Dodaj do ulubionych

Cholewiński marszałkiem województwa, Matusiewic...

26.11.06, 12:46
dlaczego we władzach sejmiku nie ma ani jednej osoby z największego miasta
województwa i zarazem jego stolicy???????
Obserwuj wątek
    • borowik1 Re: Cholewiński marszałkiem województwa, Matusiew 26.11.06, 12:50
      i jeszcze jedno - mam spore obawy, że prawicowo-pozarzeszowski zarząd
      województwa zrobi wszystko aby stolica regionu została marginalizowana, i aby
      została "ukarana" za wybór Tadzia i jego ekipy.
      Obym się mylił.
      • janan2 Re: Cholewiński marszałkiem województwa, Matusiew 26.11.06, 15:55
        borowik1 napisał:

> i jeszcze jedno - mam spore obawy, że prawicowo-pozarzeszowski zarząd
        > województwa zrobi wszystko aby stolica regionu została marginalizowana, i aby
        > została "ukarana" za wybór Tadzia i jego ekipy.
        > Obym się mylił.
        > Nie mylisz się.Ja to przewidziałem na długo przed wyborami nawet ich wynik
        błąd10 % -.Parafialno-powiatowa i okopowa pikoalicja doprowadzi nas do stolicy w
        Krakowie lub Lublinie.Przemyśl będzie rządził i inni pszenno-buraczani.Ale warto
        było tak dostać po ryju jak LPR czy inne nawiedzone bezradne ubiegłej kadencji
        to sukces,nawet stare babcie zawzięcie kreśliły rydzykowych nie słuchając
        proboszczów.
        >
    • Gość: ambroży Cholewiński marszałkiem województwa, Matusiewic.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.06, 12:51
      Bury, jaka szkoda tyle stanowisk dla kolesi, tyle władzy i wszystko prysło.
      • Gość: aleksander Re: Cholewiński marszałkiem województwa, Matusiew IP: 82.177.97.* 26.11.06, 15:37
        Super sprawa wreszcie zrobią porządek w paru instytucjach KULTURY - bo czas
        najwyższy.
    • alfa1234 A ten z Samoobory też koalicję wsparł? 26.11.06, 13:27
      Bez objęcia żadnego stołka???

Czy może obaj Ligowcy zagłosowali jednak "za"?
    • Gość: madzia58 Re: Cholewiński marszałkiem województwa, Matusiew IP: 195.238.169.* 26.11.06, 15:23
      Bo tak zagłosowali w wyborach mieszkańca największego miasta regionu
    • Gość: madzia58 Re: Cholewiński marszałkiem województwa, Matusiew IP: 195.238.169.* 26.11.06, 15:23
      Bo tak zagłosowali w wyborach mieszkańcy największego miasta regionu
    • zgw Cholewiński marszałkiem województwa, Matusiewic.. 26.11.06, 15:40
      >..Miał ich wspierać radny LiD>

Co to jest to LiD?
      Jakaś nowa partia? Przydałoby się więcej szczegółów.
      • Gość: WC Re: Cholewiński marszałkiem województwa, Matusiew IP: *.rzeszow.mm.pl 26.11.06, 17:17
        Przydałoby się być na bieżąco... troszkę.
        Kolega zdaje się nie nadąża za polityką.
        Ale już dobrze, dobrze... LiD: Lewica i Demokraci (zblokowani na potrzeby
        wyborów SLD, SdPl, UP i PD-demokraci.pl)
    • Gość: siwy Re: Cholewiński marszałkiem województwa, Matusiew IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.11.06, 16:32
      To co się stało przy wyborze marszałka było do przewidzenia dużo dużo wcześniej
      karty rozdawał człowiek poseł, którego cechuje pycha i zarozumiałość i tak się
      musiało skończyć a szkoda, że miasto wojewódzkie nie ma swoich przedstawicieli
      w najwyższych władzach. Jakimi doradcami się otaczają takich ludzi wybierają.
      Będzie to miało bardzo zły wpływ na rozwój regionu. Stolicę należy przenieść do
      Pysznicy skoro Rzeszów nie wychował godnego marszałka. Kto winien bić się w
      piersi czy znów zawinili mieszkańcy? W ostatnim okresie popełniono bardzo dużo
      błędów choćby nawet z poszerzeniem Rzeszowa wiadomo kto za tym stał. Może stać
      go będzie wystąpić w telewizji i skomentować to co się dzieje?!
      • Gość: michalek Re: Cholewiński marszałkiem województwa, Matusiew IP: *.171.41.114.crowley.pl 26.11.06, 16:36
        Cholewiński jest tylko marionetka w rękach Rzońcy (wicemarszałka)
        Nie mógł zostać marszałkiem, jazda po pijanemu (Rzońca) ma za to fotel
        wicemarsząłka i wpływ na Cholewińskiego, który jest słabo przygotowany.
    • Gość: WC Re: Cholewiński marszałkiem województwa, Matusiew IP: *.rzeszow.mm.pl 26.11.06, 17:20
      Wicemarszałek z LPR. Piękna ilustracja. LPR przepchało do sejmiku tylko dwóch
      członków, z czego jeden w opozycji, a drugi wicemarszałkiem - w nagrodę za
      wsparcie koalicji. Żenujące dobólowo.
    • Gość: Janusz Re: Dlaczego nie wybrali Stanisława Ozoga IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.06, 17:21
      Dlaczego nie wybrali Stanislawa Ozoga samorzadowca z doswiadczeniem.
      • janan2 Re: Dlaczego nie wybrali Stanisława Ozoga 26.11.06, 17:46
        Gość portalu: Janusz napisał(a):

> Dlaczego nie wybrali Stanislawa Ozoga samorzadowca z doswiadczeniem.
        To tak jakbyś zapytał konia(tych co wybierali).Odpowie to samo.Należy się tylko
        domyślać dla kogo stołki i synekury.Zal mi tylko zbyrowskich.Synuś pewnie będzie
        macał indyki.Ale tak wyciąć pszenno-buraczanego koalicjanta to aż dziwne.
    • Gość: godot Cholewiński marszałkiem województwa, Matusiewic.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.06, 17:52
      nie lepiej było wejść z układ z PO (7 głosów) i mieć stabilną koalicję, niz z 1
      z LPR za cene wicemarszałka. Teraz ekipa intelektem nie świeci. Ziober magister
      teologii, Cholewa licencjat z zarządzania. Strasznie to słabowite. To trzeba
      wzmocnić bo was Drausowa ze swoimi janczarami zjedzą żywcem
      • Gość: :) Re: Cholewiński marszałkiem województwa, Matusiew IP: *.chello.pl 26.11.06, 20:07
        Po to chciała koalicji z PSL a nie z PiSem, a na siłę to się nic nie da
        • Gość: :):):) Re: Cholewiński marszałkiem województwa, Matusiew IP: *.chello.pl 26.11.06, 20:12
          Ja tam jestem zadowolona :) Mnie się podoba...w zarządzie są ludzie z
          doświadczeniem i tak być powinno:)
    • Gość: lolek Cholewiński marszałkiem województwa, Matusiewic.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.06, 17:57
      trzeba było zrobić tak jak zrobili w jarosławiu i mieć wszystko w... tofilski
      to sprzedawczyk a ziober jest chwiejny. Szkoda gadać. Teraz kolesie z ludowo-
      czerwonej formacji mogą się pakować z urzędu i innych instytucji
    • Gość: XXXL Cholewiński marszałkiem województwa, Matusiewic.. IP: 81.219.30.* 26.11.06, 17:59
      pokerzysta jednak przegrał ...
      • Gość: córwa ale sie usmiałam!~!!!!!! IP: 81.15.189.* 26.11.06, 18:12
        pajace troche socjologi , nie podniecajcie sie , wszystkie ryje do złoba , jakie
        tam dobro ogolne oni to mają w d.p.e , tylko kasa sie liczy , intencje tylko na
        plakatach porobia sobie drogi do swoich rezydencji za unijne pieniadze taka jest
        ta nasza kochana wladza widac pionka Ozoga i asa z przemysla tylko gasic swiatło
        i na saksy bo tu sami ......
    • Gość: skgdj Cholewiński marszałkiem województwa, Matusiewic.. IP: *.rzeszow.mm.pl 26.11.06, 18:31
      Rzońca to ten nauczyciel co po pijaku jeżdził samochodem? Fajne prawo :-))))
      Zamiast do pierdla trafił na stołek - wyjeżdzajcie z tego kraju.
    • Gość: awz3 Koalicja PO-SLD-PSL-LPR nieudany eksperyment IP: *.cable-modem.tkk.net.pl 26.11.06, 18:37
      PO razem z SLD rwą się do koryta. Żałosne . A kiedyś chciałem na tych pajaców
      głosować
    • Gość: icek Cholewiński marszałkiem województwa, Matusiewic.. IP: 88.220.39.* 26.11.06, 19:02
      a profesor Burek, a były senator Jaworski, poz tym jest TED Ferenc
    • Gość: zadziwiona Cholewiński marszałkiem województwa, Matusiewic.. IP: *.19.165.30.osk.enformatic.pl 26.11.06, 19:09
      I macie to co sobie większośc wybrała. Pisuarów u władzy i widoki na lubelskie
      albo małopolskie. No cóż skoro mieszkańcy podkarpacia to ludzie co nie wiedza
      jak głosowac to będa wyjeżdzać na saksy do Angli, Irlandii. Wypłukani
      intelektualnie wróca coś kupia w centrach handlowych i znów pojadą a co im za
      róznica gdzie spędza 2 tygodnie urlopu. Ciemnogród i tempota!!!!!!!!!!!!!
      Gratulacje!!! jako Lubliniance jest mi to na ręke u was sie beda kłocić a my
      skorzystamy
      • Gość: boluś Re: Cholewiński marszałkiem województwa, Matusiew IP: *.171.41.114.crowley.pl 27.11.06, 00:36
        no to ładnie Ożoga wykiwał Kuchciński, a taki był pewny stołka Marszałka,
        przemyśl dalej rządzi podkarpaciem, czy teraz samoobrona za poparcie w sejmiku
        dostanie stołek wicewojewody?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka