Dodaj do ulubionych

Meble Kuchene - Rzeszów

IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 20.11.06, 19:48
Może mi ktoś polecić sprawdzoną firmę z Rzeszowa?
Obserwuj wątek
    • mateusz.maciejczyk Re: Meble Kuchene - Rzeszów 20.11.06, 21:31
      ja powiem tak b. ładne i nowoczesne są meble w werze (przybyszówka) ale zależy
      też od materiału z którego są zrobione i portfela. Ostatnie zamówienie było
      reklamowane (dokładnie blat i kuchenka (włoski badziew))
      Druga firma którą znam i nie polecam to mebpol z obrońców poczty gdańskiej -
      meble kuchenne reklamowane (fronty od szafek odchodzą, blaty też) powiem, że
      montażysta to porządny gość i doradzi co i jak :) ale sprzedawca to już inna bajka.
      Jak zamierzasz kupić meble zastanów się 3x nad materiałem (te nowoczesne płyty
      są beznadziejne i mało użyteczne, szybko się niszczą) i nad montażem :) musisz
      pogadać z gościem co robi wykończeniówkę i montaż - jeżeli będzie się znał to
      doradzi jeżeli nie to spieprzy robotę :) np. u mnie koleś z mebpolu to był
      super. Dzięki niemu kuchnia wygląda wypas i jest praktyczna. Wszystkie szczeliny
      ładnie zamaskował, zrobił zaślepkę w miejscu kaloryfera i takie tam drobnostki,
      które dają urok. Tyle, że materiał się nie sprawdził i czekam na reklamację:)
    • Gość: mira Re: Meble Kuchene - Rzeszów IP: *.19.165.7.osk.enformatic.pl 21.11.06, 17:49
      Polecam kuchnie z firmy Black Red White. Dawniej mieli studio kuchenne na
      Rejtana obok BHh.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka