tomasz304 09.12.06, 20:17 Proszę napisać co kto sądzi o A.Krawczyk Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bartgor Re: Aneta Krawczyk 09.12.06, 20:26 myśle że to nieślubna córka Adama Michnika, a ojcem jej dziecka jest Tusk albo Bronek Komorowski :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: królewna śnieżka Re: Aneta Krawczyk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.06, 20:29 Aneta Krawczyk?Wynik DNA wykluczył ojcostwo Łyżwińskiego. Zamach stanu sie nie udał . Ludzie honoru winni usunąć sie w cień.Ale jak znam życie GW będzie ukazywać się nadal. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pikuś Re: Aneta Krawczyk IP: *.centertel.pl 09.12.06, 20:33 A co można sądzić o nieznajomej.Zapytaj Lepera i Łyżwińskiego lub tych co tą sprawę rozdmuchali.Pewne symptomy że coś się święci można było odczuć w radiu ZET w niedzielę/03.12.06/ rano u Moniki Olejnik. Oczywiście tego nie można było zobaczyć ale pani Monika musiała zakokietować Lepera bo zaczoł piać na temat jej urody. Sprawdzała jego zachowanie a mogła coś wiedzieć-reszta gości uciszyła Lepera. Odpowiedz Link Zgłoś
jetpilot1 Re: Aneta Krawczyk 09.12.06, 20:33 kobieta chciała uzyskać rozgłos chyba tylko, ale piętno Samoobrony dało znać o sobie. Myślę, że mogła się lepiej do tego wszystkiego przygotować. Ciekawostką jest dlaczego te badania, które miały się niby pojawić dopiero w poniedziałek ich wynik został ujawniony już dziś Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prześmiewca Re: Aneta Krawczyk IP: *.centertel.pl 09.12.06, 20:36 teoria spiskowa-p.t."Wszędobylskie kaczory" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: królewna śnieżka Re: Aneta Krawczyk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.06, 21:14 Zawsze uważałem że Gazeta Wyborcza ma taki sam kod genetyczny jak radziecka Prawda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Goździkowa Re: Aneta Krawczyk IP: *.19.165.33.osk.enformatic.pl 10.12.06, 07:10 Pięknie napisane!! "Prawda" = "GW". Zgoda! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prześmiewca Re: Aneta Krawczyk IP: *.centertel.pl 10.12.06, 09:10 Pani "Królewno Śnieżko" domyślam się że jest pani bardzo młodą królewną.Stawianie znaku równości między radziecką Prawdą /rodowód/a GW to mocne nadużycie.A teraz chwila historii.W ZSRR dominowały dwie gazety "Prawda" i "Izwiestia" i już stary z wielką brodą kawał moskiewski z przed 40-stu lat mówił cyt. że jak są w kioskach "Izwiestia' to nie ma prawdy a jak jest "Prawda" to nie ma izwiesti.To nie te czasy i nie ta jakość aby porównywać te gazety. Odpowiedz Link Zgłoś
jasiu_pawel_trzeci Re: Aneta Krawczyk 09.12.06, 21:16 Gdyby żyła w czystości jak każdy prawdziwy Polak-katolik nie było by tego problemu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pukacz Re: Aneta Krawczyk IP: 80.54.48.* 10.12.06, 00:03 puknąć czy nie puknąć - oto jest pytanie...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prześmiewca Re: Aneta Krawczyk IP: *.centertel.pl 10.12.06, 09:16 Pukać bez pytania? "Jeszcze jeden mazur dzisiaj choć poranek świta, czy pozwoli panna Krysia młody ułan Pyta.Co za Pyta jaka Pyta komu pyta stoi? .Panna Krysia fest kobita Pyty się nie boi".......... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Re: Aneta Krawczyk IP: *.19.165.20.osk.enformatic.pl 10.12.06, 12:34 Dla mnie to jest k......... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klient hmm ?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.12.06, 13:29 - czemu dopiero teraz wychodzi na jaw ze ma dziecko z gwaltu ?? za prace ?? - czy te badania DNA sa faktycznie prawdziwe a nie sfalszowane ?? - a skoro wie kto jest ojcem to czemu tego nie powie ?? - co robila przez 4 lata od tego ... incydentu ?? - czy to wogole jak juz cos to nie jest sciepa ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .. Re: Aneta Krawczyk IP: *.eranet.pl 10.12.06, 13:42 masz racje tylko k... i cw... moga pracowac dla samoobrony, lpr, pis! Odpowiedz Link Zgłoś
kmd_rohan Re: Aneta Krawczyk 10.12.06, 12:51 Jakie "Elyty", takie afery. Bandyci, złodzieje, fałszerze, k...wy, ot, towarzystwo z SamejBrony współrządzące Polską za przyzwoleniem Kaczorów Jedynych Prawych i Sprawiedliwych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: librett Re: Aneta Krawczyk IP: *.171.41.164.crowley.pl 10.12.06, 13:22 A ja jej wierzę, miała kobiet rację jak sie obawiała czy próbki nie zostanę podmienione... Poza tym panowie z samoobrony (panie zresztą też) powinni się już dawno usunąć z naszego życia polycznego, chociażby po to zeby nas nie kompromitować zagranicą. Odpowiedz Link Zgłoś
huskyman Re: Aneta Krawczyk 10.12.06, 14:00 Nie przypadam za Samoobrona, ale uwazam, ze cala ta afera to jedna wielka sciema od samego poczatku ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kmd_rohan Re: Aneta Krawczyk 10.12.06, 14:27 Ściema - nie ściema, jakież to ma znaczenie? Przed wojną, takich chamów to się nawet do porządnej restauracji nie wpuszczało, nie mówiąc o parlamencie. Stare przysłowie mówi: "Z jakim przystajesz, takim się stajesz". A tutaj cham ma pretensje, że dz..ka go oskarża. Jeszcze krzyczy o zamachu stanu. Jakiego stanu? To już chyba stan beznadziejny. Odpowiedz Link Zgłoś
mateusz.maciejczyk Re: Aneta Krawczyk 10.12.06, 16:01 Idąc takim tokiem rozumowania to z 460 posłów została by zaledwie garstka ;> I nie myślę tutaj o "jakichś" korzeniach, tylko kulturze i podstawowych zasadach savoire vivru. Paradoks jest jeszcze większy zaważywszy na to, iż młodzież gimnazjalna i licealna posługuje się bieglej językami obcymi niż nasi politycy. A co do wszelkich afer to z kolei inna sprzeczność polega na tym, że człowiek podejrzany o popełnienie przestępstwa dopóki się sprawa nie wyjaśni, czy nawet notowany nie może podejmować pracy np. w policji, wojsku, straży granicznej, a tutaj jest wielu takich w samorządach, ale tylko w Sejmie tacy ludzie piastują ministerialne urzędy!!!! Gdzie mowa o apolityczności w sądownictwie? Kiedy Minister Sprawiedliwości jest Głównym Prokuratorem? Już nie wspominając o dykcji czy wizażu naszych polityków. Kto takich ludzi wybiera? My przez bierność lub oddany głos ;> Odpowiedz Link Zgłoś
kmd_rohan Re: Aneta Krawczyk 10.12.06, 16:28 mateusz.maciejczyk napisał: > Idąc takim tokiem rozumowania to z 460 posłów została by zaledwie garstka ;> A`propos słonia, to nie sądzisz, że pogłowie (p)osłów można by ograniczyć o jakieś 200-250 szt. bez szkody dla demokracji? > A co do wszelkich afer to z kolei inna sprzeczność polega na tym, że człowiek > podejrzany o popełnienie przestępstwa dopóki się sprawa nie wyjaśni, czy nawet > notowany nie może podejmować pracy np. w policji, wojsku, straży granicznej, a > tutaj jest wielu takich w samorządach, ale tylko w Sejmie tacy ludzie piastują > ministerialne urzędy!!!! Hehe, w tych służbach to nawet obowiązkowe są badania psychiatryczne przed przyjęciem do pracy. :D A przy okazji, jeśli bedziesz miał okazję posłuchaj utworu Młynarskiego "Terpentyna dziadka Pohla". Niestety, nie znalazłem tekstu w sieci, a szkoda, bo baaaaardzo "na czasie". Odpowiedz Link Zgłoś
mateusz.maciejczyk Re: Hm ja to widzę tak: 10.12.06, 17:32 1. Wprowadzenie jednomandatowego system wyborczego zarówno w wyborach samorządowych jak i parlamentarnych (nie ma ordynacji mieszanych czy wyborów pośrednich – tylko bezpośrednie) 2. Obowiązek wzięcia udziału wyborach na Prezydenta, do Sejmu i Senatu oraz w wyborach samorządowych – (zwolnieni z tego obowiązku są: obywatele którzy ukończyli 60 rok życia, ludzie chorzy czy też niepełnosprawni, jak też kryminaliści czy osoby przebywające w zakładach karnych oraz obywatele do 20 roku życia; między 18-20 – dobrowolny udział w wyborach) – kara grzywny. 3. Cenzus majątkowy tj. – płacisz podatki posiadasz prawa wyborcze, nie płacisz nie posiadasz 4. Usunięcie limitu wyborów Prezydenta RP (współcześnie, może piastować urząd 2 razy) 5. Brak limitu wyborów na piastowanie urzędów: burmistrza, wójta, prezydenta 6. Redukcja liczby senatorów do 48 (po 3 na każde województwo, bardzo sprawiedliwe. Dlaczego? Ludność migruje, więc wzg. liczby ludności nie można ustalić stałej liczby senatorów, ze wzg. na wielkość również nie jest sprawiedliwe ponieważ niektóre województwa są większe od innych a gęstość zaludnienia jest mniejsza od pozostałych) – cenzus wiekowy i edukacyjny 30lat, wykształcenie minimum wyższe, 7. Redukcja liczby posłów do 246 (po 6 posłów na każdy okręg wyborczy razem 41 okręgów) - W razie krzywoprzysięstwa, czy też czczych obietnic - wyciąganie konsekwencji 8. Rozszerzenie władzy prezydenckiej 9. Ewentualna zmiana, kadencyjności sejmu na wzór Stanów Zjednoczonych wybory uzupełniające, co 2 lata 1/3 sejmu tj. 82 posłów maksymalna długość jednej kadencji 6 lat poseł, któremu wygasł mandat parlamentarny może być wybrany ponownie w wyborach uzupełniających (nie przyjmie się u nas, ponieważ ludzie są zbyt zachłanni na stanowiska) Odpowiedz Link Zgłoś
kmd_rohan Re: Hm ja to widzę tak: 10.12.06, 17:56 Pkt 1 - jestem jak najbardziej ZA! Nie mam ochoty głosując na Kowalskiego, wybierać Nowaka. Pkt 2 - W zasadzie za. Można by podyskutować o szczegółach. Pkt 3 - Hmmm, trzeba by przemyśleć. Rozumiem, że chciałbyś wyeliminować menelstwo? A przy okazji tzw. Polonię? Pkt 4 i 5 - zbyt ryzykowne, wg. mnie. Zwłaszcza w pkt. 4. Pkt 6 - jestem jak najbardziej ZA! Pkt 7 - Część pierwsza - TAK! Część druga... IMHO nierealne. Pkt 8 - Ry(d)zykowne. Pkt 9 - Interesujące. Do dyskusji. :) Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
mateusz.maciejczyk Re: Hm ja to widzę tak: 10.12.06, 22:46 pkt 4 i 5 jest ok, to ludzie wybierają tych przedstawicieli nie są oni z nadania więc jest to bardzo demokratyczne. Trzeba byłoby zmienić tylko wprowadzić w życie resztę moich punktów i odpowiednio je rozszerzyć tj. decentralizacja państwa na szczeblu samorządu całkowita :) i zmodyfikować zasady. Dlaczego? Bo już wreszcie jak przyjdzie mądry zarządca czy prezydent to byłoby żeby piastował swój urząd tylko 2 kadencje. Przykład? Gmina zapomniałem nazwy gdzieś bodajże poniżej Łodzi. Wójt 5 albo 6 kadencję już jest deklasował zawsze rywali. Tyle co on zrobił dla tej gminy to tylko pozazdrościć :-) Pkt 8. nie będzie ryzykowny, o ile wprowadzi się systemy hamulcowe we władzy ustawodawczej. Tak jak jest to w USA. Nie zachwycam się tym krajem w sumie, ale jeżeli chodzi o parlament i prezydenta rozwiązali wszystkie problemy 1. zachowana jest ciągłość rządów, 2. nowy rząd nie rozpieprza gospodarki tylko kontynuuje to co zaczął poprzedni, 3. kampania jest prowadzona tylko podczas wyborów u nas afera goni aferę, 4. ludzie skazani prawomocnymi wyrokami mają mało do powiedzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prześmiewca Re: Hm ja to widzę tak: IP: *.centertel.pl 10.12.06, 17:41 I co Mateusz? teraz sam popatrz! zaczęliśmy od tyłka a skończyliśmy na ordynacji wyborczej czy jest możliwe oddzielenie tych tematów. Odpowiedz Link Zgłoś
mateusz.maciejczyk Re: Hm ja to widzę tak: 10.12.06, 17:51 Jest ale Rohan zasugerował coś ;p metoda dobra bo na słonia :P:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prześmiewca Re: Aneta Krawczyk IP: *.centertel.pl 10.12.06, 17:34 On nie krzyczy "zamach stanu" tylko " ze mu stanu-ł" a że ma kłopoty z dykcją to tak wychodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
cool_kid Re: Aneta Krawczyk 10.12.06, 14:45 Według mnie pewien pan który już wykonczyl jednego z kandydatów na prezydenta w zeszłym roku, znów próbował coś zmajstrować - na szczęście mu się to nie udało :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mtg Re: Aneta Krawczyk IP: *.cmdnnj.east.verizon.net 10.12.06, 17:14 ...To jeszcze bylo za komuny: Aneta Krawczyk przychodzi do Pewexu wyciaga banknot stu-dolarowy i mowi poprosze ta perfume. Sprzedawczyni bierze ten banknot oglada i mowi, alez prosze pania ten banknot jest falszywy! Na to Aneta Krawczyk. ...ZGWALCIL MNIE!!!! Cham jeden! Odpowiedz Link Zgłoś
cool_kid Co Rydzyk sądzi o molestowaniu :) 10.12.06, 17:19 Wczoraj widzialem jak się wypowiadał, było to coś w stylu "A nawet jeśli - to co z tego? No ludzie kochani. Przecież gorsze rzeczy się działy" :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ds16 Re: Co Rydzyk sądzi o molestowaniu :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.12.06, 18:58 Rydzyk rulez :)))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
wyksztalciuch55 fotka z lipca - cudowna :))) 10.12.06, 19:55 www.rzeczpospolita.pl/dodatki/pierwsza_strona_061209/pierwsza_strona_a_1.html Odpowiedz Link Zgłoś
mjot1 Klewki... 11.12.06, 22:22 Czy możliwym jest, że w efekcie prób usilnych pozbycia się płodu (z zastosowaniem przemyślnych specyfików włącznie) rodzi się dorodny zdrowy bobas? Czy jest możliwym by namiętne (za jej zgodą) dziurawienie (strzykawką) pani Anety spowodowało, że oto bobas zdrów jak ryba jest a taty brak. Czyżby owe tajemne nakłuwania spowodować miały by łańcuch DNA stał się bardziej pokrętnym? Hm... Wszak ogromny i nie do przecenienie jest Orientu wkład w medycynę... Co też tam w tych Klewkach wykombinowali u licha? Najniższe ukłony! Zaintrygowany M.J. Odpowiedz Link Zgłoś
mjot1 Nie może to być! 12.12.06, 09:54 Drzewiej w każdej nawet lichej mieścinie był lupanar był też urząd, była i świątynia i knajpa. Proszę pana qrwy były skoszarowane i każdy proszę pana wiedział, kiedy i dokąd się udać i gdzie jest. A teraz? Idziesz pan załatwić niezwykle ważką sprawę dajmy na to w biurze poselskim… Wchodzisz pan a tu burdel proszę pana! Wszędzie jeden wielki burdel! Toż to sodomia z gomorią! Najniższe ukłony! Upadkiem obyczajów zasmucony M.J. Odpowiedz Link Zgłoś