Dodaj do ulubionych

WSAiZ w Rzeszowie co sądzicie o tej uczelni ?

IP: *.nat.rsk.pl 26.02.07, 20:33
Mam pytanie do osób tam studiujących lub do tzw. "dobrze zorientowanych" czy
warto tam podjąć studia chodzi o administracje publiczną. Jacy wykładowcy tj.
czy dobrze wykładają, czy jest dobra baza. Jak z rekrutacją na studia zaoczne
czy jest ciężko ?

Z góry dzięki za odpowiedź.
Obserwuj wątek
    • Gość: kkknd Re: WSAiZ w Rzeszowie co sądzicie o tej uczelni ? IP: *.nat.rsk.pl 27.02.07, 08:56
      • mexicana22 Re: WSAiZ w Rzeszowie co sądzicie o tej uczelni ? 27.02.07, 10:25
        bardzo dobra szkoła,ja jestem zadowolona.Miła atmosfera ,jak sie uczysz to nie
        jest ciezko ale gdzie nie trzeba sie uczyc??
    • Gość: PAWEł Re: WSAiZ w Rzeszowie co sądzicie o tej uczelni ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.07, 11:34
      Bardzo dobra szkoła. Oczywiście są plusy i minusy jak wszędzie! Ja studiowałem
      tam uzuopełniające magisterskie i teraz robie podyplomowe!
    • Gość: reki Re: WSAiZ w Rzeszowie co sądzicie o tej uczelni ? IP: 62.93.42.* 27.02.07, 12:00
      przyjmuja jak leci każdego kto sie zgłosi, poziom wyznaczasz sobie samemu
      chcesz się uczyć to się uczysz nie to cię nie zmuszają
    • Gość: Adrian Re: wg mnie - kicha zupełna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.07, 13:17
      ukończyłem tu magisterium po zamojskiej WSZiA. W Zamościu uczyli myślenia o
      własnej przyszłości, a tu tylko klepanie regułek
      • Gość: Olka Do Adriana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.07, 17:12
        Skrto uważasz, że ta szkoła to ,,taka kicha'' to dlaczego kończyłeś tutaj
        magisterium? Dlaczego nie odszełeś gdzieś indziej? Myślące umysły mają to do
        siebie, ze jak im cos nie odpowiada to szukają tego co będzie dla nich lepsze.
        A przecierz w Zamościu ,, nauczyli cię myśleć''. Nieprawdaż?
        • Gość: Adrian Re: Do Adriana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.07, 22:27
          skończyłem, bo musiałem mieć papier,a naprawdę było to zdecydowanie łatwiejsze
          niż licencjat w Zamościu. Może to kwestia "wprawy", ale na licencjacie miałem
          mnóstwo testowych egzaminów, na których maszyn zliczających punkty nie można
          było oszukać. W Rzeszowie ustne przechodziłem z marszu.
    • Gość: Monika Re: WSAiZ w Rzeszowie co sądzicie o tej uczelni ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.07, 17:04
      Właśnie kończę administrację publiczną na WSAiZ. To dobra uczelnia - polecam.
      Różnorodny, ciekawy materiał. Trzeba się uczyć, ale jednocześnie jeśli się
      nauczysz to każdy egzamin jest do zdania. Pozdrawiam i życzę udanych wyborów.
    • Gość: zaznajomiony Re: WSAiZ w Rzeszowie co sądzicie o tej uczelni ? IP: *.nat.rsk.pl 27.02.07, 17:30
      w kraju nikt po prywatnej uczelni nie zatrudnia
      • Gość: tomek do zaznajomionego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.07, 21:04
        po państwowej uczelni tez nikt nie zatrudnia. wszędzie musisz mieć znajomości -
        wiem to z autopsji
    • binka.j Re: WSAiZ w Rzeszowie co sądzicie o tej uczelni ? 27.02.07, 20:54
      witam!!! ja koncze wlasnie licencjat na tej uczelni,studiuje zaocznie i szczerze
      mowiac tylko dlatego tam chodze ze obecnosc nie jest wymagana na
      zajeciach,pojawiam sie tam tylko w czasie sesji,na egzaminy trzeba sie duzo
      uczyc bo niestety ta szkola posiada wszystkie galezie prawa na przedmiotach wiec
      jest ciezko, a przyjmuja ludzi wszytkich nawet nie patrza na oceny bo jak
      wiadomo na prywatnej uczelni liczy sie tylko kasa:))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka