Gość: dsa IP: 80.51.180.* 04.09.06, 15:20 Czy bedzie Orsay w Rzeszowie??? Zmieniaja Galerie, więc może tam??? Cos wiadomo?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Adolfini Re: ORSAY w Rzeszowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.06, 15:28 Co OSRAY ? co chcesz zeby osr.. ? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ter Re: ORSAY w Rzeszowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.06, 19:28 orsay bedzie w galeri grafica i bedzie a galeri w ch auchan w krasnem Odpowiedz Link Zgłoś
cool.kid Re: ORSAY w Rzeszowie 04.09.06, 19:29 Nowy Swiat z Carrefourem juz sie reklamuja na jednym autobusie MPK. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radioheadka Re: ORSAY w Rzeszowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.09.06, 21:41 cool kid to od CKOD? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mikael Re: ORSAY w Rzeszowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.06, 10:04 Tak a co tez lubisz? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radioheadka Re: ORSAY w Rzeszowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.09.06, 16:10 a jak:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mikael Re: ORSAY w Rzeszowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.06, 16:15 A znasz Elliotta Smitha? Jest świetny :) Szczególnie takie utwory jak Let's get lost czy A fond farewell - polecam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tytus Re: ORSAY w Rzeszowie IP: *.range86-137.btcentralplus.com 04.09.06, 21:41 sklepy tej i innych markowych slkepow jeszcze dslugo sie nie pojawia w tym miasteczku,zenada,totalne zadupie,wszystkiew inne miasta maja juz ten sklep a rzeszow nie wstyd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ter Re: ORSAY w Rzeszowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.06, 08:06 zalosny jetses te sklepu pojawia sie juz w pazdzierniku w rzeszowie jeden bedzie w grafice a drugi a auchan! pozatym do rzeszowa tez inne marki teraz przychodza np carry duka smyk promod new yorker h&m royal collection yes i buty bata Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ter Re: ORSAY w Rzeszowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.06, 10:57 w galeri grafika i w galeri hipermarketu auchan w krasnem a te sklepy otworza pod koniec pazdziernika Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klekle Re: ORSAY w Rzeszowie IP: *.krak.tke.pl 05.09.06, 11:28 No jeśli wyznacznikiem metropoliitalnego charakteru rzeszowa czy też jego zadupiowego charakteru są sklepy takich bądź innych marek - to ja wam gratuluję serdecznie. Czy jeśli będzie orsay, h&m czy inny new yorker rzeszów przestanie być zadupiem? Gdyby to wsztstko było takie proste... życie byłoby nudne... Zadupie siedzi w głowach... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wa Re: ORSAY w Rzeszowie IP: 80.51.180.* 05.09.06, 12:33 Chyba w Twojej głowie jest zadupie!!!Nie uważam wcale, że Rzeszów jest zadupiem i basta.Tylko jedno ujemnie wpywa na prestiz Rzeszowa, że są tacy ludzie puści jak TY!!!Niestety ale trzeba to przyznać. Rzeszów jak zauważyłeś bardzo szybko sie rozwija i zmienia. To super, że nie jest taki przytłoczony i chaotyczny jak np. Kraków itp (bez uprzedzen do Krakowa, bo bardzo lubie to miasto). Każde miasto ma swoje tradycje i specyfike. I tylko dzieki takim jak Ty niszczy sie ta oryginalność Rzeszowa. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasiulka Re: ORSAY w Rzeszowie IP: *.rzeszow.mm.pl 05.09.06, 16:05 Byłam ostatnio w Krakowie i uważam że Rzeszów jest mniej brudny niż Kraków !! U nas bardziej elegancko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mikael Re: ORSAY w Rzeszowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.06, 16:15 I świecidełka w centrum miasta jak na święta :) Rzeszów jest brudny tylko koło dworca ale to już wina wiadomo kogo :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mądrala Re: ORSAY w Rzeszowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.06, 19:40 A co to jest Osray? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nierozgarnięty Re: ORSAY w Rzeszowie IP: *.rzeszow.mm.pl 05.09.06, 22:40 Chciałbym jednak istotnie wiedzieć, co to jest ORSAY?... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klekle Re: ORSAY w Rzeszowie IP: *.krak.tke.pl 06.09.06, 10:48 Ja jeszcze tylko do niejakiego WA na chwilkę. Widać że nie zrozumiałeś mojego wątku. Szkoda - ja nic na to nie poradzę. Ja pisałem o zadupiu mentalnym które nie jest łatwo wyplewić za pomocą jakichś sklepów. A u nas niestety widać go często na każdym kroku (od najwyższych władz - rada miasta do zwykłych ludzi... NIestety obserwując twoje wpisy ty cos takiego prezentujesz. I tyle mam do napisania. Odpowiedz Link Zgłoś