Dodaj do ulubionych

opinie o foto hurcie

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.06, 12:31
Witam interesuje się pracą w Foto Hurcie
macie może jakieś opinie o tej firmie
Obserwuj wątek
    • Gość: asd Re: opinie o foto hurcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.06, 12:34
      fajna firma;) właściciel zaczynał od małego stoiska na szczękach a teraz ma oddziały w kilkunastu miastach w Polsce:)
      • Gość: przepraszam Re: opinie o foto hurcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.06, 12:40
        ale nie oto mi chodziło
        mam pytanie jak traktują pracowników i czy to co obiecują na początku się
        sprawdza
        • Gość: żle ubrany Re: opinie o foto hurcie IP: 82.177.97.* 03.12.06, 12:48
          nie polecam. chciałem jakiś czas temu kupić u nich aparat cyfrowyi nie bardzo
          się mną interesowano.może byłem żle ubrany.w koncu wyszedłem i 1758 zloty
          wydałem gdzie indziej
          • kmd_rohan Re: opinie o foto hurcie 03.12.06, 15:18
            Ceny, niestety mają bardzo wysokie. Chciałem wiosną br. kupić aparat cyfrowy.
            Po pierwsze nie mieli tego, co oferowali w aktualnej ulotce (na szczęście), po
            drugie - cena na ulotce była o 250 zł wyższa od tej, jaką zapłaciłem za tenże
            aparat w sklepie internetowym, znalezionym dzięki pewnemu serwisowi
            porównującemu ceny (przepraszam, nie kryptoreklamuję :)) A podejście do klienta
            mieli bardzo proste:
            Ja - Dzień dobry. Czy macie państwo aparat XXX?
            Młodzian za ladą - nie.
            Ja - a spodziewacie się dostawy?
            Mzl - nie.
            Koniec dyskusji. Żadnej próby namawiania klienta, który ma zamiar wydać ok.
            2tyś zł na inny aparat/model, żadnej oferty sprowadzenia towaru. Miałem
            wrażenie, że Młodzieńcowi za ladą wyraźnie przeszkadzam moją obecnoscią w
            sklepie. Trudno - zarobił kto inny, ja zaoszczędziłem. Więcej do ich sklepów
            nie pójdę, a przynajmniej nie prędko.
            • Gość: P Re: opinie o foto hurcie IP: *.covernet.pl 17.01.07, 17:23
              firma wykorzystuje pracowników, praca do pozna za niewspolmierne pieniądze.
              Typowa atmosfera wyscigu szczurow, monitoring na karzdym kroku (pracownicy aż
              sie kłucą między soba). DO podpisania jakies weksle czy cos takiego. Panie w
              kadrach traktuja ludzi jak smieci. Ludzie z tej firmy uciekaja dlatego tyle
              ogloszen o prace.
              • Gość: x Re: opinie o foto hurcie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.01.07, 14:17
                Chiałabym zabrac głos w sprawie "nakazu" podpisania weksla w firmie foto hurt.
                Weksel in blanco wynikający z przepisów Prawa wekslowego, co do zasady
                przewiduje zabezpieczanie roszczeń pracodawcy w sposób ewidentnie mniej
                korzystny dla pracownika, aniżeli wynika to z przepisów działu piątego Kodeksu
                pracy o odpowiedzialności materialnej. Zobowiązanie z weksla in blanco ma
                charakter abstrakcyjny, co oznacza, że pracodawca wszczynając postępowanie
                nakazowe nie musi udowadniać powstania szkody ani jej wysokości a także
                zawinienia pracownika. Te elementy jednoznacznie wskazują na sprzeczność tego
                postępowania z zasadami wynikającymi z działu piątego Kodeksu pracy, a w
                szczególności z podstawową zasadą odpowiedzialności materialnej z tytułu
                zawinienia ze strony pracownika.Nadto, zgodnie z art. 117 § 2 K.p. pracownik
                nie ponosi ryzyka związanego z działalnością pracodawcy a w szczególności nie
                odpowiada za szkodę wynikłą w związku z działaniem w granicach dopuszczalnego
                ryzyka. Weksel in blanco odwraca całkowicie podstawowe zasady
                odpowiedzialności pracownika i dlatego w stosunkach pracy jest niedopuszczalny.
                Prawo wekslowe w stosunku do Kodeksu pracy jest przepisem ewidentnie odrębnym,
                gdyż reguluje zupełnie inna materię aniżeli Kodeks pracy. Do Prawa wekslowego
                Kodeks pracy nie odnosi się, toteż brak podstawy normatywnej do zastosowania
                tego prawa do stosunku pracy jest oczywisty.
                Pozdrawiam

• Gość: dobry Re: opinie o foto hurcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.07, 19:51
                To ci mogę potwierdzić! Co do pracowników to tam jest tylko wyzysk i nic więcej!
                Ludzie się zwalniają na łeb na szyję bo nie mogą tam wytrzymac, są tak poniżani
                przez pracodawce że wolą sie zwolnic niz to znosic. Oczywiście mozesz szybko
                tam awansowac ale jeszcze szybciej mozesz spaść z przysłowiowego stołka i to na
                sam dół. Jak masz w planach pracować tylko 8 godz. to napewno nie tam bo jak
                kolega napisał nikt Ci za to nie zapłaci! Cała ta ich prezesura podejmuje tak
                pochopne decyzje że potem sami tego żałują ale nie wiedzą jak to naprawić więc
                cierpią pracownicy. Nie pomyślą o tym, że im gorsza atmosfera, gorsze wyniki bo
                nikt nie bedzie pracował lepiej jak go ktoś poniża! Zresztą szkoda słów! Możesz
                iść wszędzie ale tam nie!
              • Gość: pracownik Re: opinie o foto hurcie IP: *.ostnet.pl 19.01.07, 17:03
                spoko moim zdaniem opinie o wykorzystwaniu pracowników itp mają osoby mające
                jakies kompleksy i na forum będąc anonimowym wylewają swoje zale bo tak
                najłatwiej, pewno dla tego ze nie udalo sie im. jest to trzecia firma w jakiej
                pracuję i to już dobrych kilka lat i jakoś nie wiem ale dobrze mi tu czasem
                owszem są chwile nerwowe ale w kazdej firmie w której ma sie kontakt z ludzimi
                dochodzi do spięć to normalne.Mam w śód tych jak ktoś określił "szczurów" wielu
                kolegów i koleżanek i są to naprawdę sympatyczne osoby, jezeli chodzi o zarobki
                to jezeli zarobki znacznie przekraczające srednią krajową sa dla kogos niskie
                to niech startuje na stanowisko prezesa orlenu skoro jest taki dobry...
                • Gość: ... Re: opinie o foto hurcie IP: *.rzeszow.mm.pl 19.01.07, 21:51
                  czy uważasz ze chamskie traktowanie człowieka przez człowieka jest przejawem
                  kompleksów ?Ciekawa teza ....A moze jest przejawem przerostu formy nad treścia
                  hmm?
                  • Gość: xxx Re: opinie o foto hurcie IP: *.ostnet.pl 20.01.07, 14:01
                    ja uważam że jeżeli sie ma coś do kogoś to najlepiej i najbardziej fer jest
                    powiedziec mu to prosto w oczy a nie wypisywanie anonimowych komentazy
                    • Gość: Artur Re: opinie o foto hurcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.07, 22:34
                      NO WŁAŚNIE. TO MOZE PODASZ KOLEGO NAZWISKO?
                      • Gość: ciekawski Re: opinie o foto hurcie IP: *.echostar.pl 23.01.07, 23:11
                        Witam czy wie ktoś jak wygląda likwidacja weksla w tej firmie.
                        • Gość: fhx Re: opinie o foto hurcie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.01.07, 21:55
                          wszystko jest dobrze tylko ktoś uwielbia polską...... kiełbasę...
                      • philipsteam [...] 28.01.07, 15:03
                        Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
                • Gość: mistyczny Re: opinie o foto hurcie IP: *.eranet.pl 11.03.07, 09:53
                  moim zdanie to ty stary masz kompleks Pana prezesa i wazeliny jaką używasz aby
                  wyść mu w d... bardzo głęboko. Ta firma się rozpada bo jak ktoś już napisał
                  prezesi wolą inwestować w ludzi z poza firmy i płacić im po 10 tys. miesięcznie
                  a nie dawać szansę tym którzy siedzą w tych ścianach po 10-12 godzin i dają z
                  siebie wszystko. A tzw. cwaniaki z poza firmy - np Pan Dz..... były dyrektor
                  wydymał wszystkich i po roku odszedł a cierpią za to pracownicy.
                  Jeżeli uważasz, że Ci co piszą negatywnie na forum o tej firmie mają napewno
                  kompleks to się mylisz. Ja podejrzewam, że jesteś pracownikiem, który
                  codziennie nic nie robi tylko podpiepsza innych a sam ze swojej strony nic
                  pozytywnego do firmy nie wnosi. Aby się tam wybić to naprawdę trzeba być dobrym
                  a ty pewnie podnosisz papierki które spadają z biurka prezesa.
                  Tak więc nie wypowiadaj się więcej kapciu na temat tej twojej trzeciej i
                  napewno nie ostatniej firmy na tym forum i nie ośmieszaj tych którzy naprawdę
                  coś dobrego zrobili dla tej firmy.
                • mistyczny Re: opinie o foto hurcie 11.03.07, 10:20
                  Moim zdanie to ty stary masz kompleks Pana prezesa i wazeliny jaką używasz aby
                  wyść mu w d... bardzo głęboko. Ta firma się rozpada bo jak ktoś już napisał
                  prezesi wolą inwestować w ludzi z poza firmy i płacić im po 10 tys. miesięcznie
                  a nie dawać szansę tym którzy siedzą w tych ścianach po 10-12 godzin i dają z
                  siebie wszystko. A tzw. cwaniaki z poza firmy - np Pan Dz..... były dyrektor
                  wydymał wszystkich i po roku odszedł a cierpią za to pracownicy.
                  Jeżeli uważasz, że Ci co piszą negatywnie na forum o tej firmie mają napewno
                  kompleks to się mylisz. Ja podejrzewam, że jesteś pracownikiem, który
                  codziennie nic nie robi tylko podpiepsza innych a sam ze swojej strony nic
                  pozytywnego do firmy nie wnosi. Aby się tam wybić to naprawdę trzeba być dobrym
                  a ty pewnie podnosisz papierki które spadają z biurka prezesa.
                  Tak więc nie wypowiadaj się więcej kapciu na temat tej twojej trzeciej i
                  napewno nie ostatniej firmy na tym forum i nie ośmieszaj tych którzy naprawdę
                  coś dobrego zrobili dla tej firmy!!!
              • Gość: ale kłamią Re: opinie o foto hurcie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.01.07, 00:13
                kłamstwa, kłamstwa, kłamstwa, same oszczerstwa, widocznie nie masz zadnej
                wiedzy, i dobra praca i płaca
                • Gość: ziomal Re: opinie o foto hurcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.07, 12:43
                  foto-hurt to ściema, na ściemie ta firma powstała, ściemą karmi się tam pracowników - pracowałem tam chwilę i.... zmieniłem menu. Brak doświatczonej kadry, najgorsze są chore wizje prezesa przyklaskiwane przez jego sługusa co nie ma własnego zdania. Obiecuja złote góry a potrem... rozczarowanie. Ciągłe nadgodziny (oczywiście bezpłatne)każdy kto tam pracuje ponad miesiąc zaczyna szukać pracy. Dziś przyujmują cię na sprzedaż stacjonarną a jutro zapie..sz w Polskę bo koncepcja prezesa się zmieniła - LUDZIE SZANUJCIE SIĘ !!! omijajcie tą firmę z daleka
            • Gość: dobry Re: opinie o foto hurcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.07, 19:52
              wcale sie nie dziwie!
              Jaki szef dla pracownika taki pracownik dla klienta!
          • Gość: devill Re: opinie o foto hurcie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.09.08, 13:02
            a mi sie tam podoba tylko
        • Gość: open Re: opinie o foto hurcie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.01.07, 23:10
          ogólnie ok, spoko
        • Gość: az Re: opinie o foto hurcie IP: *.rzeszow.mm.pl 25.03.11, 21:45
          W niedzielę, jak poinformowało biuro prasowe Konferencji Episkopatu Polski w kościołach w całym kraju zostanie przeprowadzona zbiórka do puszek na rzecz ofiar trzęsienia ziemi i tsunami w Japonii.

Zebrane pieniądze trafią na konto Caritas Japonia. W wysłanym wcześniej liście kondolencyjnym do abp. Petera Takeo Okady Prezydium Episkopatu Polski zapewniło o swej modlitwie za ofiary trzęsienia ziemi i przekazało wyrazy solidarności z tymi, którzy stracili najbliższych i domy. Dyrektor Caritas Polska ks. Marian Subocz poinformował, że odpowiadając na apel Caritas Internationalis, Caritas Polska przekazała już 50 tys. euro dla Caritas Japonia.

Od samego początku zbiórkę prowadzi także Caritas Diecezji Rzeszowskiej.
      • Gość: master Re: opinie o foto hurcie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.01.07, 10:25
        ...nie w kilkunastu tylko w kilku miastach sa te oddziały, choć nie wiem czy
        określenie oddział jest właściwe. Bo to raczej rodzaj biura..
    • Gość: doradca Re: opinie o foto hurcie IP: *.wist.com.pl 18.01.07, 12:33
      Nie wiem czy byłeś już na rozmowie kwalifikacyjnej. Niestety mój mąż jakiś czs
      temu starał się tam o pracę. To w jaki sposób potraktowano Go na rozmowie
      wstępnej bardzo żle świadczy o tej firmie. Wlaściciel dorobił się trochę kasy i
      mu na mózg uderzyło co nie znaczy oczywiście że ma innych poniżać i zrównać z
      podłogą. Jeżeli pracownik nie odpowiada to dziękuje się grzecznie i to
      wszystko, ale tam należy jeszcze człowieka poniżyć pozadawać trochę durnych
      pytań nie związanych z proponowanym stanowiskiem pracy a potem wtrącić swój
      beszczelny komentarz dla poprawienia własnego samopoczucia i pokazania kto tu
      rządzi.
      Po tej rozmowie mieliśmy oboje alergię na sam znak firmowy foto hurtu.
    • Gość: sgf Re: opinie o foto hurcie IP: *.rzeszow.mm.pl 18.01.07, 20:12
      TAm juz nikt nie chce kupować
      • Gość: Marta Re: opinie o foto hurcie IP: *.19.165.34.osk.enformatic.pl 18.01.07, 23:41
        Masz racje! Tez mam takie wrazenie, wygryzaja go sklepy internetowe a ceny maja
        rzeczywscie wysokie, ciagle zmianiajca sie kadra, firma z tradyjca, ktora juz
        zanika powoli i zle sie kojarzy ludziom
      • Gość: StalyKlient Re: opinie o foto hurcie IP: *.server.ntli.net 19.01.07, 00:21
        jestem stalym klientem fotohurtu. kiedys tam mozna bylo zalatwic wszystko. teraz pracownicy zmieniaja sie co pare miesiecy i panuje totalny chaos. chlopaki biegaja i nie moga niczego znalesc. ciezko jest znalesc kompetentna osobe ktora moglaby odpowiedziec na proste pytanie. ciagle nazekaja na awarie systemu i nie mozna dowiedziec sie ile co kosztuje. wystawienie faktury trwa godzinami.
        z jednej strony szkoda mi tych mlodych ludzi widzac ich bezradnosc na tle rzeczy martwych, widac ze sa zastraszani i ponizani odgornie
        ale z drugiej strony to jest sprawa zarzadzania wewnetrznego w firmie, kiedys pracowal tam znajomy ale byla zupelnie inna atmosfera pdobno byly tez ciezkie chwile wytrwania jak bylo dobrze to zawsze sie znalazlo cos do czego szef sie przyczepial
        co do cen maja takie jak wszedzie, bo przeciez kazdy chce zarobic ;)
        pozdrowienia dla chlopakow z Rejtana.
    • Gość: a tam Re: opinie o foto hurcie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.01.07, 10:47
      pare lat temu strasznie chcialam tam pracowac.Bylam nawet na okresie
      probnym.dziwna atmosfera tam panowala a najbardziej wredne byly kobiety z kadr.
      Pamietam do dzis taki test psychologiczny ,chyba z 200 pytan na papierze , a na
      koniec wynik i prezes wszystko o tobie wiedzial:) Po jakims czasie jeszcze raz
      sprobowalam. Poszlam na rozmowe z pania z kadr.Napisali mi odmowe bo niby nie
      znalam sie na robieniu stron wwww. szkoda ze wtedy nawet mnie nikt o to nie
      zapytal. a bo i po co, pani kadrowa i tak miala swoja kandydatke. Ale to
      historia, dalam sobie spokoj z ta firma. Choc potem natrafilam na jeszcze
      bardziej "sympatyczna" firme "Faraon" ale tej firmy juz nie ma.
      Zawsze mozesz sprobowac popracowac w Foto Hurcie .
      • Gość: stefek Re: opinie o foto hurcie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.01.07, 12:57
        Witam miałem do czynienia swego czasu z działem kadr i musze stwierdzić a
        zarazem potwierdzić inf. z powyższych wypowiedzi na temat tego dzaiłu firmy iż
        panie tam pracujące to jedna wielka AROGANCJA I CHAMSTWO.
        • Gość: fhx Re: opinie o foto hurcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.07, 01:40
          stan tych pan jest wynikiem ciaglego kontaktu z trudnymi ludzni ,a wierzcie mi
          sa to naprawde fajne kobitki tylko trzeba w nich wywolac pozytywne emocje - z
          autopsji
          • Gość: a tam Re: opinie o foto hurcie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.01.07, 20:32
            ja pisalam o sytuacji kilka lat temu, wtedy urzedowala tam chyba p.Dorotka i
            ktos jeszcze. Choc sporo czasu minelo to wrednych i falszywych ludzi sie nie
            zapomina. a i Wtedy bylo tez chyba z 2 prezesów a moze i wiecej. A teraz ilu
            jest?
            • Gość: były pracownik Re: opinie o foto hurcie IP: *.dnet.pl 24.01.07, 16:48
              Piszesz o pani Dorocie--chodzi ci o Dorotę B.? była prawnikiem, czy kimś od
              kadr w tej firmie, po macierzyńskiem zrezygnowła/a moze oni z niej zrezygnowli
              tego to nie wiem. była jeszcze KAtarzyna G. --owice prezes czy jakos tak;)i
              jej siostra monika G w ksiegowosci;) był i Janusz K. kierownik od czegoś i
              Jolka Ł.-szybka awansowałą i zaraz już jej nie było...i Marta H. ..ktoś wie co
              sie dzieje z tymi ludzmi teraz i co porabiają i jak im sie wiedzie bez foto
              hurtu??? a s firme co sie znajduje w tym samym budynku jest INtertele --ktoś
              pamięta Agatę S. dyrektor ds ekonomiczych chyba. ktoś ma jakieś inofo o tych
              ludzich?
              • Gość: były prac. Re: opinie o foto hurcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.07, 12:45
                Mają się dobrze i każdy się czieszy że odszedł z tego bajzlu
        • Gość: upiór znad wisłoka Re: opinie o foto hurcie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.02.07, 21:55
          a ja mam dobre zdanie o ludziach z foto-hurtu, bardzo kulturalnie mnie odslużyli
    • Gość: asd Re: opinie o foto hurcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.07, 13:30
      no to chyba ta firma dlugo juz z taka opinia nie pociagnie na rynku a szkoda... ja tez mam niemile wspomnienia z odwedzin w tej firmie, tez chcialem cos kupic i tak jak ktos napsial na moje pytanie(a) byla tylko ciagle jedna i ta sama krotka odpowiedz: "NIE"
      • Gość: marek Re: opinie o foto hurcie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.01.07, 22:51
        Dobrych kilka lat temu byłem czestym gościem - wszystk było OK a nawet wiecej.
        Miła obsługa i profesjonalizm sprzedających.
        Teraz zgroza brak podstawowej wiedzy a o doradztwie trzeba zapomniec.
        Wszyscy nerwowi i niezorganizowani ogólny bałagan. Kto jest temu winny nie wnikam ale mojej osoby jako kupującego tam nie zobaczą.
        • jula1232 Re: opinie o foto hurcie 22.01.07, 18:00
          wszędzie dobrze gdzie nas nie ma!!!
    • Gość: Rysiek Re: opinie o foto hurcie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.01.07, 13:28
      Ostatnie badania donoszą, że 3 na 10 rzeszowian pracuje w OLBRZYMIM stresie.
      Pozostałych 7 nie pracuje w Fotohurcie
    • Gość: pracowałem tam ... Re: opinie o foto hurcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.07, 20:51
      Stanowczo odradzam prace w tej firemce. Prezes to facet bez zasad
      moralnych,kulturalnych czy biznesowych. Klasyczny przerost formy nad treścią.
      Traktuje pracowników jak smieci. "Nieplatne i codzienne nadgodziny to standard.
      Chora atmosfera i obowiazkowe weksle. Wyzwiska pracowników nawet przy
      klientach".
      Tak w skrócie brzmi nieoficjalny regulamin fotohurtu.
      Szczerze NIE POLECAM!!!
    • Gość: mig mig Re: opinie o foto hurcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.07, 21:04
      Chłopie nie trac czasu na CV do tej firmy...
      Firmy w której nie opłaca się awansować gdyż awans oznacza wypowiedzenie.
      Ewenement, nie? A jednak:-).
      Chora atmosfera i o.....l na codzien za "zły humor" to normalka. Prawdopodobnie
      brakuje im pomysłu na business. Lata 90-te niestety a moze stety juz skończyły
      się :-)
      • Gość: świstak Re: opinie o foto hurcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.07, 00:39
        Foto-Hurt = Shit happens

Pozdrawiam :)
        • Gość: fhx Re: opinie o foto hurcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.07, 01:22
          witam zyczliwych i zyczliwych inaczej

pisze jako byly pracownik tej firmy - pracowalem kilka lat i spotkalem tam
          niewielu naprawde wartosciowych czlowiekow \pozdrawiam kasztana i kilku jeszcze
          pozytywnych z najblizszego otoczenia\.fakt jest taki - jezeli ktos wytrzyma
          kilka lat w foto to jest przygotowany do zycia w dzisiejszym swiecie - pomijam
          srodki jakie trzeba przedsiewziasc aby tego dokonac \ja poswiecilem zbyt wiele
          i o tym trzeba pamietac bo nie licz na to ze ci ktos podziekuje\mimo to mam co
          wspominac.pamietaj twoje zdanie jest bardzo wazne i o to musisz walczyc czy w
          tej czy innej firmie\powodzenia

jednak "zyczliwy" firmie
          • Gość: były ... Re: opinie o foto hurcie IP: *.chello.pl 23.01.07, 07:50
            Słuchajcie, ja nie wiem co wy chcecie od dziewczyn z kadr ? Pracują tam bardzo
            miłe dziewczyny !!! Ja jak tam pracowałem jakiś czas temu nie mogłem narzekać na
            współpracowników, bo każdy jak mógł to pomagał, czasem służył dobrym słowem itp.
            Do dzisiaj utrzymuję kontakty i z dziewczynami z kadr i ludźmi, którzy okazali
            zrozumienie.
            NIestety, tych ludzi już tam prawie nie ma ! Rotacja, rotacja, rotacja!!!
            Był czas że sam nie znałem połowy kadry, bo jak przyszli to już odchodzili.
            Panie prezesie - nie tędy droga!!! A kiedyś może Pan będzie potrzebował coś od
            tych oniżonych ... ?
            • Gość: dramat Re: opinie o foto hurcie IP: *.chello.pl 23.01.07, 07:53
              Cześć, nie polecam jako pracodawca!!! Na romowach obiecują, przy umowie
              obiecują, że po okresie próbnym, potem jest "... jak się coś niepodoba to ... !".
              W momencie jak podpiszesz umowę pożegnaj się z życiem prywatnym.Nadgodziny,
              nadgodziny za free!!! Acha i kup dobry kask na głowe, bo szef na zebraniach
              rzuca różnymi przedmiotami w pracowników !!!!!!!!!!!!!
          • Gość: były pracownik Re: opinie o foto hurcie IP: *.164.unknown.vectranet.pl 23.01.07, 22:54
            W FH przepracowałem kilka lat.Bardzo dobra szkola życia,pracy.Kto przepracował
            tam rok czasu bez "plecow" może powiedzieć że jest dobry.Polecam mlodym
            kawalerom,którzy poszukują doświadczenia , stresu i adrenaliny.Jednym słowem
            szkoła życia.O tej pracy niech zapomną ci,którzy szukają cieplych posadek i
            luzu.Błędem będzie również wysyłanie CV przez osoby ,które mają rodzinę.Jedno
            jest pewne po FH łatwiej znajdziesz nową prace, i z pewnością sprostasz
            wymaganiom.Jeśli mowa o pracownikach wzorcowni to prawda, że nie potrafią
            udzielić wyczerpującej informacji na temat produktu,co sie dziwić rotacja robi
            swoje.Temat kadr jest mocno przesadzony,dziewczyny mają mase obowiązków z tąd
            mozliwe przejawy opryskliwości.
            To prawda że mozna szybko awansować, prawdą jest również,że po szybkim awansie
            nastepuje bardzo często szybka degradacja.Trzeba mieć wyjątkowo twarde
            siedzenie.Cóż wybór należy do Ciebie,bo tak jak mówi własciciel "nikt ślubu z
            FH nie brał" i "niech każdy idzie do swojej nory toczyć swoją kupe gnoju."
            pozdrawiam.
            • Gość: polo Re: opinie o foto hurcie IP: *.range86-137.btcentralplus.com 23.02.10, 01:05
              Mlehehe, tego o kupie gnoju to nie znalem, ale "ja tu nie jestem po to,
              zeby mnie lubili", pamieta ktos?
    • Gość: palmtop Re: opinie o foto hurcie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.01.07, 11:51
      Piszecie o aroganckich kadrach, niekumatych sprzedawcach ale chyba nie widzicie
      ze tak naprawde to nie oni sa winni zaistniałej sytuacji. Przesłanki zachowania
      przeciez nie wynikaja z usposobienia pani kadrowej... która wprowadza swoje
      chore zasady i procedury.Przecież to władze firmy kręcą tym wszystkim i
      okreslaja jak i co! Poza tym przy takiej rotacji trudno mówić o fachowosci.
    • Gość: negocjator Re: opinie o foto hurcie IP: *.nat.rsk.pl 24.01.07, 18:20
      ...Jesli juz ktos zaczyna oceniac prace ludzi i warunki jakie panuja w foto-
      hurcie, to na poczatek powinien prace ludzi podzieli na kilka dzialow, poniewaz
      w foto-hurcie nie tylko sie sprzedaje aparaty itp., ale pracuja tam:
      1. Przedstawiciele handlowi
      2. Osoby na stoiskach tej firmy, odpowiedzialni za sprzedaz w sklepach firmowych
      3. Osoby na stanowiskach biurowych, m.in Panie z kadr tak czesto wymieniane!
      4. Magazyn
      5. Filie foto-hurtu w innych miastach Polski, ktore tez napewno jakas opinie
      wyrabiaja dla firmy na nasz kraj
      Po takim malym podziale, mozna kazdy dzial pracujacy w tej firmie oceniac pod
      wzgledem zapytania o prace w foto-hurcie, poniewaz kazdy z wyzej wymienionych
      punktow to tak naprawde proponuje inny rodzaj wykonywanej pracy, takze jesli
      ktos ma jakies ciekawe informacje na temat poszczegolnych stanowisk, to prosze
      o wypowiedz!

• Gość: były Re: opinie o foto hurcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.07, 06:44
        podciagam do góry bo ciekawy wątek
        • Gość: allegrowicz Re: opinie o foto hurcie IP: 84.38.160.* 28.01.07, 17:46
          Nie kupujcie w foto hurcie - ceny nizsze znajdziecie na allegro, pozdrawiam!
      • Gość: Marek Re: opinie o foto hurcie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.01.07, 07:26
        Wszyscy piszemy o klimacie, o traktowaniu jeden drugiego etc. etc.
        Trzeba niestety poruszyć najważniejszy problem CENY!!!
        Jak będzie odpowiednia cena to i kupujący przymruży oczy na pewne skazy.
        W fotohurcie szok w każdym calu i detalu.
        Jeżeli masz sprzęt jeszcze na gwarancji to jesteś traktowany jak chory,którego muszą wyleczyć, bo jest ubezpieczony.
        Po terminie jesteś TOTALNYM intruzem i natrętem, którego najlepiej potraktować
        "Azotoxsem"
        Dodatkowo w Rzeszowie jest tylko jeden punkt napraw sprzętu foto.
        Ale cennik to już gorzej jak Hirosima.
        • Gość: Pawełek Re: opinie o foto hurcie IP: 84.38.160.* 26.01.07, 22:15
          witam!! na wstępie wyrazy współczucia dla wszystkich którzy tam pracują!! co
          prawda to prawda ale osoby które tam są nie maja zbyt dużej wiedzy na temat
          sprzętu ale trudno się dziwić bo jak jakąś wiedzę osiągną to muszą zmienić
          prace!! a prezes szuka "leszczy" którzy dadzą się poniżać i wyzywać! sam byłem
          tego świadkiem jak przy mnie(kliencie)wyzywał i przeklinał pracownika! podejście
          pana Bartłomija P (człona zarządu) do pracowników i klientów świadczy o jego
          kulturze a raczej jej braku! nie chce na łamach tego forum używać wulgaryzmów
          ale by sie przypadało bo ciężko jest określić wychowanie tego człowieka! gdzie
          taki człowiek sie wychował?? chyba kasa mu na łeb uderzyła i sie ma za kogoś
          lepszego! było mi szkoda tej osoby którą tak poniżał, pomijającą to że do mnie
          powiedział: " oddaj sprawę do sadu a i tak nie wygrasz bo ja mam zaplecze
          prawnicze i finansowe... a ty mi możesz zrobić... " jak to usłyszałem to aż mi
          sie przykro zrobiło! znałem 1 przedstawiciela i dzięki niemu kupiłem tam aparat
          bo mi zrobił dobrą cenę ale jakby nie on to by szkoda było tam iść bo ceny KOSMOS!

pozdrawiam
          • Gość: Pawełek Re: opinie o foto hurcie IP: 84.38.160.* 26.01.07, 22:23
            dodam jeszcze ze wg mnie taka firma nie ma prawa bytu na ryku!! jestem za
            wspieraniem małych sklepików a nie dużych wyzyskiwaczy.. którymi rządzą bez
            mózgowcy bez wychowania i podstawowej kultury!

pozdrawiam!!
            • Gość: mm Re: opinie o foto hurcie IP: 84.38.160.* 27.01.07, 10:34
              ludzie nie kupujcie w fotohurcie!!tam jest drogo i a szefostwo to cwaniaki bez
              manier!
              • Gość: pracownik Re: opinie o foto hurcie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.01.07, 10:37
                macie racje jeśli chodzi o dziewczyny z kadr.są chamskie w stosunku do
                pracowników jak i klientów.a i dziewczyny,żony uważajcie na mężów/narzeczonych
                bo wydzwaniają z byle pretekstem!!!
                • Gość: pracownik Re: opinie o foto hurcie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.01.07, 10:40
                  jeśli chodzi o traktowanie pracowników to szkoda sobie strzępić język.dziadostwo
                  i żenada!!!o życiu prywatnym zapomnijcie nie w tej firmie takie rzeczy:(
                  • Gość: truteń Re: opinie o foto hurcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.07, 01:14
                    czy ktos przypomina sobie z byłych pracownikow szczebla dyr. i kier. jak
                    nazywał nas, a zapewne nazywa i to gorzej obecnych teraz (jeżeli ich jeszcze ma)
                    Prezes tej super rozpadajacej się firmy ? nazywani byliśmy przez lata
                    cytuje : "BANDA BEZOSOBOWYCH TRUTNI" mam to zapisane, bo takich słów się nie
                    zapomina.
                    Jest to chłopek, który skończy zaniedługo razem ze swoim "klakierem", któremu
                    zostanie tylko kibicować "swojemu" klubowi z szalikiem czerono białym w pasy u
                    szyji.
            • Gość: obserwatorr Re: opinie o foto hurcie IP: *.intertele.pl 27.01.07, 10:48
              jeszcze pare lat temu jak było ciązko o prace to ludzi na magazynie lub dziale
              sprzedaży sie znało,ale kazdy mówił,że zmienił by prace.Teraz jak prace można
              znależć to po 2 miesiącah niebytu w tej firmie stwierdzam że NIKOGO JUŻ TAM
              NIEZNAM przesiew taki ze ho ho.Z tego co wiem jak dorwiesz wyższego stanowiska
              a nieumiesz jeżdzic po pracownikach to szybko wysiadasz.Chcesz awansowac to
              bądz blizej podwładnego i duuuuzo z nim rozmawiaj(: .Hi a najlepsze jest to że
              chcąc sie tam zatrudnić musisz miec rozmowe z adwokatem (: który w pużniejszym
              terminie jak chcesz zrezygnowac to ci tą rezygnacje szybko z głowy wybije.Nie
              mówiąc o tym że renament itd itp ihc iiii kuuuuupa nieprzyjemności.Współczuje
              pracownikom długoterminowym bo jak jest taki przesiew to przecież nówka sztuka
              zawsze moze się pomylić a odpowiedzialność ponoszą wszyscy.A o kulturze nie
              wspomne "jaki pan taki kram " Pozdro dla pracowników jestem waszym wielbicielem
              O: normalnie ludzie ze stali.Może kiedyś sprawdze swoja wytrzymałość na
              ból ,przynajmniej człowiek codziennie by czuł że żyjee , a tak to mija
              spokojnie to zycie dzień za dniem prawie bez stresu (:
              Ps. żartowałem z tym sprawdzianem
              • Gość: xxx Re: opinie o foto hurcie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.01.07, 13:23
                czy wiecie coś o tych ludziach z foto hurtu??co sie teaz z nimi dzije??

Dorotę B.? była prawnikiem, czy kimś od
                kadr w tej firmie, po macierzyńskiem zrezygnowła/a moze oni z niej zrezygnowli
                tego to nie wiem. była jeszcze KAtarzyna G. --owice prezes czy jakos tak;)i
                jej siostra monika G w ksiegowosci;) był i Janusz K. kierownik od czegoś i
                Jolka Ł.-szybka awansowałą i zaraz już jej nie było...i Marta H. ..ktoś wie co
                sie dzieje z tymi ludzmi teraz i co porabiają i jak im sie wiedzie bez foto
                hurtu??? a s firme co sie znajduje w tym samym budynku jest INtertele --ktoś
                pamięta Agatę S. dyrektor ds ekonomiczych chyba. ktoś ma jakieś inofo o tych
                ludzich?

• Gość: fotograf Re: opinie o foto hurcie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.01.07, 19:00
            ze niby gdzie masz ten servis foto?? na gałęzowskiego?? hahahahah poza zenitami
            to oni nic nie zrobia a i zenita bym u nich nie zostawił :P
          • Gość: DIGI Re: opinie o foto hurcie IP: 84.38.160.* 25.02.08, 17:47
            LUDZIE !!!!!
            W FOTOHURCIE BEZNADZIEJNIE TRAKTUJE ZARZAD PRACOWNIKOW.
            ARTUREK TO TO BEZNADZIEJNY KOLES,KTORY TYLKO PATRZY SIE NA
            TEJ SWOJ PANEL ,JAK WYSCIG SZCZUROW PRZYNOSI MU KOLEJNE ZYSKI
            DO JEGO KIESZENI.DLA TYCH KTO NIEWIE CO TO PANEL,TO WYJASNIAM:
            PODGLAD NA WSZYSTKIE SPRZEDAZY DNIA I JAKA MARZA ZAROBIONA.
            NIEDZIWIESIE ZE TYLE LUDZI ODCHODZI Z FOTOHURTU.PREZESIK POTRAFI
            ZGNOJIC CZLOWIEKA I JESZCZE MU Z WYPLATY OBCIAC.PRACOWNICY ZYJA W
            CIAGLYM STRACHU ZE BY TYLKO PREZEZ NIEWPADL DO POKOJU.
            A ZACO MYSLICIE KUPIL SOBIE NOWE VOLVO,I TERAZ SIE SMIEJE JAK
            CHARUJA NA NIEGO CIAGLE ZASTRASZENI UTRATA PRACY ZALEZNI OD
            FOTOHURTU MUZYNI!!!
            • Gość: caros Re: opinie o foto hurcie IP: 81.219.210.* 28.08.08, 15:58
              ludzie czy wy wiecie ilu zostało przedstawicieli w tej śmiesznej
              firmie ? ja się uwolniłem od tego kołchozu rok temu i jestem z tego
              powodu bardzo zadowolony bo stałem się z powrotem normalnym
              człowiekiem.jak odchodziłem to było około 45 przedstawicieli, a
              teraz ? Smiech na sali.zlikwidować tyle fili - extra pomysł.
    • Gość: M@ciejuss Re: opinie o foto hurcie IP: *.ostnet.pl 27.01.07, 10:46
      Ludzie nie kupujcie w fotohurcie!!tam jest drogo i a szefostwo to cwaniaki bez
      manier!
    • Gość: klient Re: opinie o foto hurcie IP: 217.116.110.* 27.01.07, 23:30
      kupiłem u nich 3 aparaty cyfrowe w przeciągu 3 lat i za każdym razem byłem
      zadowolony. Ceny katalogowe może i nie są superatrakcyjne, ale zawsze można
      ponegocjować i coś utrącić. Jako klient twierdzę, że FH jest OK. Jak wygląda
      wewnątrz firma, tego nie wiem i trochę zaskakują mnie czytane tu posty, ale
      jeśli to prawda, to doprawdy właściciel firmy zachowuje się prymitywnie (rzuca
      rzeczami na zebraniach???) i nie godzien jest zarządzać ludźmi. Zresztą
      problemy sam bardzo szybko ściągnie na siebie, bo rynek pracy w ostatnich
      kilkunastu miesiącach ZMIENIŁ SIĘ. Koniec miernot w zarządzaniu. I powinien być
      tego świadomy każdy pracodawca.
    • philipsteam taka ku.. prawda!! 28.01.07, 15:01
      stanowczo odradzam ci kolego pracy w tej firmie chyba ze na chwile dopoki nie
      znajdziesz takiej oferty ktora ci odpowiada.Ja tyralem tam kilka lat i moim
      jedynym sukcesem jakim odnioslem w tej firmie jest to ze udalo mi sie znalezc
      cos innego,i pie..nie ze nie ma pracy o atrakcyjniejszych warunkach to
      mit.Decyzje zarzadu nie sa przemyslane chlopaki sie motaja strasznie,np
      wprowadzaja oszczednosci ograniczaja podstawowe potrzeby jakimi jest np.papier
      do drukarki=smieszne ale prawdziwe-za niedlugo odetna prad he he.przydupas
      prezesa nie wie co sie dzieje na swiecie a najwiecej gada i wku..a innych
    • Gość: MC kiedys w foto hurcie pracowala megalaska IP: *.19.165.16.osk.enformatic.pl 28.01.07, 18:07
      blondynka, zawsze elegancko ubrana, jezdzila szarym clio. sliczna!!!jakies 5
      lat temu.pamieta ja ktos?
      • Gość: czyzby Re: kiedys w foto hurcie pracowala megalaska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.07, 06:57
        czyzby ci o kaśkę G chodzziło/
        • Gość: MC Re: kiedys w foto hurcie pracowala megalaska IP: 195.136.36.* 29.01.07, 08:36
          nie znam kobiety z imienia ale widywalem ja czesto jak jezdzilem do pracy rano
          a jej clio juz stalo.mloda tak na oko 22-25 lat, dlugie blond wlosy, elegancko
          ubrana, no megalaska!to bylo jakies 4 lata temu...pracuje tam jeszcze?
          • Gość: dado Re: kiedys w foto hurcie pracowala megalaska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.01.07, 22:33
            ty chyba megalaski nie widziałeś!!! Niezła z niej to cichodajka była i
            tyle...zero profesjonalizmu w niej było
            • Gość: MC Re: kiedys w foto hurcie pracowala megalaska IP: 195.136.36.* 30.01.07, 10:33
              cos wiecej w temacie?potwierdzam miala na imie Kasia
      • Gość: były... Re: kiedys w foto hurcie pracowala megalaska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.07, 12:48
        pracuje w śrubexie
        • Gość: <--> Re: kiedys w foto hurcie pracowala megalaska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.07, 18:36
          Ta laska nie pracuje w śrubexie i nie była to pani v-ce tylko P.Karolina K. i
          bardzo dobrze że juz nie pracuje bo szkoda tak pięknej kobiety !!!
          • Gość: oj wy Re: kiedys w foto hurcie pracowala megalaska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.07, 21:02
            Oj wy, nawet nie wiecie o kogo chodziło, a piszecie takie głupoty.
            To była Joanna Sz., która nadal pracuje w tej firmie tylko inną furą teraz
            jeździ.
            • Gość: ... Re: kiedys w foto hurcie pracowala megalaska IP: *.danmar-computers.com.pl 22.02.07, 19:28
              hmm
              • Gość: ;) Re: kiedys w foto hurcie pracowala megalaska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.02.07, 19:32
                taaa napewno chodzi o j.sz. z ksiegowosci;)
              • Gość: xyz Re: kiedys w foto hurcie pracowala megalaska IP: *.ists.pl 22.02.07, 19:48
                Napiszcie cos o niej , moze jakies zdjecie. A moze ktos wie co porabia, lub
                jest samotna
                • Gość: MC Re: kiedys w foto hurcie pracowala megalaska IP: *.19.165.16.osk.enformatic.pl 07.03.07, 21:47
                  kim jest j.sz?blondi taka z ksiegowosci??
    • Gość: tkr Re: opinie o foto hurcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.07, 08:54
      Niestety większość opinii prawdziwa dzieją się tam dziwne sprawy, których nie
      powinno być w normalnej firmie kupiłem tam dwa aparaty ale pożniej już się nie
      dało z nimi wspólpracować. Podejrzewam że pracownicy są tam nie najlepiej
      traktowani zreszta przy takiej rotacji trudno się spodziewać że profesjonalnie
      będą traktowani klienci. Klient to zawalidroga przeszkoda która ma jeszcze
      jakieśc dziwne pytania, byli tam kiedyś ludzie z którymi można było porozmawiać
      ale te czasy już się skończyły.
      • Gość: obserwator Re: opinie o foto hurcie IP: *.intertele.pl 30.01.07, 14:50
        Katarzyna G-SRUBEX CHYBA?
        • Gość: xyz Re: opinie o foto hurcie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.01.07, 17:17
          tak katarzyna G śrubex.

www.srubex.com.pl/pl/o_firmie/zarzd/
          • Gość: MC Re: opinie o foto hurcie IP: *.19.165.16.osk.enformatic.pl 31.01.07, 01:34
            zdjecie ktos ma?
      • Gość: zbulwersowana Re: opinie o foto hurcie IP: *.wist.com.pl 31.01.07, 14:27
        W kazdej bajce cos prawdy jest. Dzieja sie tam rózne rzeczy.Radze wam jeszcze
        nie zalatwiac spraw w ksiegowosci, tam siwo od dymu papierosowego.Glowna
        ksiegowa ma swoje prawa. Prezesie, czy wezmie pan odpowiedzialnosc za pracujace
        tam matki i przyszle matki? Napiszcie , czy ktos slyszal o takiej firmie ,czy
        biurze,gdzie mozna palic przy kilkunastu pracownikach? Gdzie jest inspekcja
        pracy, gdzie choc odrobine zdrowego rozsadku i moralnej odpowiedzialnosci.
        • Gość: karol Re: opinie o foto hurcie IP: *.wist.com.pl 31.01.07, 14:49
          w sumie razem to taka najgorsza firma nie jest - nie ma co przesadzać, ale co
          do wędzarni w biurze to sie zgadzam. Niedopuszczające.
        • Gość: obserwtor Re: opinie o foto hurcie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.01.07, 15:45
          ... cos mi sie wydaje ze koleżanka "zbulwersowana" ma swoje interesy i wcale
          nie chodzi o palenie papierosów w zamkniętym gabinecie.Oj nie ładnie.Ale każdy
          powód dobry, nie?
          • Gość: przyjaciel Re: opinie o foto hurcie IP: *.wist.com.pl 01.02.07, 08:30
            Wyrazy glebokiego wspolczucia dla dziewczyn z ksiegowosci. W tym dymie to chyba
            1000% wydajnosci. Na pocieszenie moge podpowiedziec zebyscie zadaly dodatku za
            prace w szkodliwych warunkach.Kiedys przejdziecie na wczesniejsza emeryture,
            jak oczywiscie doczekacie...Moze ta paląca zaplacilaby wam porzadne
            ubezpieczenie ? w razie czego wasze dzieci nie beda musialy grzebac w
            smietniku.A prawo widac niektorzy maja w d......
            • Gość: ciekawy Re: opinie o foto hurcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.07, 06:59
              podciagam do góry bo wątek ciekawy
        • Gość: ziomal Re: opinie o foto hurcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.07, 12:50
          nie dziwcie się księgowej że zapala jednego peta od drugiego - ma kobieta stres zajebisty
    • Gość: Jambo Re: opinie o foto hurcie IP: *.prz.edu.pl 30.01.07, 22:53
      W tej firmie nie warto mieć swojego zdania, jak ktoś próbuje takowe mieć od
      razu naraża się na jazdy od zarządu. Lepiej siedzieć cicho i nie wychylać się
      nieważne co się widzi.
    • Gość: pracownik Re: opinie o foto hurcie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.02.07, 07:46
      w tej firmie nie da sie normalnie pracowac.pracuja tam np.w kadrach same
      głabiary jak np.nowa Kinga J.
      • Gość: xxx Re: opinie o foto hurcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.07, 09:46
        co to znaczy "głabiary":)
        • Gość: inteligent Re: opinie o foto hurcie IP: *.nat.rsk.pl 02.02.07, 22:02
          jak nie wiesz co to znaczy glabiary, to sie nie blaznij!!!
          • Gość: Józiu :)) Re: opinie o foto hurcie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.02.07, 17:03
            Mógłbym wiele napisać o tej firmie, ale niestety nic pozytywnego!!!
            No bo co można powiedzieć o firmie w której właściciel (Prezes) mówi: (cytuję)
            Zobaczy Pani! od nowego roku pracownicy będą tu mieli jak w obozie!!!
            Czy coś jeszcze trzeba dodać??
            • Gość: Wicio Re: opinie o foto hurcie IP: *.ostnet.pl 04.02.07, 17:54
              Foto hurt to kicha!!! Tylko tam ludzi w balona robią!!!
              Nie polecam nikomu!
              • Gość: andrzej Re: opinie o foto hurcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.07, 20:50
                Foto hurt to jedna wielka ściema, również nie polecam
                • Gość: klient Re: opinie o foto hurcie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.02.07, 21:34
                  a mnie się wydaje że prezes OK i reszta załogi też fajna ekipa...i całkiem
                  nieźle zarabiają...
                  • Gość: mek Re: opinie o foto hurcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.07, 22:07
                    prezes napewno nieźle zarabia, a reszta dorabia:-)
                    , a tak naserio jakby ludzie tam zarabiali to by ciagle pracy nie szukali, a
                    tam jest wieksza rotacja ludzi niż w największych sieciach w Polsce, co pewnie
                    dobrze nie znaczy o tej firmie.
                    Nie polecam, nie polecam-straszna obsługa !
                    Robiłem tam zaupy dość często i pomalutku zmieniam miejsce widzac co tam się
                    dzieje.Ludzie w strachu pytają o nową pracę i cheć zmiany byle gdzie, aby nie
                    tu.

• manio1 Re: opinie o foto hurcie 02.03.07, 19:48
                      no tak macie racje dużo z tego nie mają. Mam tam znajomego który cały czas mówi
                      że to kiedyś upadnie ale chyba mu zależy na tej firmie i jak tylko może to robi
                      wszystko żeby to jakoś działało ale sam nic nie zdziała. Pozdrawiam
                      • Gość: pracownik Re: opinie o foto hurcie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.03.07, 11:16
                        ludziom jeszcze zależy i dlatego FH jeszcze istnieje... ale ile razy można być
                        poniżanym, wyzywanym... ludziom skończy się cierpliwość i wtedy faktycznie
                        prezes będzie mógł wynająć/sprzedać budynek przy Rejtana 1
                  • Gość: Marek Re: opinie o foto hurcie IP: *.autocom.pl 06.02.07, 21:30
                    Re: opinie o foto hurcie IP: *.internetdsl.tpnet.pl
                    Gość: klient 04.02.07, 21:34 + odpowiedz

a mnie się wydaje że prezes OK i reszta załogi też fajna ekipa...i całkiem
                    nieźle zarabiają...
                    A to Prezes chyba napisał :)))))))
                    • Gość: znający temat Re: opinie o foto hurcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.07, 18:35
                      pewnie że to napisał artur albo szalacha
                • Gość: gogmoze i firma ni Re: opinie o foto hurcie IP: 195.238.168.* 05.02.07, 10:27
                  moze i firma nie najgorsza, ale cos sie tam niedobrego dzieje, dlaczegotaka
                  porzadna firma kiedys... stracila dobre imie Tyle tam miejsca nie mozna zrobic
                  palarni? Kto zgodzil sie na to by w biurze palic? to paranoja , czy ktos tam
                  jeszcze uzywa mozgu? A gdzie sa panstwowe instytucje zeby wziasc sie za takie
                  gnojstwo!
    • Gość: ślepy Re: opinie o foto hurcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.07, 18:19
      odpuść człowieku
    • Gość: KTOŚ Re: opinie o foto hurcie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.02.07, 19:17
      Kolego nie polecam Ci tam iść nawet jako Klient nie mówiąc nic o pracy w tejże
      firmie.A odnośnie wypowiedzi NEGOCJATORA to już Ci Kolego odpisuję odnośnie
      oceny wszystkich stanowisk w tej "firmie".Zacznijmy od kierowców: nie
      zatrudnieni przez firmę tylko na własnej działalności a odnośnie warunków umowy
      współpracy - firma jest zabezpieczona na maksa za to "pracownik" ... poproś o
      kopię takiej umowy jeżeli jej jeszcze nie widziałeś - ŚMIECH.No to teraz
      przedstawiciele - mają do wykonania "targety" ale trudno je nazwać targetami bo
      coś takiego było możliwe za dobrych czasów tej firmy a nie teraz przy takiej
      konkurencji.Z tymi bluzgami Prezesa to też prawda - nieobliczalny TYP i
      Przedstawiciele nawet jak mówią, że jest dobrze to tylko dlatego żeby nie mieć
      większych problemów.Odnośnie Magazynu - JAKI MAGAZYN??? i gdzie przede
      wszystkim bo na pewno nie w filiach.Owszem jest jeden - Rzeszów i drugi -
      Gdzieśtam - nieważne.WZORCOWNIA - kolego odnośnie wiedzy załogi na wzorcowniach
      w FH o fotografii to tylko nieliczni cokolwiek wiedzą.A teraz może zarząd ;)
      chłopie czy ty wiesz ilu ludzi w nim było jak się tam dostało i dlaczego
      odeszło???Np.: P. Kasi G. - byłej w-ce prezes w zarządzie - odeszła bo znalazła
      lepszą pracę, P. Bartłomiej P. również w-ce prezes - to samo, Dyrektor -
      handlowy - GŁÓWNY - to już szczyt legend a Pan prezes był nim zachwycony "bo
      gość wie czego chce i ile jest warty jeżeli mówi, że za mniej niż 10.000,- nie
      będzie tu pracował" - no i napracował: rozwalił firmę pod samym
      nosem "prezesa".Negocjatorze a może jeszcze jakieś uwagi odnośnie podziału
      firmy??? :) Zarobki - :))) ludzie!!!, nie są wprostproporcjonalne w stosunku do
      godzin pracy.A jak już koniecznie chce ktoś tam pracować to czytajcie uważnie
      umowy a szcególnie "regulamin wewnątrzfirmowy" - bez tego nic na Boga nie
      podpisujcie - np.: nadgodziny są płatne ryczałtem i zawarte w premii za obroty
      i marże.Niezła jazda - bez dobrego prawnika - odradzam pracę tam.Pozdro dla
      byłych i aktualnie tam pracujących (niektórych ludzi) Panie Prezesie a teksty
      typu każdy może być w zarządzie jak się postara a następnie zwalnianie takiego
      kogoś to już chyba perwersja na maxa - no nie???Żegnam.Pa.I powodzenia w
      szukaniu pracy mniej stresującej i bardziej ambitnej (jeżeli chodzi oczywiście
      o własne dobre samopoczucie bez dołów po pracy)
      • Gość: mitek Re: opinie o foto hurcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.07, 20:28
        podbijamy bo jest ciekawie:)))
        • Gość: DIGI OPINIA IP: 84.38.160.* 25.02.08, 17:45
          LUDZIE !!!!!
          W FOTOHURCIE BEZNADZIEJNIE TRAKTUJE ZARZAD PRACOWNIKOW.
          ARTUREK TO TO BEZNADZIEJNY KOLES,KTORY TYLKO PATRZY SIE NA
          TEJ SWOJ PANEL ,JAK WYSCIG SZCZUROW PRZYNOSI MU KOLEJNE ZYSKI
          DO JEGO KIESZENI.DLA TYCH KTO NIEWIE CO TO PANEL,TO WYJASNIAM:
          PODGLAD NA WSZYSTKIE SPRZEDAZY DNIA I JAKA MARZA ZAROBIONA.
          NIEDZIWIESIE ZE TYLE LUDZI ODCHODZI Z FOTOHURTU.PREZESIK POTRAFI
          ZGNOJIC CZLOWIEKA I JESZCZE MU Z WYPLATY OBCIAC.PRACOWNICY ZYJA W
          CIAGLYM STRACHU ZE BY TYLKO PREZEZ NIEWPADL DO POKOJU.
          A ZACO MYSLICIE KUPIL SOBIE NOWE VOLVO,I TERAZ SIE SMIEJE JAK
          CHARUJA NA NIEGO CIAGLE ZASTRASZENI UTRATA PRACY ZALEZNI OD
          FOTOHURTU MUZYNI!!!
          • Gość: gosc Re: OPINIA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.02.08, 21:14
            Postrach budzi nie tylko Prezes jest jeszcze kilka osób ktore
            usilnie rwią się do rządów, zwłaszcza z jego najbliższego otoczenia.
      • Gość: negocjator Re: opinie o foto hurcie IP: *.nat.rsk.pl 08.02.07, 13:40
        panie Ktoś cos mizerna ta wypowiedz odnosnie stanowisk w tej firmie, ale dla
        kogos kto tylko pyta o prace w foto hurcie zapewne wystarczy, choc i tak jezeli
        ta osoba jest dalej zainteresowana praca w tej firmie to musi miec niezly
        metlik w glowie, bo za duzo tu zdan w tych opininiach, ktore sie same
        zaprzeczaja, ale domyslam sie ze jezeli tej osobie by zaproponowano prace w
        foto hurcie, a nie mialaby innej pracy na "oku" to napewno by sie sama
        przekonala jak jest naprawde w tej firmie!
        Moja prosba do pana Ktoś, prosze wiecej o stanowiskach w tej firmie, chetnie
        poczytam ja jak i wiele innych ludzi...
        • Gość: KTOŚ Re: opinie o foto hurcie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.02.07, 09:41
          Do: Negocjator - szanowny Panie po pierwsze jeśli według Pana to co napisałem
          to "mizerna wypowiedź" to już Pańska prywatna sprawa, "nieszczęśnikowi" który
          pytał o opinie to powinno wystarczyć z nawiązką ale jeśli na prawdę potrzebuje
          Pan szczegółów to nie ma problemu mogę dopisać parę słów na temat zarządu i
          stosunków wewnątrzfirmowych - kto kogo i dlaczego.Po drugie przy pisaniu na
          publicznym forum proszę zadbać o odpowiednią składnię w swoich wypowiedziach i
          parę innych szczegółów takich jak gramatyka :) jeżeli jest Pan pracownikiem
          Foto - Hurt`u to tylko mieć nadzieję, że nie z zarządu ani z kadry kierowniczej
          bo dobrym przykładem takie klecenie zdań nie jest na pewno.Powodzenia prociem
          Pan i udanych wypowiedzi na forach.
          • Gość: ktosik Re: opinie o foto hurcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.07, 17:39
            Negocjator to moze byc tylko jedna osoba i to w okularach :-)
        • Gość: aninka Re: opinie o foto hurcie IP: *.ostnet.pl 08.03.07, 15:55
          przeczytałam wszystkie posty i jestem w szoku znałam kiedys Prezesa bardzo
          dobrze był wspaniałym facetem, czyżby sie tak zmienił???
          • Gość: jojo Re: opinie o foto hurcie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.03.07, 16:26
            no, na amerykana sie zrobił:-)
        • unikaj Re: opinie o foto hurcie 20.10.07, 14:02
          zapraszam na unikaj.com - nowe forum stworozne specjalnie dla oszukanych pracowników i klientów.
    • Gość: Kuba Łacek Re: opinie o foto hurcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.07, 22:24
      Witam !!!

Byłem pracownikiem Foto-Hurtu przez około rok w filii Lublin.Począwszy od
      magazynu przez RMP na wzorcowni kończąc! Co mogę ci powiedzieć o firmie
      ...sprzedają tam naprawdę profesjonaliści w swojej dziedzinie i nie patrz co
      mówią ludzie którzy nie mają pojęcia o czym mówią!!!Jeżeli chodzi o kadrę
      kierowniczą to niestety nie mam dobrego zdania! Prezes jest człowiekiem
      wybuchowym, fakt moze i osiągnął coś ale zatrzymał sie jakies 5 lat temu i
      żyje w matrixie!!! Jeśli podwinie ci sie noga zmiesza cie z błotem przy ludziach
      nie patrząc czy ma rację czy nie !! między zwykłymi pracownikami są bardzo
      dobre kontakty choć jak to w życiu bywa czasem są spięcia !!! Szczerze mówiąc
      praca w Foto-Hurcie wiele mnie nauczyła i dała start do pracy w innej firmie
      gdzie jestem Przedstawicielem! niestety poprzez zbyt wielkie zaufanie prezesa do
      PSEUDO FACHOWCÓW którym płaci astronomiczne kwoty za "NICNIEROBIENIE" firma
      podupada ostatnio!!!jeśli dostaniesz tam prace to przekonasz sie że to co pisze
      to prawda...nie licz tylko na awans bo pracuje tam stara gwardia i 3mają sie
      posad rękami i nogami!! Ogólnie wiec luzik ale co do traktowania pracowników to
      tak jak mówiłem MASAKRA!!! sam jestem tego żywym przykładem ...prezes jest w 7
      niebie jesli moze kogos zmieszac z błotem przy wszystkich! No cóż nie docenił
      mnie on doceniła za to konkurencja gdzie pracuje juz 2 lata !!! POZDRAWIAM PANIE
      aRTURZE!!!!
    • Gość: Staś Re: opinie o foto hurcie IP: *.covernet.pl 08.02.07, 22:28
      podbijam ciekawy watek
      dzieki internetowi mozna dowiedziec sie takich rzeczy o "swietnej " firmie
      Gdzie dziennikarze i artykuly napietnujace takich pracodawcow. Poprzez
      publikacje w gazetach mozna wychowywavc takie zarządy jak ten z foto hurtu.
      Kilka artykułów i by wymiękli.
      W kupie sila
    • Gość: ja Re: opinie o foto hurcie IP: *.171.40.46.crowley.pl 09.02.07, 19:44
      witam wszystkich komentujących. coś mi sie wydaje że czujne oko prezesa
      onieśmiela piszących tu by wyłuszczyć CAŁĄ prawdę o warunkach w foto hurcie,
      era-foto i innych podległych mu jednostkach-a szkoda bo moze pp. artur w końcu-
      który bacznie śledzi niniejsze forum- przejrzał na oczy...
      • Gość: ty Re: opinie o foto hurcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.07, 22:07
        Jest dużo prawdy w tym co piszecie, ale trzeba na to popatrzeć trochę inaczej
        (nie broniąć nikogo).
        Ludzie spróbujcie popracować w tej firmie chociaż dwa-trzy lata, a zobaczycie
        jak urosną wasze morale.Jest to w pewnym sensie przygotowanie do zycia, mozna
        powiedzieć drugie wojsko, tylko troche inny "generał", po tym okresie jesteś
        człowiekiem, który dyktuje warunki na rynku pracy.
        uwierzcie mi sam to przeżyłem i teraz wiem, że żyję.
        Dziękuję Panie generale !
        • Gość: nanana Re: opinie o foto hurcie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.02.07, 22:11
          narzekanie to normalność ..... polska rzeczywistość...... a warto zabrać się do
          roboty
          • Gość: XXX Re: opinie o foto hurcie IP: *.covernet.pl 10.02.07, 10:51
            nanana wiesz co idz do tej firmy i popracuja tam troche to zobaczymy czy nie
            bedziesz narzekał. Tam jest jak w obozie koncentracyjnym. Kilku
            gestapo "general i paru przydupasów", a reszta to jenca. Nie trafiaja tam ze
            wzgledu na rase czy cos podobnego tylko ze wzgledu na to ze nasz rynek pracy
            ciagle wyglada jak wyglada. Swiadomych konsumentow takze jest niewielu dlatego
            takie firmy istnieja. A zarzad moze myslec tylko o swoich interesach z
            maksymalnym wykozystaniem pracowników pod kazdym wzgledem, od fizycznego przez
            umysłowe psychiczne etyczne i moralne. I sprobuj sie odezwac ze cos jest nie
            tak.
          • Gość: ty Re: opinie o foto hurcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.07, 21:29
            nanana to moze i prezes, ale "ty" to znaczy ja nie zaden prezes, czy wspomniany
            v-ce z bożej łaski, tylko człowiek, który doświadczył wiele u tych złych ludzi,
            a pisze tak jak oni mowią ponieważ przesiąknąłem trochę ich gwarą, poprostu
            zadługo z nimi przebywałem i właśnie jestem na kuracji zapomnienia o nich.
            Są takie kuracje zapewniam was jak np. Fundacja "WZ" "Wyjdź i Zapomnij",
            lub "Wykorzystaj i Zostaw", lub " Weź się i Załam",lub "ZW" " Zwolnij się i
            Wyjedź" wszystkie sa dobre, ale ta ostania jest najlepsza, ponieważ
            prawdopodobieństwo spotkania, którego z nich za granicą jest znikome,ponieważ
            oni nie jeźdża juz za granicę Państwa.
      • Gość: MISIO Re: opinie o foto hurcie IP: *.lublin.enterpol.pl 15.02.07, 21:01
        ROZMAWIAŁEM DZISIAJ Z DWOMA KOLEGAMI , KTÓRZY PRACOWALI W FOTOH.TWIERDZĄ , ŻE
        OGÓLNE SZAMBO. CO GORSZE IM WIERZĘ WIĘC LUDZIE OSTROŻNIE Z ZATRUDNIANIEM SIĘ
        TAM.KIEDYŚ BYŁO FAJNIE ALE JAK ZMIENILI DYREKTORA(SAM ODSZEDŁ-PEWNIE MIAŁ
        DOSYĆ )TO SIE POSYPAŁO.OSTROŻNIE!!!!!!!!!!!SĄDY PRACY SĄ OPIESZAŁE I NAWET JAK
        MACIE WYGRANĄ NA WSTĘPIE SPRAWĘ TO CZEKAĆ MOŻNA NAWET 2-3 LATA.A FOTO-HURT WAS
        WYP.....Y NA ZBITY PYSK Z DNIA NA DZIEŃ BEZ KASY
    • Gość: ex Re: opinie o foto hurcie IP: *.covernet.pl 10.02.07, 12:19
      ty i nanana (2 pozycje wyżej na tym forum) to chyba sam prezes, pamiętam
      dokładnie te same hasła z rozmowy z panem prezesm gdy odchodziłam.
      • Gość: ;) Re: opinie o foto hurcie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.02.07, 15:53
        mas zracje że "nanana" i "ty" to pewnie sam artur pisał... bo to że sledzi to
        forum to pewny na 100%;) oj paenie arturze... prawda w oczy kole;)
        • Gość: ja Re: opinie o foto hurcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.07, 18:46
          napewno pisał to artur szkoda że nie zmienił jeszcze lekarza ale ma wielu
          przydupasów którzy w niego nie wierzą ale ciągną za plecami profity w postaci
          giftów lewusy i popaprańce
          • Gość: gość Re: opinie o foto hurcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.07, 13:09
            Powiem jedno. Szkoda tam iść , ci wartościowi już odeszli i prowadzą własne
            dobrze prosperujące interesy. Teraz zarząd szuka załogi i przyjmą nawet
            rolników - przynajmniej tak piszą. Zastanawiam sie takze jakim prawem prezes
            tej firmy został pracodawcą Fair - play. Chyba niezle trzeba bylo kasa
            trzepnac. Pozdrawiam byłych pracowników tego domku z kart, który niedługo
            pieprznie aż miło. I sądzę że byli pracownicy nie życzą nikomu źle, jednak w
            tym przypadku będą zacierać ręce bo wielki kop w dupę na opamiętanie należy się
            pewnym osobom....
            • Gość: społecznik Re: opinie o foto hurcie IP: *.covernet.pl 12.02.07, 19:33
              Gdzie jest PIP
              • Gość: $HERMES$ Re: opinie o foto hurcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.07, 19:34
                Prace w Foto-Hurt Sp.z o.o. moglbym polecic tylko osobom, ktore nie moga
                znalezc nic lepszego.Jesli chodzi o prace sprzedawcy w ich sklepach to
                zdecydowanie odradzam.Nieplatne nadgodziny,braki w podstawowym
                asortymencie,ciagle awarie systemu,ogolny balagan i klienci czekajacy
                tygodniami na aparat.Dziwne jest to,za firma z zewnatrz wyglada atrakcyjnie
                natomiast w srodku to tragedia.I na te wlasnie pozorna atrakcyjnosc moze skusic
                sie osoba szukajaca pracy! Jesli chodzi o ludzi to poznalem tam kilka naprawde
                fajnych osob,pozdrowienia, wy Wiecie :) o kim mowie :)
                Moga Cie zwolnic po paru latach pracy bez wiekszego powodu, i ani dziekuje, ani
                spier... ani pocaluj mnie w dupe.No niestety tak to wszystko wyglada, teraz to
                juz sie z tego tylko smieje :)
                Zaloga dzieli sie na mlodych i zastraszonych oraz na stara ekipe, ktora z
                reguly nie wpuszcza nikogo do swojego grona bo maja miedzy soba uklady i
                biznesiki o ktorych szefostwo nie ma pojecia a nowi przeciez widza.
                Jesli chodzi o dzial kadr to te poprzednie opinie sa przesadzone,maja wiele
                obowiazkow wiec czasem sa opryskliwe.Ja nigdy nie mialem z nimi specjalnych
                problemow.
                Jesli chodzi o zarobki to dobrze maja tylko przedstawiciele, ale z tego co wiem
                to oni tez zarabiaja coraz mniej i coraz wiecej z nich odchodzi.
                Mimo tego wszystkiego to dobrze bede wspominac Foto-Hurt,wiele sie tam
                nauczylem i poznalem ciekawych ludzi.

