Dodaj do ulubionych

Pozdrowienia dla Ani72

IP: *.* 30.09.02, 14:36
Ania własnie skojarzyłam sobie,że się znamy.Mamy wspólną znajomą Izę ,z którą pracujesz, byłyśmy razem w Jarosławcu na obozie jako kadra.Pozdrawiam również Twojego męża Jacka(na pewno mnie pamięta z harcerstwa) no i oczywiście buziaczki dla maluszka.Mam numer GG do Izy ale nigdy nie jst aktywny.Podaję mój gdybyś kiedyś mogła się odezwać.888902 Pozdrawiam. Sylwia z mężem Bernardem i Mateuszkiem.
Obserwuj wątek
    • Gość: Anna72 Re: Pozdrowienia dla Ani72 IP: *.* 02.10.02, 18:54
      Sylwia!! Jaki ten świat mały :-) .Pewnie, że Cię doskonale pamietamy. Mój nr gg 110391, jestem często obecna. Jak masz ochotę, pisz także na priva, miło będzie odświeżyć znajomość. Jak duży jest już Mateuszek? :hello: Pozdrawiam, Anka.
      • Gość: Mustela Re: Pozdrowienia dla Ani72 IP: *.* 03.10.02, 15:03
        Cieszę się ,że zaglądnęłaś tutaj na to nasze podkarpacie.Mam wrażenie ,że mało kto tu zagląda.Hm, ja od niedawna jestem internautką i nie wiem jak na priva napisać.Mój mały ma już 17 miesięcy,możesz go zobaczyć na Zobaczcie "Mateuszek nasz Bączuś", parę dni temu wysłane.A Twojego Miśka też przypadkiem wyoglądałam na"Zobaczcie".jest sliczny.Pozdrawiam i do usłyszenia na GG. Sylwia

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka