Gość: zenon IP: *.166.unknown.vectranet.pl 18.01.07, 19:35 niech ja sobie zabiora nieudolna jest i juz... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: wezyr Żółta kartka dla wojewody IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.07, 19:37 Ten cały pis to jeden wielki wszechogarniający Polskę UKŁAD ! Taka szara sieć ! Ale do czasu ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klient Żółta kartka dla wojewody IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.01.07, 20:09 czy moze jest za malo ulela ?? i trzeba ja zmienic na bardziej "podwladnego"?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edi Re: Żółta kartka dla wojewody IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.07, 22:10 Ostatnia wypoweidź p. Draus z tego artykułu świadczy o niej najlepiej. Gęś by się obraziła za porównianie. Może w Warszawie chieliby Taką Kobietę?????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: felek Re: Żółta kartka dla wojewody IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.07, 22:13 Żółta kartka tzn. żółte papiery??????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1944 Re: Żółta kartka dla wojewody IP: *.nat.rsk.pl 18.01.07, 22:19 mam szwagierkę podobnej do pani wojewody urody. Ale tamta przynajmniej umiala doić krowy w jednym z dolnośląskich pegeerów.A nasza pierwsza urzędniczka cóż potrafi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wariantc Re: Żółta kartka dla wojewody IP: *.rzeszow.mm.pl 18.01.07, 22:31 Skoro znaja się z samym bossem, szarmanckim, trzecia szabla pisu! panem elokwentnym Kuchcińskim to na ostrzeżeniu się skończy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: revenant Re: Żółta kartka dla wojewody IP: 82.177.97.* 19.01.07, 00:13 Jaka skromność bije z tej postaci fantastyczny folklor!!! Ciekawe niby podkarpacie takie religijne a ten cały szef niebios tak sromotnie je karze i obsiewa pisowskimi chamami i debilami ... dziwne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: p Żółta kartka dla wojewody IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.01.07, 08:18 jakoś nie dziwi mnie że buchnęła smiechem -to przeciez nie ważne jak się sPISuje - ważne że swoja.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zenek Re: Żółta kartka dla wojewody IP: 89.188.192.* 19.01.07, 08:52 Niech więcej nie "bucha", bo pewnie od tego jej smichu tak pi.dzi, że wycieraczki zprzed mojego domu znalazły sie na dachu sąsiada. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXX Re: Żółta kartka dla wojewody IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.01.07, 22:50 proszę o kulturę dla Pani wojewody... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Żółta kartka dla wojewody IP: *.mtm-info.pl 19.01.07, 09:58 Jak to się ludziska do dobrego stołka przyzwyczajają, teraz to trzeba toto granatem z tego stołka oderwać, bo samo za grosz honoru nie ma i nie odejdzie. Taki jest pis. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ds16 Re: Żółta kartka dla wojewody IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.01.07, 10:37 tępa baba ze wsi, swoje już pokazała 11.11.2006 pod Lisem-Kulą hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cała ekipa wojewod Żółta kartka dla wojewody IP: 213.241.95.* 19.01.07, 13:42 Np. dyrektor jej gabinetu, dwudziestokilkuletnia „przyjaciółka” dyrektora IPN w Rzeszowie, w ciągu kilku lat błyskawiczny awans z sekretarki w IPN do dyrektorki w UW, a jednocześnie rozpoczęty doktorat...... Wiadomo jednak jak się robi najszybciej karierę w przypadku kobiety... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ramzes Drausopodobni rzadzą województwem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.07, 15:52 Trudno wśród nich znaleźć ludzi zdrowej moralności, sa za to rozwodnicy, ex- hippisi, "alaŁyżwińscy". A dyrektor rzeszowskiego IPN to perełka. Ciekawe co on robił przed 1991 zanim został naczelnikiem w UOP? Czy ktoś to wie? Odpowiedz Link Zgłoś
mateusz.maciejczyk Jeżeli pan Jan jest takim kolegą p. Kuchcińskiego 19.01.07, 16:08 To pani Ewo, dlaczego pani nie walczy o dofinansowania przez męża dla Podkarpacia z budżetu państwa?! Ah, zapomniałbym PiS rozumie definicję "prawicy" jako interes dobra jednostki ponad dobrem ogółu..... Jakby powiedział to Borat - nice (NAJS) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ds16 Re: Jeżeli pan Jan jest takim kolegą p. Kuchcińsk IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.01.07, 17:13 PIS prawica !? bo ? Odpowiedz Link Zgłoś
mateusz.maciejczyk Re: Jeżeli pan Jan jest takim kolegą p. Kuchcińsk 19.01.07, 21:03 Bo się tak nazwał :> to była aluzja :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gośc Re: Jeżeli pan Jan jest takim kolegą p. Kuchcińsk IP: *.rzeszow.mm.pl 20.01.07, 18:32 dobry jesteś Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robert Przegonić patologiczne towarzystwo z UW IP: 213.241.95.* 20.01.07, 13:06 Czy w PIS-ie nie ma normalnych ludzi na stanowisko wojewody i członków jego gabinetu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ozi Re: Żółta kartka dla wojewody IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.07, 23:38 ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obywatel X Re: Żółta kartka dla wojewody IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.01.07, 22:49 hahahaha też mi się tak wydaje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szydlo Re: Żółta kartka dla wojewody IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.01.07, 00:05 wyszło szydlo z worka..... Odpowiedz Link Zgłoś