• Gość: GOŚĆ Re: opinie o foto hurcie IP: *.rzeszow.mm.pl 08.03.07, 20:16
                  :"ZAŁÓŻCIE": ZWIĄZEK ZAWODOWY TO WASZA JEDYNA NADZIEJA I WSZYSTKO WRÓCI DO NNORMY -NIE BAĆ SIĘ,PILNE"""""""""""""""""""""""""""""""'
                • kruszon11 Re: opinie o foto hurcie 09.03.07, 16:29
                  Trochę czasu trwało, zanim "przerobiłem" wszystkie te posty. Większość z tych
                  opinii no niestety prawda. Pracowałem tam dwa lata i prawie każda wypowiedź
                  poruszała jakąś strunę nerwów. Takie małe deja vu, jakbym się przeniósł kilka
                  lat wstecz....
                  Pracowałem TAM na kilku szczeblach. Pracowałem w magazynie w systemie
                  trzyzmianowym, w pamiętną dla mnie zimę, kiedy temperatura spadała do minus
                  kilkudziesięciu stopni, kiedy magazyn nie był ogrzewany poza kilkoma piecykami
                  na butle gazową.... 3 zmiana zaczynała się o 23:00 i teoretycznie kończyła o
                  7:00 rano - najczęściej, ale zdarzały się sytuacje, kiedy wychodziłem z pracy
                  następnego dnia po południu. Najgorsza była 1 zmiana - od 7:00 do 15:00....
                  kiedy wychodziło się o 18:00 robiło sie to pokątnie, żeby nikt "ważny" nie
                  widział, bo oznaczało to, że nie chce ci się pracować....
                  Pracowałem w dziale sprzedaży. Z tymi nadgodzinami to całkowita prawda. Im
                  więcej pracowałeś, tym bardziej wartościowym pracownikiem byłeś. Te nadgodziny
                  oczywiście były wolontariatem. Atmosfera ciągłego zagrożenia była na porządku
                  dziennym. Im więcej donosiłeś na innych, tym lepiej ci było. Z kasą było różnie,
                  ale patrząc z dzisiejszej perspektywy to niewspółmierna do włożonej pracy i
                  zaangażowania. Chamstwo i bezczelność PREZESA nie znała granic. To prawda, że
                  potrafił zmieszać z błotem i zwyzywać za byle co przy klientach. Mało tego,
                  potrafił "zrąbać" kierownika przy jego podwładnych..... Wielce motywujące do
                  awansowania....
                  Ten "szczebel kierowniczy" również zaliczyłem, na szczęście (jak się później
                  okazało) na krótko. Wyleciałem (dosłownie) z tej firmy z dnia na dzień,
                  oczywiście w papierach wypowiedzenie z należnym okresem itd, napisanym pod
                  dyktando, bo nie było innej możliwości....

Życia prywatnego nie miałem za wiele, bo po prostu nie było na to czasu. Po
                  pracy chciało sie tylko iść spać... Dużo by mówić.

Fakt, że odeszły osoby, które współtworzyły tą firmę od prawie początku mówi
                  chyba sam za siebie, jaki jest jej właściciel.

Dużo by opowiadać o tej firmie. Jedno jest pewne - po kilku dniach kiedy już nie
                  pracowałem w tej firmie odczułem ulgę, jakiej w życiu nie zaznałem i długo nie
                  zaznam. Nie polecałbym najgorszemu wrogi pracy w TEJ firmie.

pozdro dla PREZESA - pamiętaj, że najbardziej wartościowych ludzi dla swojej
                  firmy sam wyrzuciłeś (i nie mówię tu o sobie)
                  • Gość: Sam Uczcijmy ich chwałę ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.07, 17:26
                    Wypisujmy imiona i nazwiska ludzi, ktorzy odeszli.To za ich odwagę, że
                    przeciwstawili się temu terroryzmowi firmowemu.
                    Nie przez okres istnienia FH, wystarczy tylko ostatnie 2-3 lata, a jest tego
                    sporo.Liczę, ze pod 100-tka.
                    Piszemy wszystkich:
                    -Maciej Kędzior
                    -Mirosław Duda
                    -Tomasz Kusz
                    Prosze piszcie wszystkich kogo pamietacie i podliczymy, moze z samej centrali
                    bedzie 100-tka? To tylko sam dział kadr wie.Moze ten ogrom pomoze przejrzec
                    prezesowi na oczy ile i co stracił.

• Gość: ???? Re: Uczcijmy ich chwałę ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.03.07, 17:36
                      Tomasz Kłapkowski
                    • Gość: ... Re: Uczcijmy ich chwałę ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.07, 18:59
                      Krzysztof Łacek , Tomasz Bednarski
                    • Gość: Gin Re: Uczcijmy ich chwałę ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.07, 19:16
                      Daniel Tarała, Damian Kot
                      • Gość: memory Re: Uczcijmy ich chwałę ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.07, 20:27
                        Janusz Kulig - the best man!
                        Mirek Cieszyński- good job
                        Krzysztof Łacek- hard man
                        Marta Horska - smart women
                        Marcin Kalwarczyk- vel Małysz and very hard man
                        Krystian Karkosza - light FH fire :-)
                        Michał Zając- good salesman
                        Karolina Koba- smart and lovely girl
                        Madzia Czopik- smart and lovely girl too
                        Ewa Gonciarz- smart and lovely girl too 2
                        Marcin Zagozdżon - tak sie zdobywa uznanie na Śloonsku :-)
                        Tomasz Bednarski- Lublyn man
                        Maciek Andrzejewski - Bialystok zone
                        Ciołek Mariusz- good man
                        Hydryński Grześ- lekker tera mu
                        Sitek Marek- profesional man
                        John Olszowy- profesional too

jeśli o kimś zapomniałem WYBACZCIE bo wszyscy zasługujecie na uznanie, nie
                        tylko na podkarpaciu ale i w Polsce!
                        • Gość: aasss Re: Uczcijmy ich chwałę ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.07, 22:10
                          > Janusz Kulig - the best man!
                          o i tu sie zgodze, respect!!!!

> Mirek Cieszyński- good job
                          yeahhh
                          > Marta Horska - smart women
                          hmmm hmmm no nie zgodze sie z tym smart:)

> Ewa Gonciarz- smart and lovely girl too 2
                          oj stary mylisz sie, kreci sie jak zdarta plyta:)

> Sitek Marek- profesional man
                          najbardziej konkretna osoba jaka poznalem w FH
                    • Gość: mek Re: Uczcijmy ich chwałę ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.07, 20:41
                      Sławek Mendoń
                      Ania Pękala
                      Ania Dybowska
                      Michał Zając
                      Radek Polczak
                      Paweł Król
                    • Gość: salut Re: Uczcijmy ich chwałę ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.07, 22:11
                      pamietam jeszcze takiego gościa jak Rafał Paszt-informatyk super gość.
                      Zapewne już ma własną firmę i nie musi słuchać wyzwisk od
                      najlepszego "informatyka" w firmie FH, czyli od ?
                      • Gość: niefh Re: Uczcijmy ich chwałę ! IP: *.intertele.pl 16.03.07, 09:45
                      • Gość: niefh Re: Uczcijmy ich chwałę ! IP: *.intertele.pl 16.03.07, 10:02
                        Pozdrawiam wszystkie osoby już niepracujące na stanowisku informatyka w FH, z
                        którymi miałem kontakt (wymieniam w kolejności występowania):
                        Radek (nie pamiętam nazwiska)
                        P. Zuba
                        Zuba 2
                        Zuba 3
                        Zuba 4
                        Zuba 5 (wspomniany Rafał)
                        Zuba 6 (Paweł T.)

Temu obfitemu plonowi informatyków nie ma się co dziwić, skoro Prezes ma o
                        informatykach takie zdanie (cytuję wypowiedź osobiście do mnie skierowaną):
                        "Informatycy to najgorsze CH..E".

Imion, nazwisk a nawet twarzy wszystkich pozostałych nienazwanych Zubów już nie
                        pamiętam...
                        • Gość: józiu :)) Re: Uczcijmy ich chwałę ! IP: *.mixelectronics.pl 16.03.07, 10:48
                          Najlepsze jest to że ostatni informatyk Paweł zarabiał w foto-hurcie między
                          1200 a 1400 zł a teraz poszedł do Syrjusza i jak się coś stanie w Foto-Hurcie
                          to dzwonią i on przyjeżdża :))) Z tą małą róznicą że teraz godzina jego pracy
                          dla Foto-Hurtu kosztuje 100 zł hahahhaahaha.
                          • Gość: oj józiu Re: Uczcijmy ich chwałę ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.03.07, 12:11
                            niby dużo wiesz a tak naprawdę to niewiele wiesz :)
                          • Gość: Pawel Re: Uczcijmy ich chwałę ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.03.07, 14:05
                            Gwoli sprawiedliwości ... zarabiałem troszkę więcej niż 1200 - 1400 :)
                            Reszta to prawda :)
                        • Gość: niefh Re: Uczcijmy ich chwałę ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.03.07, 12:12
                          czyżby intetele się odezwało :)
                    • Gość: Paweł Re: Uczcijmy ich chwałę ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.07, 14:45
                      Marek Dykiel
                      Konior Renata
                      Lichtarska Agnieszka
    • Gość: ??? Re: opinie o foto hurcie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.02.07, 10:55
      jezeli ktos wspomina o zarobkach w tej firmie to napewno by takich nie chcial
      dostawac pensji gdzie co miesiac kadrowa odcina kase i nie podaje powodu.to
      jest chore.czyzby ktos sobie w lape bral tą ciezko zarobiona kase przez ludzi?
      czy ktorys z prezesów chce sobie nowe autko kupic i nie wie jak ma sobie
      dorobic.wstdzcie sie wielcy szefostwo
      • Gość: ??? Re: opinie o foto hurcie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.02.07, 11:01
        a i jeszcze jedno!jak obcinacie pensje to zapłaccie ludziom chociaz za
        nadgodziny.
        • Gość: Pat Metheny Re: opinie o foto hurcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.07, 14:36
          HE HE HE bierzesz listę obecności żeby się podpisać, w środę pracowałeś a na
          liscie jest zaznaczony urlop :) Albo siedzisz w pracy pięć godzin dłuzej a
          kierownictwo ma to głęboko w d.....
          A ta śmieszniutka marża za sprzedaż...
          Naprawdę szkoda czasu.............
          • Gość: Pat Metheny Re: opinie o foto hurcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.07, 14:45
            Wszystkim obecnym pracownikom FH przez wzorcownię az po magazyny serdecznie
            życzę znalezienia lepszej pracy! Jesteście wielcy bo juz tyle lat wytrzymujecie
            te chore wizje,bałagany,epitety,opie.. i humory !
          • Gość: niktinny Re: opinie o foto hurcie IP: *.onebb.com 16.02.07, 17:40
            Pierwszego dnia nowy pracownik FH pracuje skrzętnie, gdy nastała godzina 16
            patrzy a inny pracownik zbiera swoje rzeczy i wychodzi. Nowy nie myśląc wiele
            zrobił to samo. Kolejnego dnia taka sama sytuacja gdy dochodzi 16 kolega z
            pokoju wychodzi on także się zbiera. Przepracował tydzień. Następnego dnia
            wzywany jest do pokoju v-ce prezesa.
            v-ce: Chłopie co ty sobie wyobrażasz?? godzina 16 a ty do domu się zbierasz...
            nowy: prezesie ale kolega z pokoju robi tak samo...
            v-ce: on może... on jest na urlopie!!!!

have fun
            • Gość: józiu:)) Re: opinie o foto hurcie IP: *.autocom.pl 16.02.07, 19:47
              Tak czytam i czytam i niestety większośc to prawda!!
              Coś naprawdę złego dzieję się w tej firmie.
              Zwłaszcza ostatnio.
              W Krakowie zwolnili szefa, który wyciągnął filie na prostą a nawet wyżej.
              Był podobno "niereformowalny" tzn był za pracownikami a nie jak reszta
              przydupasów przyklepuje prezesowi!!
              Postawił się i już go nie ma. To potwierdzenie na wcześniejsze Wasze wypowiedzi.
              W tym tygodniu zwolniło się dwóch przedstawicieli w Krakakowie, więc filia leży
              i kwiczy.
              Wcześniej podobnie w Kielcach.
              Tak dalej!!!!!!
              • Gość: hasyd Re: opinie o foto hurcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.07, 22:20
                Samsung ich uratuje! :))
                Pozdrawiam wszystkich
                • Gość: :-) Re: opinie o foto hurcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.07, 16:12
                  Bez kitu jak by nie marki typu ICAM i SAMSUNG to foto juz dawno by się zwinęło !!!
                  • Gość: obserwator Re: opinie o foto hurcie IP: *.nat.rsk.pl 19.02.07, 21:26
                    To fakt z firma cos sie dzieje, ale chyba pod wzgledem finansowym, bo dawniej
                    byly bony na swieta, imprezy firmowe, a teraz nic!!!, ale czlonkowie zarzadu i
                    tak maja kase na drogie wycieczki jak np Boliwia, to jest ciekawe!!!
                    • Gość: byly Re: opinie o foto hurcie IP: *.nat.rsk.pl 19.02.07, 21:30
                      witam, kiedys pracowalem na magazynie, bylo ok, ale dopiero wtedy gdy pewna
                      osoba o nazwisku Kluz odpier... sie od magazynu, teraz doszly mnie sluchy, ze
                      znow zaczal lizac dupe prezesowi i sie wpieprza w magazyn, chlopaki nie dajcie
                      sie temu debilowi, magazyn jest wasz, Kluz nie moze wami rzadzic, jak to bylo
                      kiedys, pozdrowienia dla magazynu...
                      • Gość: x-men Re: opinie o foto hurcie IP: *.nat.rsk.pl 19.02.07, 21:35
                        jestem zwyklym mieszkancem rzeszowa, to co czytam o tej fimie jest dla mnie
                        szokiem, kolejny przyklad firmy, gdzie jesli ktos nie ma z nia stycznosci to
                        mysli o niej w jak najlepszy sposob, a tu taka niespodzianka, takie opinie, ale
                        moze to zadziala mobilizujaco dla wlasciciela tej fimry do poprawy wizerunku
                        swojej firmy na rynku jak i opini wsrod swoich pracownikow, powodzenia!
                        • Gość: 1234 Re: opinie o foto hurcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.07, 23:02
                          > moze to zadziala mobilizujaco dla wlasciciela tej fimry do poprawy wizerunku
                          > swojej firmy na rynku jak i opini wsrod swoich pracownikow, powodzenia!

czlowieku zapomnij, Rozmus musialby zmienic psychiatre na takiego co mu lepszy
                          towar przepisze...
                          • Gość: dobry Re: opinie o foto hurcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.07, 00:29
                            I z Kolegą wyzej sie zgodzę! Kluz liże dupę prezesowi, podpie.. ludzi, robi
                            wszystko żeby mu było dobrze - tak było kiedyś i wróciło teraz. Czyżby sie
                            czegoś bał a może zagrozili mu zwolnieniem?? Może!!! A przydałoby mu sie!
                            Wziąłby sie sam do roboty bo nic, z tego co wiem nie robi! Ktoś prace jemu a on
                            komuś innemu bo sam nie umie tego zrobić! Jak pracowałem tak było - i teraz
                            pewnie też. Utrzymuje kontakt z ludzmi z FH i wiem ze Pan Czarnecki robi
                            ludziom robote - on coś zrobił (wyliczył) ale Kraków zrobił to lepiej i trzeba
                            było pozbyć sie niewygodnych swiadków. Ciekawe kto nastepny przepadnie z rąk
                            wilekiego Pana CZ. - może Pan Szalacha - Panie Mirku pomyślałbym o Tym.
                            • Gość: Józiu:)) Re: opinie o foto hurcie IP: *.autocom.pl 20.02.07, 13:47
                              Dokładnie TAK. Wszystko się zgadza!!! Ale Czarnecki już nie wie co dalej zrobić
                              i poszedł na Urlop :)) hahahaha. Zwolnili Marka z Krakowa, bo okazał się
                              mądrzejszy od Czarneckiego i całej reszty ale nie pomogło, bo reszta chłopaków
                              też zaczęła się zwalniać!! No i nie wiedzą co teraz?? Czarneckiemu skończyły
                              się świetne pomysły to poszedł na urlop, żeby potem nie było na niego
                              hahahahahah
                              Pozdrawiam wszystkich:))
                          • Gość: Pooszek Re: opinie o foto hurcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.07, 21:31
                            Stary z ust mi to wyjąłeś ... odnośnie tych prochów dla pREZESA ..tylko widzisz
                            jemu juz nic nie pomoże :-) no chyba żeby se jebnął baranka w ścianę :-)
                • Gość: Gal Anonim Re: opinie o foto hurcie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.02.07, 12:17
                  Samsung ich wystuka tak jak oni wystukali pracowników
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka