tabciu1 26.11.06, 19:02 Czy ktoś kupił u nich meble kuchen (salon na Al. Wyzwolenia)? Słyszałem sprzeczne opinie? Tak samo o salonie w RCMB? Proszę o opinię na temat tych firm? Szukam dobrej sprawdzonej firmy do wykonania mebli kuchenych... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kasia Re: Black Red White IP: *.19.165.7.osk.enformatic.pl 26.11.06, 20:24 zdecydowanie odradzam kuchnie z BRW (tak jak i inne meble z tej badziewnej firmy. 7 miesiecy temu zdecydowalam sie, po namowie znajomych, na zakup mebli kuchennych z owej firmy. Bylam bardzo zadowolona z projektu, montazu, jak i oczywiscie z wygladu mebli. Wszystko kosztowalo 12 tys- meble z płyty. Juz po miesiacu uchwyty, nie byly srebrne tylko czarne, tak sie starły. Meble ciezko utrzymac w porzadku, bardzo szybko widac wszystkie "palce" itd Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirosław Re: Black Red White IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.06, 21:06 zawiodłem się na całej linii! osbługa fatalna, opryskliwa, towar, który dostałem do domu szczelnie zapakowany znacznie odbiegał od tego w sklepie, na nic reklamacje, mają kupującego za nic! Odpowiedz Link Zgłoś
murphy2 Re: Black Red White 26.11.06, 21:37 Kupiłam u nich komplet wypoczynkowy, który okazał się wielkim bublem wyprodukowanym przez zakład meblowy "Regina" z Tarnowa. Kupują byle jakie meble w podrzędnych, małych zakładach a sprzedają drogo,wykorzystując swoją markę. Od roku usiłuję usunąć(na gwarancji) wady w wersalce,bez skutku. Muszę skorzystać z pomocy Federacji Konsumenta bo BRW mnie zlekceważyło zupełnie. Odradzam jakiekolwiek zakupy w tej firmie, wręcz przestrzegam. Odpowiedz Link Zgłoś
tabciu1 Re: Black Red White 26.11.06, 21:56 no ładnie ... to już wiem czego nie kupię (chociaż podczas pierwszej wizyta obsługa wywarła na mnie miłe i kompetentne wrażenie).... ale w takim razie jeżeli nie BRW to co ? .... Odpowiedz Link Zgłoś
murphy2 Re: Black Red White 27.11.06, 07:26 Obsługa jest miła i nie ma wpływu na to co sprzedaje. Kierownictwo mieści się w Zamościu i od nich wszystko zależy. To oni traktują klienta z góry, jakby nie miał zadnych praw. Dobrze,że kupił bubel a teraz wypad. Odpowiedz Link Zgłoś
murphy2 Re: Black Red White 27.11.06, 13:26 Muszę sprostować:siedziba kierownictwa mieści się w Biłgoraju a nie w Zamościu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qqula Re: Black Red White IP: *.mielec254.tnp.pl 27.11.06, 22:58 polecam firme KLOSE, droga ale bardzo solidna!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
tabciu1 Re: Black Red White 28.11.06, 11:09 A jakieś namaiary na firme...... Gość portalu: qqula napisał(a): > polecam firme KLOSE, droga ale bardzo solidna!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
marcelina1968 Re: Black Red White 28.11.06, 13:40 a ja ci polecam kuchnę od Jana Mentla z Lutoryża. Tuz za mostem miedzy Boguchwałą a Lutoryzem, jadąc z Rzeszowa po prawej stronie zobaczysz dużą reklame, zjeżdżasz w pierwszą droge za mostem obok hurtowni nabiału...mam już druga kuchnę od niego, znajomym polecam i nikt nie narzeka...solidna jakość, fachowe doradztwo, projekt gratis, prefekcyjne wykonanie....wszelkie style.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pepe Re: Black Red White IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.06, 13:43 niska jakość, średnia cena, ot co! Odpowiedz Link Zgłoś
borowik1 Re: Black Red White 28.11.06, 15:45 BRW to meble z niskiej półki więc nie należy spodziewać sie niewiadomo czego. Zresztą meble kuchenne które kosztują 1000 zł (za całość) - no to można przewidziec jaka to jakość Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tabciu Re: Black Red White IP: *.gprspla.plusgsm.pl 29.11.06, 16:58 no mi wycenili na ok 10 tys zł. Odpowiedz Link Zgłoś
strawberry079 Re: Black Red White 21.10.14, 19:48 Ja brałam w Kłodzku na ulicy Wyspiańskiego 20c. Meble kuchenne służą już półtora roku, a jedyne czego wymagały to regulacji frontów. Cieszę się, że w końcu polskie marki idą do przodu. Odpowiedz Link Zgłoś