Gość: rze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.06, 19:38 a Gdzie Wieden ? do wiednia mnóstwo ludzi jezdzi autobusami czy prywatnymi busami ... podróz trwa 9-11 godzin ... za 130zł . jak by uruchomili tania linie duzo osob bylo by chetnych ... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: klient Horyzonty coraz szersze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.12.06, 19:44 frankfurt ?? przeciez juz byl i niestety ... no chyba ze o innej cywilizowanej porze :) ale to juz kolejny raz kiedy przebakuje sie o uruchomieniu nowych polaczen ... i narazie nic z tego nie wychodzi. skoro wiekszosc lini ma juz ustalona siatke na lato ;/ to niehc chociaz na przyszla zime jakies polaczenie np CO z rzymem i paryzem, FR z glasgow :) ....etc skandynawia tez dobry kierunek Odpowiedz Link Zgłoś
styro Re: Horyzonty coraz szersze 12.12.06, 20:17 Gość portalu: klient napisał(a): >> skandynawia tez dobry kierunek Dlaczego dobry - mozesz to uzasadnic? Ile osob wyda 400 zl za bilet po to zeby fiordy zobaczyc? Przez ile miesiecy w roku oplaca sie jezdzic tam gdzie w zimie jeszcze zimniej i ciemniej niz u nas? Ile osob stac na urlop w Norwegii, ktora jest bardzo drogim krajem? Przewoznicy otwieraja nowe polaczenia po to, zeby ktos latal - a nie dlatego ze uzytkownicy forum GW maja takie zyczenie - to jest biznes niestety a nie caritas. Sens maja jedynie emigranckie kierunku - bo to emigranci lataja a nie ludzie z rzeszowa - ot i cala prawda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rze Re: Horyzonty coraz szersze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.06, 20:28 to ze ty nie latasz to nie znaczy ze inni nie lataja . ja np w tamtym roku byłem w Paryzu i Berlinie (4-5 dni) w celach turystycznych , w kwietniu lece do Rzymu...i w kazdym przypadku Musze Jechac do Krakowa ... :/ wiadomo ze do Skandynawi nie bedzie latało mnóstwo ludzi . ale w sezonie z checia bym poleciał na pare dni . samolot nie musi latac codziennie . wystarczy na poczatek 2 razy w tygodniu a z drugiej strony , nie uruchamiali by połaczenia gdyby nie byli pewnie ze beda miec klientów bo to za duze koszty . to ze ty napiszesz ze nie latasz czy ktos tam. oni chyba lepiej wiedza ... Odpowiedz Link Zgłoś
styro Re: Horyzonty coraz szersze 12.12.06, 20:45 Gość portalu: rze napisał(a): > to ze ty nie latasz latam, bo: 1.lubie 2. nie mam innego wyjscia z racji miejsca zamieszkania to nie znaczy ze inni nie lataja . ja np w tamtym roku > byłem w Paryzu i Berlinie (4-5 dni) w celach turystycznych , w kwietniu lece do > > Rzymu...i w kazdym przypadku Musze Jechac do Krakowa ... :/ Kup sobie samolot jesli to jest dla ciebie tak uciazliwe - zbazuj go w Jasionce. > > wiadomo ze do Skandynawi nie bedzie latało mnóstwo ludzi . ale w sezonie z > checia bym poleciał na pare dni . j.w. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: Horyzonty coraz szersze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.12.06, 21:26 emigranici to nie Rzeszowiacy??? wszyscy napweno nie ale dużo ludzi nawet z Rzeszowa lata za kasą na zachód Odpowiedz Link Zgłoś
huskyman Re: Horyzonty coraz szersze 13.12.06, 16:15 Jak to mowia Styro - zeby napic sie mleka nie trzeba kupowac krowy tak swoja droga ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mp Horyzonty coraz szersze IP: *.zetorz.com.pl 13.12.06, 15:53 A gdzie Shannon w Irlandii-miasto w zachodniej części wyspy? Aby tam dojechac trzeba pokonać jeszcze kolejne 200 km. Odpowiedz Link Zgłoś