Dodaj do ulubionych

Ginekolog położnik z Rzeszowa !!!

22.01.07, 10:24
POSZUKUJĘ DOBREGO GINEKOLOGA POŁOŻNIKA Z RZESZOWA. DZIŚ MAM WIZYTE PRYWATNIE
U ROMANA KLUZY. POLECIŁA MI GO ZNAJOMA ALE CZYTAŁAM OPINIE NA JEGO TEMAT I
NIE WIEM KOMU WIERZYĆ. NIE WIEM TEŻ CZY GO NIE ZMIENIĆ. PROBLEM TKWI W TYM ŻE
JA CHCĘ RODZIĆ NA CHOPINA I CHCĘ TAM MIEĆ "SWOJEGO" LEKARZA. WYBRAŁAM JEGO.
CZY DOBRZE WYBRAŁAM???
Obserwuj wątek
    • wiktoriamaria Re: Ginekolog położnik z Rzeszowa !!! 22.01.07, 11:11
      Witam
      Ja rodziłam na Szopena polecem szpital i dr.Tomasza Kluze pracuje w szpitalu na
      Szopena i prywatnie przyjmuje na Szopena 25A/2L.Super lekarz ,moge podać numer
      telefonu .
      Pozdrawiam
      • kasiazag20 Re: Ginekolog położnik z Rzeszowa !!! 22.01.07, 12:27
        A roman kluza jest gorszy? Który lepszy? jaki jest ten numer tel? I Ile
        kosztuje wizyta? Jak wygląda wizyta?
        • Gość: betabeata Re: Ginekolog położnik z Rzeszowa !!! IP: 62.93.43.* 22.01.07, 12:37
          Ja na twoim miejscu zarejestr.sie do Tomasza Kluzy.
          Roman Kluza jest bardzo niesympatyczny,placisz kase a łaske robi że ci cos powie bliżej,taka ma mrukliwą naturę.
          • kasiazag20 Re: Ginekolog położnik z Rzeszowa !!! 22.01.07, 12:45
            Ale słyszałam że jak się go człowiek o coś zapyta to wszystko powie i dogłębnie
            wytłumaczy. To proszę o namiary do Tomasza Kluzy. Zrozumcie to moja pierwsza
            ciąża nic nie wiem. Boję się trochę.
            • wiktoriamaria Re: Ginekolog położnik z Rzeszowa !!! 22.01.07, 13:13
              Podaje Ci numer tel.do dr.Tomasza Kluza 609546450 lub 017/8530688 po godz. 19
              jak sie go zapytasz to wszystko Ci powie jest naprawde sympatyczny ma w
              gabinecie USG ,ja chodziłam do niego z mężem byliśmy bardzo zadowoleni i z
              opieki w szpitalu również
              Pozdrawiam
              • kasiazag20 Re: Ginekolog położnik z Rzeszowa !!! 22.01.07, 13:16
                wielkie dzięki!!!! Zobacze dziś po pierwszej wizycie u Romana jakie będzie na
                mnie wrażenie robił ale pewnie sie przepisze. Tylko ile kosztuje wizyta i czy
                sie długo czeka na wizyte od chwili zapisu?
                • wiktoriamaria Re: Ginekolog położnik z Rzeszowa !!! 22.01.07, 13:45
                  Wizyta kosztuje 70zł a ja nie czekałam długo
                  • kaczka81 Re: Ginekolog położnik z Rzeszowa !!! 22.01.07, 14:13
                    ja polecam Adama Mrozka, z szpitala na Lwowskiej, za wizyte bierze 50zł, a do
                    porodu przyjechał na mój telefon. Naprawdę go polecam.
                    • Gość: niezadowolona Re: Ginekolog położnik z Rzeszowa !!! IP: *.krak.tke.pl 10.05.07, 19:20
                      ja mialam kontakt z tym lekarzem przy pierwszej problemowej ciązy .....jak
                      okazalo się że nie jest wszystko ok......to czekal aż wypadki same się
                      rozwiną .......aby pojechać na amniopunkcje co prawnie mi sie należało( sam
                      mi o tym powiedział) musiałam do niego wydzwaniać o skierowanie bo za
                      pierwszym razem nie mial czasu a za drugim razem byl na szkoleniu......i w
                      sumie jego kolega musiał za niego to zrobić.....ponadto bierze kase za usg
                      ktore robi na sprzęcie szpitalnym ...i nie ma podejścia do
                      pacjeta...wybierajcie same.....ja napewno nie wybralabym się do niego jeszcze
                      raz
                    • Gość: kasia Re: Ginekolog położnik z Rzeszowa !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.08.09, 10:45
                      Dr Mrozek to nie żaden lekarz, moja koleżanka przez niego o mały włos nie
                      straciła dziecka, dziś po szczęśliwym porodzie, do którego doprowadził inny
                      zupełnie lekarz, śmiem twierdzić, że czekał aż się mu zapłaci
                      • Gość: KK Re: Ginekolog położnik z Rzeszowa !!! IP: *.szpital2.rzeszow.pl 24.08.09, 20:32
                        A czym szanowna osobo lekarz Mrozek mógł doprowadzić do straty ciąży
                        i co takiego wspaniałego kolejny lekarz uczynił . Kolejne powielanie
                        pierdoł. Te dobry tamten dobry. Jak czytam takie pierniczenia to
                        mnie mdli. CZerstwiaki wylewają pomyje na lekarzy w internecie bo są
                        anonimowi..... Coraz częściej wydaje mi się ze to inni lekarze na
                        zasadzie zdrowej konkurencji najeżdzają jeden na drugiego ;) Masakra
                • Gość: ona Re: Ginekolog położnik z Rzeszowa !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.01.07, 22:54
                  słyszałam że do porodu wysyła pielęgniarkę...
                  • Gość: ania_g Re: Ginekolog położnik z Rzeszowa !!! IP: *.wsiz.rzeszow.pl 07.02.07, 17:30
                    Ja rodziłam na szopena i przy porodzie był lekarz Magoń i jestem bardzo
                    zadowolona. Widać że położne go szanują, radziły się go o wszysko, widać że
                    jest dobry, bardzo mi pomógł. Polecam.
                    • Gość: anna_g Re: Ginekolog położnik z Rzeszowa !!! IP: *.wsiz.rzeszow.pl 07.02.07, 17:33
                      i chce dodać do poprzedniego wpisu że znalazłam go na liście nauczycieli
                      akademickich na mojej uczelni, oprócz pracy w szpitalu uczy ratowników
                      medycznych, dobrze że nie mam z nim zajęć bo bym sie troche wstydziła
                    • Gość: katarzyna_j Re: Ginekolog położnik z Rzeszowa !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.07, 23:53
                      Potwierdzam, rodziłam przy nim dwoje dzieci - tak sie złożyło że na niego
                      trafiłam na dyżur, bardzo miły i fachowy. Dużo pacjentek go chwaliło, podobno
                      dobrze robi usg i rozpoznaje płeć dziecka.
                      Nie wiem gdzie przyjmuje. Proszę o informacje czy ma gabinet w Rzeszowie, czy
                      NFZ czy prywatnie i ile kosztuje wizyta?
                      • Gość: pytanie Re: Ginekolog położnik z Rzeszowa !!! IP: 84.38.160.* 11.05.08, 08:39
                        a jak go odszukać w rzeszowie i czy jeszcze kogoś możesz polecić?
                        ciekawa jestem bo właśnie zamierzam zajść w ciążę i chciłabym
                        zaplanować już wszystko
                        • Gość: ewka Re: Ginekolog położnik z Rzeszowa !!! IP: 62.93.44.* 12.05.08, 07:30
                          zobacz nasi lekarze
                          www.pro-familia.pl/
          • Gość: zuza Re: Ginekolog położnik z Rzeszowa !!! IP: *.nat.rsk.pl 07.02.07, 23:06
            Tak, jest bardzo niesympatyczny, potwierdzam, zero kontaktu.
            • Gość: Zuza Re: Ginekolog położnik z Rzeszowa !!! IP: *.nat.rsk.pl 07.02.07, 23:10
              Roman Kluza oczywiście jest niesympatyczny, fatalny, niemiły.
            • Gość: mama Re: Ginekolog położnik z Rzeszowa !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.07, 19:54
              Kluza to niesympatyczny gbur, dzięki któremu omal nie straciłam
              córki!!!!!!!!!!!!!!
          • bunia29 Re: Ginekolog położnik z Rzeszowa !!! 14.05.07, 17:00
            Witaj. Jestem w 9 tygodniu ciąży i chodze prywatnie do dr Jerzego Klina.
            Prywatnie przyjmuje na Placu Wolnosci ale rowniez na Warzywnej. Jest to bardzo
            dobry i sympatyczny lekarz. Poswieca mi duzo uwagi i profesjonalnie zajmuje sie
            moja ciążą. Przed ciążą chodzilam kontrolnie do niego na Warzywna. Pracuje w
            szpitalu na Szopena. Jestem bardzo zadowolona z wizyt u niego. Dlatego POLECAM
            Ci go w 100%. Jest to ginekolog położnik. Podaje komórkę : 602-514-321.
            Pozdrawiam i powodzenia.
          • Gość: mama_martusi Re: Ginekolog położnik z Rzeszowa !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.07, 01:51
            Ja polecam pania doktor Sabinę Kluz ze szpitala na Szopena, według mnie to
            świetny lekarz, bardzo kompetentny i do tego jescze miły.
            Moją ciążę prowadził inny lekarz i cały czas mówił że wszystko jest wporządku.
            Jak przyszłam do szpitala to okazało sie że dzidziuś jest za mały i grozi mu
            niedotlenienie i tylko dzięki szybkiej decyzji pani doktor Sabiny o cięciu
            cesarskim Martusia żyje i dobrze się rozwija. Polecam.
            • Gość: annamaria26 Re: Ginekolog położnik z Rzeszowa !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.07, 14:56
              polecam panią Doktor Kluz, byłam w Medicorze, trochę trzeba poczekać
              ale jest w porządku, miła, sympatyczna i dużą ma wiedzę, ma czas
              porozmawiać z pacjentką
              • Gość: jkt765 Re: Ginekolog położnik z Rzeszowa !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.07, 16:59
                Potwierdzam, mogę powiedzieć że jest naprawde w porządku, czułam sie
                jak nie u ginekologa - miła, sympatyczna, ok!
              • Gość: marta_30 Ginekolog położnik z Rzeszowa - Sabina Kluz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.07, 15:10
                skorzystałam z twojej rady byłam u doktor Sabiny Kluz
                naprawdę świetny lekarz i bardzo miła, dzieki polecam wszystkim
              • Gość: ania.k Re: Ginekolog położnik z Rzeszowa !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.08, 19:14
                jest tak jak piszesz, polecam doktor Sabinę Kluz, prowadzi moja
                ciążę, nie ma problemu z kontaktem, udziela informacji, zawsze moge
                zrobic usg
                • jaga98 Re: Ginekolog położnik z Rzeszowa !!! 22.07.08, 14:34
                  Dr Sabina jest super, rodziłam z nią i naprawdę polecam - bada też
                  bardzo delikatnie!!!
              • Gość: mitka Re: Ginekolog położnik z Rzeszowa !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.08, 15:40
                hej, a nie wiesz czy zaklada ona wkladke wewnatrzmaciczna?
                • jaga98 Re: Ginekolog położnik z Rzeszowa !!! 24.07.08, 15:50
                  nie mam pojęcia
    • Gość: zuzia Re: Ginekolog położnik z Rzeszowa !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.07, 18:51
      ja chodziłam do Romana i polecam go. Pana Tomasza znam tylko z pobytu w
      szpitalu i odradzam, miałam okazje być przez niego badana (rozamwiał przez
      telefon jednocześnie badając mnie, o bólu nie wspomne) stwierdził, że wszystko
      jest ok, po 5 minutach wrócił, z informacją, że nie jest dobrze i trzeba zostać
      w szpitalu.
      Dla mnie jest gość nie kompetentny.
      • marias111 Re: Ginekolog położnik z Rzeszowa !!! 07.02.07, 17:08
        a ja nie polecam Romana Kluza, jak byłam w szpitalu i sie zapytałam o wyniki
        badań to strasznie na mnie krzyczał że wyniki są dla lekarzy - myśle że tak nie
        powinno być, zresztą dużo pacjentek które leżały w szpitalu miało takie samo
        zdanie - jest strasznym mrukiem i było kilka jego pacjentek - kazał im zgłosić
        sie do szpitala nie tłumacząc przyczyny, i one nie wiedziały nawet dlaczego są
        w szpitalu, a rano po badaniu poszły do domu bo wszystko było ok, bardzo to
        stresuje jak lekarz karze ci isć do szpitala bo cośjest nie tak z ciążą - NIE
        POLECAM
      • Gość: alga Re: Ginekolog położnik z Rzeszowa !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.07, 00:04
        ja nie olecam ani Romana Kluzy ani Tomasza Kluzy. To samo nazwisko i chociaz
        Tomasz jest miły a roman to gbur to żaden nie wzbudził mojego zaufania. Tomasz
        Kluza podobno wydzwania do pacjentek i każe im zgłaszać sie na wizyty do
        gabinetu prywatnego - dobry sposób na zarobek. Roman Kluza może ijest dobrym
        fachowcem, ale człowiekiem jest jniesympatycznym. Na Szopena jest kilku lekarzy
        którzy są mili, mają serce dla pacjenta i widać że lubią swoją pracę.
        • Gość: lol Re: Ginekolog położnik z Rzeszowa !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.07, 20:44
          Ej dziewczyny, Roman jest z wąsami i nazywa sie Kluza, a Tomasz jest łysy i
          nazywa sie Kluz. Kluz i Kluza to nie są takie same nazwiska.
    • Gość: .... Re: Ginekolog położnik z Rzeszowa !!! IP: *.dnet.pl 22.01.07, 21:19
      A na NFZ do dr Orła nei chcesz chodzić ?
      Palomed na Słowackiego

Ma dobry sprzet USG w gabinecie

• kasiazag20 Re: Ginekolog położnik z Rzeszowa !!! 23.01.07, 07:02
        A czy on pracuje na Chopina? Bo ja takiego lekarza poszukuje. Byłam wczoraj u
        Romana i wydaje mi się że nie było źle. Porozmawiał, do usg poprosił męża,
        wszystko pokazał. To była pierwsza wizyta. Ciekawe czy za każdym razem będzie
        brał 100 zł :( Znajoma jak mi go polecała mówiła o mniejszej kwocie ale to nic.
        Zobaczymy jak to będzie. Zastanawia mnie tylko czy mnie potem zauważy w
        szpitalu i będzie się interesował moją ciążą i porodem...
        • Gość: nuna Re: Ginekolog położnik z Rzeszowa !!! IP: 62.93.42.* 23.01.07, 09:03
          a ja gorąco polecam lek. med. Krzysztofa Piekosia przyjmuje w szpitalu na
          ul. Lwowskiej w piątki od 11-14.00
          ja chodzę do przychodni ale pare razy przyja mnie w prywatnym gabinecie zadarmo
          a prywatnie : Rz-ów ul. Czackiego 2/3 Poniedziałek 16.00-18.00 tel. 17 8536607
          w Dynowie w czwartki ul. Kościuszki 6
          i w Sędziszowie Młp. Ul. Jana Pawła II 25 we wtorki
          • Gość: jojo Re: Ginekolog położnik z Rzeszowa !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.01.07, 09:43
            ale autoreklama no no no,nie ładnie
          • Gość: ja Re: Ginekolog położnik z Rzeszowa !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.07, 16:09
            kategorycznie odradzam dr Piękosia!! To koszmar był co ja u niego przeszłam,
            może nie jest drogi (50 zł 4 lata temu) ale traktował mnie jak zło konieczne, a
            jak coś nie tak to do szpitala kazał przychodzić w czasie dyżuru bo prywatnie mu
            było szkoda czasu!! Po za tym był dla mnie nie miły, niedelikatny i niechętnie
            odpowiadał na pytania, nakrzyczał na mnie, koszmar, po wizycie u niego miałam
            długi czas traumę i nie chciałam chodzić do żadnego gin. ODRADZAM!! chyba że
            ktoś jest masochistą
        • Gość: gość Re: Ginekolog położnik z Rzeszowa !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.01.07, 22:53
          oni kochają pieniązki...a dzieci tak sobie...heheh gdzie etyk lekarska
        • marias111 Re: Ginekolog położnik z Rzeszowa !!! 07.02.07, 17:10
          zauważy i postraszy, postresujesz sie i okaże sie ze wszystko w porządku
          rób co chcesz
          pozdrawiam
        • Gość: chwyt Re: Ginekolog położnik z Rzeszowa !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.07, 00:06
          niezły chwyt marketingowy
          • Gość: ola Re: Ginekolog położnik z Rzeszowa !!! IP: *.nat.rsk.pl 16.02.07, 17:27
            A co sądzicie o dr Zuzakowej. Tez pracuje na Szopena, a przyjmuje na warzywnej.
            Macie jakąś opinie o niej? Jakies doświadczenia? Doradźcie.
            • Gość: młoda-mama Re: Ginekolog położnik z Rzeszowa !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.08, 10:47
              Zuzakowska odbierała mój poród i powiem że nie było tragedii bo był przy tym mój
              mąż i patrzył jej na ręce a do tego prywatnie chodziłam do ordynatora prof.
              Skręta tak więc musiałam mieć dobrą opiekę. Wszyscy chodzili koło mnie jak koło
              jajka.
              Ta doktorka w czasie porodu uderzyła mnie w twarz a do tego przy końcówce
              położyła mi sie na brzuch, ale za to dobrze mnie zszyła i sladu nie ma :) Synuś
              urodził się zdrowy, ale był siny. Rozwija się dobrze - ma 19 m-cy chodzi, mówi i
              wsz rozumie...
            • jaga98 Re: Ginekolog położnik z Rzeszowa !!! 22.07.08, 14:40
              chodziałam do niej prywatnie całą ciążę - jest ok. opiekuje się, ale
              bardzo lubi dowody wdzięczności. Problem w szpitalu, bo nie jest tam
              lubiana przez położne, a to one zajmują się rodzącą; zresztą ona
              zaczyna się zajmować nad program, gdy zostanie nagrodzona...
              Jakkolwiek, co do kompetencji nie ma mam żadnych uwag!!! Jest
              wrażliwa na trudne ciąże.
    • Gość: Gosia Re: Ginekolog położnik z Rzeszowa !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.02.07, 16:38
      Polecam Romana Kluza
      • Gość: blekitnooka Re: Ginekolog położnik z Rzeszowa !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.02.07, 17:58
        a co z ANDRZEJEM KRUCZKIEM?zna ktos?byl ktos?prosze o wiecej info.
        • Gość: Ala Re: Ginekolog położnik z Rzeszowa !!! IP: *.wsiz.rzeszow.pl 06.08.13, 08:21
          Ja zmieniłam lekarza właśnie na dr Kruczka - był super! Nadmienię, że była to ciąża zagrożona, leżałam na Chopina i on był jedynym lekarzem, który mi wyjaśnił, co tak naprawdę się dzieje - od razu się do niego przeniosłam. Miałam guza w macicy i dziś mogę powiedzieć, że on uratował moją Basie. Dokładny, spokojny, wszystko wyjaśnia i traktuje cię jak człowieka. Polecam wszystkim, również jeżeli to nie ciąża, a jakieś tematy onkologiczne - on ma dwie specjalizacje i jest ordynatorem na ginekologii onkologicznej
    • binka.j Re: Ginekolog położnik z Rzeszowa !!! 27.02.07, 22:57
      na chopina jest tez doktor Warchol przyjmuje chyba na hoffmanowej slyszalam o
      nim same plusy!!! ja osobiscie polecam Dr Jacka Sliwe ze szpitala nr2 chodzilam
      do niego w ciazy no ale teraz przyjmuje tylko prywatnie w askleposie.. a ktos
      cos moze powiedziec o Dorskim?? teraz do niego chodze ale sa rozne opinie na
      jego temat i nie wiem czy nie zmienic..
      • Gość: 22 Re: Ginekolog położnik z Rzeszowa !!! IP: *.dnet.pl 01.05.07, 10:20
        nigdy w życiu dr Warchoł!!!!
        • Gość: młoda Re: Ginekolog położnik z Rzeszowa !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.05.07, 22:55
          absolutnie sie nie zgadzam, POLECAM dr Warchoła, bardzo fachowy lekarz
          • Gość: bb Re: Ginekolog położnik z Rzeszowa !!! IP: *.res.pl 25.10.07, 20:45
            Zwłaszcza jego sposób badania.... i traktowania pacjentek...
            Ten lekarz to porażka! Po jednej wizycie u tego "lekarza" zraziłam się do
            ginekologów na bardzo długo.
            • Gość: młoda-mama Re: Ginekolog położnik z Rzeszowa !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.08, 10:52
              Warchoł - niekompetentny, gburowaty, niemiły, opryskliwy i do tego bardzo źle
              traktuje pacjentkiw szpitalu nawet "SWOJE"
              NIE POLECAMMM!!!!!!!!!!!!!!! to cham i tyle i do tego ma wygląd wieśniaka (bez
              obrazy dla mieszkających na wsi - sama mieszkam na wsi)
              • Gość: beti Re: Ginekolog położnik z Rzeszowa !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.08, 22:20
                a co ma wygląd do umiejętności i fachowości? Słyszałam, że jest
                dobrym operatorem i nie panikuje w sytuacjach kryzysowych tylko
                działa.Poza tym ciezko sie do niego dostac, na Warzywnej czekalam
                prawie 3 mies, a to juz o czyms swiaczy. A na wsi nie masz jakiegos
                lekarza?? moze ma lepszy wyglad hehehe?!;-)
        • Gość: ULKA Re: Ginekolog położnik z Rzeszowa !!! IP: 87.116.218.* 11.11.07, 12:51
          Dorski kategorycznie nie!!!Przeżyłam horror po operacji.
    • Gość: jol-ka Re: Ginekolog położnik z Rzeszowa !!! IP: *.244.155.22.wifi155.tnp.PL 28.02.07, 06:47
      A dr Obrzut? czy któraś z Was go zna? też pracuje na Chopina a przyjmuje w
      Medicorze.
      • Gość: sara Re: Ginekolog położnik z Rzeszowa !!! IP: *.mielec254.tnp.pl 05.03.07, 11:24
        Dr Obrzut prowadzi moją ciążę, wydaje mi się kompetentnym lekarzem, ma czas dla
        pacjentki, wyczerpująco odpowiada na pytania. Chodzę do niego prywatnie.
        Ciekawa jestem Waszych opinii, zwłaszcza jaki jest w szpitalu??
        • Gość: Observ Re: Ginekolog położnik z Rzeszowa !!! IP: *.19.165.2.osk.enformatic.pl 05.03.07, 11:30
          Polecam usługi ojca Romana Komaryczko z zakonu franciszkanów.
          "W rozmównicy, gdzie ojciec brał nas na rozmowy, była wersalka. Ojciec położył
          mnie na niej i sam położył się na mnie. Dotykał mnie, mówiąc, że otwiera mnie
          na Boga. Wykonywał przy tym wiadome ruchy i odmawiał koronkę do Miłosierdzia
          Bożego. Innym razem ojciec rozebrał się do pasa. Znów mnie dotykał. Mówił, że
          Jezus kocha mnie w ten sposób - relacjonowała w Internecie jedna ze
          skrzywdzonych dziewcząt."
          Relacje zakonnic i nowicjuszek są dowodem jego skuteczności.

• Gość: dorotao Re: Ginekolog położnik z Rzeszowa !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.03.07, 17:20
          Mnie w szpitalu operował - interesował się jak sie czuję po operacji i wszystko
          wyczerpująco tłumaczył. Jako chirurg spisał sie doskonale.
        • Gość: katgosc Re: Ginekolog położnik z Rzeszowa !!! IP: *.171.43.111.crowley.pl 21.03.07, 15:32
          Ja chodzę od 7 lat do Tomasza Kluza i jestem zadowolona, mam dwójkę dzieci,
          oboje urodziłam w szpitalu na Szopena, przy żadnym porodzie mojego lekarza nie
          było, bo nie było potrzeby go ściągać z domu. Syna urodziłam przy młodym lekarzu
          którego dobrze wspominam, nie pamietam nazwiska, a przy córce był dr Tomasz
          Łoziński bardzo sympatyczny. Wiekszość lekarzy z którymi się tam zetknęłam są w
          porządku, dr Obrzut bardzo sympatyczny i kulturalny. Jeśli chodzi o Romana Kluzę
          to on jeden wydał się oschły i niekulturalny na jakieś pytania odpowiada
          niegrzecznie i wyszydza jeśli czegoś nie wiesz tak jakby wszystko powinno być
          oczywiste, nie wiem jakim jest specjalistą. Nie miałam do czynienia z kobietami
          ginekologami a dobrowolnie do kobiety nie pójdę, jedyna o której słyszałam dobre
          opinie to dr Wójcik.
          • mycha9914 Re: Ginekolog położnik z Rzeszowa !!! 30.03.07, 08:19
            a masz może namiary na tą Panią Wójcik?
    • Gość: Giuseppe Re: Ginekolog położnik z Rzeszowa !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.03.07, 22:58
      ja chodzę już od ponad dwóch lat do dr. Wątora. Przyjmuje na Hoffamnowej i na
      Witkacego, także w Asklepiosie (oczywiście nie chodzę prywatnie). Na Witkacego
      praktycznie nie ma kolejek, doktor miły, zainteresowany pacjentem tak jak
      trzeba. Kiedy miałam u niego hymenotropię, dzwonił później dowiedzieć się czy
      jest wszystko w porządku. Polecam go, bo to naprawdę miły i rzetelny lekarz!
      jak miałabym rodzić to tylko u niego :)
      • Gość: Kryst Re: Ginekolog położnik z Rzeszowa !!! IP: 212.2.100.* 14.03.07, 10:14
        A co sądzicie o dr. Dymkowskiej z Palomedu na Słowackiego?
      • Gość: mam pytanie Re: Ginekolog położnik z Rzeszowa !!! IP: 62.93.44.* 22.03.07, 07:19
        czy ten dr Wątor przyjmuje gdzieś w szpitalu?
        • syl-syl Re: Ginekolog położnik z Rzeszowa !!! 29.03.07, 19:55
          polecam dr. Adama Mrozka. Pracuje w szpitalu na Lwowskiej, a przyjmuje w Medyku
          bezpłatnie. Po porodzie odwiedzał mnie na oddziale matek z noworodkami
          • Gość: zawiedzona Re: Ginekolog położnik z Rzeszowa !!! IP: *.krak.tke.pl 10.05.07, 19:29
            Oschła osoba mysląca wyłącznie o pieniądzech ........nie ma podejścia do
            pacientki........nie ma pomocy z jego strony w przypadku problemow
        • Gość: Kuraiko Re: Ginekolog położnik z Rzeszowa !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.03.07, 23:37
          niestety nie wiem :( ale zabiegi takie jak szpitalne wykonuje w Asklepiosie w
          ramach umowy z NFZ. Jak miałam mieć hymenotropię, to polecił mi Asklepiosa, bo
          tam to trwało jeden dzień, a w szpitalu musiałabym leżeć trzy dni. Oczywiście
          zabieg był darmowy. Leżała tam też pani na podtrzymanie ciąży, więc wydaje mi
          się, że rodzić też tam można.
          • Gość: Kuraiko Re: Ginekolog położnik z Rzeszowa !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.03.07, 23:38
            moja wypowiedź dotyczyła dr Wątora
            • Gość: aga Re: Ginekolog położnik z Rzeszowa !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.03.07, 12:54
              a ja się wyłamię
              nic nie było o dr Słowiku(przyjmuje prywatnie w Medikorze i w Palomedzie).
              Prowadził moje dwie ciąże był przy porodzie dostałam dodatkowe znieczulenia
              czułam jego zainteresowanie nawet wówczas gdy leżałam z dzidziem na położnictwie.
              Chodziłam prywatnie (70 zł) ale nie żałuję tej kasy bo było warto. normalnie w
              Palomedzie trudno się do niego dostać więc teraz chodzę do dr Orła, który też
              jest super.Mają b dobre podejście do pacjentki, wytłumaczą, rewelacyjnie robią
              USG już w piątym miesiącu wiedziałam co będę miała. Nie czułam tego całego
              skrępowania. POLECAM.
              • Gość: Mama Re: Ginekolog położnik z Rzeszowa !!! IP: *.rzeszow.mm.pl 30.03.07, 23:15
                Popieram!Ja z dokt.ARTUREM SŁOWIKIEM rodziałam całą trójkę dzieci(10 lat,4
                lata,2 lata).Nawet po porodzie kiedy już leżałam na położnictwie to przychodził
                i pytał jak sie czujemy,interesował się czy wszystko jest dobrze.Nawet
                dzidzaczkami-co jest bardzo rzadko spotykane!Przyszedł nawet po wizycie
                pediatrycznej!W ciąży cały czas cierpliwie odpowiadał na wszystkie moje "100
                pytań do.."- wiedziałam że naprawde ma do mnie i innych pacjentek
                cierpliwość.Informuje o każdym badaniu które będzie wykonywane wcześniej i
                wszystko mówi-dlaczego,po co,jakie są wyniki.Jeśli sa jakieś komplikacje,robi
                dodatkowe badania i potrafi uspokić-a to przeciez najważniejsze.Nigdy się nie
                pomylił -i jeśli chodzi o płeć i jeśli chodzi o wszystkie badania:))
                ja jestem bardzo zadowolna!!Dodam jeszcze,że nie chodzę do niego prywatnie(w
                ciąży rónież nie chodziałam prywatnie tylko do PALOMEDU na Słowackiego ) a
                traktuje mnie bardzo dobrze.To jeden z niewielu lekarzy,któremu prestiż i kasa
                nie przewróciła w głowie! Operował również moją mamę na te kobiece sprawy i tez
                wszystko jest do dnia dzisiejszego dobrze po operacji-a to już 5 lat.Moja
                przyjaciółka urodziła przy nim dwoje dzieci i nie wyobrażamy sobie lepszej
                opieki i wsparcia(wszystkie ciąże podtrzymywałam)A na co dzień jest w Szpitalu
                Miejskim na Rycerskiej.
                Dużo dobrego słyszałam również o dokt Szklarczyku-ale niestety nie wiem gdzie
                przyjmuje-chyba na kasę chorych na Hetmańskiej w
                przychodni.Miły,cierpliwy,kompetentny-tyle wiem:))
                POZDRAWIAM WSZYSTKIE PRZYSZŁE MAMUSIE !!! Trzymajcie się dziewczyny-bedzie
                dobrze!!!
                • jobo100 Re: Ginekolog położnik z Rzeszowa !!! 31.03.07, 18:35
                  dr Szklarczyk przyjmuje w Feminie na Hetmańskiej (tylko w piątki), od
                  poniedziałku do czwartku w Feminie na Krakowskiem, praktyka prywatna również
                  ale nie wiem gdzie. Poza tym pracuje w szpitalu na Rycerskiej. Chodzę do niego
                  od kilku lat, bardzo miły, kompetentny i cierpliwy lekarz. Polecam
                • Gość: asia Re: Ginekolog położnik z Rzeszowa !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.08, 13:50
                  mam pytanie dot. polecanego lek. Słowika. Do tej pory mieszkałam w
                  Krakowie, teraz pomieszkuję w Rzeszowie i tu będę musiała rodzić.
                  Nie mam żadnych informacji na temat tutejszych szpitali. Czy można
                  umówić się z tym lekarzem (i ewentualnie z położną), na to żeby
                  przyjechał do porodu, czy w szpitalu gdzie pracuje można rodzić w
                  innych pozycjach niż leżąca, jak jest z nacinaniem. z góry dziękuję
                  z wszelkie informacje.
              • Gość: Jasia Re: Ginekolog położnik z Rzeszowa !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.05.08, 09:03
                Witam
                mam pytanko - czy któraś z Was chodzi lub chodzła do doktora Orzeł,
                przyjmuje też Palomedzie?
    • Gość: caro19 Re: Ginekolog położnik z Rzeszowa !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.07, 14:22
      Ja miałam wizyty u dr DORSKIEGO.Zbyszewskiego-Femina tam przyjmuje
      bezpłatnie.w/g mnie wspaniały człowiek.Ciepły, konkretny, interesował sie moim
      stanem psychicznym. Bardzo miło go wspominam.Urodziłam na Rycerskiej- bardzo
      kameralny oddział. Lekarze też wporzo. Rodziłam 13 godzin- w końcu zrobili mi
      cesarkę.Ale i tak myslałam, że bedzie gorzej.Trzymam za ciebie kciuki, będzie
      dobrze.
      • zgnisia Re: Ginekolog położnik z Rzeszowa !!! 30.04.07, 14:38
        Sama szukam dobrego ginekologa...
        Moje doświadczenia z ginekologami są takie:
        zdecydowanie nie polecam dr Teresy Wójcik przyjmującej na Warzywnej, pomimo że
        są do niej ogromne kolejki i uważana jest powszechnie za rewelacyjnego lekarza.
        Jest dość miła, spokojna ... i tyle. Nie przejmuje się pacjentką, uważa że
        wszystko jest ok, moim zdaniem mocno zaniedbuje je (np. mnie, chodziłam do niej
        w pierwszej ciąży), robi ogromne problemy ze zwolnieniem (jeśli
        zwolnienie "zahacza" o papiery z ZUS-u - przy każdej wizycie narzekała ileż to
        ona musi wypełniać papierkowej roboty - raptem jedną małą ruryczkę). Grzechem
        niewybaczalnym jest to, że przez jej zaniedbanie doprowadziłaby do śmierci
        mnie, albo moje dziecko ... o czym dowiedziałam się na parę minut przez
        natychmiastową cesarką:(
        Uff, koszmar, nie chdźcie do tej baby:(

Ktos pytał o dr Kwater-Zuzak - robiła mi cesarkę. Juz nie przyjmuje na
        Warzywnej, a szkoda, bo chciałam do niej iść. Z początku ostra, szorstka
        kobieta, ale tak naprawdę o wielkim sercu. To ona uratowała mi dziecko, jeśli w
        ogóle mogę tak to ująć.

Nie polecam też dr Tomasza Kluza , który przyjmuje prywatnie na Szopena. Byłam
        raz u niego i choć z początku byłam zadowolona, to z perspektywy czasu nie
        uważam go za lekarza godnego uwagi. Przede wszystkim - straszny cykor i to go
        dyskwalifikuje w moich oczach. Bał się podbić w mojej karcie ciążowej jak
        zobaczył, że lekarką prowadzącą moją ciążę jest dr T. Wójcik. I kazał mi jej
        powiedzieć, ze on jest moim znajomym i tylko dlatego przyjął mnie prywatnie bo
        jej nie mogłam zastać... No, chore:(

Wiem, że w porządku są:
        dr Obrzut (raz wykonywał mi USG w szpitalu, ale słyszałam i czytałam o nim b.
        pozytywne opinie)
        dr Magoń – razem z dr Zuzak wykonywali mi cesarkę, bardzo przystępny i sensowny
        lekarz, jeśli ktoś wie gdzie przyjmuje na NFZ proszę o namiary
        dr Skoczek-Janicka, przyjmująca na Warzywnej – bardzo humorzasta, starsza pani,
        ale… mająca wiedzę i trzymająca rękę na plusie (ważne w przypadku ciąży
        przecież). Koleżance polecił ją właśnie dr Magoń. Moim zdaniem kobieta znająca
        się na rzeczy, naprawdę no, tylko te jej humory, ale da się je obejść;)
        • Gość: ela37 Re: Ginekolog położnik z Rzeszowa !!! IP: *.root.com.pl 30.04.07, 17:43
          Każdy lekarz jest dobry dopoki wszystko jest dobrze jak sie cos dzieje
          wtedy psy wieszać na lekarza.
          • zgnisia Re: Ginekolog położnik z Rzeszowa !!! 01.05.07, 12:20
            tak jest. Zgadzam się. Daltego lekarz powienen być leakrzem, a nie kims
            odwalającym byle jak swoja pracę.
            W przypadku Wójcikowej od samego pczątku czułam olewanie pacjentek, ważne było
            dla niej żeby miec ich setki, a potem olewać je, zapominac o waznych badaniach
            ( mi nie zorbiła USG połówkowego bo zapomniała, musiałam sie upominać w... 30 tc
            (!) pokrzykiwac od czasu do czasu na nie, słyszalam jak pozwala sobie na to w
            stosunku do innych.
            • Gość: wdzięczna Re: Ginekolog położnik z Rzeszowa !!! IP: *.171.43.3.crowley.pl 01.05.07, 21:57
              a ja zawsze będę jej wdzięczna pamietam jak dzis a było to ponad 7 lat temu w 3
              miesiącu mojej pierwszej ciązy pani dr Wójcik robila mi usg i niestety na
              monitorze nie zobaczyłam wtedy dzidziusia a tylko jej pełne niepokoju oczy
              wiedzalam juz ze cos jest nie tak wezwała jeszcze dr Skręta i oboje przekazali
              mi (bardzo delikatnie) tragiczną wiadomośc -ze niestety ciąza nie rozwija się
              tak jak powinna (pusty zarodek) oczywiście skierowanie do szpitala tam kolejne
              potwierdzajace diagnoze badanie. W druga moją ciąże zaszłam jak najszybciej bo
              bardzo pragnełam dziecka i tez nie było dobrze od samego poczatku, dr wójcik
              bezbłednie rozpoznała zagrożenie skracajaca się szyjke i skierowała mnie na
              zalożenie szwu w szpitalu pełna niepokoju płakałam a ona pocieszała mnie na
              szpitalnym korytarzu, wszystko zakończyło się szczesliwie 3500 kg donoszonym
              zdrowym dzidziusiem!!!W zeszłym roku urodziłam znowu i tez się balam chodziłam
              do pani doktor niemal co 2 tygodnie, od poczatku byłam na zwolnieniu choć
              pracuje w biurze, wypełniała tez dokumenty do zusu i nigdy nie bylo
              najmniejszych problemow :))to dzięki niej mam 2 moje szczescia:))
              • zgnisia Re: wdzięczna 04.05.07, 12:49
                wdzięczna,
                to super, ze jestes zadowolona z tej kobiety. Z tego co piszesz Ciebie
                traktowała normalnie. Ale jak pisałam, nie wszystkie pacjentki tak traktuje
                (pisalam przeciez, ze darła się przy mnie na inne).
                Wiem, ze duzo kobiet jest zadowolonych z niej, bo przecież ma tłumy i z
                jakiegos powodu walą do niej drzwiami i oknami.
                Mi nie odpowiadała , o czym pisałam wcześniej.
                Jak widać jak wiatr zawieje - jest miła i pomocna, a jak nie - jest taka jak
                dla mnie.
                Znam dwie dziewczyny które tez nie były z niej zadowolone, ale je traktowała w
                miarę normalnie.

Moja opinia o tej kobiecie byla podyktowana moim osobistym doświadczeniami.
    • Gość: Anna Re: Ginekolog położnik z Rzeszowa !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.07, 21:18
      Zdecydowanie najlepszym położnikiem jest dr Piękoś Krzysztof.Do niego chodzi
      większośc służby zdrowia, a oni wiedzą kto jest najlepszy
      • Gość: emma Re: Ginekolog położnik z Rzeszowa !!! IP: *.adsl.inetia.pl 06.05.07, 18:54
        moją drugą ciaże prowadzi Krzysztof Botiuk, ordynator z miejskiego.
        Tam bede ponownie rodzic, ponownie rozwiazanie cieciem cesarskim - ze wzg. na
        moją powazną chorobę. Wizyty drogie - 150 zł. ale polecam kazdej kobiecie,
        ktora ma jakies problemy zdrowotne a chce urodzić dziecko. :)
        • krk14 dr Sabina Kluz? 19.07.07, 14:36
          Co myslicie o dr Sabinie Kluz?
          • Gość: anna82rzeszów Re: dr Sabina Kluz? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.07, 14:51
            Rodziłam w szpitalu na Szopena w Rzeszowie w marcu, pani Kluz jest
            super, bardzo mi pomogła, mam zdrową córeczkę dzięki pani doktor,
            młoda ale wie co ma robić, polecam wszystkim
      • Gość: monia Re: Ginekolog położnik z Rzeszowa !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.05.07, 15:49
        czy chodziło ci o dr Piękoś Krzysztof czy dr Piękoś Krzysztof Maciej
    • Gość: juro Re: Ginekolog położnik z Rzeszowa !!! IP: *.centertel.pl 11.05.07, 09:51
      niech się Pani nie przejmuje nazwiskami każdy lekarz powinien Pani pomóc jeżeli
      Pani takiej pomocy potrzebuje. W końcu chcą zarabiac po 7500 zł brutto
    • Gość: k Re: Ginekolog położnik z Rzeszowa !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.05.07, 10:04
      na pewno nie polecam janickiej z warzywnej! stara alkoholiczka, brrr
    • Gość: pacjent Re: Ginekolog położnik z Rzeszowa !!! IP: *.centertel.pl 12.05.07, 11:20
      dobry
    • Gość: ola Re: Ginekolog położnik z Rzeszowa !!! IP: *.centertel.pl 12.05.07, 21:29
      ma
    • Gość: fred Napewno nie idź do tego chyba że nie zalerzy ci.. IP: 84.38.160.* 13.05.07, 23:12
      podwojne-szczescie-podwojna-tragedia.blog.onet.pl/ a jeśli skorzystacie
      z usług tego pana to powodzenia!!!
      • Gość: beata Re: Napewno nie idź do tego chyba że nie zalerzy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.07, 19:29
        A co sądzicie o dr Młynarczyku?? Koleżanka mi go poleca ale ja się na razie
        waham
    • Gość: sala Re: Ginekolog położnik z Rzeszowa !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.05.07, 06:14
      Polecam bardzo doktora Tomasza Łozińskiego.Od początku prowadzi moją ciążę.Jest
      naprawdę profesjonalny do tego miły i ludzki.Zawsze jak coś się
      działo,najmniejsza nawet głupotka mnie niepokoiła mogłam do niego zadzwonić o
      każdej porze dnia i nocy a doktor cierpliwie i rzeczowo odpowiadał na moje
      pytania.Pan dr.Tomasz Łoziński pracuje w szpitalu na szopena a prywatnie
      przyjmuje w PROMDICE.Naprawdę polecam !
      • Gość: masz racje Re: Ginekolog położnik z Rzeszowa !!! IP: 62.93.44.* 15.05.07, 11:29
        to prawda też słyszałam dobre opinie o tym lekarzu,przyjmuje też w Medyku ,ale w Promedice mają lepsze USG.
        • Gość: też z Rzeszowa Re: Ginekolog położnik z Rzeszowa !!! IP: *.dnet.pl 15.05.07, 15:22
          A gdzie przyjmuje dr Andrzej Skręt ? Może ktoś wie
          • Gość: też z Rzeszowa Re: Ginekolog położnik z Rzeszowa !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.05.07, 21:36
            Odradzam Ci stanowczo Andrzeja Skręta.Było już wiele opinii o panujących tam
            zwyczajach i humorach jego żony ..jak traktowane są pacjętki za własną
            kasę.To ,że profesor to nie znaczy ,że najlepszy w Rzeszowie.
            • Gość: Pacjentka Re: Ginekolog położnik z Rzeszowa !!! IP: 217.75.54.* 02.09.09, 14:52
              Niestety wszystkie negatywne opinie na temat gabinetu doktora
              Andrzeja Skręta są prawdą - przekonałam się o tym na własne oczy.
              Dzwoniłam dosłownie tydzień zanim umówiłam się na wizytę, telefon
              albo był zajęty albo nikt nie odbierał. Jak już jakiś babsztyl
              odebrał (to określenie jest całkowitym odzwierciedleniem) to rzucił
              datę i godzinę i chlasnął słuchawką - tak się traktuje pacjenta?
              Na bramce nie ma rzadnej informacji o gabinecie, trzeba się pytać.
              Jeśli chodzi o poczekalnię i gabinet to najgorszy w jakim byłam, a
              kilku lekarzy juz odwiedziłam. Pomieszczenia bardzo małe i bardzo
              skromnie urządzone. Na tyle kasy ile się tam płaci to szok! Żeby
              profesor przyjmował pacjentki w takich warunkach to wsyd!
              Najgorsza jest żona Pana doktora, pomijając że jest to stara,
              zaniedbana baba, bo inaczej nie da się powiedzieć - a powinna jakoś
              wyglądać skoro obcuje na co dzień z ludzmi, nie chce mi się wierzyć,
              że też jest lekarzem - koszmar. Siedzi rozkraczona przy stoliku
              ogrodowych, telefon przy mnie dzwonił chyba z 10 razy ani raz nie
              odebrała - totalna olewka. Jest tak nieprzyjemna i odrażająca że
              szok.
              Doktor raczej w porządku, czy skuteczny to dopiero się przekonam.
              Gdyby nie ta baba to byłoby znośnie. Niestety jest nieprzyjemna i to
              zniechęca pacjentów. Nikt nie oczekuje nie wiadomo czego, ale
              podstawowe zasady kultury i uprzelmości obowiązują - niestety ona
              ich nie zna.
      • Gość: aga Re: Ginekolog położnik z Rzeszowa !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.02.08, 12:48
        o tak polecam doktora Łozińskiego zawsze można zadzwonić do niego
        jak cos cię niepokoi, zawsze miły , to jest moja piewsza ciąża i od
        razu udało mi się trafić na takiego lekarza ps. teraz przyjmuje w
        Profamilia
        • Gość: kobietka Re: Ginekolog położnik z Rzeszowa !!! IP: *.centertel.pl 03.06.08, 19:20
          Łoziński to skur... jeżeli nie chodzisz do niego prywatnie a potem
          trafisz na niego w szpitalu to koszmar. Odradzam stanowczo
    • Gość: jan Re: Ginekolog położnik z Rzeszowa !!! IP: *.centertel.pl 15.05.07, 22:02
      to ja
      • Gość: KTOŚ Z RODZINY Re: Ginekolog położnik z Rzeszowa !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.05.07, 21:26
        nie podszywaj się pod osoby kim nie jesteś
    • Gość: jagoda Re: Ginekolog położnik z Rzeszowa !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.07, 21:15
      A co sądzicie o Adamie Mrozku? Ja jestem z niego zadowolona, ale przeczytałam
      post o biźniaczkach i zaczynam sie zastanawiać czy aby go nie zmienić.
    • Gość: Ropucha Re: Ginekolog położnik z Rzeszowa !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.07, 16:03
      A.M osobiscie uwazam za bardzo dobrego ginekologa. Nie bede polemizowala z
      watkiem odnosnie blizniakow bo nie bardzo wiem gdzie tam jest jego wina. Ze
      odebral telefon, ze poradzil wziac No-Spe?? No i co - kazdy ginekolog by tak
      uczynil - przeciez te dzieci nie umarly z powodu porodu przedwczesnego - 80%
      ciezarnych w ciazy blizniaczej ma skurcze przepowiadajace w 30 tygodniu. Gdzie
      tu blad??? Przeciez ta Pani nie urodzila wczesniakow w domu tylko te jej dzieci
      umarlu z blizej nieznanej przyczyny po kilku dniach !!! Osobiscie bardzo go
      polecam - kto sie pracuje lub zajmuje sie tylko katarem ten nie ma problemow.
      • Gość: ktoś Re: Ginekolog położnik z Rzeszowa !!! IP: *.nm.e-zet.pl 19.05.07, 22:21
        Przeciez ta Pani nie urodzila wczesniakow w domu tylko te jej dzieci
        umarlu z blizej nieznanej przyczyny po kilku dniach !!!

Tak?znam bliżej tę historię niż tylko z bloga. Tak się składa że została
        odesłana ze szpitala z tymi bólami!! Dziewczyna była w 34 tyg. ciąży!! wiesz jak
        ona się cieszyła z tych Maleństw???? Dbała o siebie i o dzieci, zaufała temu
        "lekarzowi" A ja słyszałam jeszcze kilka innych niepochlebnych mu historii. Nie
        był to pierwszy taki przypadek.
        Dziewczyna z mężem cierpi a ty zastanów się co piszesz!
      • Gość: Gośc Re: Ginekolog położnik z Rzeszowa !!! IP: *.centertel.pl 19.05.07, 22:23
        Chyba kobieto nie wierzysz w to co piszesz!!!!!!!! Ciekawe co mówiłabyś jakbyś to ty straciła dzieci. Kogo byś obwiniała. A z tego wątku o bliżniaczkach wynika że on ma wiecej dzieci na sumieniu.
        Ja go poznałam w szpitalu i niezły gbur z niego. Bardzo niesympatyczny. Może prywatnie w klinice i dla "swoich" klientek jest inny ale dla obcych w szpitalu to jest okropny. Nie polecam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: GOŚĆ Re: Ginekolog położnik z Rzeszowa !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.05.07, 12:31
        Co sądzicie na temat Zbigniewa Mądrzaka?
        • Gość: ania Re: Ginekolog położnik z Rzeszowa !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.09, 19:22
          Czy ktos ma może numer telefonu do dr Andrzeja Skręta?
          Pozdrawiam
      • Gość: wwwwwww Re: Ginekolog położnik z Rzeszowa !!! IP: *.krak.tke.pl 31.05.07, 18:19
        ja tak nie uważam........fatalny,nieczyuły,zimny facey.....kasa to co lubi
    • Gość: Ropucha Re: Ginekolog położnik z Rzeszowa !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.05.07, 10:25
      Pytam sie jeszcze raz - co znaczy że odesłano ją ze skurczami? Jezeli ktos w
      ciąży ma skurcze przepowiadajace raz na 15 minut to nie znaczy jeszcze że jst
      to wskazanie do lezenia w szpitalu. Poczytajcie troszke w internecie co to
      skurcze przepowiadajace a co to skurcze porodowe. To ze kogos zakluje w brzuchu
      nie znaczy ze jest rodzącą - i jak widac na przykladzoe blizniakow rodzącą ta
      Pani nie była - jezeli po umarciu dzidziusiów trzeba było poród prowokowac -
      wytłumacz mi jaki jest zwiazek przyczynowo-skutkowy miedzy zgonem dzieci a
      skurczami .
      Wydaje się nam że jak chodzimy w ciąży do ginekologa ( jaki by to nie był) i
      płacimy sporą kase to kupujemy sobie za to pewnosc ze z ciążą bedzie wszystko
      OK. A to jest guzik prawda. Do porodu przychodzą dwie zdrowe osoby i czasem
      niestety obie umieraja - tak sie zdarza i nie zawsze jest to wina lekarzy.
      Zaznaczam moim zdaniem - postąpił bardzo profesjonalnie - skierował na KTG do
      szpitala (czyli zaopiekował sie swoja pacjentka ) odebrał od niej telefon. I
      dowiedział sie ze kobieta w 34 tyg ciazy ma nieregularne skurcze. DO wyboru
      miał albo kazac jej zostac w szpitalu albo wziąć NOSPA i obserwowac co się
      dzieje.Jak widac postapił słusznie- poród nie wystapił, Pani nie urodziła
      dziecka w domu ani zarasz po przyjeciu do szpitala. Moim zdaniem nie ma zadnego
      zwiazku miedzy a tymi nieregularnymi skurczami a tym co sie potem stało.
      Oczywiscie mąż tej Pani tylko jego obwinia no bo jest to normalny mechanizm
      ucieczki i obrony.
      Dlatego uwazam go za godnego polecenia - nieraz widziałam jak rozmawia ze
      swoimi pacjentkami PRZEZ TELEFON, zawsze wszystko o nich wie, zna je z imienia
      i nazwiska i otacza je solidna opieka a ze ma swoisty sposob bycia. Sama sobie
      odpowiedz jakiego ginekologa szukasz. Oczywiscie zawsze mozna powiedziec- JAK
      SIE BEDZIE COS DZIAŁO TO PROSZE JECHAC DO SZPITALA I TYLE. Ma bardzo duzo
      pacjentek i prawdopodobienstwo ze sie zdarzy cos nie tak jest zawsze wieksze.
      • Gość: foreman Re: Ginekolog położnik z Rzeszowa !!! IP: 84.38.160.* 20.05.07, 15:05
        Jesli potrzebujesz ginekologa który będzie ci doradzał telefonicznie to co masz
        robić to smiało możesz iść do przymrozka. Może dojdzie do wprawy i usg i ktg
        będzie wykonywał mms'em a wyniki dostaniesz sms'em.

Do ropuchy jesli twierdzisz że ciąża bliźniacza w 34 nie wymaga żadnej kontroli
        tylko telefoniczna to życzę ci żebyś coś takiego przeszła. Jeśli ktoś się
        opiekuje tak jak ten szrek swoimi pacjentkami to im tylko współczuje. Jeśli
        twierdzisz że odpowiedzialnym rozwiązaniem było wskazanie nospy jako antidotum
        na złe samopoczucie w 34 tyg ciąży bliźniaczej to prawdopodobnie twoja wiedza na
        ten temat jest żadna podobnie jak wiedza twojego guru.

Miłe panie jeśli chcecie mieć zdrowe a co najważniejsze żywe dzieci nie
        korzystajcie z usług tego znachora. On się nadaje na wirtualnego doradcę a nie
        kogoś w losach którego mają być małe dzieci.

Nie powiem że wszystkie przestaną do niego chodzić ale jeśli tylko jedna
        zrezygnuje z usług tego czegoś to będę zadowolony naprawdę jest wiele lekarzy
        którym można zaufać nie podchodzą do pacjętego jako do maszyn do rodzenia.

A wam wszystkim ślepo zapatrzonym w przymrozka powodzenia.

Ropucha jeszcze mało przeżyłaś wypisując takie głupoty. Ale mentalność polaków
        jest taka że wypowiadają się o czymś nie mając o tym zielonego pojęcia. I ty do
        nich należysz w 100%.
        • Gość: Ropuch Re: Ginekolog położnik z Rzeszowa !!! IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 20.05.07, 15:38
          Do foremana- nie poruszałam tematu w twoim watku bo szkoda tego komentowac.
          Masz ciężka depresję, powaznie bez ironi - powinienes podejsc z Żoną do
          psychologa, wiecej by to pomoglo Tobie i Jej niż spedzanie godzin na
          internecie, wypisywanie agresywnych tekstow . Nie bardzo rozumiem ciągle o co
          Ci chodzi - wypisujesz straszne żeczy na swoim blogu a najwiecej pretensji
          powinienes miec do siebie skoro twierdzisz ze lekarz nie powinien udzielac rad
          przez telefon.To po jakiego dzwoniles???? . Nie bardzo rozumiem - Żona sie zle
          czyje - co to znaczy - ciągle padajesz ogólniki - tak tylko aby lekarza
          oczernic. Jezeli tak sie bardzo zle czula w ciąży ( cokolwiek to znaczy??) to
          powinniscie idzie na Izbe Przyjec i zostac normalnie przyjeci. Natomiast jezeli
          tylko ma jakies napinanie sie macicy to czego masz pretensje od lekarze ze
          powiedzial NOSAPE i do domu. Dzonisz pytaasz sie - ma zadkie skurcze, bardzo
          nieregularne - uzyskales odpowiedz. Jezeli teraz twierdzisz ze jej stan byl
          znacznie gorszy to tylko do siebie powinienes miec pretensje ze sie
          konsultujesz z kims przez telefon zamiast normalnie isc na Izbe przyjec i
          skonsultowac sie przez lekarza dyzurujacego. Przynajmniej ja bym tak zrobila.
          Wytłumacz mi - skoro tak wszystko mozna znalezc w googlach - jaki jest zwiazek
          przyczynowo-skutkowy miedzu skurczami z tym co sie stalo bo ja tego nie
          potrafie wyjasnic. Rozumiem twoj dramat ale ty poprostu nie chcesz usłyszec
          prawdy tylko stworzyles sobie winnego na ktorego zrzuciles całą
          odpowiedzialnosc za to co sie stało - tak jest napewno znacznie prosciej.
          • Gość: foreman Re: Ginekolog położnik z Rzeszowa !!! IP: 84.38.160.* 20.05.07, 16:19
            Największy mój błąd w życiu że kazałem jej zadzwonić do tego błazna, nie znam
            się na tym więc nie wiedziałem co jej doradzić. Jeśli twierdzisz że nie mam
            pisać tylko chodzić po psychologach to by było najgłupsze rozwiązanie jakie
            kiedykolwiek mogłaś wymyślić ale tak jak już wcześniej zaznaczyłem lubisz się
            wypowiadać na temat tego o czym nie masz zielonego pojęcia. Jeśli pytasz po co
            dzwoniła a nie poszła na izbę to pytam ci się po jakiego hu... cały czas
            chodziła do niego i w ostatniej sytuacji miała pójść chybił trafił do kogo
            wypadnie do tego bęc.

Nie masz widocznie pojęcia ani na temat ciąży bliźniaczej ani na temat tego
            czegoś z którego usług korzystasz.

Zastanawiałem się nad twoim nikiem i stwierdzam że napewno nie powinnaś
            rezygnować z usług tego pana.

Ale dla wszystkich innych które potrzebują ginekologa a nie weterynarza nie
            polecam tego czegoś !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dla tych dla których potrzebują dzwonić do lekarza który ucieka jak tchórz po
            wszystkim, informuję was że to na własne życzenie zabiłyście dzieci, dla tych
            które muszą dzwonić do niego żeby załatwił znieczulenie, dla tych na końcu o
            których będzie mówił że nie nadają się na matki. Dla tych wszystkich jest ten ...
            • Gość: Ropucha Re: Ginekolog położnik z Rzeszowa !!! IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 20.05.07, 16:41
              Ja Cie ciągle pytam i nie słysze odpowiedzi - jaki jest zwiazek miedzy
              skurczami macicy Zony a umarciem dzieci???O to mi tylko chodzi???Potrafisz mi
              na to odpowiedziec - jak się domyslam pewnie szukales juz duzo w necie lub
              pytales inncy lekarzy? Jaka tu jego wina??? Jak znam zycie po stwierdzeniu
              umarcia dzieci lekarz przezyl nieała traume - czy sie zachowal odpowiednio to
              inn kwestia( On był w wielkim stresie - Wy napewnie w wielokrotnie wiekszym -
              ocena zachowania lekarzy w takiej chwili jest bardzo subiektywna.
              Wyzywasz go od konowalów - dlaczego - bo ja osobiscie nie widze tu bledu
              merytorycznego. Masz pretensje ze zlecil lek rozkurczowy - a co powinien zrobic.
              Na podobnej zasadzie - dwonisz do lekarza ze dziecko ma goraczke i nic wiecej
              mu nie dolego - pytasz sie co masz zrobic - 99% kaze podac czoka i obserwowac
              dziecko - niestety raz na 100000 przypadkow rozwinie sie posocznica i z
              dzieckiem bedzie ciezko - jak ocenic takiego lekarza - powiesz - CZOPEK I DO
              DOMU - lekarz konowal?? Po co w takie przpadku w najbardziej rozwiniete słuznie
              zdrowia na świecie czyli USA taka forma konsultacji jest do przyjecia a lekarze
              rodzinni moga wystawiac nawet recepty przez telefon???
              Kazdą ciążę mozna hospitalizowac od poczatku do konca - i kazdą kobiete
              rozwiazywac cieciem cesarskim w 37 tyogdniu ale czy tedy droga???
              • Gość: foreman Re: Ginekolog położnik z Rzeszowa !!! IP: 84.38.160.* 20.05.07, 18:50
                Ty się mnie pytasz jaki jest związek ?
                Ja nie jestem lekarzem jak zadasz mi pytanie z tego tematu czym się zajmuję to
                ci odpowiem. A jeśli piszesz o 37 tygodniu ciąży dyskutując o ciąży bliźniaczej
                to w ogóle nie wiesz o czym piszesz. Ale jak już wcześniej wspomniałem lubisz
                dużo mówić nie mając o tym zielonego pojęcia. Życzę ci żeby zdarzyło ci się to
                samo wówczas możesz zrozumiesz o czym ja pisze jeśli byłbym lekarzem może bym
                znał odpowiedź na twoje pytanie. I jeśli bym był to nie potrzebowałbym pomocy
                konowała.
                Zanim zaczniesz porównywać polską służbę zdrowia do amerykańskiej to się
                zastanów czy jest w ogóle co porównywać. Jeśli jesteś za prowadzeniem ciąż
                bliźniaczych przez telefon to gratuluje. Lepiej odrazu pozabijaj te dzieci
                będzie prościej.

bk
                • Gość: Ropucha Re: Ginekolog położnik z Rzeszowa !!! IP: 212.2.101.* 20.05.07, 20:09
                  Uprawiasz demagogie i ciagle nie odpowiadasz na moje pytanie jaki zwiazek
                  miedzy słabymi skurczami a smiercia dzieci po kilku dniach.
                  Jezeli sie na czyms nie znasz to dlaczego osadzasz lekarze - porozmawiaj z
                  jakims innym ginekologiem, nie wiem docentem moze on Ci otworzy oczy. Masz
                  cieżko psychoze sytuacyjna ( nie jest to nic obrazliwego dla Ciebie) i dlatego
                  naprawde polecam Ci poradze psychologiczna bo zadne logiczne tlumaczenie do
                  Ciebie nie trafia.
                  Co do mojego poprzedniego watku to czytaj ze zrozumieniem - mi chodzi ogolnie o
                  kazda ciąże ( wszystkie kobiety trzymac w szpitalu i rodzic cieciem w 37
                  tygodniu) a nie o Wasz przypadek. Oczywiscie patrząc z perspektywy czasu mozna
                  by było ukonczyc ciąże zoony w tym feralnym dniu, przyjac ją na oddział tylko
                  pokasz mi chodz jedno wskazanie do tego. Po szkodzie kazdy jest madry. Samemu
                  dzwoniac do lekarze wtedy wydawalo Ci sie to jakies naturalne - teraz uwazasz
                  ze porady przez telefon to zbrodnia . Moim zdaniem majac dane jakie mu podales
                  udzielil Ci jedynej logicznej porady bez zwiazku z tym co sie potem stało....
                  • Gość: ja Re: Ginekolog położnik z Rzeszowa !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.07, 22:06
                    zgadzam sie z Ropuchą i popieram w 100% - współczuję temu małżeństwu ogromnie,
                    ale teraz jest im bardzo potrzebna pomoc dobrego psychologa bądź innego
                    terapeuty. W opisie tej historii ja też nie dopatruje się winy lekarza. Z tego
                    co pisze nieszczęśliwy ojciec wypadałoby wszystkie kobiety w ciąży, a
                    bliźniaczej w szczególności trzymać na oddziałach i non stop monitorować,a to
                    jest nierealne.
                    • Gość: foreman Re: Ginekolog położnik z Rzeszowa !!! IP: 84.38.160.* 21.05.07, 08:27
                      Fanatyczne pacjentki przymrozka atakują pytają o związki "małych" skurczy
                      ciekawe kto wam naopowiadał że były małe pewnie ten łysol, jeśli się coś dzieje
                      to trzeba to obserwować a nie wysyłać do domu samopas taki jest związek ale wy
                      tego nigdy nie zrozumiecie macie opiekuna dla którego porody powinny odbywać się
                      w domu a on służyłby tylko do wypisywania zwolnień i głupkowatych komentarzy.
                      Ciąże bliźniaczą monitorować non stop? Jeśli uważasz że 34 td to nie czas na
                      monitorowanie ciąży bliźniaczej to jesteś kompletna idiotką. A jeśli ktoś wysyła
                      kobietę w 34 td do domu pozostawiając ją tylko własnym przypuszczeniom to to nie
                      jest lekarz tylko jakiś kompletny ....

Ale wypowiadajcie się o tym jak najwięcej , a myśle że wizyta u psychologa
                      najbardziej potrzebna jest wam i waszemu przymrozkowi może wtedy zrozumie że to
                      co opowiada swoim pacjentkom to kupa gów...
                      • Gość: przykre,ale Re: Ginekolog położnik z Rzeszowa !!! IP: 62.93.44.* 21.05.07, 09:01
                        współczuję bardzo,ale w tym co piszesz jest tyle zawiści ,czy w tej sytuacji to coś zmieni?Może faktycznie dobry psycholog jest niezbędny,nauczy jak uleczy rany,jak wykorzystać zdobyte przykre doświadczenie i nauczy zapomnieć ,darować,bo zycia już nie zwróci.Pozdrawiam.
                        • Gość: eltun Re: Ginekolog położnik z Rzeszowa !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.08, 12:28
                          witam, moja ciaze prowadził Dr Lozinski. baaardzo polecam. czulam
                          sie bezpiecznie nawet jak sie okzało, ze z powodu połżenia
                          posladkowego płodu konieczne jest cięcie cesarskie. wczesniej moim
                          lekarzem był Młynarczyk, ale uciekłam od niego jak zaproponował mi
                          zabieg w szpitalu i kasę do kieszeni.
                      • Gość: Ropucha Re: Ginekolog położnik z Rzeszowa !!! IP: *.gprspla.plusgsm.pl 21.05.07, 20:51
                        A jakie te skurcze byle jezeli nie MAŁE??? Pomysl - skoro kilka dni potem
                        trzeba bylo wywołac porod i przebiegal on zgodnie z tym co mowisz cieżko. 50%
                        ciaz blizniaczych konczy sie przed czasem - i na to trzeba zwracac uwage - ale
                        nie w 34 tyg jak mowisz tylko wlasnie miedzy powiedzmy 23-24 a 33-34 gdzie
                        ryzyko porodu przedwczesnego stanowi realne zagrozenie dla dzieciakow . Od 34-
                        35 tygodnia wlasnie odpuszcza sie jakakolwiem walke z porodem przedwczesnym -
                        jezeli skurcze sa porodowe - nastepuje porod i nikt tego nie hamuje, jezeli
                        skurcze sa przepowiadajace to daje sie NOSPA i tyle . Jak widac - skurcze
                        ustapily - wiec byly to skurcze przepowiadajace . A to ze skoczylo sie jak
                        skonczylo jest bez zwiazku wiekszego z przyslowiowa NOSPA

Ale to juz pisze 10 raz i wiem ze 10 raz to do Ciebie nie trafi.
                        Ty juz wiesz swoje , znalazles winnego osadziles i skazales i zadne logiczne
                        tlumaczenie do Ciebie nie trafia - to bardzo wygodne. Skorzystaj z rady osoby
                        ktora patrzy na to z boku - idz do psychologa - na zajecia grupowe, wez tam
                        zone - wlasnie jej pomoż - tym co robisz mowisz pewnie nakrecasz i dobijasz ja
                        jeszcze wiecej.
                        Tylko zlosc i nienawisc pozbawiona niestety logicznego tlumaczenia......
                        • Gość: ropucha Re: Ginekolog położnik z Rzeszowa !!! IP: 84.38.160.* 21.05.07, 21:20
                          Albo nie masz dzieci albo czytasz tylko książki jak i twój przymozek sama idź do
                          psychologa weź ze sobą swoje dzieci i męża weź też swojego ginekologa. Wam już
                          nic nie pomoże jesteście przesiąknięte mrozem na wylot. Jak raz odmrozisz łapy
                          to już zostają fioletowe do końca życia. Zapewniam cię że jesli ja bym poszedł
                          do lekarza ty nie miałabyś już do kogo chodzić.
                          • Gość: Ropucha Re: Ginekolog położnik z Rzeszowa !!! IP: 212.2.101.* 22.05.07, 20:37
                            Mam dzieci i zycie znam nie tylko z ksiazek. Szkoda z Toba rozmawiac w tej
                            chwili jeszcze. Za duzy uraz. Moze za jakis czas zaczniesz logicznie myslec ale
                            w to watpie. Teraz w osobie lekarza widzisz cale zlo ktore Cie dotknelo.
                            Potrzebujesz winnego bo jakos glupio miec pretensje do Boga lub jesli nie
                            wierzysz losy - przypadku.
                            Drogie Panie- polecem dr A.M - jest to połoznik bardzo madry i bardzo oddany
                            swoim ciezarnym (ma moze swoisty sposób zachowania - no ale nie kazdemu
                            dogodzi) - ale i On nie jest Bogiem .
                            Jesli myslicie ze chodzenie do gabinetu połoznika i zostawianie po kazdej
                            wizycie 100zł zapewni wam zdrowe dziecko ( bez znaczenia czy to bedzie zwykly
                            ginekolog czy dr habilitowany) to sie grubo mylicie.
                            • Gość: xyz Re: Ginekolog położnik z Rzeszowa !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.07, 22:47
                              Drogie Panie- polecem dr A.M - jest to połoznik bardzo madry i bardzo oddany
                              > swoim ciezarnym (ma moze swoisty sposób zachowania - no ale nie kazdemu
                              > dogodzi) - ale i On nie jest Bogiem .

Śmiechu warte. Jeśli on jest oddany pacjentce to ja jestem cesarzem Chin. Myśli
                              tylko o sobie i o tym jak nie zmęczyć sie przy porodzie. Przerobiłam jego opiekę
                              na własnej skórze i o mało co nie przypłaciłam jej, a dokładnie ja i mój syn,
                              życiem. I Bóg tu nie miał nic do gadania, a cała sprawa był wynikiem jego
                              lenistwa. I co z tego że potem mnie przepraszał, codziennie przychodził itp.
                              Jeśli syn mój by jego lenistwa nie przeżył to zafundowałabym mu piekło na ziemi,
                              ale żyje, a ja uważam, że szkoda na pana AM mojego zdrowia, bo zdrowej mamy
                              potrzebuje mój synek a nie "szanowny" leniwy i igrający życiem i zdrowiem mamy i
                              maluszka pan doktor.
        • Gość: popieram Re: Ginekolog położnik z Rzeszowa !!! IP: *.krak.tke.pl 29.05.07, 17:33
          uważam że A.M to gośc bez serca i w dodatku żerujący na czyjejś
          krzywdzie ........u nas jak wiedział ze jest źle potrafil jeszcze wziąść kasę
          za usg które robił w szpitalu .......przez niego moja opinia o lekarzach jest
          jak najgorsza ..........a ty Ropucha raczeje nie wypowiadałabym się o czyjms
          bólu i odczuciach........ ty nie straciłaś dzieci .........zdrowych przez
          decyzje idioty......niedawno słyszałam od koleżanki że ten "cudowny" lekarz
          jak pewnego lata wybierał się na urlop to podją decyzję że jego ciężarne urodzą
          jednego dnia poprzez wywołanie porodu nie ważne że to niebył ich
          czas,,,,,,,,ale nasz doktor pewnie chciał nazbierać jeszcze kasy no i żeby
          nikt mu nie przeszkadzał na urlopie brawo doktorku.......co jeszcze wymyslisz
          • Gość: Ropucha Re: Ginekolog położnik z Rzeszowa !!! IP: *.gprspla.plusgsm.pl 29.05.07, 21:06
            O ile domyslam sie dalas mu kase po wykonaniu USG - chyba Cie do tego nie
            zmusil. Twoj wybor. Co znaczy wiedzial ze jest zle i wzial kase - przeczytaj co
            piszesz - jezeli mial watpliwosci i potwierdzil to na aparacie szpitalnym gdzie
            pracuje zeby byc pewny to zle ?????
            A co do rodzenia swoich pacjentek - to jak znam takich jak ty, ktorym nigdy
            nie dogodzi to jak by mial gdzies te pacjentki i poszedl na urlop to bys
            pewnie napisala ze - ze te tragiczny lekarz bo sie nie interesuje pacjentkami.
            Co do blizniakow - nie wracam do tematu bo szkoda strzepic jezyka - kolejna
            osoby ktora nie umie czytac ze zrozumieniem tylko powiela wiadomosci z
            tabloidow- dziwne ze trafilas na forum Wyborczej a nie Faktu...;)
            • Gość: mucha Re: Ginekolog położnik z Rzeszowa !!! IP: *.krak.tke.pl 31.05.07, 18:35
              Wiesz powiem Ci jedno nie wypowiadaj się na tematy które Cię nie dotyczął twoje
              ocenianie i mówienie że jest najlepszy budzi moje watpliwości czy aby nie
              jesteś związana z tym A.M bo tylko gdzie coś pisza o nim nie tak to go bronisz.
              On nie jest święty a pisze to nie tylko dlatego ze mnie tak potraktował bo ja
              wiem ze sutuacja była była beznadziejna ja nie mam do niego o to zalu ...bo
              niemógł zrobić nic,,,,ale mówie o jego zachowaniu które było hamskie i zostawił
              mnie na pastwę losu...a na dodatek okłamał ...to jest najgorsze.moja kolezanka
              która miała problemy z ciązą (przepuklina oponowa- rdzeniowa u dziecka)została
              przez niego przebadana jak kupa cielska .......to jest lekarz . Przestrzegała
              mnie ale ja nie wierzyłam bo myslała tak jak niektóre nie musi być wyrozumiały
              byle był fachowcem.....i co ....okazała sie taki jak mówiła zakłamany
              doktorek.......który spisal mnie na straty mimo ze byłam jego pacjentką
              prywatną..jak coś nie tak to rączki umyć i mieć z tego tytułu jak najmniej
              problemu.....Wieć Ropucha nie mów mi tu że nie dawałas mu kasę ....nie bądz
              świeta i przestań dręczyć tych rodziców nienarodzonych bliżniaczek....moim
              zdaniem lekarz powinien zareagować inaczej(pewnie był za bardzo zajety)
          • Gość: gość Re: Ginekolog położnik z Rzeszowa !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.08, 21:10
            proszę rozwińcie te inicjały AM - z opisu wnioskuję, że to
            pajac/konował/łapówkarz a nie lekarz i nie chcę na niego trafić...
    • Gość: ola Re: Ginekolog położnik z Rzeszowa !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.07, 17:18
      u mnie w domu
      • Gość: ja Re: Ginekolog położnik z Rzeszowa !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.07, 16:16
        napiszcie coś jeszcze o pani dr Wójcik, ja ciążę mam dopiero w planach ale za
        gin. juz sie rozglądam bo chce sie najpierw dobrze przebadać i przygotować,
        chciałabym rodzić na Szopena bo słyszałam dobre rzeczy o położnictwie w tym
        szpitalu, rozważam albo dr Wójcik albo T. Kluza, macie jakieś refleksje??
        • buniaws Re: Ginekolog położnik z Rzeszowa !!! 10.09.07, 16:47
          o dr Wójcik już jest trochę na forum, poszukaj w wyszukiwarce, zdecydowana
          większość opinii jest negatywna...
    • Gość: szperacz Re: Ginekolog położnik z Rzeszowa !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.07, 17:19
      to ja
    • e_madziq Re: Ginekolog położnik z Rzeszowa !!! 28.05.07, 15:22

• diaana Re: Ginekolog położnik z Rzeszowa !!! 30.05.07, 11:23
        A co sadzicie o dr Bator Augustyn przyjmuje na Krzyznowskiego i w Feminie ????
        • Gość: Gość Re: Ginekolog położnik z Rzeszowa !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.07.07, 15:03
          Polecam,
      • Gość: ANIA Re: Ginekolog położnik z Rzeszowa !!! IP: *.19.165.7.osk.enformatic.pl 08.09.07, 22:45
        A ja polecam dr Tomasza Łozińskiego.Jestem Jego pacjentką i dla mnie jest to
        prawdziwy lekarz z powołania, jest dr nauk medycznych a zachowuje się w stosunku
        do pacjentek jak przyjaciel.Jestem w 22 tygodniu ciąży i jestem bardzo
        zadowolona, zawsze miły, rzeczowo odpowiada na pytania.Wiem że przyjmuje w
        Medyku na Szopena w środy, bo tam chodzę
    • valerie1 Re: Ginekolog położnik z Rzeszowa !!! 01.06.07, 11:00
      hej , jesli ktoś ma to b. proszę o podanie nr tel. do dr. Janeczko dziękuję
    • Gość: gosia34 Re: Ginekolog położnik z Rzeszowa !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.07, 22:12
      Ja z pełnym przekonaniem polecam doktor sabinę kluz robiła mi cięcie
      cesarskie w pierwszej ciąży i prowadziła drugą rewla!!! Zdolna
      przemiła pracuje na Szopena a gabinet ma w Medicorze
      • Gość: Tez z Rzeszowa Re: Ginekolog położnik z Rzeszowa !!! IP: *.dnet.pl 06.10.07, 16:30
        Nie chce zaczynac nowego watku,a poszukuje pilnie dobrego ginekologa
        dla kobiety w srednim wieku.Moze byc prywatnie.
        • Gość: edyta Re: Ginekolog położnik z Rzeszowa !!! IP: 212.183.134.* 25.10.07, 16:14
          Ja mialam pierwsza wizyte u dr Madeja. Ma prywatny gabinet w
          okolicach Hoffmanowej i pracuje w szpitalu przy Rycerskiej. Co o nim
          sadzicie?
        • Gość: aga Re: Ginekolog położnik z Rzeszowa !!! IP: *.dnet.pl 08.04.08, 17:22
          Powiem Wam ze byłamu wielu ginekologów w Rzeszowie rowniez
          prywatnie. Polecam ogromnie dr Magonia. Rewelacyjny lekarz. chodze
          do niego do medicoru na jabłońskiego. wizyta kosztuje 70 zl.
          Naprawde polecam! Wspaniala tez jest dr Sabina Kluz ale jesli ktos
          ma problem z zajsciem w ciaze do dr Magoń!!
      • Gość: mitka Re: Ginekolog położnik z Rzeszowa !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.08, 15:04
        hej, a nie orientujesz sie czy zakada ona wkladke wewnatrzmaciczna?
      • kropladeszczu8 Re: Ginekolog położnik z Rzeszowa !!! 11.06.08, 10:51
        gosiu34 czy mogłabyś się skontaktować ze mną...też jestem pacjentką pani
        doktor...i chciałabym wymienić doświadczenia.Mój adres :kropladeszczu8@wp.pl. Z
        góry dziękuję za kontakt.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka