Gość: ja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.07, 19:57 uwierzmy w pana Henryka ! Panie Henryku trzymaj sie pan ! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: klient Ferenc ma nowego zastepcę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.01.07, 19:59 miejmy nadzieje ze swoja funkcjie bedzie spelnial rzetelnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Ferenc ma nowego zastepcę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.07, 20:06 jego wspolpracownicy twierdzą ze "managerem" był dobrym... a glownie o to w tej pracy chodzi...oby byl takim managerem dla Rzeszowa! 3mam kciuki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sara Re: Ferenc ma nowego zastepcę IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 09.01.07, 21:42 Jestem zaskoczona - coś mi tu nie gra!! Jeszcze P.Wolicki nie zaczął pracy, a tu takie powitanie w "Wyborczej". Ale chyba coś jest na rzeczy skoro tyle złych cech nowego zastepcy prezydenta Rzeszowa ujawniono. To czym się Pan kierował Prezydencie powołując takiego człowieka ? Czyżby miałby to być " bat" na pracowników . Oj żle to wróży ! Ale pożyjemy - zobaczymy !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stefan Ferenc ma nowego zastepcę IP: *.autocom.pl 08.01.07, 22:01 Nie wiem dlaczego autorzy artykułu cytują jedynie niepochlebne komentarze internautów, bo z tego co widzę to większość z nich jest pozytywna... no ale widać że autorzy chcieli zachować równowagę... Dziwne, że jeszcze nie dalismy szany wykazać się tej osobie, a już szukam u niego wad.. Więcej optymizmu ! Ja osobiście trzymam kciuki za Wolickiego ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mediocre widac w pisie kadr nie ma IP: *.debica228.tnp.pl 08.01.07, 22:05 mediocre Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andy Ferenc ma nowego zastepcę IP: *.nyc.res.rr.com 09.01.07, 03:52 Znam pana Wolickiego dosc dobrze i powiem tylko tyle ze jest to slaby kandydat na to stanowisko. W samochodowce wytwarza atmosfere zastraszania zarowno uczniow jak i nauczycieli nie dzialajacych po jego mysli. Lubi kpic ze skromnych lub niesmialych uczniow. Bedzie sie dzialo!! Zobaczycie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miki Re: Ferenc ma nowego zastepcę IP: *.ny5030.east.verizon.net 09.01.07, 04:11 Jesli Pan Prezydent jest czlowiekiem solidnym i rzetelnym - za jakiego go uwazam - powinien zmienic kandydata. Znam dyrektora i wiem ze namiesza w ratuszu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MCCLOUD Re: Ferenc ma nowego zastepcę IP: *.gcnowiny.pl 09.01.07, 08:10 Napewno są lepsi kandydaci, (przede wszystkim do promocji miasta) ale dajmy mu szansę. Może nie będzie tak źle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciek Re: Ferenc ma nowego zastepcę IP: *.166.unknown.vectranet.pl 09.01.07, 08:47 to szyderca , teraz poszydzimy zniego Heniu popatrz w lustro a bardzo sie przestraszysz..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AS Ferenc ma nowego zastepcę IP: 84.38.160.* 09.01.07, 09:50 Pan Wolicki jest naprawdę dobrym człowiekiem - uwieżcie mi bo znam go nie od dziś. Fakt ma czasami złe dni ale kto ich nie ma. Jest pogodny. Sprawdza się na stołkach menedżera, dlateo uważam że jest to dobry wybór. A co do jego humoru i żekomego szydzenia to myślę że fakt ten musiała opisać osoba kompletnie pozbawiona poczucia humoru i samokrytyki. Życzę mu powodzenia w realizacji zadań samorządowych !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wkórzony Re: Ferenc ma nowego zastepcę IP: *.166.unknown.vectranet.pl 09.01.07, 10:40 za wysmiewanie sie ze mnie nie mam dla Pana szacunku . dobrze ze pan odszedl ze szkoly moze mnie imoim kolegom bedzie sie nalezało wiecej szacunku Dziekujemy panie Prezydencie ,ze uwolniłnas pan od..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a to ciekawe Re: Ferenc ma nowego zastepcę IP: *.166.unknown.vectranet.pl 09.01.07, 10:41 kochanek Twoj czy co ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DaVinci Re: Ferenc ma nowego zastepcę IP: *.nyc.res.rr.com 10.01.07, 00:03 Moze kiedys byl on dobry... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fg Super manager ! Trzymam kciuki za Wolickiego ! IP: *.kracen.hor.net.pl 09.01.07, 16:42 Super manager ! Trzymam kciuki za Wolickiego ! Bójcie się cieniasy, zazdrośnicy i nieróby ! Wszyscy tylko potraficie narzekać i nic nie robić ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bolo Re: Super manager ! Trzymam kciuki za Wolickiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.07, 19:44 Może więcej szczegółów na temat tego super managera (osiągnięcia, fakty), bo chyba nie sądzicie ludzie, że kierowanie szkołą, to wyzwanie dla super managera? I proszę o obiektywizm. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fliper Re: Super manager ! Trzymam kciuka Wolickiego IP: *.166.unknown.vectranet.pl 09.01.07, 19:54 Henryk jest specjalistą od kobiecego łona.... jak tylko zobaczy babe to ślini sie biedak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gerwazy Re: Suer manago ! Trzymam kciuka Wolickiego IP: *.166.unknown.vectranet.pl 09.01.07, 20:02 a jaka jest przeszłość naszego bohatera dzieciecych kreskówek , Henryka Supermena samochodziaza działal w parti aktywista z niego ,że hej ,potem mały retusz i juz mamy działacza spod białego sztandaru z czerwonym orłem , na koniec mysli inne czyny inne to Ci Heniu kameleon Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prześmiewca Re: Super manager ! Trzymam kciuka Wolickiego IP: *.centertel.pl 10.01.07, 13:12 Ślinotok jest niegrożny, można na przykład w ratuszu wzorem dawnych lat umieścić spluwaczki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kacyk kacykowi.... Re: Ferenc ma nowego zastepcę IP: *.166.unknown.vectranet.pl 09.01.07, 21:00 krzywdy kacyk kacykowi nie zrobi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nino Re: Ferenc ma nowego zastepcę IP: *.nyc.res.rr.com 10.01.07, 00:09 Jakie znacie szydercze haselka pana Wolickiego? ja znam 2: 1. Oooo glupie dziecko..... 2. Jestes zboczeniec! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wkórzony powiedzonka Henryka W IP: *.166.unknown.vectranet.pl 10.01.07, 06:38 1 "walnij głową o scianę to Ci rozum wróci" 2."ooooooo debile jedne " mozna by na jegogłupich chasłach ksiake napisac wstyd pierwszy pedagogu rzeszowa!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prześmiewca Re: powiedzonka Henryka W IP: *.centertel.pl 10.01.07, 13:15 Eeeeeeeeeeee!!! wyrażnie się czepiacie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kpr Wolicki jest bardzo dobrym menagerem ! IP: *.autocom.pl 10.01.07, 20:06 Wolicki jest bardzo dobrym menagerem ! Bardzo dobry w kontaktach... Widać, że nie macie poczucia humoru.. nie ma jak mieć kompleksy... No cóż... praca przed Wami ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pkr Re: powiedzonka Henryka W IP: *.autocom.pl 10.01.07, 20:10 najpierw naucz się ortografii.. :) może gość miał rację jak mówił o tej ścianie hehehhe :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pkr Re: heniu u.bek IP: *.166.unknown.vectranet.pl 10.01.07, 20:52 miałes racje heniu to dupe.k Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kopa Re: powiedzonka Henryka W IP: 62.93.43.* 11.01.07, 09:14 Coś mi się wydaje, że Pan Henryk miał rację Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Już On wie Kto!! Re: Ferenc ma nowego zastepcę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.07, 18:38 Oj Heniu wyżebrałes sobie ten stołek wyżebrałes . Od dawna chciałes posadzic tyłeczek na wysokim stołku. Ale wiesz moze ci sie uda (chociaż ja w to nie wierze). Na początek proponuję żebyś sie ogolił. Wiesz taki nowy image wiceprezydenta. Następnie przestań przy każdej okazji mówic o ... tak Heniu tak!! O Dupie...(Sry za słowo internautów) A na koncu jak ci jeszcze siły starczy bierz sie do roboty!!! Wiesz ile jest w Oświacie do zrobienia (A w kazdym razie mam taką nadzieję!!) Co do pozostałych Twoich obowiązków- no coż mogę ci tylko zyczyc takiego optymizmu za miesiąc jak obecnie bo przeciez wiesz ze na innych rzeczach nie znasz się kompletnie. Ale grunt to wiara w siebie. A Pan - Panie Prezydencie to juz musiał byc totalnie zdesperowany żeby takiego gościa na wice powolac. No cóz poczekamy - zobaczymy ale chyba nigdy nie uwierzymy ... w cuda. A tylu jest mądrych ludzi w Rzeszowie ( tylko Kolesie za nimi nie stoją) - CZAS SIE ROZEJRZEĆ PANIE PREZYDENCIE!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: normalny człowiek Re: Ferenc ma nowego zastepcę IP: 62.93.51.* 11.01.07, 19:12 Podsumowując to wszystko, co Państwo piszecie o naszym prezydencie i jego zastępcach.Niech będą nowi bo poprzednicy mimo, że startowali do rady miasta dostali od wyborców właściwą ocenę czyli kopa. Jak by byli dobrzy to byliby do dzisiaj w ratuszu. Startowali z innych list a to świadczy o lepperyżmie i giertyczyżmie czyli o nielojalności, a poza tym ktoś kto jeszcze dorabia majjąc dychę kasy niech spada!!!! Myślę,że nowi będą lepsi. Pozdrowienia Panie Prezydencie!!!!! Tak trrzymać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sonia Re: Ferenc ma nowego zastepcę IP: *.166.unknown.vectranet.pl 11.01.07, 21:27 nie wiem co dla henka znaczy kultura, wiem ze jest mocny w spiewach na gazi.e majteczki w kropeczki, daj mi te noc...itp co do marketingu to nie iwm co on tam hoduje w tych brudnych klakach pewnie jakiegos syf.a na wroga, co mu poiwe prawdę, w promocji nic nie musi robic , bo szyla.r i jego ekipa tez nic nie robi . heryk mowi jezykiem ludu prostym donosnym i prostym .... taki sprzedawca z kramu z lizakami, jest naszym prezydentem naszą opoka, nawet kamieniem milowym, bedzie naszym swiatłem , nasza nadzieją , bedzie słoncem na niebie i ostoja spragnionych, bedzie pasterzem owieczek a że baran z niego niezły jakos sobie poradzi . Nie chcemy wiecej takich prezentów noworocznych panie prezydencie Tadeuszu Wielki i opiekuj sie małym heniem bo nasz wielki bohater ma małego pietra Odpowiedz Link Zgłoś