Gość: Pawel IP: *.cable.ubr01.dals.blueyonder.co.uk 30.08.06, 18:47 Czekam na sugestie. Ja ciagle slysze, ze to prawda i nie chce mi sie w to wierzyc. Oczywiscie zawsze zaprzeczam, ale czy mam racje??. A wiec czekam na Wasze zdania........... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: M Re: Czy Polka latwa jest.....? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.06, 18:47 Bardzo łatwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pawel Re: Czy Polka latwa jest.....? IP: *.cable.ubr01.dals.blueyonder.co.uk 30.08.06, 18:54 Oczywiscie czekam tez na zdanie plci pieknej. Ciekaw jestem co mysla o sobie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Re: Czy Polka latwa jest.....? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.06, 18:56 Kto powiedzial ze plec piekna to kobiety, ja uwazam inaczej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pawel Re: Czy Polka latwa jest.....? IP: *.cable.ubr01.dals.blueyonder.co.uk 30.08.06, 18:57 Wiec co uwazasz za plec piekna? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Re: Czy Polka latwa jest.....? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.06, 18:58 W przyrodzie to mężczyzna (samiec) jest okazem do podziwiania, wiec to subiektywne kto jest piękny :) A co do Polek naprawdę są łatwe, nie znam takiej którą poznałbym przez neta i która nie chciałaby się przynajmniej całować i dotykać już na pierwszym spotkaniu (nawet na czacie katolickim) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pawel Re: Czy Polka latwa jest.....? IP: *.cable.ubr01.dals.blueyonder.co.uk 30.08.06, 19:01 No tak tylko jest roznica, czy chca sie calowac w rzeczywistosci czy przez neta?. Jesli to drugie, to wcale nie swiadczy, ze sa latwe. Kazda jest odwazna przed kompem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Re: Czy Polka latwa jest.....? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.06, 19:05 W rzeczywistosci. Wiesz, mnie nawet dziewczyny z Oazy czy innego katolickiego ruchu dawały wszystko max na 3-4 spotkaniu :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .. Re: Czy Polka latwa jest.....? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.08.06, 19:09 ale brednie!wszystko zalezy od czlowieka!!!!!ja bym sie w życiu z nikim nie calowala na 3 spotkaniu, a jesli bym te osobe poznala przez internet to juz w ogole!!! widac nie znacie, normalnych kobiet na poziomie... a latwe kobiety sa w kazdym kraju, nienawidzę generalizowania.....!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Re: Czy Polka latwa jest.....? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.06, 19:12 Polki długo pracowały na taką opinię :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Czy Polka latwa jest.....? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.08.06, 19:20 brrr, tak samo można powiedzieć, że Polacy to niewychowane, brudne, napalone świnie.... chora dyskusja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pawel Re: Czy Polka latwa jest.....? IP: *.cable.ubr01.dals.blueyonder.co.uk 30.08.06, 19:28 Ciekaw jestem gdzie sa te normalne kobiety na poziomie???. Oczywiscie latwe kobiety sa w kazdym kraju, tylko ze Polki przoduja sa w czolowce(a szczegolnie te ktore mieszkaja za granica). Nawiazujac do "normalnych kobiet na poziomie" Ciekaw ile z nich ma jeszcze "cnotke"???????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Czy Polka latwa jest.....? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.08.06, 19:34 ale masz problemy....moze posprawdzaj i po sprawie! dziwne, ze kobiety nie poruszaja takich tematow odnosnie facetow... po prostu sa na poziomie:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pawel Re: Czy Polka latwa jest.....? IP: *.cable.ubr01.dals.blueyonder.co.uk 30.08.06, 19:36 Jak to mowia????.Uderz w stol a nozyce sie odezwa......... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Re: Czy Polka latwa jest.....? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.06, 19:46 Polka to chciałaby zjesć ciastko i mieć ciastko a tak sie nie da :) Chciałyby sie szmacic i uchodzic za porządne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Re: Czy Polka latwa jest.....? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.06, 19:34 Polki za granica uchodza za najwieksze dziwki bo przecietna Polka ma mokro w majtkach na sama mysl ze moze byc zerznieta przez Anglika czy Irlandczyka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Re: Czy Polka latwa jest.....? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.06, 19:35 Ale Polki takie są - głupie, puste, bez osobowości i zainteresowan, łatwe i bez honoru. I napalone na kasę że szkoda słów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lola Re: Czy Polka latwa jest.....? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.06, 19:57 Tak zdecydowanie Polki są łatwe, większość kobiet w europie jest łatwa tylko nie kryją się z tym za swym pruderyjnym katolickim wychowaniem. Podobnie sprawa wygląda z Polakami są łatwi kłamliwi i za niewielką forsę potrafią się zeszmacić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: up Re: Czy Polka latwa jest.....? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.06, 14:20 up Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mariusz Re: Czy Polka latwa jest.....? IP: *.pr.shawcable.net 07.09.06, 18:44 Zadaliscie sobie pytanie czy polski meszczyzna jest latwy? Jaka roznica jest miedzy mezczyzna a kobieta? Wszystkim sie chce to dlaczego kobiety powinny sie powstrzymywac a faceci rzac co sie da? Kto decyduje o tym ze dziewczyna powinna miec cnote a chlopak stracic ja jak najszybciej? Nastpne pytanie. Czy my dalej zyjemy w 14-to wiecznym, zabobonnym kraju czy w 21 wieku gdzie roznic nie powinno byc miedzy nami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: normalna Re: Czy Polka latwa jest.....? IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 30.08.06, 19:55 to zależy czy masz wyczucie rytmu ,jak wiadomo są tańce łatwiejsze i trudniejsze ,(ale jak zaprzeczasz,ze Polka jest łatwa) to Twoje zdanie:) Odpowiedz Link Zgłoś
bravocharlie Czy Paweł i tym podobni (Polacy) są prostakami? 30.08.06, 19:57 Po przeczytaniu tych wszystkich postów odpowiedz nasuwa się sama... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pawel Re: Czy Paweł i tym podobni (Polacy) są prostakam IP: *.cable.ubr01.dals.blueyonder.co.uk 03.09.06, 16:33 Brawo Charlie!!!!!Gdzie jestes???????. Zginales w odchlani internetu????? Odpowiedz Link Zgłoś
bravocharlie Re: Czy Paweł i tym podobni (Polacy) są prostakam 06.09.06, 14:25 Żyję i mam się dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Re: Czy Polka latwa jest.....? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.06, 20:18 Na chwilę obecną mam 3 dziewczyny, muszę z tym skonczyc bo sam się wykoncze :DDDD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Czy Polka latwa jest.....? IP: *.res.pl 30.08.06, 20:24 a ty nie odpowiedział czy ona z pułtuska jest... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehe Misza podkarpacki ogier:-)))))))))))))))))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.06, 21:19 A co do Polek to chyba normalne ,ze leca na facetow z Zachodu ,czy nawet mieszkajacych tam Arabow i murzynow.Oni maja wiecej kasy i tyle ,a kobiety zawsze preferowaly lepiej usytuowanych mezczyzn,bo juz tak zostaly zaprogramowane:-) Szkoda tylko ,ze cudzoziemcy zabieraja nam nasze bogactwa naturalne.Przewaznie jest tak ,ze kobieta za granica wiaze sie z facetem ,ktory jest o dwa stopnie nizej od niej .Najczesciej ladna Polka po studiach z duzego miasta ma starszego o 20 lat angielskiego lub wloskiego robola,ktory nie ma zielonego pojecia o otaczajacym go swiecie.Obcokrajowcy tylko na tym zyskuja ,bo takie dzieci przewaznie inteligencje dziedzicza po matce i osiagaja wiecej od swoich ojcow:- ))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blee polka łatwą jest ?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.08.06, 21:22 No nie wiem. taniec ten - wywodzacy sie z czech ce..ch..e szybkość i werwa. wszystko zależy od umiejetności tancerzy i dobrej muzyki. Przykladowa polka - dośc latwa zaczyna sie od słow "zginela kiszka,zginela kiszka, zginela kiszka -kto ukradl jom..." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Re: Misza podkarpacki ogier:-)))))))))))))))))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.06, 21:29 Podobno na pomorzu faceci mają najmniejsze fiuty, cos w tym musi byc. A to ze Polki leca na biednych zachodniakow to z tego powodu, ze lepiej usytuowani nie chca sie z takim czyms wiazac :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: _____________ Re: Misza podkarpacki ogier:-)))))))))))))))))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.06, 21:43 A ktora mloda ,ladna Angielka poleci na 50 letniego upasionego angielskiego robola????? Jedyna szansa dla takiego to wyrwanie dziewczyny ze wschodniej Europy:-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Re: Misza podkarpacki ogier:-)))))))))))))))))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.06, 21:44 Wlasnie w poprzednim poscie chciałem zauważyć, że Polki mają Anglików czy Irlandczyków za kogoś lepszego i wykonują komendę "spread your legs" bez gadania :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Misza podkarpacki ogier:-)))))))))))))))))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.06, 18:53 :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sema Do M IP: 81.15.189.* 30.08.06, 21:25 Widać , że jesteś nastoletnim dzieciakiem i pleciesz co ci ślina na język przyniesie. Idź się pobawić misiem a nie udawaj supermena.Takie palanty jak ty to widziały dziewczyne na obrazku, tacy właśnie zawsze plotą. Prawdziwy mężczyzna o takich rzeczach nie rozmawia, to niehonorowe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Re: Do M IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.06, 21:32 Zabolała cie prawda o was? :) Wierz mi ze widzialem niejedna dziewczyne tak jak ja pan bog stworzył :))) Jestescie latwe jak zadania z amerykanskich testów :)) Znam dosłownie jedna dziewczyne ktora nie dała mi dupy po wiecej niz 4 spotkaniach i ją szanuję, ale to kropla w morzu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .... Re: Do M IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.08.06, 21:45 dokładnie, zgadzam się... w ogóle to poziom wypowiedzi niektórych osób jest na poziomie nadmienianych przez nich kobiet... po prostu jeden krąg. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ble ble ble laska Miska-M IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.08.06, 21:31 Wiem że jedna z lasek Miska ma 170 cm W OBWODZIE. i to nie w biuscie a ponoć w biodrach. Jest tak wielka że wydaje mu sie trzema osobami coś w rodzaju trójcy babskiej. No cóż - kazdy ma takie zabawki na jakie zasłuzył. I wcale mnie nie dziwi żę laski moga Miska wykańczaś Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Re: laska Miska-M IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.06, 21:34 Bzdura :)) Jesli cie to interesuje to dziewczyny mam w Szczecinie, Tychach i Tarnobrzegu więc kogo ty mogłeś widzieć? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: B Te dziewczyny poznales pewnie na czacie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.06, 21:39 w pokoju ostry sex:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: laska Miska-M IP: *.res.pl 30.08.06, 21:44 qrcze.. powtarzasz to tak często że aż sam w to uwierzyłeś... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Re: laska Miska-M IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.06, 21:45 No ok wku..lem sie, podaj maila to przesle ci zdjecie mojej dziewczyny z Tychow, tylko zebys sie nie zdziwil, bo takiej nigdy nie bedziesz miec :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: laska Miska-M IP: *.res.pl 30.08.06, 22:01 a prosze bardzo... wyslij mnie fotke mna ten adres: em_podeslij_tu_fotke@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Re: laska Miska-M IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.06, 22:05 Nie, mam lepszy pomysł, zaraz zamieszcze jej fotke w galerii internetowej, i może wtedy takie dupki jak ble ble ble (bezrobotny blokers, niedoszły absolwent CKU i syn alkoholika) przestana pie..c :) Daj mi 20 min. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: laska Miska-M IP: *.res.pl 30.08.06, 22:07 w 20 minut to w sieci można znaleść niejedno zdjęcie... masz 2 min na podesłanie mi mejla... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Re: laska Miska-M IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.06, 22:09 Spokojnie gosciu, jesli mnie tak wszyscy znacie jak tu pier.dolicie to bez problemu rozpoznacie kto jest na zdjęciu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: laska Miska-M IP: *.res.pl 30.08.06, 22:11 a skąd niby mam znać dziewczynę z TYych ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Re: laska Miska-M IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.06, 22:12 Tłumacze ci ze jest na zdjeciu ze mną. Zaraz zobaczysz ile maja wspolnego z prawdą fantasmagorie podblokowego mitomana i syna alkoholika-szklarza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: laska Miska-M IP: *.res.pl 30.08.06, 22:16 dobra.. na zdjęciu będziesz z laską.. ale jak udowodnisz ze to jest TWOJA laska?? że na przykład nie stanąłeś obok niej jak, nie przymierzajjąc, obok misia w zakopanem żeby sobie zdjęcie zrobić?? albo tylko znajoma z którą sobie chciałeś kiedyś zdjecie zrobić coby mieć później w różnych momentach co wspominać?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Re: laska Miska-M IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.06, 22:17 To twoja sprawa czy w to wierzysz czy nie, ja ci nie zamierzam niczego udowadniac. Troche sie photobucket wiesza ale jak tylko foto wejdzie to dam ci linka. Zeby zweryfikowac jak wyglada kobieta ktora ma rzekomo 170 cm w pasie według forumowego idioty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: laska Miska-M IP: *.res.pl 30.08.06, 22:19 masz jeszcze imageshack albo mfoto Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: laska Miska-M IP: *.res.pl 30.08.06, 22:25 hmm... czas mija a fotki jak nie było tak nie ma..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Re: laska Miska-M IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.06, 22:25 Kur.wa no mam foty ktore zajmuja 9mb photobucket automatycznie je zmniejsza wiec to moze potrwac ale w razie czego wysle to na maila. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: laska Miska-M IP: *.res.pl 30.08.06, 22:28 matko boska... rysowałeś to w paincie i próbujesz BPM wysłąć?? zrób z tego JPGa, potraktuj programem irfanview: rozmiar 50 %, jakość 70 % oryginału i z 9 robi się jakieś 2 mb Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Re: laska Miska-M IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.06, 22:33 Dobra spox, juz sie tym zajalem bo na photobucket taka fota w ogole nie wejdzie, zaraz to zrobie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Re: laska Miska-M IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.06, 22:34 Ok mail sie wyslal, nie wiem czy od razu dostaniesz bo zajmuje 9mb, masz juz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Re: laska Miska-M IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.06, 22:38 Powinna zaraz dojsc, niestety photobucket bardzo zmniejsza zdjecia i niewiele widac, ale tu masz dowód że 170 cm w pasie to mitomania syna alkoholika z najwiekszego w miescie blokowiska: s29.photobucket.com/albums/c286/Mikael_MC/?action=view¤t=Ania.jpg&refPage=&imgAnch=imgAnch1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Re: laska Miska-M IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.06, 22:40 Jakbys jeszcze jakies problemy miał to pisz :) Odpowiedz Link Zgłoś
em_podeslij_tu_fotke Re: laska Miska-M 30.08.06, 22:46 dobra... to teraz moje uwagi: 1) twierdziłeś że takiej mieć nie będę.. fakt - wolę lepsze..i do tego jeszcze ania.. ble!! 2) zmień fryzurę.. albo fryzjera... w sumie to nie dziwię się już dlaczego przez neta je poznajesz.... 3) to jest jedna z trzech... nie wiadomo jak tamte dwie wyglądają.. może rzeczywiście mają po 170?? 4) w tym czasie co się bawiłeś w to swoje photocośtam to ja sobie zrobiłem obrazek 9-ciomegowy, zmniejszyłem i wrzuciłem na imageshacka.... o tu: img178.imageshack.us/img178/8794/testowyobrazekkn1.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Re: laska Miska-M IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.06, 22:47 To zaprezentuj swoją jeśli faktycznie jest lepsza, chętnie obejrzę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Re: laska Miska-M IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.06, 22:50 I jak? Przez neta kazdy jest cwaniakiem, do czasu :) A ja wiem że żadnej dziewczyny nie możesz mieć i leczysz tu swoje frustracje mnożąc kolejne wątki o swoich problemach sercowych na forum. Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: laska Miska-M IP: *.res.pl 30.08.06, 23:00 a oświeć mnie proszę dlaczegóż to mieć nie mogę?? i skąd to wiesz?? qrcze moze cię na psychologa/asystenta osobistego zatrudnić powinienem :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Re: laska Miska-M IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.06, 23:01 Bo ta dziewczyna jest córką vipa i na byle kogo nie poleci. Poza tym jest inteligentna i wybrała sobie chłopaka z którym ma o czym rozmawiać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Re: laska Miska-M IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.06, 23:01 A o czym Ty moglbys z nią rozmawiać? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: laska Miska-M IP: *.res.pl 30.08.06, 23:04 hmm.. zastanówmy się.. napewno nie będę wciskał kitów że jadę studiować do bostonu :-) Odpowiedz Link Zgłoś
em_podeslij_tu_fotke Re: laska Miska-M 30.08.06, 22:51 wiesz misiek może jestem trochę staroświecki ale nie rzucam zdjęciami Mojej Pani na lewo i prawo bez jej wiedzy i/lub zgody - ot odrobima szacunku i zaufania zarówno Mej Pani woec mnie jak i mojego wobec Niej. p.s. b2um - chcesz ten login?? bo mnie on na nic się nie przyda już :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Re: laska Miska-M IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.06, 22:53 To zdjecie było za jej zgodą a nie rzucasz zdjęciami swojej pani bo jej nie masz. I tak konczymy dyskusję z podtatusiałym impotentem :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Re: laska Miska-M IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.06, 23:05 No widzisz 34 lata i nadal bez babki, może lekarz seksuolog by coś zaradził na twoje problemy przyjacielu :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: laska Miska-M IP: *.res.pl 30.08.06, 23:06 ile razy ci powtarzano żebyś nie mierzył ludzi swoją miarą?? najwidoczniej za mało :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Re: laska Miska-M IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.06, 23:09 Wlasnie od znajomego z forum dowiedziałem się kim jesteś pod logowanym nickiem. Chcesz zeby sie inni dowiedzieli, moze koledzy z MW? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: laska Miska-M IP: *.res.pl 30.08.06, 23:10 no to fajnych masz kolegów :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Re: laska Miska-M IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.06, 23:14 Aha pozdrowienia od tego kolegi który wypoczywa na Rodos :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: laska Miska-M IP: *.res.pl 30.08.06, 23:17 nawzajem :-) p.s. dostałem photo i nadal twierdzę ze powinieneś zmienić fryz :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Re: laska Miska-M IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.06, 23:19 Ty tez, ten przedzialek jest strasznie chu.jowy. Zdjecie jest z kwietnia z Krakowa i aktualnie mam nawet inny kolor włosów :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: laska Miska-M IP: *.res.pl 30.08.06, 23:31 no to ty info też masz bardzo nieaktualne :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Re: laska Miska-M IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.06, 22:59 Nie musisz lubić. Tą fotkę zamieściłem tylko z jednego powodu, żeby zdementować idiotyzmy pisane przez tego syna menela. Nie mam tez w zwyczaju oceniać dziewczyn po wyglądzie bo to cecha wiadomo kogo. Ta dziewczyna podobnie jak wiele innych rzeczy które mam jest nieosiągalna dla tych biednych gości więc tu mogą leczyć swoje frustracje i opowiadać historie o tym kim to nie są i kogo to nie mają :) Odpowiedz Link Zgłoś
huskyman Re: laska Miska-M 30.08.06, 23:10 Majkel wyluzuj czasem , nie stresuj sie tak . To tylko forum;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Re: laska Miska-M IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.06, 23:11 Znasz mnie Dominik i wiesz ze sie nie stresuje :) Kto olewał szkołę i nie tylko najbardziej ze wszystkich jak nie ja? :) Odpowiedz Link Zgłoś
huskyman Re: laska Miska-M 30.08.06, 23:20 No raczej lałes na wszystko cieplym sikiem;D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Re: laska Miska-M IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.06, 23:21 No i raczej dalej tak jest a swoja droga to bys czasem wpadł do mnie póki jestem w Rzeszowie, może wyskoczymy na jakiegoś browara co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Re: laska Miska-M IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.06, 23:36 Mimo wszystko mozemy sie zobaczyc, wysle ci maila :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goha Re: laska Miska-M IP: *.inversas.jazztel.es 11.09.06, 21:04 lubie Cie heh Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Re: laska Miska-M IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.06, 23:40 No a co? :) Troche przesadziłem z tym opisywaniem kobiet ale byłem lekko pijany :) Poniewaz jestem przeziebiony po wycieczce w góry i musze siedziec w domu :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Re: laska Miska-M IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.06, 23:45 Czy wam tez wyswietlaja sie posty w jednym rządku, coś się chyba spieprzyło z forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: laska Miska-M IP: *.res.pl 30.08.06, 23:48 nie spierniczyło tylko za bardzo wszystko jest zagłebione - tzn jak na jeden odpowiadasz to ma być on na prawo od poprzednego.. a jak jest tego w cholerę to tak wychodzi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kika Re: Czy Polka latwa jest.....? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.06, 21:43 Wszystko zależy od wychowania i od dziewczyny to ona decyduje.W tej chwili jest zdecydowanie dużo łatwych dziewczyn,które robią wszystko żeby tylko mieć chłopaka i nie ważne w jaki sposób.Wystarczy tylko wejśc do jakiegoś klubu i wszystko widać,dziwię się tylko po co niektóre z nich mają na sobie ubrania skoro wszysko spod nich widać.Nie stać ich na nic więcej jak tylko na pokazywanie swoich "krągłości", a do tego piją,palą i wogóle momentami zachowują się gorzej niż chłopaki.Widać takie mamy czasy.Ja nie mam zamiaru tak postępować bo do łatwych nie należę i nie będę się zniżac do takiego poziomu.To czysta łatwizna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radioheadka Re: Czy Polka latwa jest.....? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.08.06, 21:54 to bardzo proste: wszystko zależy w jakim kręgu osób panowie się poruszają. Jeśli mają pusto w głowach(co widać po ich wypowiedziach) to oczywiście ich znajome, kolezanki itp są również po prostu głupie, i jednocześnie "łatwe". TAcy panowie po prostu innych nie znają. I to nie kwestia kraju, na calym swiecie jest tak samo.... PO prostu TRAFIA SWÓJ NA SWEGO. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hubak Re: Czy Polka latwa jest.....? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.08.06, 22:17 bardzo proste Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Czy Polka latwa jest.....? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.06, 22:18 Nastepna sama sobie odpisuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: konrad Re: Czy Polka latwa jest.....? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.06, 22:38 Zwątpiwszy w miłość i cnote wpadłem w końcu na myśl że pozostaje jeszcze rozpusta... .. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Re: Czy Polka latwa jest.....? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.06, 22:44 Współczesne mlode Polki są ofiarą transformacji, po cześci zafascynowane są kiczem, kolorami, seksem, perwersjami seksualnymi itd., po części nadal mają w sobie wiele z PRLu (zero indywidualności, dążenie większości kobiet do tego samego modelu wyglądu, zachowania, stylu bycia). Krótko mówiąc wiekszosc spoleczenstwa zostało zalane popkulturalną papką i ochłapem rzuconym przez Amerykanów i Europejczyków narodowi odciętemu przez dziesięciolecia od kultury na wyższym poziomie. Takie mam przemyslenia, wystarczy zobaczyć co one czytają lub czego słuchają. Bravo Girl, Cosmo, Blog 27, Mandaryna, Doda, X-tina i tym podobny shit. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: raaadddiioo Re: Czy Polka latwa jest.....? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.08.06, 22:49 oooo wypraszam sobie, jam młoda a czytam Teraz Rocka:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Re: Czy Polka latwa jest.....? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.06, 22:51 A screenagers albo porcysa znasz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cardiff/Wali Re: Czy Polka latwa jest.....? IP: *.server.ntli.net 30.08.06, 22:49 Tak to prawda!Codziennie to widze w swoim mkiescie w uk!!!!!To jest bardzo zenujace ale niestey to prawda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Re: Czy Polka latwa jest.....? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.06, 22:50 No to niedobrze bo ona akurat jest obecnie w Cardiff :)) Odpowiedz Link Zgłoś
bravocharlie Re: Czy Polka latwa jest.....? 30.08.06, 23:49 Oj koledze - ekshibicjoniście - by się przydał niezły psycholog... takie rzeczy się leczy. A tak do tego jeszcze dodając - żal mi tych twoich dziewczyn (czy istnieją czy nie istnieją - w to nie wnikam)... Co do mądrzejszych postów przedmówców - przychylam się... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Re: Czy Polka latwa jest.....? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.06, 23:51 No przed chwila dałem chyba dowód na ich istnienie, na Twoim Nowym Miescie nie ma niestety lasek które by mi odpowiadały. Odpowiedz Link Zgłoś
bravocharlie Re: Czy Polka latwa jest.....? 30.08.06, 23:53 ładna ta twoja siostra;) Ale żeby tak blisko stac...;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Re: Czy Polka latwa jest.....? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.06, 23:57 Mało zabawne :) Tez ciesze sie ze mam taką dziewczynę. Odpowiedz Link Zgłoś
bravocharlie Re: Czy Polka latwa jest.....? 30.08.06, 23:59 dam ci życzliwą rade... nie ośmieszaj dziewczyny Odpowiedz Link Zgłoś
smalltownboy Re: Czy Polka latwa jest.....? 30.08.06, 23:54 media.putfile.com/polka-dziadek Łatwa, szybka i przyjemna :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M jak miłość Re: Czy Polka latwa jest.....? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.08.06, 01:15 A ja jestem taka głupia, że się zakochałam w M. On Jest taki mondry i koffany, i potrafi zmniejszać fotki - echhh. Cud - mniód i orzeszki. A jak coś powie, to aż dech mi zatyka w mej dziewiczej piersi. Te wysmakowane teksty - achh, nie zasnę dzisiejszej nocy na pefno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Czy Polka latwa jest.....? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.06, 01:16 Czesc, ojciec na odwyku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M jak Miłość Re: Czy Polka latwa jest.....? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.08.06, 01:18 a skąd - na Kościuszki :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Czy Polka latwa jest.....? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.06, 01:19 A co tam robi? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M jak Miłość Re: Czy Polka latwa jest.....? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.08.06, 01:21 Och, te nieszczęsne skróty myślowe ... . Leczy się ? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M jak Miłość Re: Czy Polka latwa jest.....? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.08.06, 01:23 A co Ty tutaj robisz? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Re: Czy Polka latwa jest.....? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.06, 01:27 Też się leczę. Jestem przeziębiony :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M jak M Re: Czy Polka latwa jest.....? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.08.06, 01:29 To zostaje Ci łóżko i jasiek :P. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Re: Czy Polka latwa jest.....? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.06, 01:31 Na razie to herbatka i komputer :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M jak M Re: Czy Polka latwa jest.....? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.08.06, 01:33 Zapomniałeś wspomnieć o czatowaniu i wyrywaniu naiwnych dziewcząt :D Ja zmykam spać, łatwa nie jestem :P Szkoda - hihi. Paapapa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Re: Czy Polka latwa jest.....? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.06, 01:35 Obiecałem sobie ustatkować się więc już z tym koncze :) Dobranoc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gary Re: Czy Polka latwa jest.....? IP: *.nat.rsk.pl 31.08.06, 08:52 Mam 26 lat. Skonczylem anglistyke. Od roku mieszkam i pracuje w Wigan (m.in w pubie). Nie chce tu generalizowac, bo to bledne podejscie, ale z przykroscia stwierdzam, ze temat przewodni tego watku na forum, ma niestety spore odzwierciedlenie w rzeczywistosci. Podkreslam, nie chce tu generalizowac, opieram sie tylko na tym, co sam widzialem! Odpowiedz Link Zgłoś
bravocharlie Re: Czy Polka latwa jest.....? 31.08.06, 11:09 Oj M jak miłość - rozwaliłaś mnie...BuHAHHAHAHA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M jak Miłość Re: Czy Polka latwa jest.....? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.08.06, 13:08 Głupota jest bowiem powalająca :D. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: D jak Dupa Re: Czy Polka latwa jest.....? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.06, 14:15 Twoja? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M jak Miłość Re: Czy Polka latwa jest.....? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.08.06, 15:41 O, widzę, że już wyzdrowiałeś ? Następnym razem użyj literki I jak ... , albo już nic do mnie nie pisz :P. P.S. > Twoja? Moja też. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: B Polska żona dla Brytyjczyka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.06, 08:55 "Metro": Brytyjczycy okupują londyńskie biura matrymonialne, odkąd pojawiły się w nich oferty polskich dziewczyn. Chris, 26-letni informatyk z Londynu, nie ma złudzeń. "Każdy z nas chce mieć żonę z Polski. Urodą i inteligencją przebijają wszystkie inne kandydatki, z którymi się spotykałem" - podkreśla. Dlatego od razu szukał partnerki w miejscowej agencji, która posiada oferty matrymonialne polskich dziewczyn. I znalazł. Chce być z 24-letnią Aliną, która przyjechała do pracy w podlondyńskim hotelu. Londyński rynek matrymonialnego pośrednictwa od razu zauważył, że dziewczyny z Polski to lep na tubylców, ale też na innych Europejczyków, którzy szukają życiowej partnerki. Według brytyjskiej gazety "The Guardian" w samym Londynie jest już około tysiąca polsko-angielskich par. A będzie ich o wiele więcej, bo aż 61 proc. Polek obecnych na Wyspach ma mniej niż 34 lata i właśnie tam będzie chciało ułożyć sobie życie. Firmy zaczęły więc wabić samotne Polki reklamami - podaje dziennik. "Anglicy zakochali się w Polkach. Przyjdź do naszego biura, oni tam już czekają" - trąbią ogłoszenia w angielskich dziennikach. Londyńskie biuro Sun for Single przygotowało nawet projekt Polish Bride (Polska panna młoda), w którym zajęło się kojarzeniem Polek z mieszkańcami Londynu. Na zainteresowaniu polskimi żonami zaczęli też zarabiać przedsiębiorczy rodacy. Aleksandra Trębska otworzyła w Londynie polskie biuro matrymonialne Polish Dating Agency. "Pracujące tu Polki czują się samotne" - opowiada. "Po tym, jak masz pracę i zaczynasz zarabiać pieniądze, sama praca przestaje wystarczać" - zdradza motywy zamieszczania anonsów. Do Polish Dating Agency w niespełna 10 miesięcy zapisało się ponad 300 rodaczek. Teraz do biura zgłaszają się po partnerki kawalerowie z całej Wielkiej Brytanii. "Otrzymałam już kilkanaście próśb o założenie filii w Birmingham, Liverpoolu i Nottingham" - zdradza rozmówczyni "Metra". wiadomosci.onet.pl/1378541,69,1,0,120,686,item.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tede Re: Czy Polka latwa jest.....? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.06, 10:03 Andaluzja. Polka to prostytutka - E, prostituta! - słyszę spod sklepu. Poza kilkoma Marokańczykami pod sklepem jestem jedyną osobą na uliczce. Wołają do mnie. Omijam ich łukiem. Leci za mną: - Polacca? Si! Polacca prostituta! Polski ksiądz Adam Szymczak wzrusza ramionami, kiedy mu opowiadam, co mnie spotkało. Dla niego to żadna nowość. - Tu jest tragicznie - mówi kapłan, misjonarz, który od półtora roku mieszka w 14-tysięcznym miasteczku Moguer. - Nasze dziewczyny pracują na to, że każda Polka na ulicy kojarzy się z prostytutką. Rozbijają hiszpańskie małżeństwa, choć same mają rodziny w Polsce, nieraz dzieci. Nie kontaktują się z nimi. Mieszkają z Arabami. Od czterech lat w styczniu w okolice andaluzyjskiego miasta Huelva przyjeżdżają Polki. Co roku więcej. Na początku było ich 3-4 tysiące. W tym sezonie będzie ich około 8 tys. Bezrobotne, po selekcji w urzędach pracy w Polsce, jadą trzy dni autobusami na południe Hiszpanii. Szczęściary mieszkają w wynajętych przez pracodawców domach w miasteczku. Zachwycają się pomarańczami na drzewach, białymi domami, styczniowym słońcem, które opala jak u nas w lipcu. Muszą jednak na własny koszt docierać na pola truskawkowe. Idą piechotą po kilka, kilkanaście kilometrów albo łapią okazję. Część kobiet mieszka na campach - w barakach tuż przy polach truskawkowych. Żyją wśród Arabów (przeważnie Marokańczyków przyjeżdżających do pracy), którzy szaleją za blondynkami z Polski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gabi Re: Czy Polka latwa jest.....? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.06, 10:41 Trudno mi mówić jak Polka 'prezentuje' się za granicą, ale wiem jak robi to w Polsce. Wystarczy wybrać się na najbliższą dyskotekę żeby to zobaczyć. Dzieci, bo tak można powiedzieć o trzynastkach i czternastkach (wyglądających co prawda na dwudziestolatki)pójda do samochodu z każdym facetem, który postawi im piwo. Jak więc będzie się Polka zachowywać w wieku lat 30? Czy cos się w jej zachowaniu zmieni? Prawdę mówiąc to szczerze wątpię! Ale z drugiej strony to chyba nie tylko w Polsce tak jest. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: As Polki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.06, 11:05 Wystarczy poczytac to forum. forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=24864 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M jak Miłość Re: Czy Polka latwa jest.....? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.08.06, 13:14 Nic dodać, nic ująć. Swięta prawda po prostu. Inna sprawa, że chłopaki (mężczyźni) nie szanują dziewczyn (kobiet). Rozumiem, że nie można szanować takiej, która sama się nie szanuje, ale zachowanie wielu facetów również pozostawia wiele do życzenia. Błędne koło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Re: Czy Polka latwa jest.....? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.06, 14:16 Na szacunek trzeba zasluzyc a jak mozna szanowac kogos kto rozkłada nogi przed bogatym Arabem. Ja sam radze sobie niezle ale w zyciu by mi nie przyszlo do glowy dobierac sobie znajomych czy dziewczyne na podstawie stanu posiadania. Odpowiedz Link Zgłoś
ceglis.upmaker [...] 04.09.06, 01:34 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał Re: Czy Polka latwa jest.....? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.06, 09:33 Może zastanów się nad sobą i zobacz jaki ty jesteś żałosny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pawel Re: Czy Polka latwa jest.....? IP: *.cable.ubr01.dals.blueyonder.co.uk 31.08.06, 12:40 wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,60153,3584836.html Ale co one widza w mlodych Anglikach. Oni sa pusci jak studnia na pustyni. Nawet nie umia dobrze tanczyc, o ile w ogole umia. A ja zobacza ladna Polke to od razu maja mokro w spodniach. No o portfelach nie wspominam..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mloda Re: Czy Polka latwa jest.....? IP: *.19.165.6.osk.enformatic.pl 31.08.06, 16:17 Wydaje mi sie, ze sporo genaralizujecie na tym forum. Mialam okazje pomieszkac w Usa, w Anglii takze. I co moge powiedziec ? A to, ze ani jeden facet w niczym mi tam nie zaimponowal. Brak jakichkolwiek pasji, zainteresowan, inteligencji zero i do kolejnej randki- az w koncu wyciagnie dziewczyne do lozka. Kase mogli miec, co mi z kasy jesli prosci i pusci. Szanujaca sie Polka ma wlasne zasady i wartosci. A poza tym kobieta lubi byc zdobywana. A co do dyskotek, uwazam, ze nie jest to miejsce, aby poznac kogos interesujacego i jesli juz w takim miejscu sie znajduje to zupelnie nie zwracam uwagi na chlopakow, ide w gronie wlasnych znajomych, aby razem z nimi dobrze spedzic czas i sie pobawiac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pawel Re: Czy Polka latwa jest.....? IP: *.cable.ubr01.dals.blueyonder.co.uk 31.08.06, 18:10 W koncu jakas rozsadna osobka sie odezwala. Calkowicie sie z Toba zgadzam. Miszkam w Londynie i wiekszosc facetow jest pusta i tylko patrza na dupe. Ale niestety naszym rodaczkom podoba sie zawartosc ich portfeli i dlatego sie tak dzieje. Znam osobe ktora ma 4 dzieci w Polsce a puszcza sie tutaj na prawo i lewo. Jest zadowolona poniewaz Jej chlopak z Ukrainy kupil Jej zloty lanczuszek na urodziny.Takze szanujacych sie Polek brak w UK. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mloda Re: Czy Polka latwa jest.....? IP: *.19.165.6.osk.enformatic.pl 31.08.06, 20:42 Tak jest! Calkowicie sie z Toba zgadzam. Przez rok mieszkalam w Stanach Zjednoczonych, chodzilam na dyskoteki i inne imprezy, ale ZADNEMU sie nie dalam. Mialam tam wiele kolezanek - glownie z Polski, widzialam jak sie zachowuja, ale przymykalam na to oko- ich zycie i ich sprawy. A tak na marginesie wiele z nich przyjechalo tam tylko po to, zeby znalezc sobie jakiegos zagranicznego faceta. ( Wiadomo jesli np.Ameryaknin - to na pewno ma kase, bedzie obywatelstwo i jeszcze "prestiz" wsrod rodzinki i znajomych w Polsce). Moze to tez przez to, ze na zachodzie panuje nieco inna mentalnosc niz tutaj. Tam bardzo latwo nawiazuje sie nowe znajomosci, ludzie sa bardziej otwarci itp. W Londynie bylam w tym roku na wakacjach i jest podobnie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pawel Re: Czy Polka latwa jest.....? IP: *.cable.ubr01.dals.blueyonder.co.uk 31.08.06, 23:58 Masz u mnie piwo "mloda". Jesli to co piszesz to prawda to juz Cie lubie:)). Tak trzymaj, nie dawaj sie chlopakom. Nawet nie wiesz jak to boli jak sie odmawia chlopczykowi tego, czego on pragnie. Nie mowie tego ze swojego przykladu, ale widze co sie dzieje. Milej nocki......:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mloda Re: Czy Polka latwa jest.....? IP: *.19.165.6.osk.enformatic.pl 01.09.06, 12:24 Jestem zimna jak lod :)) Uwazam, ze najpierw trzeba umiec szanowac siebie, aby byc szanowanym przez innych. Takie jest moje zdanie. Chlopakom sie nie daje, niech sie ucza, ze nie moga miec tego wszystkiego czego chca i ze kazda laska nie moze byc ich! Nie ulegam presji grupy i otoczenia, zdarzalo sie i tak, ze po imprezie nad ranem nie mialam z kim wracac do domu, bo kolezanki poszly na after party, z kolegami, ktorych poznaly kilka godzin wczesniej! A im dluzej sie takich zwodzi, tym bardziej ich to pozniej boli, ze nie dopieli swego! Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pawel Re: Czy Polka latwa jest.....? IP: *.cable.ubr01.dals.blueyonder.co.uk 01.09.06, 19:18 To fajne masz kolezanki. Nie zapominaj, ze kto z kim przystaje takim sie staje. Nie rozumiemim Twoich kolezanek. Widze, ze lubia sobie igrac z chlopcami "after party" itd.:))). Uwazam, ze jest to niepotrzebne. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mloda Re: Czy Polka latwa jest.....? IP: *.19.165.6.osk.enformatic.pl 01.09.06, 19:48 Takie kolezanki mam za granica, te w Polsce sa spokojniejsze,a tak ogolnie to chyba cos jest w tym powiedzeniu, mimo to ja slucham siebie, nie innych :)pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pawel Re: Czy Polka latwa jest.....? IP: *.cable.ubr01.dals.blueyonder.co.uk 01.09.06, 20:10 Wiec po co sie w ogole z nimi zadajesz?. Zreszta jesli ide z kims na impreze to tez wracam z nia. Jesli ktos by mnie zostawil to by byla ostatnia moja impreza z ta osoba. Albo jedziemy na tym samym wozku albo nie?. Dlatego moze nie mam zbyt wielu znajomych tutaj. Pozdrawiam rowniez:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mloda Re: Czy Polka latwa jest.....? IP: *.19.165.6.osk.enformatic.pl 01.09.06, 20:25 Chodzilam z nimi, bo to moje kolezanki i czasem mialam ochote potanczyc sobie w dyskotece, a innych nie bylo. Sama umarlabym za granica z nudow, kazdy potrzebuje kontaktu z ludzmi. A jedna to ma teraz nauczke, bo wpadla niedawno z chlopakiem z dyskoteki ( Boliwia). pozdrawiam takze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pawel Re: Czy Polka latwa jest.....? IP: *.cable.ubr01.dals.blueyonder.co.uk 01.09.06, 20:42 To dobrze, ze nie z Arabem. Ma dziewczyna szczescie. Boliwia fajny kraj, przynajmniej umia tanczyc. Mam znajoma z Boliwi i jest bardzo sympatyczna.:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bromberger Ukrainki sa fajne:-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.06, 20:56 www.youtube.com/watch?v=-87FcGbYsEQ&mode=related&search www.youtube.com/watch?v=34Cz0szPxn4&mode=related&search= Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gabi Re: Czy Polka latwa jest.....? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.06, 21:05 a mi się wydaje, że to nie tylko Polki lecą na kasę i są łatwe, przecież takie zachowania możemy zaobserwować w każdym kraju Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mloda Re: Czy Polka latwa jest.....? IP: *.19.165.6.osk.enformatic.pl 01.09.06, 21:44 Czy Arabia czy Boliwia - wszystko jedno... Tak, to nie tylko u Polek mozna spotkac takie zachowania - ale u kazdej narodowosci. Faceci wcale nie lepsi. Fragment bloga : " After a few months of being in the States , after all the shit I heard and saw it looks like i will have to go into rehab back in Europe before i start to date again. Really, what's going on with guys nowadays? Most of those i know do nothing but drink,do drugs ,sleep around and think that are very cool (yeah.... Machos ) but to me they are just PATHETIC .And well....i can say that i am a VERY tolerant and open minded person. There are things though I really tried but just cannot understand .And for instance can anyone tell me if its normal to have 3 abortions by the age of 19 ? this one girl i know did that because... her boyfriend didnt want the babies and convinced her to do that . NO COMMENT and its only one of many examples I could give here, All i am gonna say is I really pity this kind of guys cause i know that there is no medicine for an illness called STUPIDITY . really what happened to all the good ones ? did they die out or something?" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pawel Re: Czy Polka latwa jest.....? IP: *.cable.ubr01.dals.blueyonder.co.uk 01.09.06, 23:28 Yes they are still alive, but you can"t find them in the pubs or clubs. By the way is she feminist?????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DO-DE Re: Czy Polka latwa jest.....? IP: 84.38.160.* 02.09.06, 11:22 poziom dyskusji jest ŻENUJĄCY RZESZOWIACY JESTEŚCIE TRAGICZNI Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pawel Re: Czy Polka latwa jest.....? IP: *.cable.ubr01.dals.blueyonder.co.uk 02.09.06, 23:35 Skoro jestesmy tak tragiczni, dlaczego ty nie wyraziles zdania na ten temat. Czyzbys nie mial swego zdania? Odpowiedz Link Zgłoś
penumbra Re: Czy Polka latwa jest.....? 04.09.06, 11:33 A Ty za to jesteś wspaniały. Twóje 3 grosze w dyskusji są naprawdę czarujące Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mloda Re: Czy Polka latwa jest.....? IP: *.19.165.6.osk.enformatic.pl 02.09.06, 20:16 Tutaj na forum kazdy ma prawo do swojego glosu i wyrazenia opinii na dany temat. Sa fora, na ktorych wypowiedzi sa jeszcze bardziej zenujace. By the way nie jestem feministka, a ostatnim razem w klubie bylam cztery miesiace temu i juz cos na ten temat wczesniej wspomnialam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;) Re: Czy Polka latwa jest.....? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.06, 00:37 :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DEDE Re: Czy Polka latwa jest.....? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.06, 08:56 forums.gumtree.com/about540-0-asc-0.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polka Re: Czy Polka latwa jest.....? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.06, 08:06 jacy wy jesteście - Polacy!, skoro sami nie wiecie co oswajacie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dede Re: Czy Polka latwa jest.....? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.06, 19:06 fakty.interia.pl/swiat/news/Mamo_powiedz_mu_że_ja_też_go_kocham,787054,4 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polka Re: Czy Polka latwa jest.....? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.06, 08:10 Czy Polak normalny jest? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zorientowany Re: Czy Polka latwa jest.....? IP: *.centertel.pl 06.09.06, 20:30 Tak to kilka łatwych kroków ale tylko kilka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Praktyk Re: Czy Polka latwa jest.....? IP: *.rzeszow.mm.pl 07.09.06, 14:16 Polka jest łatwa, ale nie dla debili... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pawel Re: Czy Polka latwa jest.....? IP: *.cable.ubr01.dals.blueyonder.co.uk 07.09.06, 23:24 To juz bylby koniec gdyby byla latwa dla debili.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ira Re: Czy Polka latwa jest.....? IP: 84.38.160.* 08.09.06, 14:37 a co to znaczy łatwa, jest taka jaka chce i sypia z kim chce!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziewica Re: Czy Polka latwa jest.....? IP: *.nat.rsk.pl 08.09.06, 17:34 czy Polacy nie napalają się zbyt łatwo i wyskakują z "klejotami"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pawel Re: Czy Polka latwa jest.....? IP: *.cable.ubr01.dals.blueyonder.co.uk 08.09.06, 17:35 No wlasnie.......... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziewica Re: Czy Polka latwa jest.....? IP: *.nat.rsk.pl 08.09.06, 17:41 Był kiedys taki eksperyment naukowy, co prawda w Anglii...ale nie jest istotne miejsce. Mianowicie wybierano przypadkowych mężczyzn i kobiety; proponowano im szybki sex z osobą proponującą. Jaki był wynik...ŻADNA KOGIETA się NIE ZGODZIŁA, natomiast 90% mężczyzn nie miało nic przeciwko. Nie chce tu mężczyzn oskarżać, ale bardzo dobrą umiejętnością jest umiejetność powstrzymywnaia się od chwilowych pragnień...co zapewnia całkowitą kontrolę nad samym sobą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pawel Re: Czy Polka latwa jest.....? IP: *.cable.ubr01.dals.blueyonder.co.uk 08.09.06, 18:03 Czy w temacie widzisz pytanie: Czy Polak latwy jest?????. Nie zadalem tego pytania poniewaz wiadomo jest, ze facet jest latwiejszy od kobiety. Sam jestem facetem i przykro mi,ze takie niestety sa realia. Moge sie pochwalic, ze posiadam ta umiejetnosc powstrzymywania sie...:))). Odpowiedz Link Zgłoś