Gość: Saladyn IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 14.04.03, 21:37 Może w końcu Rzeszów doczeka się parku z prawdziwego zdarzenia. Oby się udało, może moje wnuki będą chodzić wśród pięknych drzew nad Wisłokiem Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: rzeszowianin Re: Nowy park nad Wisłokiem IP: *.proxy.aol.com 15.04.03, 00:07 Co to znaczy ze wlsciciele szeregowek zagrodzili teren i miasto nie chce sie z nimi procesowac ?!! Czy to znaczy ze jesli ja ogrodze sobie np. tzw."rondo" przy hotelu rzeszow to byc moze miasto laskawie przekaze mi je na wlasnosc ?!! Co jest wazniejsze dla rzeszowa, kilka dzialeczek zamoznych wlascicieli szeregowek z kapusta i pietruszka czy park dla wszystkich rzeszowian?!! Przecz z kulakami !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SALAS Re: Nowy park nad Wisłokiem IP: *.man.rsk.pl 15.04.03, 00:48 Co do pomysłu parku nad Wisłokiem od strony Nowego Miasta to jestem jak najbardziej za. W przyszłości można go będzie "poszerzyć" o tereny od kładki do mostu Zamkowego likwidując bezpańskie działki i z tym mam nadzieję będzie mniej problemów niż z odzyskaniem terenów, które bezpodstawnie zagarnęli właściciele szeregówek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sumo Re: Nowy park nad Wisłokiem IP: *.rzeszow.mm.pl 15.04.03, 10:24 nie patrz na pomysl.patrz na wykonawcow hihihi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lm Re: Nowy park nad Wisłokiem IP: *.rzesa.rzeszow.pl 15.04.03, 11:22 Może najpierw zająć się lewą stroną Wisłoka: ustawić ok. 10 ławek (w ciepłe dni brakuje wolnych miejsc), zrobić nawierzchnię na ścieżce wydeptanej od kładki do Szkoły nr 17. Władze wolą snuć wielkie plany ale trzeba też dbać o to co już jest Odpowiedz Link Zgłoś