Dodaj do ulubionych

Witamy Nowego moderatora

08.09.06, 19:40
Dobry wybór :)
Obserwuj wątek
    • cool.kid Re: Witamy Nowego moderatora 08.09.06, 20:14
      Popieram, to mój kolega :D
      • Gość: ktos jest zly Re: Witamy Nowego moderatora IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.09.06, 20:26
        a to jest podobno wolny demokratyczny kraj a gdzie jakies refenrendum lub cos
        podobnego czy chcemyy nowego moderatora ??? i czemu akurat on ??
        moze przynajmniej ten sie postara i zmieni to forum z smietnika w ....jeszcze
        wiekszy smietnik ???
        • k2milka Re: Witamy Nowego moderatora 08.09.06, 20:41
          dlaczego on , dlaczego....widocznie zasłuzył,został doceniony.
    • jetpilot1 Re: Witamy Nowego moderatora 08.09.06, 20:59
      życze obiektywności...do wszystkich
    • huskyman Re: Witamy Nowego moderatora 08.09.06, 21:22
      Dziekuje za przywitanie ;) @magmaa1 a skąd wiesz ze to dobry wybor? :P
      Pozdrawiam moich przecwinikow heheh. Oni juz wiedza, że trolling dopiegł konca :)))

• bu2m Re: Witamy Nowego moderatora 08.09.06, 21:25
        huskyman napisał:

> Dziekuje za przywitanie ;) @magmaa1 a skąd wiesz ze to dobry wybor? :P
        > Pozdrawiam moich przecwinikow heheh. Oni juz wiedza, że trolling dopiegł konca
        > :)))
        >
        >
        >

Dobiegł czy dopiekł?
        • huskyman Re: Witamy Nowego moderatora 08.09.06, 21:28
          Przepraszam za literówke - miało być "dobiegł" . Dziękuje za zwrócenie uwagi. Pzdr.
          • bu2m Re: Witamy Nowego moderatora 08.09.06, 21:30
            Póki Michaś nie wyjedzie do Bosotu, trolling nigdy nie ustąpi.
            • huskyman Re: Witamy Nowego moderatora 08.09.06, 21:32
              Albo ty nie dostaniesz banana ;)
              • bu2m Re: Witamy Nowego moderatora 08.09.06, 21:34
                Ech, widzę że na tym forum jesteś zupełnie świeży.
                Nie wiem kogo oni posadzili na tym stołku. Człowieka bez doświadczenia?
                W bananowym meczu, Michaś mnie gromi, jakieś dwadzieścia parę do jednego.
                Kto tu jest bananiarzem?
                • jetpilot1 Re: Witamy Nowego moderatora 08.09.06, 21:36
                  co prawda nie wiem kto jest tu bananiarzem...ale wiem kto jest od prostowania
                  bananów:D:D:D:D
                  • jetpilot1 Re: Witamy Nowego moderatora 08.09.06, 21:37
                    btw to był mój 1000-y post na forum :)
                    • bu2m Re: Witamy Nowego moderatora 08.09.06, 21:40
                      Też mi wyczyn.
                      • jetpilot1 Re: Witamy Nowego moderatora 08.09.06, 21:45
                        wiem...dlatego postanowiłem że od dziś prostowaniem bananów będziesz zajmować
                        się Ty - chyba na tym też sie znasz prawda??;>
                        • bu2m Re: Witamy Nowego moderatora 08.09.06, 21:47
                          Ty jeszcz do mnie przyjdziesz banana wyprostować, nie licz na jakiekolwiek względy.
                          • jetpilot1 Re: Witamy Nowego moderatora 08.09.06, 22:01
                            nie licze...a banany to prostujesz Ty!!
      • Gość: MC Re: Witamy Nowego moderatora IP: *.19.165.16.osk.enformatic.pl 10.09.06, 11:11
        Trzymamy kciuki.;)
      • Gość: pikus Re: Witamy Nowego moderatora IP: *.centertel.pl 13.09.06, 21:58
        Dlaczego posługujesz się językiem finskim są tam ordynarne słowa
    • bu2m Re: Witamy Nowego moderatora 08.09.06, 21:51
      magmaa1 napisał:

> Dobry wybór :)

Były lepsze. Wygrała przeciętność.
      • Gość: autor Re: Witamy Nowego moderatora IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.06, 22:00
        no cóż - zobaczymy, czy kolegi zapał nie opuści
        wytrwałości życzę
        • Gość: autor Re: Witamy Nowego moderatora IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.06, 22:01
          zapomniałem dodać - dzieci neostrady to ciężki przeciwnik
          • bu2m Re: Witamy Nowego moderatora 08.09.06, 22:02
            Samokrytyka jest mile widziana.
            • Gość: autor Re: Witamy Nowego moderatora IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.06, 22:08
              a ile moich postów przeczytałeś i skąd ta krytyka?
              • bu2m Re: Witamy Nowego moderatora 08.09.06, 22:11
                Wystarczy że jesteś potencjalnym dzieckiem Neostrady. Zaloguj się lepiej.
                • Gość: autor Re: Witamy Nowego moderatora IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.06, 22:27
                  jestem potencjalnym dzieckiem neostrady?
                  ciekawe, ciekawe - coś z logiką i wnioskowaniem zawodzi

zaloguj się - a po co? zawsze piszę pod tym samym nickiem, część forumowiczów
                  zna mnie osobiście, część zna z moich postów i stylu
                  • bu2m Re: Witamy Nowego moderatora 08.09.06, 22:29
                    Gadasz jak Michaś.
                    • Gość: autor Re: Witamy Nowego moderatora IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.06, 22:32
                      przykro mi
                      pudło
                      z wielonickowcem różnimy się znacząco poglądami i stylem postów, mam nadzieję
                      • bravocharlie Re: Witamy Nowego moderatora 08.09.06, 23:48
                        Mam nadzieję huskyman, ze bana jakkolwiek byśmy się spierali, nie dostane;)
                        Pozdro.

Z kredytem zaufania.
                        Bravocharlie
                        • huskyman Re: Witamy Nowego moderatora 08.09.06, 23:57
                          Niestety to nie zalezy tylko ( przede wszystkim ) odemnie ;)
                          @bu2m to zakompleksiony troll i niech nie liczy, że mu pofolguje...
                          • bravocharlie Re: Witamy Nowego moderatora 09.09.06, 00:01
                            mam tylko nadzieję, że co bym nie napisał, i jak to nie było by cieżkie
                            będziesz w tym co robisz obiektywny...

z nadzieją
                            bravo...
                            • huskyman Re: Witamy Nowego moderatora 09.09.06, 00:07
                              Masz na mysli nasza sprzeczke z przeszłosci ? ;)
                              • bravocharlie Re: Witamy Nowego moderatora 09.09.06, 00:09
                                oj chyba nawet dwie;)
                                • huskyman Re: Witamy Nowego moderatora 09.09.06, 00:13
                                  Nie mam Ci nic za złe :) Przeciez kazdy ma prawo do wypowiedzenia swojego zdania, a starcia i sprzeczki to calkiem normalna rzecz (oczywiscie mam na mysli wymiane zdań na poziomie ) :)))
                                  ps. Pamietam tylko jedna ;)
                                  • bu2m Re: Witamy Nowego moderatora 09.09.06, 01:23
                                    Robi się słodko.
                                  • bravocharlie Re: Witamy Nowego moderatora 09.09.06, 09:29
                                    to spoko;)
                          • bu2m Re: Witamy Nowego moderatora 09.09.06, 00:59
                            huskyman napisał:

> Niestety to nie zalezy tylko ( przede wszystkim ) odemnie ;)
                            > @bu2m to zakompleksiony troll i niech nie liczy, że mu pofolguje...
                            >

Jako moderator takimi słowami zbierasz sobie ujemne punkty. Oby tak dalej:)
    • gwiazda_podkarpacia Re: Witamy Nowego moderatora 09.09.06, 09:57
      ohhh... jak się nagle cieplutko zrobiło na tym forum! tak miło,
      przyjemnie i bezpiecznie! jak w najpiękniejszym bajkowym śnie...
      ciekawe kiedy się obudzicie?? na tym forum nic nie powstrzyma trollowania
      i tej całej ciężkiej atmosfery, to forum to juz od kilku ładnych miesięcy
      przegrana sprawa. wystarczy tylko spojrzeć ilu dawnych, stałych forumowiczów
      juz tu nie pisze (to tylko jeden z wielu objawów tej przewlekłej zarazy,
      która opanowała to forum). życzę wszystkim wesołej zabawy oraz tego, żebyscie
      potrafili szybko wyjść z tego "amoku" w jaki wprawiła Was wiadomość o nowym
      modzie, a jemu samemu życzę wytrwałości i zajebiście silnej psychiki, bo przyda
      mu się...

i jeszcze ostatnia sprawa: chciałam powiedzieć, że popieram stanowisko bu2m.

pozdro
      • Gość: Lol Re: Witamy Nowego moderatora IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.06, 20:25
        Buhahahahahahahah
        • Gość: pikuś Re: Witamy Nowego moderatora IP: *.centertel.pl 14.09.06, 00:07
          pusty śmiech
      • Gość: pikuś Re: Witamy Nowego moderatora IP: *.centertel.pl 14.09.06, 00:10
        powiedział co Wiedział młot kowalski
    • artipb Re: Witamy Nowego moderatora 09.09.06, 10:43
      Gratulacje. Przegoń trolle, może znowu będzie normalnie.
      • Gość: klient zegnam Nowego moderatora IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.09.06, 19:40
        mnie sie nie pdoba wybor nowego moderatora i czemu akurat on ??? jest jeszcze
        kilka zarejestrowanych osob ktore mogly by zostac moderatorem
        i jeszcze jedno to forum coraz gorzej schodzi na psy
        no chyba ze nasz ..... sie postara i aby napisac post trzeba byc zarejstrowanym
        to wtedy ... a tak jestem na nie!!!
        • Gość: tak Re: zegnam Nowego moderatora IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.09.06, 14:38
          Każdy ma szanse, dajmy szanse mu sie sprawdzića nie do razu krytykowac!!Napewno
          lepiej juz jest niż miało by nie być żadnego moda.
          • Gość: Majka Re: Nowy moderator ! IP: *.19.165.6.osk.enformatic.pl 10.09.06, 14:53
            Chopiecie jak pchełki po pieskach !!!!
            A dlaczego nie dacie "nowemu" żadnej szansy !
            Niech sie pokaże i wykaże !!!!
            Jak będzie "zły" to zawsze można zmienic.
            Miejcie choc troche tolerancji.
            Do dzieła ,"nowy" moderatorze,napisz cos o sobie i o swoich planach,
            dotyczących tego forum !!!!
            Czekamy !!!!!!!!!!
            • Gość: Kolo Re: Nowy moderator ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.09.06, 14:57
              napewno to chodzi o zazdrość..... po kolega został o np"on nie" dopiąć mu....a
              faktycznie macie coś mu do zarzucenia?On nie został wybrany przez głosowanie ,
              wybrali go sami admini.Musieli go obserwować.
            • Gość: Pikus Re: Nowy moderator ! IP: *.centertel.pl 14.09.06, 00:14
              Majka moja inteligencjo a gdzież Ty mi weszłaś między BUROKI!!!!!
              • Gość: Majka Re do Pikusia ! IP: *.19.165.6.osk.enformatic.pl 14.09.06, 09:30
                Gdzie mnie nie posieją tam wejde !!!!
                Buroki są smaczne i zdrowe,tylko trzeba ich umieć przyrządzić !!!!
    • huskyman Re: Witamy Nowego moderatora 10.09.06, 15:17
      Mogłem się spodziewać, że będzie więcej przeciwników niż osob przychylnych ;) Ale trudno się mowi, nie będe płakał z tego powodu :))) Dziękuje wszystkim za dobre słowa. Dodam, że jest tutaj pare osób które szczególnie chcą utrudnic mi powierzone zadanie. Mam nadzieje, że jedynym celem w ich zyciu nie jest plucie na wszystkich i wszystko a główne zainteresowanie to nie sianie zamętu. Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka