Dodaj do ulubionych

Horyzonty coraz szersze

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.06, 19:38
a Gdzie Wieden ? do wiednia mnóstwo ludzi jezdzi autobusami czy prywatnymi
busami ... podróz trwa 9-11 godzin ... za 130zł .
jak by uruchomili tania linie duzo osob bylo by chetnych ...
Obserwuj wątek
    • Gość: klient Horyzonty coraz szersze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.12.06, 19:44
      frankfurt ?? przeciez juz byl i niestety ... no chyba ze o innej cywilizowanej
      porze :)
      ale to juz kolejny raz kiedy przebakuje sie o uruchomieniu nowych polaczen ...
      i narazie nic z tego nie wychodzi. skoro wiekszosc lini ma juz ustalona siatke
      na lato ;/ to niehc chociaz na przyszla zime jakies polaczenie np CO z rzymem i
      paryzem, FR z glasgow :) ....etc
      skandynawia tez dobry kierunek
      • styro Re: Horyzonty coraz szersze 12.12.06, 20:17
        Gość portalu: klient napisał(a):

>> skandynawia tez dobry kierunek

Dlaczego dobry - mozesz to uzasadnic? Ile osob wyda 400 zl za bilet po to zeby
        fiordy zobaczyc? Przez ile miesiecy w roku oplaca sie jezdzic tam gdzie w zimie
        jeszcze zimniej i ciemniej niz u nas? Ile osob stac na urlop w Norwegii, ktora
        jest bardzo drogim krajem? Przewoznicy otwieraja nowe polaczenia po to, zeby
        ktos latal - a nie dlatego ze uzytkownicy forum GW maja takie zyczenie - to
        jest biznes niestety a nie caritas. Sens maja jedynie emigranckie kierunku - bo
        to emigranci lataja a nie ludzie z rzeszowa - ot i cala prawda.
        • Gość: rze Re: Horyzonty coraz szersze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.06, 20:28
          to ze ty nie latasz to nie znaczy ze inni nie lataja . ja np w tamtym roku
          byłem w Paryzu i Berlinie (4-5 dni) w celach turystycznych , w kwietniu lece do
          Rzymu...i w kazdym przypadku Musze Jechac do Krakowa ... :/

wiadomo ze do Skandynawi nie bedzie latało mnóstwo ludzi . ale w sezonie z
          checia bym poleciał na pare dni . samolot nie musi latac codziennie . wystarczy
          na poczatek 2 razy w tygodniu

a z drugiej strony , nie uruchamiali by połaczenia gdyby nie byli pewnie ze
          beda miec klientów bo to za duze koszty . to ze ty napiszesz ze nie latasz czy
          ktos tam. oni chyba lepiej wiedza ...
          • styro Re: Horyzonty coraz szersze 12.12.06, 20:45
            Gość portalu: rze napisał(a):

> to ze ty nie latasz
            latam, bo:
            1.lubie
            2. nie mam innego wyjscia z racji miejsca zamieszkania

to nie znaczy ze inni nie lataja . ja np w tamtym roku
            > byłem w Paryzu i Berlinie (4-5 dni) w celach turystycznych , w kwietniu lece
            do
            >
            > Rzymu...i w kazdym przypadku Musze Jechac do Krakowa ... :/

Kup sobie samolot jesli to jest dla ciebie tak uciazliwe - zbazuj go w Jasionce.
            >
            > wiadomo ze do Skandynawi nie bedzie latało mnóstwo ludzi . ale w sezonie z
            > checia bym poleciał na pare dni .

j.w.
            • Gość: a Re: Horyzonty coraz szersze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.12.06, 21:26
              emigranici to nie Rzeszowiacy??? wszyscy napweno nie ale dużo ludzi nawet z
              Rzeszowa lata za kasą na zachód
            • huskyman Re: Horyzonty coraz szersze 13.12.06, 16:15
              Jak to mowia Styro - zeby napic sie mleka nie trzeba kupowac krowy tak swoja droga ;)
    • Gość: mp Horyzonty coraz szersze IP: *.zetorz.com.pl 13.12.06, 15:53
      A gdzie Shannon w Irlandii-miasto w zachodniej części wyspy? Aby tam dojechac
      trzeba pokonać jeszcze kolejne 200 km.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka