Gość: demon IP: *.man.rsk.pl 29.04.03, 20:36 narodził się nam nowy Reformat w postaci dysafora.Ave dysafor. Wszystko co powiesz jest wielkie , ale nie obrażaj katolików i Żydów , bo to juz było i stało się nudne . Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: dysafor Re: POWIEM KRÓTKO... IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 29.04.03, 21:16 Gość portalu: demon napisał(a): > narodził się nam nowy Reformat w postaci dysafora.Ave dysafor. Wszystko co > powiesz jest wielkie , ale nie obrażaj katolików i Żydów , bo to juz było i > stało się nudne . Ja tez powiem krótko. Niedawno czytałem, że prawie 70% Polaków nie rozumie co czyta. Nie wierzyłem. Aż do dziś. Mam nadzieję, że nie uznasz niniejszym, że obrażam też Polkaów. Gdybym chciał rozumować tak jak Ty, uznałbym pewnie, że katolików (czyli i mnie) obraża Twój nick. Nie obraziłem nikogo: ani Boga, ani katolików. Myślę, że ma On dużo większe poczucie humoru niż Ty. To fakt, prowokuję do reakcji. I do nieschematycznego myślenia. Konkludując: jestem przekonany, że Pan Bóg woli nas używających głowy, niż bezmyślnie klęczących. I tu uwaga do Ciebie, wbrew pozorom (nick) podejrzewam, katolika również, a nie satanisty np. (a więc też jesteś prowokatorem): Wtedy jest większa szansa na szukanie Go wokół i na zrozumienie naszej wiary: żywej i autentycznej, a nie obrzedowo-na-zapas-zastraszonej. Odpowiedz Link Zgłoś
o666o Re: POWIEM KRÓTKO... 03.05.03, 19:17 Gość portalu: demon napisał(a): > narodził się nam nowy Reformat w postaci dysafora.Ave dysafor. Wszystko co > powiesz jest wielkie , ale nie obrażaj katolików i Żydów , bo to juz było i > stało się nudne . HMMM O CO BIEGA ????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś