borowik1 26.11.06, 12:46 dlaczego we władzach sejmiku nie ma ani jednej osoby z największego miasta województwa i zarazem jego stolicy??????? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
borowik1 Re: Cholewiński marszałkiem województwa, Matusiew 26.11.06, 12:50 i jeszcze jedno - mam spore obawy, że prawicowo-pozarzeszowski zarząd województwa zrobi wszystko aby stolica regionu została marginalizowana, i aby została "ukarana" za wybór Tadzia i jego ekipy. Obym się mylił. Odpowiedz Link Zgłoś
janan2 Re: Cholewiński marszałkiem województwa, Matusiew 26.11.06, 15:55 borowik1 napisał: > i jeszcze jedno - mam spore obawy, że prawicowo-pozarzeszowski zarząd > województwa zrobi wszystko aby stolica regionu została marginalizowana, i aby > została "ukarana" za wybór Tadzia i jego ekipy. > Obym się mylił. > Nie mylisz się.Ja to przewidziałem na długo przed wyborami nawet ich wynik błąd10 % -.Parafialno-powiatowa i okopowa pikoalicja doprowadzi nas do stolicy w Krakowie lub Lublinie.Przemyśl będzie rządził i inni pszenno-buraczani.Ale warto było tak dostać po ryju jak LPR czy inne nawiedzone bezradne ubiegłej kadencji to sukces,nawet stare babcie zawzięcie kreśliły rydzykowych nie słuchając proboszczów. > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ambroży Cholewiński marszałkiem województwa, Matusiewic.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.06, 12:51 Bury, jaka szkoda tyle stanowisk dla kolesi, tyle władzy i wszystko prysło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aleksander Re: Cholewiński marszałkiem województwa, Matusiew IP: 82.177.97.* 26.11.06, 15:37 Super sprawa wreszcie zrobią porządek w paru instytucjach KULTURY - bo czas najwyższy. Odpowiedz Link Zgłoś
alfa1234 A ten z Samoobory też koalicję wsparł? 26.11.06, 13:27 Bez objęcia żadnego stołka??? Czy może obaj Ligowcy zagłosowali jednak "za"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madzia58 Re: Cholewiński marszałkiem województwa, Matusiew IP: 195.238.169.* 26.11.06, 15:23 Bo tak zagłosowali w wyborach mieszkańca największego miasta regionu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madzia58 Re: Cholewiński marszałkiem województwa, Matusiew IP: 195.238.169.* 26.11.06, 15:23 Bo tak zagłosowali w wyborach mieszkańcy największego miasta regionu Odpowiedz Link Zgłoś
zgw Cholewiński marszałkiem województwa, Matusiewic.. 26.11.06, 15:40 >..Miał ich wspierać radny LiD> Co to jest to LiD? Jakaś nowa partia? Przydałoby się więcej szczegółów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WC Re: Cholewiński marszałkiem województwa, Matusiew IP: *.rzeszow.mm.pl 26.11.06, 17:17 Przydałoby się być na bieżąco... troszkę. Kolega zdaje się nie nadąża za polityką. Ale już dobrze, dobrze... LiD: Lewica i Demokraci (zblokowani na potrzeby wyborów SLD, SdPl, UP i PD-demokraci.pl) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siwy Re: Cholewiński marszałkiem województwa, Matusiew IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.11.06, 16:32 To co się stało przy wyborze marszałka było do przewidzenia dużo dużo wcześniej karty rozdawał człowiek poseł, którego cechuje pycha i zarozumiałość i tak się musiało skończyć a szkoda, że miasto wojewódzkie nie ma swoich przedstawicieli w najwyższych władzach. Jakimi doradcami się otaczają takich ludzi wybierają. Będzie to miało bardzo zły wpływ na rozwój regionu. Stolicę należy przenieść do Pysznicy skoro Rzeszów nie wychował godnego marszałka. Kto winien bić się w piersi czy znów zawinili mieszkańcy? W ostatnim okresie popełniono bardzo dużo błędów choćby nawet z poszerzeniem Rzeszowa wiadomo kto za tym stał. Może stać go będzie wystąpić w telewizji i skomentować to co się dzieje?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michalek Re: Cholewiński marszałkiem województwa, Matusiew IP: *.171.41.114.crowley.pl 26.11.06, 16:36 Cholewiński jest tylko marionetka w rękach Rzońcy (wicemarszałka) Nie mógł zostać marszałkiem, jazda po pijanemu (Rzońca) ma za to fotel wicemarsząłka i wpływ na Cholewińskiego, który jest słabo przygotowany. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WC Re: Cholewiński marszałkiem województwa, Matusiew IP: *.rzeszow.mm.pl 26.11.06, 17:20 Wicemarszałek z LPR. Piękna ilustracja. LPR przepchało do sejmiku tylko dwóch członków, z czego jeden w opozycji, a drugi wicemarszałkiem - w nagrodę za wsparcie koalicji. Żenujące dobólowo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janusz Re: Dlaczego nie wybrali Stanisława Ozoga IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.06, 17:21 Dlaczego nie wybrali Stanislawa Ozoga samorzadowca z doswiadczeniem. Odpowiedz Link Zgłoś
janan2 Re: Dlaczego nie wybrali Stanisława Ozoga 26.11.06, 17:46 Gość portalu: Janusz napisał(a): > Dlaczego nie wybrali Stanislawa Ozoga samorzadowca z doswiadczeniem. To tak jakbyś zapytał konia(tych co wybierali).Odpowie to samo.Należy się tylko domyślać dla kogo stołki i synekury.Zal mi tylko zbyrowskich.Synuś pewnie będzie macał indyki.Ale tak wyciąć pszenno-buraczanego koalicjanta to aż dziwne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: godot Cholewiński marszałkiem województwa, Matusiewic.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.06, 17:52 nie lepiej było wejść z układ z PO (7 głosów) i mieć stabilną koalicję, niz z 1 z LPR za cene wicemarszałka. Teraz ekipa intelektem nie świeci. Ziober magister teologii, Cholewa licencjat z zarządzania. Strasznie to słabowite. To trzeba wzmocnić bo was Drausowa ze swoimi janczarami zjedzą żywcem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Cholewiński marszałkiem województwa, Matusiew IP: *.chello.pl 26.11.06, 20:07 Po to chciała koalicji z PSL a nie z PiSem, a na siłę to się nic nie da Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :):):) Re: Cholewiński marszałkiem województwa, Matusiew IP: *.chello.pl 26.11.06, 20:12 Ja tam jestem zadowolona :) Mnie się podoba...w zarządzie są ludzie z doświadczeniem i tak być powinno:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolek Cholewiński marszałkiem województwa, Matusiewic.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.06, 17:57 trzeba było zrobić tak jak zrobili w jarosławiu i mieć wszystko w... tofilski to sprzedawczyk a ziober jest chwiejny. Szkoda gadać. Teraz kolesie z ludowo- czerwonej formacji mogą się pakować z urzędu i innych instytucji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXXL Cholewiński marszałkiem województwa, Matusiewic.. IP: 81.219.30.* 26.11.06, 17:59 pokerzysta jednak przegrał ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: córwa ale sie usmiałam!~!!!!!! IP: 81.15.189.* 26.11.06, 18:12 pajace troche socjologi , nie podniecajcie sie , wszystkie ryje do złoba , jakie tam dobro ogolne oni to mają w d.p.e , tylko kasa sie liczy , intencje tylko na plakatach porobia sobie drogi do swoich rezydencji za unijne pieniadze taka jest ta nasza kochana wladza widac pionka Ozoga i asa z przemysla tylko gasic swiatło i na saksy bo tu sami ...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skgdj Cholewiński marszałkiem województwa, Matusiewic.. IP: *.rzeszow.mm.pl 26.11.06, 18:31 Rzońca to ten nauczyciel co po pijaku jeżdził samochodem? Fajne prawo :-)))) Zamiast do pierdla trafił na stołek - wyjeżdzajcie z tego kraju. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: awz3 Koalicja PO-SLD-PSL-LPR nieudany eksperyment IP: *.cable-modem.tkk.net.pl 26.11.06, 18:37 PO razem z SLD rwą się do koryta. Żałosne . A kiedyś chciałem na tych pajaców głosować Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: icek Cholewiński marszałkiem województwa, Matusiewic.. IP: 88.220.39.* 26.11.06, 19:02 a profesor Burek, a były senator Jaworski, poz tym jest TED Ferenc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zadziwiona Cholewiński marszałkiem województwa, Matusiewic.. IP: *.19.165.30.osk.enformatic.pl 26.11.06, 19:09 I macie to co sobie większośc wybrała. Pisuarów u władzy i widoki na lubelskie albo małopolskie. No cóż skoro mieszkańcy podkarpacia to ludzie co nie wiedza jak głosowac to będa wyjeżdzać na saksy do Angli, Irlandii. Wypłukani intelektualnie wróca coś kupia w centrach handlowych i znów pojadą a co im za róznica gdzie spędza 2 tygodnie urlopu. Ciemnogród i tempota!!!!!!!!!!!!! Gratulacje!!! jako Lubliniance jest mi to na ręke u was sie beda kłocić a my skorzystamy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: boluś Re: Cholewiński marszałkiem województwa, Matusiew IP: *.171.41.114.crowley.pl 27.11.06, 00:36 no to ładnie Ożoga wykiwał Kuchciński, a taki był pewny stołka Marszałka, przemyśl dalej rządzi podkarpaciem, czy teraz samoobrona za poparcie w sejmiku dostanie stołek wicewojewody? Odpowiedz Link Zgłoś