Gość: prawie rzeszowiak IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 19.09.06, 19:06 mam prośbę, które biuro nieruchomości polecacie do kupna działki budowlanej, a może macie do sprzedania 10-15 arów z dobrym dojazdem Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Janek Re: działka budowlana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.06, 16:07 Mam do sprzedania 7 arowa działkę w Przybyszowce, która ma być przyłączona do Rzeszowa od 1.01 2007 roku. Działka na wymiary 32 metry na 24 metry, widok na Baranówke 4. Działka jest przszłosciowa, częsciowo uzbrojona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prawie rzeszowiak Re: działka budowlana IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 20.09.06, 16:22 dziękuję za odpowiedź, ale to trochę mało, interesuje mnie 2x tyle, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dominika Re: działka budowlana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.06, 09:24 MAm działke 26 arową w okolicach rzeszowa w odległości 13 km, uzbrojona, blisko szkoły , koscioła sklep oSrodek zdrowia , spokoja okolica Jaką cenę oferował by Pan do zapłaty za taką ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: On Re: działka budowlana IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.09.06, 20:33 Ty się Kobieto nie pytaj gościa, ile dałby!! Cena ziemi idzie w górę w zawrotnym tempie - w Rzeszowie i najbliższej okolicy ceny ara kształtują się w granicach 10-12 tys. Ty stawiasz warunki jako sprzedający. A najlepiej nie spieszyć się ze sprzedażą, bo działka w dobrym miejscu to SUPPPER kapitał! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: art deco Re: działka budowlana IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.09.06, 23:04 działka kosztuje tyle ile ktos chce za nia zapłacic a ie tyle ile sobie ktos rząda :) epoki wam sie pomylily Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: takazkrakowskiej Re: działka budowlana IP: 81.15.189.* 22.09.06, 00:02 Napisz,ile za tę w Przybyszówce,albo czy wiesz o nieduzym domu w takiej okolicy.bszalacha@wp.pl.Z góry dzieki!Chciałabym sprzedać albo zamienić mieszkani na domek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: On Re: działka budowlana IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.09.06, 09:55 Głupoty opowiadasz! Sprzedawałem ostatnio kilka działek budowlanych, ludziom zależało. Poza tym dobrze wiedzieli, ile ziemia teraz warta! Trochę negocjowaliśmy, ale w końcu wziąłem tyle, ile chciałem, czyli 11 tys zł za ar. Za chwilę oni będą brać za tę ziemię więcej i doskonale sobie z tego zdawali sprawę. Z każdym dniem ceny nieruchomości rosną! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: art deco Re: działka budowlana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.06, 00:56 czyli jak rozumiem oni sprzedaza nastepnytm, i nastepni nastepnym i wreszczie beda sie lduzie zabijali za dzialke za 100 000 za ar ?? krzywa wzrostu sie kiedys zalamie, rynek nasyci i zacznie spadac ja kupuje wlasnie dzialke za 3,5 za ar, wybralem ja juz w marcu ale wtedy ten facet chcial 5 za ar, nawet sam do mnie zadzwonil bo ludzie zwietrzyli interes, dzielą pola na działki i sie podaż z popytem wyrównuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prawie rzeszowiak Re: działka budowlana IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.09.06, 00:20 napisz coś wicej, o jakiej cenie myślisz, jestem skłonny zapłacić cenę rozsądną chirchop@mp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dominika Re: działka budowlana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.06, 09:21 sugeruje się 7 tys za ar czyli wychodzi jakieś 182 tys i ja myśle ze to jest rozsądna cena Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sam w dolinie Re: działka budowlana IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.09.06, 10:12 Hehe, a 17 km od Rzeszowa hektar za 10k zł można kupić, ale co ja tam wiem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lala Re: działka budowlana IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.09.06, 14:29 No a w Strzyżowie (niecałe 30 km od Rzeszowa) ar działki budowlanej uzbrojonej, w dobrym miejscu sprzedają za ok. 3000 zł. Nie sprzedawaj za bezcen!!!! Poczekaj!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: henry Re: działka budowlana IP: *.eranet.pl 22.09.06, 10:09 a gdzie chcesz kupić tę dzialkę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prawie rzeszowiak Re: działka budowlana IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 23.09.06, 09:40 słocina, rzeszów, przybyszówka, najważniejszy dobry dojazd a jeszce lepiej z dobrymi sąsiadami Odpowiedz Link Zgłoś
huskyman Re: działka budowlana 23.09.06, 11:13 Nie wiecie przypadkiem jakie sa ceny ziemi w Kielanowce? Moze ktos ostatnio cos tam kupowal/sprzedawal ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karolo a w Zwięczycy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.09.06, 15:53 Ile mógłbym zawołać za piękną działkę w Zwięczycy , blisko zalewu ? Wszystkie media na miejscu, znakomity dojazd , ostatnio nawet MPK jeździ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: art deco Re: a w Zwięczycy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.06, 15:59 to, że twoim zdaniem piekna o niczym nie świadczy - media daleko są ? - budowac mozna od razu czy trzeba dopiero zalatwiac ? - chcesz sprzedac szybko czy mozesz tez poczekac ze sprzedaża? - czy ktos sie obok buduje czy to szcere pole ? bo dzialka dzialce nie równa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxl Re: a w Zwięczycy IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 23.09.06, 16:27 i komary nad zalewem Odpowiedz Link Zgłoś