Dodaj do ulubionych

Czy Polka latwa jest.....?

IP: *.cable.ubr01.dals.blueyonder.co.uk 30.08.06, 18:47
Czekam na sugestie. Ja ciagle slysze, ze to prawda i nie chce mi sie w to
wierzyc. Oczywiscie zawsze zaprzeczam, ale czy mam racje??. A wiec czekam na
Wasze zdania...........
Obserwuj wątek
    • Gość: M Re: Czy Polka latwa jest.....? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.06, 18:47
      Bardzo łatwa.
      • Gość: Pawel Re: Czy Polka latwa jest.....? IP: *.cable.ubr01.dals.blueyonder.co.uk 30.08.06, 18:54
        Oczywiscie czekam tez na zdanie plci pieknej. Ciekaw jestem co mysla o sobie?
        • Gość: M Re: Czy Polka latwa jest.....? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.06, 18:56
          Kto powiedzial ze plec piekna to kobiety, ja uwazam inaczej.
          • Gość: Pawel Re: Czy Polka latwa jest.....? IP: *.cable.ubr01.dals.blueyonder.co.uk 30.08.06, 18:57
            Wiec co uwazasz za plec piekna?
            • Gość: M Re: Czy Polka latwa jest.....? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.06, 18:58
              W przyrodzie to mężczyzna (samiec) jest okazem do podziwiania, wiec to
              subiektywne kto jest piękny :) A co do Polek naprawdę są łatwe, nie znam takiej
              którą poznałbym przez neta i która nie chciałaby się przynajmniej całować i
              dotykać już na pierwszym spotkaniu (nawet na czacie katolickim)
              • Gość: Pawel Re: Czy Polka latwa jest.....? IP: *.cable.ubr01.dals.blueyonder.co.uk 30.08.06, 19:01
                No tak tylko jest roznica, czy chca sie calowac w rzeczywistosci czy przez
                neta?. Jesli to drugie, to wcale nie swiadczy, ze sa latwe. Kazda jest odwazna
                przed kompem.
                • Gość: M Re: Czy Polka latwa jest.....? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.06, 19:05
                  W rzeczywistosci. Wiesz, mnie nawet dziewczyny z Oazy czy innego katolickiego
                  ruchu dawały wszystko max na 3-4 spotkaniu :)
                  • Gość: .. Re: Czy Polka latwa jest.....? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.08.06, 19:09
                    ale brednie!wszystko zalezy od czlowieka!!!!!ja bym sie w życiu z nikim nie
                    calowala na 3 spotkaniu, a jesli bym te osobe poznala przez internet to juz w
                    ogole!!!
                    widac nie znacie, normalnych kobiet na poziomie...
                    a latwe kobiety sa w kazdym kraju, nienawidzę generalizowania.....!!!
                    • Gość: M Re: Czy Polka latwa jest.....? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.06, 19:12
                      Polki długo pracowały na taką opinię :))
                      • Gość: ... Re: Czy Polka latwa jest.....? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.08.06, 19:20
                        brrr, tak samo można powiedzieć, że Polacy to niewychowane, brudne, napalone
                        świnie....
                        chora dyskusja.
                    • Gość: Pawel Re: Czy Polka latwa jest.....? IP: *.cable.ubr01.dals.blueyonder.co.uk 30.08.06, 19:28
                      Ciekaw jestem gdzie sa te normalne kobiety na poziomie???. Oczywiscie latwe
                      kobiety sa w kazdym kraju, tylko ze Polki przoduja sa w czolowce(a szczegolnie
                      te ktore mieszkaja za granica). Nawiazujac do "normalnych kobiet na poziomie"
                      Ciekaw ile z nich ma jeszcze "cnotke"????????
                      • Gość: ... Re: Czy Polka latwa jest.....? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.08.06, 19:34
                        ale masz problemy....moze posprawdzaj i po sprawie!
                        dziwne, ze kobiety nie poruszaja takich tematow odnosnie facetow... po prostu
                        sa na poziomie:D
                        • Gość: Pawel Re: Czy Polka latwa jest.....? IP: *.cable.ubr01.dals.blueyonder.co.uk 30.08.06, 19:36
                          Jak to mowia????.Uderz w stol a nozyce sie odezwa.........
                          • Gość: M Re: Czy Polka latwa jest.....? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.06, 19:46
                            Polka to chciałaby zjesć ciastko i mieć ciastko a tak sie nie da :) Chciałyby
                            sie szmacic i uchodzic za porządne.
                      • Gość: M Re: Czy Polka latwa jest.....? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.06, 19:34
                        Polki za granica uchodza za najwieksze dziwki bo przecietna Polka ma mokro w
                        majtkach na sama mysl ze moze byc zerznieta przez Anglika czy Irlandczyka.
                        • Gość: M Re: Czy Polka latwa jest.....? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.06, 19:35
                          Ale Polki takie są - głupie, puste, bez osobowości i zainteresowan, łatwe i bez
                          honoru. I napalone na kasę że szkoda słów.
                          • Gość: lola Re: Czy Polka latwa jest.....? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.06, 19:57
                            Tak zdecydowanie Polki są łatwe, większość kobiet w europie jest łatwa tylko nie
                            kryją się z tym za swym pruderyjnym katolickim wychowaniem.
                            Podobnie sprawa wygląda z Polakami są łatwi kłamliwi i za niewielką forsę
                            potrafią się zeszmacić.
                    • Gość: up Re: Czy Polka latwa jest.....? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.06, 14:20
                      up
      • Gość: Mariusz Re: Czy Polka latwa jest.....? IP: *.pr.shawcable.net 07.09.06, 18:44
        Zadaliscie sobie pytanie czy polski meszczyzna jest latwy? Jaka roznica jest
        miedzy mezczyzna a kobieta? Wszystkim sie chce to dlaczego kobiety powinny sie
        powstrzymywac a faceci rzac co sie da? Kto decyduje o tym ze dziewczyna powinna
        miec cnote a chlopak stracic ja jak najszybciej?
        Nastpne pytanie. Czy my dalej zyjemy w 14-to wiecznym, zabobonnym kraju czy w
        21 wieku gdzie roznic nie powinno byc miedzy nami.
    • Gość: normalna Re: Czy Polka latwa jest.....? IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 30.08.06, 19:55
      to zależy czy masz wyczucie rytmu ,jak wiadomo są tańce łatwiejsze i
      trudniejsze ,(ale jak zaprzeczasz,ze Polka jest łatwa) to Twoje zdanie:)
    • bravocharlie Czy Paweł i tym podobni (Polacy) są prostakami? 30.08.06, 19:57
      Po przeczytaniu tych wszystkich postów odpowiedz nasuwa się sama...
      • Gość: Pawel Re: Czy Paweł i tym podobni (Polacy) są prostakam IP: *.cable.ubr01.dals.blueyonder.co.uk 03.09.06, 16:33
        Brawo Charlie!!!!!Gdzie jestes???????. Zginales w odchlani internetu?????
        • bravocharlie Re: Czy Paweł i tym podobni (Polacy) są prostakam 06.09.06, 14:25
          Żyję i mam się dobrze.
    • Gość: M Re: Czy Polka latwa jest.....? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.06, 20:18
      Na chwilę obecną mam 3 dziewczyny, muszę z tym skonczyc bo sam się
      wykoncze :DDDD
      • Gość: ja Re: Czy Polka latwa jest.....? IP: *.res.pl 30.08.06, 20:24
        a ty nie odpowiedział czy ona z pułtuska jest...
        • Gość: hehe Misza podkarpacki ogier:-)))))))))))))))))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.06, 21:19
          A co do Polek to chyba normalne ,ze leca na facetow z Zachodu ,czy nawet
          mieszkajacych tam Arabow i murzynow.Oni maja wiecej kasy i tyle ,a kobiety
          zawsze preferowaly lepiej usytuowanych mezczyzn,bo juz tak zostaly
          zaprogramowane:-)

Szkoda tylko ,ze cudzoziemcy zabieraja nam nasze bogactwa naturalne.Przewaznie
          jest tak ,ze kobieta za granica wiaze sie z facetem ,ktory jest o dwa stopnie
          nizej od niej .Najczesciej ladna Polka po studiach z duzego miasta ma starszego
          o 20 lat angielskiego lub wloskiego robola,ktory nie ma zielonego pojecia o
          otaczajacym go swiecie.Obcokrajowcy tylko na tym zyskuja ,bo takie dzieci
          przewaznie inteligencje dziedzicza po matce i osiagaja wiecej od swoich ojcow:-
          )))))))
          • Gość: blee polka łatwą jest ?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.08.06, 21:22
            No nie wiem. taniec ten - wywodzacy sie z czech ce..ch..e szybkość i werwa.
            wszystko zależy od umiejetności tancerzy i dobrej muzyki.
            Przykladowa polka - dośc latwa zaczyna sie od słow "zginela kiszka,zginela
            kiszka, zginela kiszka -kto ukradl jom..."
          • Gość: M Re: Misza podkarpacki ogier:-)))))))))))))))))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.06, 21:29
            Podobno na pomorzu faceci mają najmniejsze fiuty, cos w tym musi byc. A to ze
            Polki leca na biednych zachodniakow to z tego powodu, ze lepiej usytuowani nie
            chca sie z takim czyms wiazac :)))
            • Gość: _____________ Re: Misza podkarpacki ogier:-)))))))))))))))))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.06, 21:43
              A ktora mloda ,ladna Angielka poleci na 50 letniego upasionego angielskiego
              robola????? Jedyna szansa dla takiego to wyrwanie dziewczyny ze wschodniej
              Europy:-)))))
              • Gość: M Re: Misza podkarpacki ogier:-)))))))))))))))))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.06, 21:44
                Wlasnie w poprzednim poscie chciałem zauważyć, że Polki mają Anglików czy
                Irlandczyków za kogoś lepszego i wykonują komendę "spread your legs" bez
                gadania :)
                • Gość: :) Re: Misza podkarpacki ogier:-)))))))))))))))))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.06, 18:53
                  :)
        • Gość: sema Do M IP: 81.15.189.* 30.08.06, 21:25
          Widać , że jesteś nastoletnim dzieciakiem i pleciesz co ci ślina na język
          przyniesie. Idź się pobawić misiem a nie udawaj supermena.Takie palanty jak ty
          to widziały dziewczyne na obrazku, tacy właśnie zawsze plotą. Prawdziwy
          mężczyzna o takich rzeczach nie rozmawia, to niehonorowe.
          • Gość: M Re: Do M IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.06, 21:32
            Zabolała cie prawda o was? :) Wierz mi ze widzialem niejedna dziewczyne tak jak
            ja pan bog stworzył :))) Jestescie latwe jak zadania z amerykanskich testów :))
            Znam dosłownie jedna dziewczyne ktora nie dała mi dupy po wiecej niz 4
            spotkaniach i ją szanuję, ale to kropla w morzu.
            • Gość: .... Re: Do M IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.08.06, 21:45
              dokładnie, zgadzam się...
              w ogóle to poziom wypowiedzi niektórych osób jest na poziomie nadmienianych
              przez nich kobiet... po prostu jeden krąg.

• Gość: ble ble ble laska Miska-M IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.08.06, 21:31
        Wiem że jedna z lasek Miska ma 170 cm W OBWODZIE. i to nie w biuscie a ponoć w
        biodrach. Jest tak wielka że wydaje mu sie trzema osobami coś w rodzaju trójcy
        babskiej.
        No cóż - kazdy ma takie zabawki na jakie zasłuzył.
        I wcale mnie nie dziwi żę laski moga Miska wykańczaś
        • Gość: M Re: laska Miska-M IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.06, 21:34
          Bzdura :)) Jesli cie to interesuje to dziewczyny mam w Szczecinie, Tychach i
          Tarnobrzegu więc kogo ty mogłeś widzieć?
          • Gość: B Te dziewczyny poznales pewnie na czacie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.06, 21:39
            w pokoju ostry sex:-)
          • Gość: ja Re: laska Miska-M IP: *.res.pl 30.08.06, 21:44
            qrcze.. powtarzasz to tak często że aż sam w to uwierzyłeś...
            • Gość: M Re: laska Miska-M IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.06, 21:45
              No ok wku..lem sie, podaj maila to przesle ci zdjecie mojej dziewczyny z
              Tychow, tylko zebys sie nie zdziwil, bo takiej nigdy nie bedziesz miec :)
              • Gość: ja Re: laska Miska-M IP: *.res.pl 30.08.06, 22:01
                a prosze bardzo... wyslij mnie fotke mna ten adres: em_podeslij_tu_fotke@gazeta.pl
                • Gość: M Re: laska Miska-M IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.06, 22:05
                  Nie, mam lepszy pomysł, zaraz zamieszcze jej fotke w galerii internetowej, i
                  może wtedy takie dupki jak ble ble ble (bezrobotny blokers, niedoszły absolwent
                  CKU i syn alkoholika) przestana pie..c :) Daj mi 20 min.
                  • Gość: ja Re: laska Miska-M IP: *.res.pl 30.08.06, 22:07
                    w 20 minut to w sieci można znaleść niejedno zdjęcie... masz 2 min na podesłanie
                    mi mejla...
                    • Gość: M Re: laska Miska-M IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.06, 22:09
                      Spokojnie gosciu, jesli mnie tak wszyscy znacie jak tu pier.dolicie to bez
                      problemu rozpoznacie kto jest na zdjęciu.
                      • Gość: ja Re: laska Miska-M IP: *.res.pl 30.08.06, 22:11
                        a skąd niby mam znać dziewczynę z TYych ??
                        • Gość: M Re: laska Miska-M IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.06, 22:12
                          Tłumacze ci ze jest na zdjeciu ze mną. Zaraz zobaczysz ile maja wspolnego z
                          prawdą fantasmagorie podblokowego mitomana i syna alkoholika-szklarza.
                          • Gość: ja Re: laska Miska-M IP: *.res.pl 30.08.06, 22:16
                            dobra.. na zdjęciu będziesz z laską.. ale jak udowodnisz ze to jest TWOJA
                            laska?? że na przykład nie stanąłeś obok niej jak, nie przymierzajjąc, obok
                            misia w zakopanem żeby sobie zdjęcie zrobić?? albo tylko znajoma z którą sobie
                            chciałeś kiedyś zdjecie zrobić coby mieć później w różnych momentach co wspominać??
                            • Gość: M Re: laska Miska-M IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.06, 22:17
                              To twoja sprawa czy w to wierzysz czy nie, ja ci nie zamierzam niczego
                              udowadniac. Troche sie photobucket wiesza ale jak tylko foto wejdzie to dam ci
                              linka. Zeby zweryfikowac jak wyglada kobieta ktora ma rzekomo 170 cm w pasie
                              według forumowego idioty.
                              • Gość: ja Re: laska Miska-M IP: *.res.pl 30.08.06, 22:19
                                masz jeszcze imageshack albo mfoto
                                • Gość: ja Re: laska Miska-M IP: *.res.pl 30.08.06, 22:25
                                  hmm... czas mija a fotki jak nie było tak nie ma.....
                                • Gość: M Re: laska Miska-M IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.06, 22:25
                                  Kur.wa no mam foty ktore zajmuja 9mb photobucket automatycznie je zmniejsza
                                  wiec to moze potrwac ale w razie czego wysle to na maila.
                                  • Gość: ja Re: laska Miska-M IP: *.res.pl 30.08.06, 22:28
                                    matko boska... rysowałeś to w paincie i próbujesz BPM wysłąć?? zrób z tego JPGa,
                                    potraktuj programem irfanview: rozmiar 50 %, jakość 70 % oryginału i z 9 robi
                                    się jakieś 2 mb
                                    • Gość: M Re: laska Miska-M IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.06, 22:33
                                      Dobra spox, juz sie tym zajalem bo na photobucket taka fota w ogole nie
                                      wejdzie, zaraz to zrobie.
                                      • Gość: M Re: laska Miska-M IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.06, 22:34
                                        Ok mail sie wyslal, nie wiem czy od razu dostaniesz bo zajmuje 9mb, masz juz?
                                        • em_podeslij_tu_fotke Re: laska Miska-M 30.08.06, 22:36
                                          niee
                                          • Gość: M Re: laska Miska-M IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.06, 22:38
                                            Powinna zaraz dojsc, niestety photobucket bardzo zmniejsza zdjecia i niewiele
                                            widac, ale tu masz dowód że 170 cm w pasie to mitomania syna alkoholika z
                                            najwiekszego w miescie blokowiska:

s29.photobucket.com/albums/c286/Mikael_MC/?action=view¤t=Ania.jpg&refPage=&imgAnch=imgAnch1
                                            • Gość: M Re: laska Miska-M IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.06, 22:40
                                              Jakbys jeszcze jakies problemy miał to pisz :)
                                            • em_podeslij_tu_fotke Re: laska Miska-M 30.08.06, 22:46
                                              dobra... to teraz moje uwagi:

1) twierdziłeś że takiej mieć nie będę.. fakt - wolę lepsze..i do tego jeszcze
                                              ania.. ble!!
                                              2) zmień fryzurę.. albo fryzjera... w sumie to nie dziwię się już dlaczego przez
                                              neta je poznajesz....
                                              3) to jest jedna z trzech... nie wiadomo jak tamte dwie wyglądają.. może
                                              rzeczywiście mają po 170??
                                              4) w tym czasie co się bawiłeś w to swoje photocośtam to ja sobie zrobiłem
                                              obrazek 9-ciomegowy, zmniejszyłem i wrzuciłem na imageshacka.... o tu:
                                              img178.imageshack.us/img178/8794/testowyobrazekkn1.jpg
                                              • Gość: M Re: laska Miska-M IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.06, 22:47
                                                To zaprezentuj swoją jeśli faktycznie jest lepsza, chętnie obejrzę.
                                                • Gość: M Re: laska Miska-M IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.06, 22:50
                                                  I jak? Przez neta kazdy jest cwaniakiem, do czasu :) A ja wiem że żadnej
                                                  dziewczyny nie możesz mieć i leczysz tu swoje frustracje mnożąc kolejne wątki o
                                                  swoich problemach sercowych na forum. Pozdrawiam :)
                                                  • Gość: ja Re: laska Miska-M IP: *.res.pl 30.08.06, 23:00
                                                    a oświeć mnie proszę dlaczegóż to mieć nie mogę?? i skąd to wiesz?? qrcze moze
                                                    cię na psychologa/asystenta osobistego zatrudnić powinienem :-)
                                                  • Gość: M Re: laska Miska-M IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.06, 23:01
                                                    Bo ta dziewczyna jest córką vipa i na byle kogo nie poleci. Poza tym jest
                                                    inteligentna i wybrała sobie chłopaka z którym ma o czym rozmawiać.
                                                  • Gość: ja Re: laska Miska-M IP: *.res.pl 30.08.06, 23:03
                                                    :lol
                                                  • Gość: M Re: laska Miska-M IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.06, 23:01
                                                    A o czym Ty moglbys z nią rozmawiać? :)
                                                  • Gość: ja Re: laska Miska-M IP: *.res.pl 30.08.06, 23:04
                                                    hmm.. zastanówmy się.. napewno nie będę wciskał kitów że jadę studiować do
                                                    bostonu :-)
                                                • em_podeslij_tu_fotke Re: laska Miska-M 30.08.06, 22:51
                                                  wiesz misiek może jestem trochę staroświecki ale nie rzucam zdjęciami Mojej Pani
                                                  na lewo i prawo bez jej wiedzy i/lub zgody - ot odrobima szacunku i zaufania
                                                  zarówno Mej Pani woec mnie jak i mojego wobec Niej.

p.s.
                                                  b2um - chcesz ten login?? bo mnie on na nic się nie przyda już :-)
                                                  • Gość: M Re: laska Miska-M IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.06, 22:53
                                                    To zdjecie było za jej zgodą a nie rzucasz zdjęciami swojej pani bo jej nie
                                                    masz. I tak konczymy dyskusję z podtatusiałym impotentem :)
                                                  • Gość: ja Re: laska Miska-M IP: *.res.pl 30.08.06, 22:54
                                                    tak sobie tłumacz :-)
                                                  • Gość: M Re: laska Miska-M IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.06, 23:05
                                                    No widzisz 34 lata i nadal bez babki, może lekarz seksuolog by coś zaradził na
                                                    twoje problemy przyjacielu :)))
                                                  • Gość: ja Re: laska Miska-M IP: *.res.pl 30.08.06, 23:06
                                                    ile razy ci powtarzano żebyś nie mierzył ludzi swoją miarą?? najwidoczniej za
                                                    mało :-)
                                                  • Gość: M Re: laska Miska-M IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.06, 23:09
                                                    Wlasnie od znajomego z forum dowiedziałem się kim jesteś pod logowanym nickiem.
                                                    Chcesz zeby sie inni dowiedzieli, moze koledzy z MW? :)
                                                  • Gość: ja Re: laska Miska-M IP: *.res.pl 30.08.06, 23:10
                                                    no to fajnych masz kolegów :-)
                                                  • Gość: M Re: laska Miska-M IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.06, 23:14
                                                    Aha pozdrowienia od tego kolegi który wypoczywa na Rodos :)
                                                  • Gość: ja Re: laska Miska-M IP: *.res.pl 30.08.06, 23:17
                                                    nawzajem :-)

p.s.
                                                    dostałem photo i nadal twierdzę ze powinieneś zmienić fryz :-)
                                                  • Gość: M Re: laska Miska-M IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.06, 23:19
                                                    Ty tez, ten przedzialek jest strasznie chu.jowy. Zdjecie jest z kwietnia z
                                                    Krakowa i aktualnie mam nawet inny kolor włosów :)
                                                  • Gość: ja Re: laska Miska-M IP: *.res.pl 30.08.06, 23:31
                                                    no to ty info też masz bardzo nieaktualne :-)
                                            • huskyman Re: laska Miska-M 30.08.06, 22:56
                                              Ej Majkel nie lubie blondynek ;p
                                              • Gość: M Re: laska Miska-M IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.06, 22:59
                                                Nie musisz lubić. Tą fotkę zamieściłem tylko z jednego powodu, żeby zdementować
                                                idiotyzmy pisane przez tego syna menela. Nie mam tez w zwyczaju oceniać
                                                dziewczyn po wyglądzie bo to cecha wiadomo kogo. Ta dziewczyna podobnie jak
                                                wiele innych rzeczy które mam jest nieosiągalna dla tych biednych gości więc tu
                                                mogą leczyć swoje frustracje i opowiadać historie o tym kim to nie są i kogo to
                                                nie mają :)
                                                • huskyman Re: laska Miska-M 30.08.06, 23:10
                                                  Majkel wyluzuj czasem , nie stresuj sie tak . To tylko forum;)
                                                  • Gość: M Re: laska Miska-M IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.06, 23:11
                                                    Znasz mnie Dominik i wiesz ze sie nie stresuje :) Kto olewał szkołę i nie tylko
                                                    najbardziej ze wszystkich jak nie ja? :)
                                                  • huskyman Re: laska Miska-M 30.08.06, 23:20
                                                    No raczej lałes na wszystko cieplym sikiem;D
                                                  • Gość: M Re: laska Miska-M IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.06, 23:21
                                                    No i raczej dalej tak jest a swoja droga to bys czasem wpadł do mnie póki
                                                    jestem w Rzeszowie, może wyskoczymy na jakiegoś browara co?
                                                  • huskyman Re: laska Miska-M 30.08.06, 23:33
                                                    Nie pije alkoholu ;)
                                                  • Gość: M Re: laska Miska-M IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.06, 23:36
                                                    Mimo wszystko mozemy sie zobaczyc, wysle ci maila :)
                              • Gość: goha Re: laska Miska-M IP: *.inversas.jazztel.es 11.09.06, 21:04
                                lubie Cie heh
          • bravocharlie Re: laska Miska-M 30.08.06, 23:37
            juniorsenior??
            • Gość: M Re: laska Miska-M IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.06, 23:40
              No a co? :) Troche przesadziłem z tym opisywaniem kobiet ale byłem lekko
              pijany :) Poniewaz jestem przeziebiony po wycieczce w góry i musze siedziec w
              domu :)
            • bravocharlie Re: laska Miska-M 30.08.06, 23:43
              ah nie - to majkel;)
              • Gość: M Re: laska Miska-M IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.06, 23:45
                Czy wam tez wyswietlaja sie posty w jednym rządku, coś się chyba spieprzyło z
                forum.
                • Gość: ja Re: laska Miska-M IP: *.res.pl 30.08.06, 23:48
                  nie spierniczyło tylko za bardzo wszystko jest zagłebione - tzn jak na jeden
                  odpowiadasz to ma być on na prawo od poprzednego.. a jak jest tego w cholerę to
                  tak wychodzi...
          • Gość: m k IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.09.06, 23:23
            m
    • Gość: Kika Re: Czy Polka latwa jest.....? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.06, 21:43
      Wszystko zależy od wychowania i od dziewczyny to ona decyduje.W tej chwili jest
      zdecydowanie dużo łatwych dziewczyn,które robią wszystko żeby tylko mieć
      chłopaka i nie ważne w jaki sposób.Wystarczy tylko wejśc do jakiegoś klubu i
      wszystko widać,dziwię się tylko po co niektóre z nich mają na sobie ubrania
      skoro wszysko spod nich widać.Nie stać ich na nic więcej jak tylko na
      pokazywanie swoich "krągłości", a do tego piją,palą i wogóle momentami
      zachowują się gorzej niż chłopaki.Widać takie mamy czasy.Ja nie mam zamiaru tak
      postępować bo do łatwych nie należę i nie będę się zniżac do takiego poziomu.To
      czysta łatwizna.
      • Gość: radioheadka Re: Czy Polka latwa jest.....? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.08.06, 21:54
        to bardzo proste: wszystko zależy w jakim kręgu osób panowie się poruszają.
        Jeśli mają pusto w głowach(co widać po ich wypowiedziach) to oczywiście ich
        znajome, kolezanki itp są również po prostu głupie, i jednocześnie "łatwe".
        TAcy panowie po prostu innych nie znają. I to nie kwestia kraju, na calym
        swiecie jest tak samo....
        PO prostu TRAFIA SWÓJ NA SWEGO.

• Gość: hubak Re: Czy Polka latwa jest.....? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.08.06, 22:17
          bardzo proste
          • Gość: ... Re: Czy Polka latwa jest.....? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.06, 22:18
            Nastepna sama sobie odpisuje.
            • Gość: konrad Re: Czy Polka latwa jest.....? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.06, 22:38
              Zwątpiwszy w miłość i cnote wpadłem w końcu na myśl że pozostaje jeszcze
              rozpusta...
              ..
              • Gość: M Re: Czy Polka latwa jest.....? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.06, 22:44
                Współczesne mlode Polki są ofiarą transformacji, po cześci zafascynowane są
                kiczem, kolorami, seksem, perwersjami seksualnymi itd., po części nadal mają w
                sobie wiele z PRLu (zero indywidualności, dążenie większości kobiet do tego
                samego modelu wyglądu, zachowania, stylu bycia). Krótko mówiąc wiekszosc
                spoleczenstwa zostało zalane popkulturalną papką i ochłapem rzuconym przez
                Amerykanów i Europejczyków narodowi odciętemu przez dziesięciolecia od kultury
                na wyższym poziomie. Takie mam przemyslenia, wystarczy zobaczyć co one czytają
                lub czego słuchają. Bravo Girl, Cosmo, Blog 27, Mandaryna, Doda, X-tina i tym
                podobny shit.
                • Gość: raaadddiioo Re: Czy Polka latwa jest.....? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.08.06, 22:49
                  oooo wypraszam sobie, jam młoda a czytam Teraz Rocka:P
                  • Gość: M Re: Czy Polka latwa jest.....? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.06, 22:51
                    A screenagers albo porcysa znasz?
    • Gość: Cardiff/Wali Re: Czy Polka latwa jest.....? IP: *.server.ntli.net 30.08.06, 22:49
      Tak to prawda!Codziennie to widze w swoim mkiescie w uk!!!!!To jest bardzo
      zenujace ale niestey to prawda
      • Gość: M Re: Czy Polka latwa jest.....? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.06, 22:50
        No to niedobrze bo ona akurat jest obecnie w Cardiff :))
        • bravocharlie Re: Czy Polka latwa jest.....? 30.08.06, 23:49
          Oj koledze - ekshibicjoniście - by się przydał niezły psycholog... takie rzeczy
          się leczy. A tak do tego jeszcze dodając - żal mi tych twoich dziewczyn (czy
          istnieją czy nie istnieją - w to nie wnikam)...
          Co do mądrzejszych postów przedmówców - przychylam się...
          • Gość: M Re: Czy Polka latwa jest.....? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.06, 23:51
            No przed chwila dałem chyba dowód na ich istnienie, na Twoim Nowym Miescie nie
            ma niestety lasek które by mi odpowiadały.
            • bravocharlie Re: Czy Polka latwa jest.....? 30.08.06, 23:53
              ładna ta twoja siostra;) Ale żeby tak blisko stac...;)
              • Gość: M Re: Czy Polka latwa jest.....? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.06, 23:57
                Mało zabawne :) Tez ciesze sie ze mam taką dziewczynę.
                • bravocharlie Re: Czy Polka latwa jest.....? 30.08.06, 23:59
                  dam ci życzliwą rade... nie ośmieszaj dziewczyny
    • smalltownboy Re: Czy Polka latwa jest.....? 30.08.06, 23:54
      media.putfile.com/polka-dziadek Łatwa, szybka i przyjemna :)
      • bravocharlie Re: Czy Polka latwa jest.....? 30.08.06, 23:55
        post rozsądku...
    • Gość: M jak miłość Re: Czy Polka latwa jest.....? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.08.06, 01:15
      A ja jestem taka głupia, że się zakochałam w M.
      On Jest taki mondry i koffany, i potrafi zmniejszać fotki - echhh.
      Cud - mniód i orzeszki. A jak coś powie, to aż dech mi zatyka w mej dziewiczej
      piersi. Te wysmakowane teksty - achh, nie zasnę dzisiejszej nocy na pefno.
      • Gość: :) Re: Czy Polka latwa jest.....? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.06, 01:16
        Czesc, ojciec na odwyku?
        • Gość: M jak Miłość Re: Czy Polka latwa jest.....? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.08.06, 01:18
          a skąd - na Kościuszki :P
          • Gość: :) Re: Czy Polka latwa jest.....? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.06, 01:19
            A co tam robi? :)
            • Gość: M jak Miłość Re: Czy Polka latwa jest.....? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.08.06, 01:21
              Och, te nieszczęsne skróty myślowe ... .
              Leczy się ? :)
              • Gość: M jak Miłość Re: Czy Polka latwa jest.....? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.08.06, 01:23

A co Ty tutaj robisz? :)
                • Gość: M Re: Czy Polka latwa jest.....? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.06, 01:27
                  Też się leczę. Jestem przeziębiony :))
                  • Gość: M jak M Re: Czy Polka latwa jest.....? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.08.06, 01:29
                    To zostaje Ci łóżko i jasiek :P.
                    • Gość: M Re: Czy Polka latwa jest.....? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.06, 01:31
                      Na razie to herbatka i komputer :)
                      • Gość: M jak M Re: Czy Polka latwa jest.....? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.08.06, 01:33
                        Zapomniałeś wspomnieć o czatowaniu i wyrywaniu naiwnych dziewcząt :D
                        Ja zmykam spać, łatwa nie jestem :P
                        Szkoda - hihi.
                        Paapapa
                        • Gość: M Re: Czy Polka latwa jest.....? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.06, 01:35
                          Obiecałem sobie ustatkować się więc już z tym koncze :) Dobranoc.
                          • Gość: Gary Re: Czy Polka latwa jest.....? IP: *.nat.rsk.pl 31.08.06, 08:52
                            Mam 26 lat. Skonczylem anglistyke. Od roku mieszkam i pracuje w Wigan (m.in w
                            pubie). Nie chce tu generalizowac, bo to bledne podejscie, ale z przykroscia
                            stwierdzam, ze temat przewodni tego watku na forum, ma niestety spore
                            odzwierciedlenie w rzeczywistosci. Podkreslam, nie chce tu generalizowac,
                            opieram sie tylko na tym, co sam widzialem!
      • bravocharlie Re: Czy Polka latwa jest.....? 31.08.06, 11:09
        Oj M jak miłość - rozwaliłaś mnie...BuHAHHAHAHA
        • Gość: M jak Miłość Re: Czy Polka latwa jest.....? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.08.06, 13:08
          Głupota jest bowiem powalająca :D.
          • Gość: D jak Dupa Re: Czy Polka latwa jest.....? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.06, 14:15
            Twoja?
            • Gość: M jak Miłość Re: Czy Polka latwa jest.....? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.08.06, 15:41
              O, widzę, że już wyzdrowiałeś ?
              Następnym razem użyj literki I jak ... , albo już nic do mnie nie pisz :P.

P.S.
              > Twoja?
              Moja też.
    • Gość: B Polska żona dla Brytyjczyka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.06, 08:55
      "Metro": Brytyjczycy okupują londyńskie biura matrymonialne, odkąd pojawiły się
      w nich oferty polskich dziewczyn.
      Chris, 26-letni informatyk z Londynu, nie ma złudzeń. "Każdy z nas chce mieć
      żonę z Polski. Urodą i inteligencją przebijają wszystkie inne kandydatki, z
      którymi się spotykałem" - podkreśla. Dlatego od razu szukał partnerki w
      miejscowej agencji, która posiada oferty matrymonialne polskich dziewczyn. I
      znalazł. Chce być z 24-letnią Aliną, która przyjechała do pracy w podlondyńskim
      hotelu.

Londyński rynek matrymonialnego pośrednictwa od razu zauważył, że dziewczyny z
      Polski to lep na tubylców, ale też na innych Europejczyków, którzy szukają
      życiowej partnerki. Według brytyjskiej gazety "The Guardian" w samym Londynie
      jest już około tysiąca polsko-angielskich par. A będzie ich o wiele więcej, bo
      aż 61 proc. Polek obecnych na Wyspach ma mniej niż 34 lata i właśnie tam będzie
      chciało ułożyć sobie życie. Firmy zaczęły więc wabić samotne Polki reklamami -
      podaje dziennik. "Anglicy zakochali się w Polkach. Przyjdź do naszego biura,
      oni tam już czekają" - trąbią ogłoszenia w angielskich dziennikach.

Londyńskie biuro Sun for Single przygotowało nawet projekt Polish Bride (Polska
      panna młoda), w którym zajęło się kojarzeniem Polek z mieszkańcami Londynu.

Na zainteresowaniu polskimi żonami zaczęli też zarabiać przedsiębiorczy rodacy.
      Aleksandra Trębska otworzyła w Londynie polskie biuro matrymonialne Polish
      Dating Agency. "Pracujące tu Polki czują się samotne" - opowiada. "Po tym, jak
      masz pracę i zaczynasz zarabiać pieniądze, sama praca przestaje wystarczać" -
      zdradza motywy zamieszczania anonsów.

Do Polish Dating Agency w niespełna 10 miesięcy zapisało się ponad 300
      rodaczek. Teraz do biura zgłaszają się po partnerki kawalerowie z całej
      Wielkiej Brytanii. "Otrzymałam już kilkanaście próśb o założenie filii w
      Birmingham, Liverpoolu i Nottingham" - zdradza rozmówczyni "Metra".

wiadomosci.onet.pl/1378541,69,1,0,120,686,item.html
    • Gość: tede Re: Czy Polka latwa jest.....? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.06, 10:03
      Andaluzja. Polka to prostytutka

- E, prostituta! - słyszę spod sklepu. Poza kilkoma Marokańczykami pod
      sklepem jestem jedyną osobą na uliczce. Wołają do mnie. Omijam ich łukiem.
      Leci za mną: - Polacca? Si! Polacca prostituta!

Polski ksiądz Adam Szymczak wzrusza ramionami, kiedy mu opowiadam, co mnie
      spotkało. Dla niego to żadna nowość.

- Tu jest tragicznie - mówi kapłan, misjonarz, który od półtora roku mieszka
      w 14-tysięcznym miasteczku Moguer. - Nasze dziewczyny pracują na to, że każda
      Polka na ulicy kojarzy się z prostytutką. Rozbijają hiszpańskie małżeństwa,
      choć same mają rodziny w Polsce, nieraz dzieci. Nie kontaktują się z nimi.
      Mieszkają z Arabami.

Od czterech lat w styczniu w okolice andaluzyjskiego miasta Huelva
      przyjeżdżają Polki. Co roku więcej. Na początku było ich 3-4 tysiące. W tym
      sezonie będzie ich około 8 tys. Bezrobotne, po selekcji w urzędach pracy w
      Polsce, jadą trzy dni autobusami na południe Hiszpanii. Szczęściary mieszkają
      w wynajętych przez pracodawców domach w miasteczku. Zachwycają się
      pomarańczami na drzewach, białymi domami, styczniowym słońcem, które opala
      jak u nas w lipcu. Muszą jednak na własny koszt docierać na pola truskawkowe.
      Idą piechotą po kilka, kilkanaście kilometrów albo łapią okazję. Część kobiet
      mieszka na campach - w barakach tuż przy polach truskawkowych. Żyją wśród
      Arabów (przeważnie Marokańczyków przyjeżdżających do pracy), którzy szaleją
      za blondynkami z Polski.

• Gość: gabi Re: Czy Polka latwa jest.....? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.06, 10:41
      Trudno mi mówić jak Polka 'prezentuje' się za granicą, ale wiem jak robi to w
      Polsce. Wystarczy wybrać się na najbliższą dyskotekę żeby to zobaczyć. Dzieci,
      bo tak można powiedzieć o trzynastkach i czternastkach (wyglądających co prawda
      na dwudziestolatki)pójda do samochodu z każdym facetem, który postawi im piwo.
      Jak więc będzie się Polka zachowywać w wieku lat 30? Czy cos się w jej
      zachowaniu zmieni? Prawdę mówiąc to szczerze wątpię! Ale z drugiej strony to
      chyba nie tylko w Polsce tak jest.
      • Gość: As Polki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.06, 11:05
        Wystarczy poczytac to forum.

forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=24864
      • Gość: M jak Miłość Re: Czy Polka latwa jest.....? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.08.06, 13:14
        Nic dodać, nic ująć. Swięta prawda po prostu.
        Inna sprawa, że chłopaki (mężczyźni) nie szanują dziewczyn (kobiet).
        Rozumiem, że nie można szanować takiej, która sama się nie szanuje, ale
        zachowanie wielu facetów również pozostawia wiele do życzenia.
        Błędne koło.
        • Gość: M Re: Czy Polka latwa jest.....? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.06, 14:16
          Na szacunek trzeba zasluzyc a jak mozna szanowac kogos kto rozkłada nogi przed
          bogatym Arabem. Ja sam radze sobie niezle ale w zyciu by mi nie przyszlo do
          glowy dobierac sobie znajomych czy dziewczyne na podstawie stanu posiadania.
          • ceglis.upmaker [...] 04.09.06, 01:34
            Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
            • Gość: Michał Re: Czy Polka latwa jest.....? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.06, 09:33
              Może zastanów się nad sobą i zobacz jaki ty jesteś żałosny.
    • Gość: Pawel Re: Czy Polka latwa jest.....? IP: *.cable.ubr01.dals.blueyonder.co.uk 31.08.06, 12:40
      wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,60153,3584836.html
      Ale co one widza w mlodych Anglikach. Oni sa pusci jak studnia na pustyni.
      Nawet nie umia dobrze tanczyc, o ile w ogole umia. A ja zobacza ladna Polke to
      od razu maja mokro w spodniach. No o portfelach nie wspominam.....
    • Gość: mloda Re: Czy Polka latwa jest.....? IP: *.19.165.6.osk.enformatic.pl 31.08.06, 16:17
      Wydaje mi sie, ze sporo genaralizujecie na tym forum. Mialam okazje pomieszkac
      w Usa, w Anglii takze. I co moge powiedziec ? A to, ze ani jeden facet w niczym
      mi tam nie zaimponowal. Brak jakichkolwiek pasji, zainteresowan, inteligencji
      zero i do kolejnej randki- az w koncu wyciagnie dziewczyne do lozka. Kase mogli
      miec, co mi z kasy jesli prosci i pusci. Szanujaca sie Polka ma wlasne zasady i
      wartosci. A poza tym kobieta lubi byc zdobywana. A co do dyskotek, uwazam, ze
      nie jest to miejsce, aby poznac kogos interesujacego i jesli juz w takim miejscu
      sie znajduje to zupelnie nie zwracam uwagi na chlopakow, ide w gronie wlasnych
      znajomych, aby razem z nimi dobrze spedzic czas i sie pobawiac.
      • Gość: Pawel Re: Czy Polka latwa jest.....? IP: *.cable.ubr01.dals.blueyonder.co.uk 31.08.06, 18:10
        W koncu jakas rozsadna osobka sie odezwala. Calkowicie sie z Toba zgadzam.
        Miszkam w Londynie i wiekszosc facetow jest pusta i tylko patrza na dupe. Ale
        niestety naszym rodaczkom podoba sie zawartosc ich portfeli i dlatego sie tak
        dzieje. Znam osobe ktora ma 4 dzieci w Polsce a puszcza sie tutaj na prawo i
        lewo. Jest zadowolona poniewaz Jej chlopak z Ukrainy kupil Jej zloty lanczuszek
        na urodziny.Takze szanujacych sie Polek brak w UK. Pozdrawiam.
        • Gość: mloda Re: Czy Polka latwa jest.....? IP: *.19.165.6.osk.enformatic.pl 31.08.06, 20:42
          Tak jest! Calkowicie sie z Toba zgadzam. Przez rok mieszkalam w Stanach
          Zjednoczonych, chodzilam na dyskoteki i inne imprezy, ale ZADNEMU sie nie dalam.
          Mialam tam wiele kolezanek - glownie z Polski, widzialam jak sie zachowuja, ale
          przymykalam na to oko- ich zycie i ich sprawy. A tak na marginesie wiele z nich
          przyjechalo tam tylko po to, zeby znalezc sobie jakiegos zagranicznego faceta.
          ( Wiadomo jesli np.Ameryaknin - to na pewno ma kase, bedzie obywatelstwo i
          jeszcze "prestiz" wsrod rodzinki i znajomych w Polsce). Moze to tez przez to, ze
          na zachodzie panuje nieco inna mentalnosc niz tutaj. Tam bardzo latwo nawiazuje
          sie nowe znajomosci, ludzie sa bardziej otwarci itp. W Londynie bylam w tym roku
          na wakacjach i jest podobnie...
          • Gość: Pawel Re: Czy Polka latwa jest.....? IP: *.cable.ubr01.dals.blueyonder.co.uk 31.08.06, 23:58
            Masz u mnie piwo "mloda". Jesli to co piszesz to prawda to juz Cie lubie:)).
            Tak trzymaj, nie dawaj sie chlopakom. Nawet nie wiesz jak to boli jak sie
            odmawia chlopczykowi tego, czego on pragnie. Nie mowie tego ze swojego
            przykladu, ale widze co sie dzieje. Milej nocki......:))
    • Gość: mloda Re: Czy Polka latwa jest.....? IP: *.19.165.6.osk.enformatic.pl 01.09.06, 12:24
      Jestem zimna jak lod :)) Uwazam, ze najpierw trzeba umiec szanowac siebie, aby
      byc szanowanym przez innych. Takie jest moje zdanie. Chlopakom sie nie daje,
      niech sie ucza, ze nie moga miec tego wszystkiego czego chca i ze kazda laska
      nie moze byc ich! Nie ulegam presji grupy i otoczenia, zdarzalo sie i tak, ze po
      imprezie nad ranem nie mialam z kim wracac do domu, bo kolezanki poszly na after
      party, z kolegami, ktorych poznaly kilka godzin wczesniej! A im dluzej sie
      takich zwodzi, tym bardziej ich to pozniej boli, ze nie dopieli swego! Pozdrawiam :)
      • Gość: Pawel Re: Czy Polka latwa jest.....? IP: *.cable.ubr01.dals.blueyonder.co.uk 01.09.06, 19:18
        To fajne masz kolezanki. Nie zapominaj, ze kto z kim przystaje takim sie staje.
        Nie rozumiemim Twoich kolezanek. Widze, ze lubia sobie igrac z
        chlopcami "after party" itd.:))). Uwazam, ze jest to niepotrzebne. Pozdrawiam.
    • Gość: mloda Re: Czy Polka latwa jest.....? IP: *.19.165.6.osk.enformatic.pl 01.09.06, 19:48
      Takie kolezanki mam za granica, te w Polsce sa spokojniejsze,a tak ogolnie to
      chyba cos jest w tym powiedzeniu, mimo to ja slucham siebie, nie innych :)pozdrawiam
      • Gość: Pawel Re: Czy Polka latwa jest.....? IP: *.cable.ubr01.dals.blueyonder.co.uk 01.09.06, 20:10
        Wiec po co sie w ogole z nimi zadajesz?. Zreszta jesli ide z kims na impreze to
        tez wracam z nia. Jesli ktos by mnie zostawil to by byla ostatnia moja impreza
        z ta osoba. Albo jedziemy na tym samym wozku albo nie?. Dlatego moze nie mam
        zbyt wielu znajomych tutaj. Pozdrawiam rowniez:))
    • Gość: mloda Re: Czy Polka latwa jest.....? IP: *.19.165.6.osk.enformatic.pl 01.09.06, 20:25
      Chodzilam z nimi, bo to moje kolezanki i czasem mialam ochote potanczyc sobie
      w dyskotece, a innych nie bylo. Sama umarlabym za granica z nudow, kazdy
      potrzebuje kontaktu z ludzmi. A jedna to ma teraz nauczke, bo wpadla niedawno z
      chlopakiem z dyskoteki ( Boliwia). pozdrawiam takze
      • Gość: Pawel Re: Czy Polka latwa jest.....? IP: *.cable.ubr01.dals.blueyonder.co.uk 01.09.06, 20:42
        To dobrze, ze nie z Arabem. Ma dziewczyna szczescie. Boliwia fajny kraj,
        przynajmniej umia tanczyc. Mam znajoma z Boliwi i jest bardzo sympatyczna.:)
        • Gość: Bromberger Ukrainki sa fajne:-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.06, 20:56
          www.youtube.com/watch?v=-87FcGbYsEQ&mode=related&search

www.youtube.com/watch?v=34Cz0szPxn4&mode=related&search=
    • Gość: gabi Re: Czy Polka latwa jest.....? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.06, 21:05
      a mi się wydaje, że to nie tylko Polki lecą na kasę i są łatwe, przecież takie
      zachowania możemy zaobserwować w każdym kraju
    • Gość: mloda Re: Czy Polka latwa jest.....? IP: *.19.165.6.osk.enformatic.pl 01.09.06, 21:44
      Czy Arabia czy Boliwia - wszystko jedno... Tak, to nie tylko u Polek mozna
      spotkac takie zachowania - ale u kazdej narodowosci. Faceci wcale nie lepsi.
      Fragment bloga :
      " After a few months of being in the States , after all the shit I heard and
      saw it looks like i will have to go into rehab back in Europe before i start to
      date again.

Really, what's going on with guys nowadays? Most of those i know do nothing but
      drink,do drugs ,sleep around and think that are very cool (yeah.... Machos ) but
      to me they are just PATHETIC .And well....i can say that i am a VERY tolerant
      and open minded person.

There are things though I really tried but just cannot understand .And for
      instance can anyone tell me if its normal to have 3 abortions by the age of 19 ?
      this one girl i know did that because... her boyfriend didnt want the babies
      and convinced her to do that .

NO COMMENT

and its only one of many examples I could give here,

All i am gonna say is

I really pity this kind of guys cause i know that there is no medicine for an
      illness called STUPIDITY .

really what happened to all the good ones ? did they die out or something?"
      • Gość: Pawel Re: Czy Polka latwa jest.....? IP: *.cable.ubr01.dals.blueyonder.co.uk 01.09.06, 23:28
        Yes they are still alive, but you can"t find them in the pubs or clubs.
        By the way is she feminist??????????
    • Gość: DO-DE Re: Czy Polka latwa jest.....? IP: 84.38.160.* 02.09.06, 11:22
      poziom dyskusji jest ŻENUJĄCY
      RZESZOWIACY JESTEŚCIE TRAGICZNI
      • Gość: Pawel Re: Czy Polka latwa jest.....? IP: *.cable.ubr01.dals.blueyonder.co.uk 02.09.06, 23:35
        Skoro jestesmy tak tragiczni, dlaczego ty nie wyraziles zdania na ten temat.
        Czyzbys nie mial swego zdania?
      • penumbra Re: Czy Polka latwa jest.....? 04.09.06, 11:33
        A Ty za to jesteś wspaniały. Twóje 3 grosze w dyskusji są naprawdę czarujące
        • penumbra Re: Czy Polka latwa jest.....? 04.09.06, 11:34
          to do de de było
    • Gość: mloda Re: Czy Polka latwa jest.....? IP: *.19.165.6.osk.enformatic.pl 02.09.06, 20:16
      Tutaj na forum kazdy ma prawo do swojego glosu i wyrazenia opinii na dany
      temat. Sa fora, na ktorych wypowiedzi sa jeszcze bardziej zenujace. By the way
      nie jestem feministka, a ostatnim razem w klubie bylam cztery miesiace temu i
      juz cos na ten temat wczesniej wspomnialam.
      • Gość: ;) Re: Czy Polka latwa jest.....? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.06, 00:37
        :)
        • Gość: DEDE Re: Czy Polka latwa jest.....? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.06, 08:56
          forums.gumtree.com/about540-0-asc-0.html
        • Gość: polka Re: Czy Polka latwa jest.....? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.06, 08:06
          jacy wy jesteście - Polacy!, skoro sami nie wiecie co oswajacie!!!
    • Gość: Dede Re: Czy Polka latwa jest.....? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.06, 19:06
      fakty.interia.pl/swiat/news/Mamo_powiedz_mu_że_ja_też_go_kocham,787054,4
    • Gość: Polka Re: Czy Polka latwa jest.....? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.06, 08:10
      Czy Polak normalny jest?
    • Gość: zorientowany Re: Czy Polka latwa jest.....? IP: *.centertel.pl 06.09.06, 20:30
      Tak to kilka łatwych kroków ale tylko kilka.
      • Gość: Praktyk Re: Czy Polka latwa jest.....? IP: *.rzeszow.mm.pl 07.09.06, 14:16
        Polka jest łatwa, ale nie dla debili...
        • Gość: Pawel Re: Czy Polka latwa jest.....? IP: *.cable.ubr01.dals.blueyonder.co.uk 07.09.06, 23:24
          To juz bylby koniec gdyby byla latwa dla debili....
    • Gość: Ira Re: Czy Polka latwa jest.....? IP: 84.38.160.* 08.09.06, 14:37
      a co to znaczy łatwa, jest taka jaka chce i sypia z kim chce!!!!!!!!
      • Gość: dziewica Re: Czy Polka latwa jest.....? IP: *.nat.rsk.pl 08.09.06, 17:34
        czy Polacy nie napalają się zbyt łatwo i wyskakują z "klejotami"?
      • Gość: Pawel Re: Czy Polka latwa jest.....? IP: *.cable.ubr01.dals.blueyonder.co.uk 08.09.06, 17:35
        No wlasnie..........
        • Gość: dziewica Re: Czy Polka latwa jest.....? IP: *.nat.rsk.pl 08.09.06, 17:41
          Był kiedys taki eksperyment naukowy, co prawda w Anglii...ale nie jest istotne
          miejsce. Mianowicie wybierano przypadkowych mężczyzn i kobiety; proponowano im
          szybki sex z osobą proponującą. Jaki był wynik...ŻADNA KOGIETA się NIE ZGODZIŁA,
          natomiast 90% mężczyzn nie miało nic przeciwko.

Nie chce tu mężczyzn oskarżać, ale bardzo dobrą umiejętnością jest umiejetność
          powstrzymywnaia się od chwilowych pragnień...co zapewnia całkowitą kontrolę nad
          samym sobą.
          • Gość: Pawel Re: Czy Polka latwa jest.....? IP: *.cable.ubr01.dals.blueyonder.co.uk 08.09.06, 18:03
            Czy w temacie widzisz pytanie: Czy Polak latwy jest?????. Nie zadalem tego
            pytania poniewaz wiadomo jest, ze facet jest latwiejszy od kobiety. Sam jestem
            facetem i przykro mi,ze takie niestety sa realia. Moge sie pochwalic, ze
            posiadam ta umiejetnosc powstrzymywania sie...:))).

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka