olias 31.07.06, 20:32 no i teraz cały Mielec i okolice wali na film. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Firek Re: Kogo drażni "Biała Masajka" IP: *.parkowe.pol / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.06, 20:51 A moze wyslac bombowca B17 na pomoc.Warszawa ciagle walczy w powstaniu.To najwazniejsze jeszcze sie trzyma. Odpowiedz Link Zgłoś
bravocharlie Re: Kogo drażni "Biała Masajka" 01.08.06, 00:07 A miastu takie akcje tylko ujmę przynoszą... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koalicyja kto pierwszy zuci moherowym beretem??? IP: *.hsd1.nm.comcast.net 01.08.06, 05:30 awiedzonym wszystko zle sie kojarzy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mielczanin PrOwInCjA IP: *.hsd1.il.comcast.net 01.08.06, 06:13 Witamy w Mielec City-Krainie Ciemnogrodu i Zacofania. Nie ma co, kibol potrafi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziennikar Re: Kogo drażni "Biała Masajka" IP: *.45-5-64736c14.cust.bredbandsbolaget.se 01.08.06, 07:16 ta cala polska poludniowo wschodnia to totalny ciemnogrod-taki polski watykan!!!!a rzeszow to stolica debilizmu onanistow dyktatorow w imie pana jezuska maryi i cholera wie jeszcze jakiego wyimaginowanego swietego,Ludzie wy sie cofneliscie do czasow stosow inkwizycji faszyzmu!!!to jest demokracja???o jakby byl film o walesie i jego wyczynach na murze-albo o papierzu jak zjezdza na nartach z babiej gory do zwirowni-.nikt by sie nie czul obrazowny religijnie i w uczuciach-jakas parodia??????njaprymitywniejszy sposob na to aby sie pokazac w tlumie to powiedzenie ze ktos kogos obrazil w uczuciach religijnych lu innych pie..ch-prymitywne i zalosne. Odpowiedz Link Zgłoś
olias Re: Kogo drażni "Biała Masajka" 01.08.06, 08:22 idiotko. my tylko udajemy takich. i udajemy biedę. Zeby sie nam warszawa na łeb nie zwaliła. bo zniszczy nam przyrodę jak juz to zrobiła na Mazurach - chlew że aż żal ściska. więc my taką czarną PR robimy sobie. i drogi z warszawy żadnej nie robimy. przynajmniej do czasu gdy nie ustawimy rogatek i straży na granicy województwa. no, paniała ty? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ma-ja "Biała Masajka" i łysole IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.06, 10:44 Najpoważniej w świecie podejrzenia me padają na znudzonych w letnie noce łysoli. PR Podkarpacia? Może i tak, wątpię jednak, by kościelne baby w nocy latały po mieście i niszczyły plakaty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MC Re: Kogo drażni "Biała Masajka" IP: 195.136.36.* 01.08.06, 11:29 proponuje pani gumowy mlotek i lewatywe:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MC buhehehehe ale jazzzda!!!! IP: 195.136.36.* 01.08.06, 11:28 Nie wiem o czym jest ten film ale cala ta akcja to jakies poplatanie z pomieszaniem.heheheheeh!!! Odpowiedz Link Zgłoś
moniskab Re: Kogo drażni "Biała Masajka" 01.08.06, 12:31 Najbardziej drażni w całej sprawie to, że duzo do powiedzenia mają ci, którzy nie widzieli filmu. Ja wczoraj miałam okazje go obejrzeć i wszystkim bardzo go polecam, bo rzadko można w kinach obejrzeć coś, co zmusza do myslenia. Najwidoczniej ludzie, którzy krytykuja ten film szukają innych wrażeń w kinie, dlatego powinni wybrać sie na "Epokę lodowcową", no cóż...Granice horyzontów myślowych niektórych nie sięgają dalej niż Podkarpacie!!! Prowincja to nie miejce na Ziemi, to stan ducha, teraz już wiem dlaczego warszawiacy mówią o nas "ci z prowincji". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: berecik Największa wiocha w kraju IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.06, 15:09 Ciekawe co się dostanie twórcom??? Czy zostali już poinformowani o grożącym im niebezpieczeństwie?!? Odpowiedz Link Zgłoś
a_h_1 Re: Kogo drażni "Biała Masajka" 01.08.06, 17:08 Piszecie wszyscy różne bzdury, czepiacie się moherów a nikt nie zauważa tego, o co chodzi Gazetce Wybiórczej - RASIZM!!! Nie chcieli w mieleckiej drużynie, nie chcą w mieleckich kinach. To rasiści! Antysemitów i ksenofobów dzielna redakcja też wyszuka. Moherowe babcie biegały w nocy z taśmą samoprzylepną i nożyczkami? Tryknijcie se bańkami i ściane! Odpowiedz Link Zgłoś
anika_ania Re: Kogo drażni "Biała Masajka" 02.08.06, 09:46 Z tego co piszesz wynika, że tylko GW interesuje sie takimi tematacmi. Otóż jestes w błędzie. GC Nowiny tez o tym pisały i słycha o tym było w lokalnym mieleckim radiu. To nie chodzi o wyszukiwanie rasistów czy ksenofobów tylko mówienie o problemie. Problemem sa ludzie, którzy maja naprawde urojone pod kopułką rasistowskie ideologie. W niejednym filmie jest przedstawiony związem "kolorowej" pary. Nie mozna w taki sposób reagować na seanse filmowe. Nikt nie ma prawa zabrania innym oglądania jakiegokolwiek filmu. Więc zaklejanie plakatów jest karygodne. Poza tym rasizm kfalifikuje sie na horobe społeczną. Żyjemy w wolnym kraju, zjednoczonej europie. Wszyscy jesteśmy ludźmi. Koszmarne sa takie zachowania. Ja jestem za tym aby media pisały o takich sytuacjach i to jak najczęściej, a nauczyciele w szkołach rozmawiali o takih problemach z dziećmi. Osoba, która przyłaczyła sie do protestu napisała do mnie takiego maila "Protest przeciwko emisji filmu ?Biała Masajka? miał zapewne na > celu zwrócenie uwagi na fakt stopniowego wymierania białej > (aryjskiej) społeczności, czego jedną z przyczyn są mieszane rasowo i > wg mnie nienaturalne związki. Już teraz, jako Biali Ludzie stanowimy > zaledwie ok. 8 proc. populacji świata, a biorąc jeszcze pod uwagę > nasz minusowy przyrost naturalny, przy jednoczesnym stałym wzroście > ludności nie-białej - przyszłość społeczności aryjskiej wydaje się > być zagrożona. Ale to również zapewne dla Państwa temat śmieszny i > błahy. Czysty i krwiożerczy rasizm." Jestem załamana. Koleżanka po przeczytaniu go odpisała do mnie w komentarzu "Ciekawią mnie osoby, które uważają, że trzeba zacząć się martwić tym, że póki co jest nas (białej rasy) 8% i słupek idzie w dół. Z drugiej strony przypominam, że w rękach tych 8% jest większość światowych pieniędzy i bogactwa... Ja bardziej martwiłabym się tym, że Chińczycy dokonują cichej ekspansji na świat... ale co tam, ewolucja, jak żaden inny proces, jest determinantą, a czy białe czy kolorowe... ważne, żeby był pokój =)" Odpowiedz Link Zgłoś
a_h_1 Re: Kogo drażni "Biała Masajka" 02.08.06, 12:21 anika_ania - nie uważam, że tylko GW zajmuje się tymi tematami. Jednak to GW przoduje w demaskowaniu wszelkich fobii i anty- podczas gdy nie przeszkadza jej panoszenie się w Polsce byłych komuchów i kapusiów, którzy dzięki donoszeniu zdobyli pozycje pozwalające im "biegać" za autorytety. To zakłamanie mnie razi. Jeśli chodzi o przypadek mielecki to uważam, że to jakiś głupi wybryk, do którego dorabia się ideologię. Co do Twojego stanowiska w sprawie rasizmu - pełna zgoda choć nie uważam, że nasza obecność w Europie ma coś do tego. Po prostu rzeczy brzydkie są be - czy należymy do UE czy nie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hermenegilda007 Re: Kogo drażni "Biała Masajka" IP: *.gprspla.plusgsm.pl 02.08.06, 07:00 za komuny nie do pomyślenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiniarz Re: Kogo drażni "Biała Masajka" IP: 82.177.97.* 02.08.06, 16:16 CI CO PROTESTUJĄ SĄ CHORZY. TRUDNO TO WYTŁUMACZYĆ LOGICZNIE.!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś