Gość: lelus IP: *.krak.tke.pl 28.12.06, 13:49 Gdzie w Rzeszowie można zapisać się na kurs tańca? Nie chodzi mi o taniec towarzyski ani nowoczesny, tylko coś bardziej oryginalnego ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: anna Re: Nauka Tańca IP: *.rzeszow.mm.pl 28.12.06, 13:56 Pewnie chodzi Ci o jakoweś tańce afykańskie lub tańce brzucha? Nie mam pojęcia gdzie takowe kursy:D Skoro rytmy latynoskie odpadają(te tańce są w ramach tańca towarzyskiego- paso doble, salsa...) to trudno radzic. O jakie tańce Ci chodzi, bo ciekawa jestem:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
esera Re: Nauka Tańca 28.12.06, 14:00 A orientujesz się może gdzie można zrobić w Rzeszowie albo ew. w Dębicy kurs tańca towarzyskiego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna Re: Nauka Tańca IP: *.rzeszow.mm.pl 28.12.06, 15:26 WDK w Rzeszowie (Okrzei) ma takie kursy na kilku stopniach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lelus Re: Nauka Tańca IP: *.krak.tke.pl 28.12.06, 15:50 Przypuszcam, że w Rzeszowie działają różne kluby/kursy tańca, o którym niewiele osób słyszało np. taniec irlandzki w domu kultury na nowym mieście (nie zapiszę się, bo to nie taniec dla mnie:P), trudno mi podać coś konkretnego - na pewno ciekawe są wszystkie odmiany tańca azjatyckiego :)może akurat ktoś z forum słyszał o czymś interesującym Taniec towarzyski odpada z banalnego powodu - brak partnera. Odpowiedz Link Zgłoś
muszolka Re: Nauka Tańca 28.12.06, 20:50 Po co kurs ważne czy czujesz muzyke ...a jak juz ja czujesz to wystarczy troche wyobraźni..zresztą jak chcesz moge Cie nauczyc:P Odpowiedz Link Zgłoś