Dodaj do ulubionych

działka budowlana

IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 19.09.06, 19:06
mam prośbę, które biuro nieruchomości polecacie do kupna działki budowlanej,
a może macie do sprzedania 10-15 arów z dobrym dojazdem
Obserwuj wątek
    • Gość: Janek Re: działka budowlana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.06, 16:07
      Mam do sprzedania 7 arowa działkę w Przybyszowce, która ma być przyłączona do
      Rzeszowa od 1.01 2007 roku. Działka na wymiary 32 metry na 24 metry, widok na
      Baranówke 4. Działka jest przszłosciowa, częsciowo uzbrojona.
      • Gość: prawie rzeszowiak Re: działka budowlana IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 20.09.06, 16:22
        dziękuję za odpowiedź, ale to trochę mało, interesuje mnie 2x tyle, pozdrawiam
        • Gość: dominika Re: działka budowlana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.06, 09:24
          MAm działke 26 arową w okolicach rzeszowa w odległości 13 km, uzbrojona, blisko
          szkoły , koscioła sklep oSrodek zdrowia , spokoja okolica Jaką cenę oferował by
          Pan do zapłaty za taką ?
          • Gość: On Re: działka budowlana IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.09.06, 20:33
            Ty się Kobieto nie pytaj gościa, ile dałby!! Cena ziemi idzie w górę w
            zawrotnym tempie - w Rzeszowie i najbliższej okolicy ceny ara kształtują się w
            granicach 10-12 tys. Ty stawiasz warunki jako sprzedający. A najlepiej nie
            spieszyć się ze sprzedażą, bo działka w dobrym miejscu to SUPPPER kapitał!
            • Gość: art deco Re: działka budowlana IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.09.06, 23:04

działka kosztuje tyle ile ktos chce za nia zapłacic a ie tyle ile sobie ktos rząda

:)

epoki wam sie pomylily
              • Gość: takazkrakowskiej Re: działka budowlana IP: 81.15.189.* 22.09.06, 00:02
                Napisz,ile za tę w Przybyszówce,albo czy wiesz o nieduzym domu w takiej
                okolicy.bszalacha@wp.pl.Z góry dzieki!Chciałabym sprzedać albo zamienić
                mieszkani na domek.
              • Gość: On Re: działka budowlana IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.09.06, 09:55
                Głupoty opowiadasz! Sprzedawałem ostatnio kilka działek budowlanych, ludziom
                zależało. Poza tym dobrze wiedzieli, ile ziemia teraz warta! Trochę
                negocjowaliśmy, ale w końcu wziąłem tyle, ile chciałem, czyli 11 tys zł za ar.
                Za chwilę oni będą brać za tę ziemię więcej i doskonale sobie z tego zdawali
                sprawę. Z każdym dniem ceny nieruchomości rosną!
                • Gość: art deco Re: działka budowlana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.06, 00:56
                  czyli jak rozumiem oni sprzedaza nastepnytm, i nastepni nastepnym i wreszczie beda sie lduzie zabijali za dzialke za 100 000 za ar ??

krzywa wzrostu sie kiedys zalamie, rynek nasyci i zacznie spadac

ja kupuje wlasnie dzialke za 3,5 za ar, wybralem ja juz w marcu ale wtedy ten facet chcial 5 za ar, nawet sam do mnie zadzwonil bo ludzie zwietrzyli interes, dzielą pola na działki i sie podaż z popytem wyrównuje

• Gość: prawie rzeszowiak Re: działka budowlana IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.09.06, 00:20
            napisz coś wicej, o jakiej cenie myślisz, jestem skłonny zapłacić cenę rozsądną
            chirchop@mp.pl
            • Gość: Dominika Re: działka budowlana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.06, 09:21
              sugeruje się 7 tys za ar czyli wychodzi jakieś 182 tys i ja myśle ze to jest
              rozsądna cena
              • Gość: sam w dolinie Re: działka budowlana IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.09.06, 10:12
                Hehe, a 17 km od Rzeszowa hektar za 10k zł można kupić, ale co ja tam wiem...
                • Gość: Lala Re: działka budowlana IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.09.06, 14:29
                  No a w Strzyżowie (niecałe 30 km od Rzeszowa) ar działki budowlanej uzbrojonej,
                  w dobrym miejscu sprzedają za ok. 3000 zł. Nie sprzedawaj za bezcen!!!!
                  Poczekaj!!!
    • Gość: henry Re: działka budowlana IP: *.eranet.pl 22.09.06, 10:09
      a gdzie chcesz kupić tę dzialkę?
      • Gość: prawie rzeszowiak Re: działka budowlana IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 23.09.06, 09:40
        słocina, rzeszów, przybyszówka, najważniejszy dobry dojazd a jeszce lepiej z
        dobrymi sąsiadami
        • huskyman Re: działka budowlana 23.09.06, 11:13
          Nie wiecie przypadkiem jakie sa ceny ziemi w Kielanowce? Moze ktos ostatnio cos tam kupowal/sprzedawal ?
          • Gość: Karolo a w Zwięczycy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.09.06, 15:53
            Ile mógłbym zawołać za piękną działkę w Zwięczycy , blisko zalewu ? Wszystkie
            media na miejscu, znakomity dojazd , ostatnio nawet MPK jeździ...
            • Gość: art deco Re: a w Zwięczycy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.06, 15:59
              to, że twoim zdaniem piekna o niczym nie świadczy
              - media daleko są ?
              - budowac mozna od razu czy trzeba dopiero zalatwiac ?
              - chcesz sprzedac szybko czy mozesz tez poczekac ze sprzedaża?
              - czy ktos sie obok buduje czy to szcere pole ?

bo dzialka dzialce nie równa
              • Gość: xxl Re: a w Zwięczycy IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 23.09.06, 16:27
                i komary nad zalewem
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka