z tymi skarpetosandałami, ale Wy tez nie jesteście gorsze ;) co powiesz na Damę w rajstopach do bucików (bez paluszków)? Jak tam swiatełko...;) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iness Re: skarpety w sandałach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.08.06, 00:02 Magda Em - a ja Ciebie widziałem jak szłaś w staniku choć nie masz biustu i w dodatku ramiączka wyłaziły ci spod bluzki, bleeee Odpowiedz Link Zgłoś