abc.2 23.08.06, 12:46 może macie jakieś sprawdzone miejsca, gdzie mogę zamówić smaczny, ale i ładny tort na roczek mojego synka. Najlepiej w Rzeszowie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gadmadzia Re: tort urodzinowy 23.08.06, 17:26 Ilona, super torty robią w Czarnej pod Łańcutem, ale nie wiem, gdzie mają sklep.Ja będę zamawiać w Przeworsku! Autko, albo kubusia puchatka! Są śliczne! Co u Was? Kiedy robicie imprezke? Chodzicie już? Odpowiedz Link Zgłoś
wronka8 Re: tort urodzinowy 31.08.06, 21:03 My też zamawiamy na wszekie okazje torty z Czarnej - są przepyszne i prześliczne (mają tam bardzo duży wybór tortów dziecięcych w formie różnych postaci bajkowych) Serdecznie polecam :) Odpowiedz Link Zgłoś
pilchowa Re: tort urodzinowy 07.09.06, 11:08 KEKS w grafice, wymyślne i smaczne:) Odpowiedz Link Zgłoś
moyyra Re: tort urodzinowy 11.09.06, 20:27 :-0 I jaki torcik wybrałaś i gdzie go kupowałaś. Udało się przyjęcie urodzinowe ? Odpowiedz Link Zgłoś
abc.2 Re: tort urodzinowy 12.09.06, 13:48 Wybraliśmy jednak tort samochodzik u Kroczka w Rzeszowie, tort serowy. Wyglądał i smakował znakomicie, wszyscy byli zachwyceni. Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
aalfaa Re: tort urodzinowy 14.09.06, 22:50 Orientacyjnie jaki koszt takich torcików dla dzieci? Odpowiedz Link Zgłoś
toja_a Re: tort urodzinowy 29.11.06, 09:32 Dziewczyny macie może jakieś namiary do tej cukierni w Czarnej. Zbliżają się urodziny mojego pięciolatka i spodobał mi się pomysł z tortem w kształcie autka. Odpowiedz Link Zgłoś