cool.kid Re: Witamy Nowego moderatora 08.09.06, 20:14 Popieram, to mój kolega :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktos jest zly Re: Witamy Nowego moderatora IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.09.06, 20:26 a to jest podobno wolny demokratyczny kraj a gdzie jakies refenrendum lub cos podobnego czy chcemyy nowego moderatora ??? i czemu akurat on ?? moze przynajmniej ten sie postara i zmieni to forum z smietnika w ....jeszcze wiekszy smietnik ??? Odpowiedz Link Zgłoś
k2milka Re: Witamy Nowego moderatora 08.09.06, 20:41 dlaczego on , dlaczego....widocznie zasłuzył,został doceniony. Odpowiedz Link Zgłoś
jetpilot1 Re: Witamy Nowego moderatora 08.09.06, 20:59 życze obiektywności...do wszystkich Odpowiedz Link Zgłoś
huskyman Re: Witamy Nowego moderatora 08.09.06, 21:22 Dziekuje za przywitanie ;) @magmaa1 a skąd wiesz ze to dobry wybor? :P Pozdrawiam moich przecwinikow heheh. Oni juz wiedza, że trolling dopiegł konca :))) Odpowiedz Link Zgłoś
bu2m Re: Witamy Nowego moderatora 08.09.06, 21:25 huskyman napisał: > Dziekuje za przywitanie ;) @magmaa1 a skąd wiesz ze to dobry wybor? :P > Pozdrawiam moich przecwinikow heheh. Oni juz wiedza, że trolling dopiegł konca > :))) > > > Dobiegł czy dopiekł? Odpowiedz Link Zgłoś
huskyman Re: Witamy Nowego moderatora 08.09.06, 21:28 Przepraszam za literówke - miało być "dobiegł" . Dziękuje za zwrócenie uwagi. Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
bu2m Re: Witamy Nowego moderatora 08.09.06, 21:30 Póki Michaś nie wyjedzie do Bosotu, trolling nigdy nie ustąpi. Odpowiedz Link Zgłoś
huskyman Re: Witamy Nowego moderatora 08.09.06, 21:32 Albo ty nie dostaniesz banana ;) Odpowiedz Link Zgłoś
bu2m Re: Witamy Nowego moderatora 08.09.06, 21:34 Ech, widzę że na tym forum jesteś zupełnie świeży. Nie wiem kogo oni posadzili na tym stołku. Człowieka bez doświadczenia? W bananowym meczu, Michaś mnie gromi, jakieś dwadzieścia parę do jednego. Kto tu jest bananiarzem? Odpowiedz Link Zgłoś
jetpilot1 Re: Witamy Nowego moderatora 08.09.06, 21:36 co prawda nie wiem kto jest tu bananiarzem...ale wiem kto jest od prostowania bananów:D:D:D:D Odpowiedz Link Zgłoś
jetpilot1 Re: Witamy Nowego moderatora 08.09.06, 21:37 btw to był mój 1000-y post na forum :) Odpowiedz Link Zgłoś
jetpilot1 Re: Witamy Nowego moderatora 08.09.06, 21:45 wiem...dlatego postanowiłem że od dziś prostowaniem bananów będziesz zajmować się Ty - chyba na tym też sie znasz prawda??;> Odpowiedz Link Zgłoś
bu2m Re: Witamy Nowego moderatora 08.09.06, 21:47 Ty jeszcz do mnie przyjdziesz banana wyprostować, nie licz na jakiekolwiek względy. Odpowiedz Link Zgłoś
jetpilot1 Re: Witamy Nowego moderatora 08.09.06, 22:01 nie licze...a banany to prostujesz Ty!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MC Re: Witamy Nowego moderatora IP: *.19.165.16.osk.enformatic.pl 10.09.06, 11:11 Trzymamy kciuki.;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pikus Re: Witamy Nowego moderatora IP: *.centertel.pl 13.09.06, 21:58 Dlaczego posługujesz się językiem finskim są tam ordynarne słowa Odpowiedz Link Zgłoś
bu2m Re: Witamy Nowego moderatora 08.09.06, 21:51 magmaa1 napisał: > Dobry wybór :) Były lepsze. Wygrała przeciętność. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: autor Re: Witamy Nowego moderatora IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.06, 22:00 no cóż - zobaczymy, czy kolegi zapał nie opuści wytrwałości życzę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: autor Re: Witamy Nowego moderatora IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.06, 22:01 zapomniałem dodać - dzieci neostrady to ciężki przeciwnik Odpowiedz Link Zgłoś
bu2m Re: Witamy Nowego moderatora 08.09.06, 22:02 Samokrytyka jest mile widziana. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: autor Re: Witamy Nowego moderatora IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.06, 22:08 a ile moich postów przeczytałeś i skąd ta krytyka? Odpowiedz Link Zgłoś
bu2m Re: Witamy Nowego moderatora 08.09.06, 22:11 Wystarczy że jesteś potencjalnym dzieckiem Neostrady. Zaloguj się lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: autor Re: Witamy Nowego moderatora IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.06, 22:27 jestem potencjalnym dzieckiem neostrady? ciekawe, ciekawe - coś z logiką i wnioskowaniem zawodzi zaloguj się - a po co? zawsze piszę pod tym samym nickiem, część forumowiczów zna mnie osobiście, część zna z moich postów i stylu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: autor Re: Witamy Nowego moderatora IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.06, 22:32 przykro mi pudło z wielonickowcem różnimy się znacząco poglądami i stylem postów, mam nadzieję Odpowiedz Link Zgłoś
bravocharlie Re: Witamy Nowego moderatora 08.09.06, 23:48 Mam nadzieję huskyman, ze bana jakkolwiek byśmy się spierali, nie dostane;) Pozdro. Z kredytem zaufania. Bravocharlie Odpowiedz Link Zgłoś
huskyman Re: Witamy Nowego moderatora 08.09.06, 23:57 Niestety to nie zalezy tylko ( przede wszystkim ) odemnie ;) @bu2m to zakompleksiony troll i niech nie liczy, że mu pofolguje... Odpowiedz Link Zgłoś
bravocharlie Re: Witamy Nowego moderatora 09.09.06, 00:01 mam tylko nadzieję, że co bym nie napisał, i jak to nie było by cieżkie będziesz w tym co robisz obiektywny... z nadzieją bravo... Odpowiedz Link Zgłoś
huskyman Re: Witamy Nowego moderatora 09.09.06, 00:07 Masz na mysli nasza sprzeczke z przeszłosci ? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
huskyman Re: Witamy Nowego moderatora 09.09.06, 00:13 Nie mam Ci nic za złe :) Przeciez kazdy ma prawo do wypowiedzenia swojego zdania, a starcia i sprzeczki to calkiem normalna rzecz (oczywiscie mam na mysli wymiane zdań na poziomie ) :))) ps. Pamietam tylko jedna ;) Odpowiedz Link Zgłoś
bu2m Re: Witamy Nowego moderatora 09.09.06, 00:59 huskyman napisał: > Niestety to nie zalezy tylko ( przede wszystkim ) odemnie ;) > @bu2m to zakompleksiony troll i niech nie liczy, że mu pofolguje... > Jako moderator takimi słowami zbierasz sobie ujemne punkty. Oby tak dalej:) Odpowiedz Link Zgłoś
gwiazda_podkarpacia Re: Witamy Nowego moderatora 09.09.06, 09:57 ohhh... jak się nagle cieplutko zrobiło na tym forum! tak miło, przyjemnie i bezpiecznie! jak w najpiękniejszym bajkowym śnie... ciekawe kiedy się obudzicie?? na tym forum nic nie powstrzyma trollowania i tej całej ciężkiej atmosfery, to forum to juz od kilku ładnych miesięcy przegrana sprawa. wystarczy tylko spojrzeć ilu dawnych, stałych forumowiczów juz tu nie pisze (to tylko jeden z wielu objawów tej przewlekłej zarazy, która opanowała to forum). życzę wszystkim wesołej zabawy oraz tego, żebyscie potrafili szybko wyjść z tego "amoku" w jaki wprawiła Was wiadomość o nowym modzie, a jemu samemu życzę wytrwałości i zajebiście silnej psychiki, bo przyda mu się... i jeszcze ostatnia sprawa: chciałam powiedzieć, że popieram stanowisko bu2m. pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lol Re: Witamy Nowego moderatora IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.06, 20:25 Buhahahahahahahah Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pikuś Re: Witamy Nowego moderatora IP: *.centertel.pl 14.09.06, 00:07 pusty śmiech Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pikuś Re: Witamy Nowego moderatora IP: *.centertel.pl 14.09.06, 00:10 powiedział co Wiedział młot kowalski Odpowiedz Link Zgłoś
artipb Re: Witamy Nowego moderatora 09.09.06, 10:43 Gratulacje. Przegoń trolle, może znowu będzie normalnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klient zegnam Nowego moderatora IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.09.06, 19:40 mnie sie nie pdoba wybor nowego moderatora i czemu akurat on ??? jest jeszcze kilka zarejestrowanych osob ktore mogly by zostac moderatorem i jeszcze jedno to forum coraz gorzej schodzi na psy no chyba ze nasz ..... sie postara i aby napisac post trzeba byc zarejstrowanym to wtedy ... a tak jestem na nie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tak Re: zegnam Nowego moderatora IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.09.06, 14:38 Każdy ma szanse, dajmy szanse mu sie sprawdzića nie do razu krytykowac!!Napewno lepiej juz jest niż miało by nie być żadnego moda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Majka Re: Nowy moderator ! IP: *.19.165.6.osk.enformatic.pl 10.09.06, 14:53 Chopiecie jak pchełki po pieskach !!!! A dlaczego nie dacie "nowemu" żadnej szansy ! Niech sie pokaże i wykaże !!!! Jak będzie "zły" to zawsze można zmienic. Miejcie choc troche tolerancji. Do dzieła ,"nowy" moderatorze,napisz cos o sobie i o swoich planach, dotyczących tego forum !!!! Czekamy !!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kolo Re: Nowy moderator ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.09.06, 14:57 napewno to chodzi o zazdrość..... po kolega został o np"on nie" dopiąć mu....a faktycznie macie coś mu do zarzucenia?On nie został wybrany przez głosowanie , wybrali go sami admini.Musieli go obserwować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pikus Re: Nowy moderator ! IP: *.centertel.pl 14.09.06, 00:14 Majka moja inteligencjo a gdzież Ty mi weszłaś między BUROKI!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Majka Re do Pikusia ! IP: *.19.165.6.osk.enformatic.pl 14.09.06, 09:30 Gdzie mnie nie posieją tam wejde !!!! Buroki są smaczne i zdrowe,tylko trzeba ich umieć przyrządzić !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
huskyman Re: Witamy Nowego moderatora 10.09.06, 15:17 Mogłem się spodziewać, że będzie więcej przeciwników niż osob przychylnych ;) Ale trudno się mowi, nie będe płakał z tego powodu :))) Dziękuje wszystkim za dobre słowa. Dodam, że jest tutaj pare osób które szczególnie chcą utrudnic mi powierzone zadanie. Mam nadzieje, że jedynym celem w ich zyciu nie jest plucie na wszystkich i wszystko a główne zainteresowanie to nie sianie zamętu. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś